harishp je napisao/la:Mancester City i ovce na broju

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
harishp je napisao/la:Mancester City i ovce na broju
Nisi jeo na pravim mjestima, nema ljepse od italijanske kuhinje, ogladnih dok je spominjem.L_blancos je napisao/la:Ma kakva italijanska kuhinja, nema nista gadnije od onoga.. Ne mozes vjerovat sta ljudi sve stave u jedno obicno jelo.. Neka nama bosanske corbe, dosta puta sam jeo tu njihovu famoznu hranu i fuj fuj..-Paja je napisao/la:Dzeko nije nista pogresno rekao, dominantna vecina u gradu Manchesteru navija za City a ovi iz predgradja i periferije su za United, jednostavno je nije ovaj Dzeko glup ko sto sam mislio narastao mi je u ocima nakon ove izjave.
Dobar izbor je San Carlo za jesti, sve iz italijanske kuhinje nevjerovatno ukusno, covjek bi se svaki dan ubijao najboljom kuhinjom na svijetu!
Sve se pratihodža je napisao/la:@ Virtu4l
![]()
![]()
Zvijer
on nije glup, a to je nesto sto ga razlikuje od tebe... covjek je mislio da u manchesteru i oko manchestera se navija za city, a da u svijetu vise ljudi navija za united...-Paja je napisao/la:Dzeko nije nista pogresno rekao, dominantna vecina u gradu Manchesteru navija za City a ovi iz predgradja i periferije su za United, jednostavno je nije ovaj Dzeko glup ko sto sam mislio narastao mi je u ocima nakon ove izjave.
a sta sam ja rekao? Pa kataloncicu mali prvo se nauci da citas pa da onda protumacis to sto procitas prije nego sto se zaletis da se prosipas.Scof1eld je napisao/la:on nije glup, a to je nesto sto ga razlikuje od tebe... covjek je mislio da u manchesteru i oko manchestera se navija za city, a da u svijetu vise ljudi navija za united...-Paja je napisao/la:Dzeko nije nista pogresno rekao, dominantna vecina u gradu Manchesteru navija za City a ovi iz predgradja i periferije su za United, jednostavno je nije ovaj Dzeko glup ko sto sam mislio narastao mi je u ocima nakon ove izjave.
A znaci tako se tjesis.. Pjana ti ode u Chelski, ne brini, imas ti tog Chichirito, bucharito, taco, kako se vec zoveCartman je napisao/la:Haha sta ce meni Dzeko? "Meni" treba Pjanic ako ce vec neko od nasih dolazit, a ne jos jedan napadac, sine moj.Cincinnatus je napisao/la:Ovaj Cartman stvarno nemoze sebi doci..
disi sinko mozda Dzeko dode i tebi jedan dan
Cartman je napisao/la:Zanimljivi su mi ovi likovi koji se duze vrijeme predstavljaju kao navijaci Liverpoola, Chelsea itd, i onda odjednom stavljaju avatare sa Cityem, pisu po njihovom forumu i polako prelaze na njihovu stranu. Hajde dobro za Chelsea, to je mali vjestacki klub, ali zar je stvarno dovoljno za vas navijace Liverpoola da jedan bosanac predje u jednog rivala i sve zaboravljate? Naravno ovo vazi samo za manjinu, ali ipak je nevjerovatno. Samo na Balkanu...
Pa da to izjavi, odma mu je cijenu spustio za par milionaŽeljovac je napisao/la:Nije dobar ovaj Mancini. Prije deset dana izgovara Džeko na tečnom bosanskom i sad ga zove Zeko. Da hoće do Edina doći kako se čita success... I od Mancinija ovi novinari ništa živo ne mogu saznat. Pitaju ga da li ovo znači da odlaze Santa Cruz i Adebayor, na šta slijedi odgovor: Roque very good guy, very important for him, we will see, maybe...
Koji je ovo forum? Onaj na zvanicnoj stranici?adnan_hzsa je napisao/la:placu na unitedovom forumu..![]()
![]()
![]()
Did you see Dzeko in action? People they will destroy us and all team in premier league. I begging here to sign Dzeko, but we don't have money.wtf!!! We wouldn't have more cus of this. You don't know who is Dzeko. He isn't a bench player, he is a top scorer. you will see that (I hope that I'll make mistake, but...) United forever
Može link? Baš me interesuje.Trasimaco je napisao/la:Koji je ovo forum? Onaj na zvanicnoj stranici?adnan_hzsa je napisao/la:placu na unitedovom forumu..![]()
![]()
![]()
Did you see Dzeko in action? People they will destroy us and all team in premier league. I begging here to sign Dzeko, but we don't have money.wtf!!! We wouldn't have more cus of this. You don't know who is Dzeko. He isn't a bench player, he is a top scorer. you will see that (I hope that I'll make mistake, but...) United forever
Sexmachineboy je napisao/la:Može link? Baš me interesuje.Trasimaco je napisao/la:Koji je ovo forum? Onaj na zvanicnoj stranici?adnan_hzsa je napisao/la:placu na unitedovom forumu..![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], KimJongEsmer i 16 gostiju.