Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 jun 2010, 21:54

Da je Carragher igrao Englezi ne bi gola primili :D

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 27 jun 2010, 23:20

OTNYS_YNWA je napisao/la:Da je Carragher igrao Englezi ne bi gola primili :D
pa jest,meni nije jasno sto stavi upsona,mislim po iskustvu,kvaliteti,jos molio caragera da se vrati u repku,jest da je upson dao gol,al carager bi sigurno dosta bolje u odbrani odigro,jos onaj go da nije ponisten bilo bi neizvjeso i siguran sam da njemci nebi dobili,al jbg tako je kako je
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 jun 2010, 08:20

valjlo bi da on dodje i izmuze sta para od njih...
http://www.goal.com/en-gb/news/2559/rum ... nds-before
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

gerrard_1892
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_1892 » 28 jun 2010, 10:58

iskreno nisam bas uvjeren da benitez daje novac i cambiasa za mascherana ali ako je tako ja bih ga bez razmisljanja prodo jer je cambiaso po meni najbolju zadnji vezni na svijetu

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jun 2010, 14:05

Iskren da budem bez razmisljanja bi uzeo Cambiasa i novac za Mascherana ... ima tu vise razloga smatram da u defanzivi Mascher nije puno bolji od Cambiasa s tim da ovaj drugi igra bolje ofnazivno i naravno ima bolji pregled igre i cesto je strijelac ... to ne znaci da ne bi volio da Mascher ostane ali ako vec nece da produzi ugovor na ovo bih odmah pristao ;)

Sve je to zlatno ali sta sa Lucasom ... 8-)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 28 jun 2010, 14:34

Dirk je napisao/la:Iskren da budem bez razmisljanja bi uzeo Cambiasa i novac za Mascherana ... ima tu vise razloga smatram da u defanzivi Mascher nije puno bolji od Cambiasa s tim da ovaj drugi igra bolje ofnazivno i naravno ima bolji pregled igre i cesto je strijelac ... to ne znaci da ne bi volio da Mascher ostane ali ako vec nece da produzi ugovor na ovo bih odmah pristao ;)

Sve je to zlatno ali sta sa Lucasom ... 8-)
Lucasa poslati u Maccabi nek tamo igra s Medunjaninom.... :mrgreen: :mrgreen: :D
YNWA !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 jun 2010, 14:57

ja bi iskreno najvise volio da masch ostane ali **** ga kad nece ne mozemo ga mi tjerati. zato treba uzeti sto bolju lovu za njega i to je to.
kako je krenulo i sezona ce poceti a mi necemo trenera naci :D da je bar amera da se jos rijesimo
You are someone else I am still right here

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 28 jun 2010, 15:15

fera je napisao/la:ja bi iskreno najvise volio da masch ostane ali **** ga kad nece ne mozemo ga mi tjerati. zato treba uzeti sto bolju lovu za njega i to je to.
kako je krenulo i sezona ce poceti a mi necemo trenera naci :D da je bar amera da se jos rijesimo

+ Ako BHT nece prenositi EPL...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jun 2010, 15:23

fera je napisao/la:ja bi iskreno najvise volio da masch ostane ali **** ga kad nece ne mozemo ga mi tjerati. zato treba uzeti sto bolju lovu za njega i to je to.
Moj Fera iznenadio si me , kako si mogao zaboraviti da je LFC i prethodnih sezona bio bez trenera pa moze i ove godine :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 28 jun 2010, 15:37

za Sport klub + se plaća 0.5 evro centi=50 RSD. A oni nude: Argentinsku ligu, Portugalsku, Italijansku, NBA, Acb, Euroleague, od ove godine i Premier ligu i još mnogo atraktivnih sadržaja za samo 50 dinara mesečno. Niste ništa uspeli da obezbedite za ovu sezonu. I što je najgore uzeli su prava za područje cele bivše SFRJ tako da nema više Premier lige ni na BHT ni na RTL. Dokaz ----> Telemach kupio medijska prava za englesko nogometno ligu Premier league. Telemach je za 3 godine kupio exkluzivna prava za ovu ligu. :roll:

ovo sam nasao na jednom forumu gdje se diskutuje o pravima i licencama za prenos sportski takmicenja
kao sto vidite ugovor je potpisan na 3 godine, tako da najvjerovatnije na BHT-u nece biti EPL te 3 godine
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 28 jun 2010, 19:45

With Hicks & Gillette having lowered their asking price to £560 million for Liverpool FC, a number of groups have shown a desire to purchase the club.

It appears that a prospective new owner may be a wealthy Arabian figure.

Sheikh Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, to give him his full name, is the current President of the United Arab Emirates and Emir (Ruler/ Leader) of Abu Dhabi.
He is one of the wealthiest Arab businessmen in the World. He is wealthier than his half-brother, Sheikh Mansour who is the owner of Manchester City FC.

Sheikh Khalifa, as he is known, is said to be the third wealthiest royal with his net-worth around $19 billion, he also has major interest in Abu Dhabi and UAE developments.
If he successfully takes over Liverpool, he will look to make major investments in the club and according to stats, with his wealth Liverpool could have more financial power than both Manchester City and Roman Abromovich's Chelsea.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 28 jun 2010, 20:27

Stivi_Dzi je napisao/la:za Sport klub + se plaća 0.5 evro centi=50 RSD. A oni nude: Argentinsku ligu, Portugalsku, Italijansku, NBA, Acb, Euroleague, od ove godine i Premier ligu i još mnogo atraktivnih sadržaja za samo 50 dinara mesečno. Niste ništa uspeli da obezbedite za ovu sezonu. I što je najgore uzeli su prava za područje cele bivše SFRJ tako da nema više Premier lige ni na BHT ni na RTL. Dokaz ----> Telemach kupio medijska prava za englesko nogometno ligu Premier league. Telemach je za 3 godine kupio exkluzivna prava za ovu ligu. :roll:

ovo sam nasao na jednom forumu gdje se diskutuje o pravima i licencama za prenos sportski takmicenja
kao sto vidite ugovor je potpisan na 3 godine, tako da najvjerovatnije na BHT-u nece biti EPL te 3 godine
Drago mi je da više ne moram slušati talente poput Šuke,Kristića i ostalih koji malo je reći ofiro navijaju za svoj klub tokom tekme(pogotovo Kristić koji svoj Utd veliča do neba).
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jun 2010, 20:59

Phill Jackson je napisao/la:With Hicks & Gillette having lowered their asking price to £560 million for Liverpool FC, a number of groups have shown a desire to purchase the club.

It appears that a prospective new owner may be a wealthy Arabian figure.

Sheikh Khalifa bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, to give him his full name, is the current President of the United Arab Emirates and Emir (Ruler/ Leader) of Abu Dhabi.
He is one of the wealthiest Arab businessmen in the World. He is wealthier than his half-brother, Sheikh Mansour who is the owner of Manchester City FC.

Sheikh Khalifa, as he is known, is said to be the third wealthiest royal with his net-worth around $19 billion, he also has major interest in Abu Dhabi and UAE developments.
If he successfully takes over Liverpool, he will look to make major investments in the club and according to stats, with his wealth Liverpool could have more financial power than both Manchester City and Roman Abromovich's Chelsea.
auuuu .. Teško da je ovo istina :mrgreen:

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 28 jun 2010, 21:55

kako bi to bilo dobro,mada ija sumnjam
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 28 jun 2010, 23:01

nisam pobornik velikih biznismena u fudbalu, ali sam ocajan zbog situacije u LFC, tako da bih volio GAZDU s lovom, da se stvari pokrenu i da kupimo par igraca. Mozda je bolje gazda s lovom, nego ovi ameri koji hoce da zarade na LFC.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jun 2010, 23:20

Ja bi najviše volio kada bi doveli Eliu i Cissokha.. Za njih nam treba oko 40m. :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jun 2010, 23:22

Cuo sam jutros jednu meni zanimljivu stvar,a to je da Jovanovic uopste nije potpisao ugovor sa vama vec samo predugovor,sto znaci da on jos nije clan Liverpoola vec moze ici bilo gde posto je slobodan igrac.
Da li ce se sada vasi vlasnici odluceti na kupovinu ili ce ga ipak prepusteti nekome.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 28 jun 2010, 23:25

Vjerovatno zavisi o novom manageru, on bi se ipak treabao više pitati oko dovodjenja igrača. Lično mislim da je Liverpool malo prevelik klub za Laneta. Bolje neka izabere neki manji ala Birmingham (nešto sam načuo) gdje će imati veće šanse za igranje.
YNWA!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 28 jun 2010, 23:26

Devil je napisao/la:Cuo sam jutros jednu meni zanimljivu stvar,a to je da Jovanovic uopste nije potpisao ugovor sa vama vec samo predugovor,sto znaci da on jos nije clan Liverpoola vec moze ici bilo gde posto je slobodan igrac.
Da li ce se sada vasi vlasnici odluceti na kupovinu ili ce ga ipak prepusteti nekome.
Istina. Najviše se pribojavam da bi mogao lahko otići u drugi klub jer je pokazao klasu na S.P i sigurno je da će napasti na njega odmah po završetku prvenstva. Nadam se da će ostati : r

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jun 2010, 10:45

Lane ako ima zelju igrati za bilo koji drugi klub vise nego za liverpool ja bi mu to rado omogucio. Vidim pise se da Kjaer i Cavani idu u Spurse steta za prvog jer bas bi ga volio vidjeti kod nas... sjajna dva pojacanja za židove...
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.