Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2011, 00:04

harishp je napisao/la:Mancester City i ovce na broju :mrgreen:
:D :D :D
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 12 jan 2011, 00:04

Manchester Si Ti
Manchester Sam Ja
Zato sam te Dzeko zavolio ja
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 12 jan 2011, 00:07

Predstavljanje Džeke na Eurosport News ! :mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2011, 00:16

Manchester City - Wolverhampton

Which player will score a goal in the match? (regular time)

Edin Džeko (ManC) 1.90
Carlos Tévez (ManC) 1.90
Mario Balotelli (ManC) 2.00
Emmanuel Adebayor (ManC) 2.10
Roque Santa Cruz (ManC) 2.40
Jo (ManC) 2.50
Voli te tvoje Sarajevo.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 12 jan 2011, 00:18

L_blancos je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Dzeko nije nista pogresno rekao, dominantna vecina u gradu Manchesteru navija za City a ovi iz predgradja i periferije su za United, jednostavno je nije ovaj Dzeko glup ko sto sam mislio narastao mi je u ocima nakon ove izjave.

Dobar izbor je San Carlo za jesti, sve iz italijanske kuhinje nevjerovatno ukusno, covjek bi se svaki dan ubijao najboljom kuhinjom na svijetu!
Ma kakva italijanska kuhinja, nema nista gadnije od onoga.. Ne mozes vjerovat sta ljudi sve stave u jedno obicno jelo.. Neka nama bosanske corbe, dosta puta sam jeo tu njihovu famoznu hranu i fuj fuj..
Nisi jeo na pravim mjestima, nema ljepse od italijanske kuhinje, ogladnih dok je spominjem.
Dio Arsenala

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 12 jan 2011, 00:18

@ Virtu4l

:lol: :lol:

Zvijer :D
FORZA MARŠAL !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2011, 00:19

hodža je napisao/la:@ Virtu4l

:lol: :lol:

Zvijer :D
Sve se prati :mrgreen: :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 12 jan 2011, 00:21

-Paja je napisao/la:Dzeko nije nista pogresno rekao, dominantna vecina u gradu Manchesteru navija za City a ovi iz predgradja i periferije su za United, jednostavno je nije ovaj Dzeko glup ko sto sam mislio narastao mi je u ocima nakon ove izjave.
on nije glup, a to je nesto sto ga razlikuje od tebe... covjek je mislio da u manchesteru i oko manchestera se navija za city, a da u svijetu vise ljudi navija za united...
ser del barça es el millor que hi ha !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 12 jan 2011, 00:22

Scof1eld je napisao/la:
on nije glup, a to je nesto sto ga razlikuje od tebe... covjek je mislio da u manchesteru i oko manchestera se navija za city, a da u svijetu vise ljudi navija za united...
a sta sam ja rekao? Pa kataloncicu mali prvo se nauci da citas pa da onda protumacis to sto procitas prije nego sto se zaletis da se prosipas.
Dio Arsenala

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2011, 00:23

-Paja, dobrodošao na temu 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 12 jan 2011, 00:28

Cartman je napisao/la:
Cincinnatus je napisao/la:Ovaj Cartman stvarno nemoze sebi doci..

disi sinko mozda Dzeko dode i tebi jedan dan :mrgreen:
Haha sta ce meni Dzeko? "Meni" treba Pjanic ako ce vec neko od nasih dolazit, a ne jos jedan napadac, sine moj.
A znaci tako se tjesis.. Pjana ti ode u Chelski, ne brini, imas ti tog Chichirito, bucharito, taco, kako se vec zove :D :mrgreen:
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 12 jan 2011, 00:54

placu na unitedovom forumu.. :D :D :D

Did you see Dzeko in action? People they will destroy us and all team in premier league. I begging here to sign Dzeko, but we don't have money.wtf!!! We wouldn't have more cus of this. You don't know who is Dzeko. He isn't a bench player, he is a top scorer. you will see that (I hope that I'll make mistake, but...) United forever
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 12 jan 2011, 02:07

Cartman je napisao/la:Zanimljivi su mi ovi likovi koji se duze vrijeme predstavljaju kao navijaci Liverpoola, Chelsea itd, i onda odjednom stavljaju avatare sa Cityem, pisu po njihovom forumu i polako prelaze na njihovu stranu. Hajde dobro za Chelsea, to je mali vjestacki klub, ali zar je stvarno dovoljno za vas navijace Liverpoola da jedan bosanac predje u jednog rivala i sve zaboravljate? Naravno ovo vazi samo za manjinu, ali ipak je nevjerovatno. Samo na Balkanu...
slika
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 12 jan 2011, 03:00

Nije dobar ovaj Mancini. Prije deset dana izgovara Džeko na tečnom bosanskom i sad ga zove Zeko. Da hoće do Edina doći kako se čita success... I od Mancinija ovi novinari ništa živo ne mogu saznat. Pitaju ga da li ovo znači da odlaze Santa Cruz i Adebayor, na šta slijedi odgovor: Roque very good guy, very important for him, we will see, maybe... :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 12 jan 2011, 07:42

Željovac je napisao/la:Nije dobar ovaj Mancini. Prije deset dana izgovara Džeko na tečnom bosanskom i sad ga zove Zeko. Da hoće do Edina doći kako se čita success... I od Mancinija ovi novinari ništa živo ne mogu saznat. Pitaju ga da li ovo znači da odlaze Santa Cruz i Adebayor, na šta slijedi odgovor: Roque very good guy, very important for him, we will see, maybe... :roll:
Pa da to izjavi, odma mu je cijenu spustio za par miliona :roll:, cim neko vidi da hoces da se rijesis igraca, odnosno to zvanicno izjavis, neces sigurno dobre pare okrenuti za njega, ovako dok sutis i pravis se da ti treba mozda i uspijes hljeba imati od njega.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 12 jan 2011, 08:51

adnan_hzsa je napisao/la:placu na unitedovom forumu.. :D :D :D

Did you see Dzeko in action? People they will destroy us and all team in premier league. I begging here to sign Dzeko, but we don't have money.wtf!!! We wouldn't have more cus of this. You don't know who is Dzeko. He isn't a bench player, he is a top scorer. you will see that (I hope that I'll make mistake, but...) United forever
Koji je ovo forum? Onaj na zvanicnoj stranici?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 12 jan 2011, 08:54

Trasimaco je napisao/la:

Može link? Baš me interesuje.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 12 jan 2011, 10:13

Sexmachineboy je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:

Može link? Baš me interesuje.

taj forum se zove redcaffe ili tak nesto
Thomas Müller - Fußballgott

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 jan 2011, 10:32

Baloteli povrijedjen 3-4 sedmice pa ce se Dzeko sigurno naigrati :D

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 39,00.html

Nije Mancini budala da stavi antitalente Jo,Adebayora i Santa Cruza prije nebrusenog dijamanta 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 12 jan 2011, 10:37

HOCELI DZEKOSON U SUBOTU IGRAT U PRVOJ POSTAVI?
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], KimJongEsmer i 16 gostiju.