Jesi gledao momka,igrao fudbala sa njim
Na osnovu toga sto je igrao za butmir ti zakljucujes da nevalja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
to mnogi kažu. Zato treba da radi na tomeBaja_Zvjerka je napisao/la:Gledao sam ga, i igrao..![]()
Jel' jos nesto treba. Momak ima super tehniku, brzina mu i nije nesto, a ima 40 kila. Mora se udebljati jos 30, jer svaki duel ko ga dotakne pada, ili gubi loptu. Nestabilan je pravo, iako zna sa loptom i zna izbjeci igraca. Ali nek mu neko malo jace "uleti" gotov je..
Eto toliko..
Ali ko zna, mozda kod vas on postane dobar igrac, mlad je ipak, ali mnogo mnogo pure treba, i na njega treba racunati tek za 2 godine mozda. Aj' cao..
E jbgRule_hz je napisao/la:izgubili 4:2
Baja_Zvjerka je napisao/la:Gledao sam ga, i igrao..![]()
Jel' jos nesto treba. Momak ima super tehniku, brzina mu i nije nesto, a ima 40 kila. Mora se udebljati jos 30, jer svaki duel ko ga dotakne pada, ili gubi loptu. Nestabilan je pravo, iako zna sa loptom i zna izbjeci igraca. Ali nek mu neko malo jace "uleti" gotov je..
Eto toliko..
Ali ko zna, mozda kod vas on postane dobar igrac, mlad je ipak, ali mnogo mnogo pure treba, i na njega treba racunati tek za 2 godine mozda. Aj' cao..
Nije potpisao sa litexom vjerovatno je slobodansekac je napisao/la:Večeras u Aspeku na Alipašinu u C-fazi vidio sam Dž.Berberovića negdje na poluvremenu utakmice Željo-Hapoel,zna li neko nešto više otkud on u Sarajevu i kakav mu je status!?![]()
![]()
Samo F.K.S !! je napisao/la:Nije potpisao sa litexom vjerovatno je slobodansekac je napisao/la:Večeras u Aspeku na Alipašinu u C-fazi vidio sam Dž.Berberovića negdje na poluvremenu utakmice Željo-Hapoel,zna li neko nešto više otkud on u Sarajevu i kakav mu je status!?![]()
![]()
najvjerovatnije potpisuje za sarajevo ako mu ispue uslove vezano za placusekac je napisao/la:Večeras u Aspeku na Alipašinu u C-fazi vidio sam Dž.Berberovića negdje na poluvremenu utakmice Željo-Hapoel,zna li neko nešto više otkud on u Sarajevu i kakav mu je status!?![]()
![]()
Kako bi to bilo dobro i jos napadaca i onda bi beton bili.tax je napisao/la:najvjerovatnije potpisuje za sarajevo ako mu ispue uslove vezano za placusekac je napisao/la:Večeras u Aspeku na Alipašinu u C-fazi vidio sam Dž.Berberovića negdje na poluvremenu utakmice Željo-Hapoel,zna li neko nešto više otkud on u Sarajevu i kakav mu je status!?![]()
![]()
Pukoh od muke sto nam on nije dosao, ili na primjer onaj crnogorac Hilmo (kako vec'). Ne kazem da je los igrac, slazem se, brz je i prodoran, ali u duelu ama bas nikakav. Eto toliko, nemam namjeru da se raspravljam, ali je on daleko od prvog tima Rudara iz mog grada, a kamo li od Sarajeva ili Zelje.drajkula_zlo je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Gledao sam ga, i igrao..![]()
Eto toliko..
nisi ga gledo vise od mene 1000 % i nemoj tako pricat ba treniro sam sa momkom i znam da covjek radi sa loptom sta hoce i da je prebrz samim tim igra poziciju desno krilo... kao igrac dosta je prgav i bezobrazan sto je za jednog uspjesnog fudbalera mozda i dobra osobina...iako je mrsav i svi misle da u duelu pada i nije bas tako bori se do zadnjeg trena i na kraju taj koji hoce njega da obori zavrsi na guzici ...samo su mu kile mana
...pa vi sad pricajte sta god hocete a znam da vam je zao sto nije potpisao za zelju
Nadam se da si se dobro nagledao terena, jer ćeš ga moći gledati samo do Čolinog koncerta, a onda kad bagra "navali"Hairlija je napisao/la:Vidi se da se na stadionu radilo,onakav teren neznam kad smo imali
Ekran će biti postavljan samo kada bude igralo FK Sarajevo !tax je napisao/la:da pohvalim hale na kosevu odlicne a od onog ekrana nni traga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.