Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la IlPrincipino » 12 apr 2012, 15:45

Panucci wants to bring Fabio Capello to Palermo, according to Sky Sport 24.

:lol:

moš mislit što bi to dopustio Zamparini...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 12 apr 2012, 17:05

Šta baaaa 38 godina ?? :o :o :lol: :lol:

BOG slika slika slika slika

[youtube][/youtube]

:(

slika

BTW:

:P :P

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 apr 2012, 12:11

U Juventusu nemaju dileme, ako osvoje titulu, ona će biti trideseta. Da li je na pomolu novi sukob sa savezom?

U Juventusu nemaju nikakvu dilemu. Iako to klub nije javno rekao, u slučaju da osvoje titulu, "Bianconeri" će dodati treću zvjezdicu na svoj grb.

Savez tvrdi da imaju 27, jasno Juventus računa i dvije koje su im oduzete u "Calciopoliju".

"Mi smo na terenu osvojili 29 titula", kažu u klubu, a na novom stadionu je primjetno insistiranje na 29 titula.

Kako će reagovati savez ostaje da vidimo, Juventus je u nekoj vrsti tihog rata sa federacijom, upravo zbog njene odluke da se proglasi nenadležnom kada je u pitanju proces iz 2006.

Oni su naime čekali da prođe pet godina, kako ne bi morali da odlučuju o vraćanju titula "Bianconerima" u svjetlu novih dokaza, koji upliću i Inter, ali i donose potpuno novo svjetlo na čitav proces, počev od skrivanja dokaza, do sklanjanja u stranu telefonskih razgovora koji optužuju i druge klubove.

Biće derneka ako Juventus osvoji ove sezone Scudetto...
Bjež'te miševi...vratio se mačak ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 13 apr 2012, 13:21

E bas sam ovo htio da pitam. Sta ce se desit ako Juve stavi trecu zvjezdicu, kako ce FIGC i UEFA reagovat, jel ima nekih pretpostavki ?

Uglavnom bit ce jako zanimljivo.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 apr 2012, 13:40

Yuto je napisao/la:E bas sam ovo htio da pitam. Sta ce se desit ako Juve stavi trecu zvjezdicu, kako ce FIGC i UEFA reagovat, jel ima nekih pretpostavki ?

Uglavnom bit ce jako zanimljivo.
To bi bilo jako zanimljivo ,ne znam mozda bi tada i FIGC I UEFA kaznili Juventus i uzeli im titulu :lol:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 13 apr 2012, 13:45

Ja mislim da savez tu nista ne moze...nasa stvar sta cemo stavljati na dres

Mada je tu sve jasno, samo sto su talijani takvi ljudi pa ne mogu da priznaju gresku...sad se sile kao, a i sami oni znaju da su napravili smjesnu stvar kada su izbacili Juventus iz lige i oduzeli mu titule...

Ne mozes nista na silu, ne postoji covjek koji moze ubjediti nekog od nas da te dvije sezone nismo bili najbolji, rasuli smo sve na terenu...a to sto su nas neki nasamarili njima na cast, nama odrade proces za 15 dana, a nekima sude 5-6 godina i na kraju skontaju da su pojeli **** jer su svi radili to sto smo mi radili..

A i bas su dobro napravili, evo sudjenje odlicno :lol: Neki sami sebi zabijaju golove i tako...pravda na nivou

Sta cemo za Lazia sto je namjestio dvije utakmice Genovom i Lecceom prosle sezone...da su oni mi letili bi za 15 dana u Seriju B ;)

GaetanoScirea
Kontakt:

Post Postao/la GaetanoScirea » 13 apr 2012, 14:28

U ovoj situaciji FIGC bi mogao napraviti presedan. Poznato je da je Agnelli najavio tužbu protiv FIGC-a u kojoj će tražiti oko 500 miliona € odštete zbog nepravde koja je nanešena Juventusu 2006. s obzirom da je Juventus kao klub oslobođen svih optužbi, a osuđeni su samo pojedinci.

Eh sad, vrlo lahko bi se moglo desiti da FIGC dozvoli Juventusu tu treću zvjezdicu, a da zauzvrat Juventus odustane od tužbe.

Ovo je samo moja pretpostavka. :mrgreen:
Volim te, Željo!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 apr 2012, 14:52

I ja mislim da savez nema ništa s tim šta klub stavlja na svoj dres :?

btw :P :P

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 13 apr 2012, 15:06

odlična slika... :mrgreen:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 13 apr 2012, 18:57

delpiero20 je napisao/la:Ja mislim da savez tu nista ne moze...nasa stvar sta cemo stavljati na dres

Mada je tu sve jasno, samo sto su talijani takvi ljudi pa ne mogu da priznaju gresku...sad se sile kao, a i sami oni znaju da su napravili smjesnu stvar kada su izbacili Juventus iz lige i oduzeli mu titule...

Ne mozes nista na silu, ne postoji covjek koji moze ubjediti nekog od nas da te dvije sezone nismo bili najbolji, rasuli smo sve na terenu...a to sto su nas neki nasamarili njima na cast, nama odrade proces za 15 dana, a nekima sude 5-6 godina i na kraju skontaju da su pojeli **** jer su svi radili to sto smo mi radili..

A i bas su dobro napravili, evo sudjenje odlicno :lol: Neki sami sebi zabijaju golove i tako...pravda na nivou

Sta cemo za Lazia sto je namjestio dvije utakmice Genovom i Lecceom prosle sezone...da su oni mi letili bi za 15 dana u Seriju B ;)
ako se dokaze da su namjestali ne brini ima da lete,nema presedana ni prema kome,nebitno koji tim je u pitanju,treba postovati zvanicne odluke a ne rekla kazala price ;)
sutra se moze naci bilo koji upleteni igrac pa reci eh taj mec je namjesten,e ako ima sumnje nek se to dokaze a ne odmah na osnovu jedne izjave reci jesu krivi su...
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 13 apr 2012, 19:21

Io_Sono_Interista je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Ja mislim da savez tu nista ne moze...nasa stvar sta cemo stavljati na dres

ako se dokaze da su namjestali ne brini ima da lete,nema presedana ni prema kome,nebitno koji tim je u pitanju,treba postovati zvanicne odluke a ne rekla kazala price ;)
sutra se moze naci bilo koji upleteni igrac pa reci eh taj mec je namjesten,e ako ima sumnje nek se to dokaze a ne odmah na osnovu jedne izjave reci jesu krivi su...
Da su to cinili vi bi trebali vec igrati u Serie C1 a sreca vasa proslo je 5 god ...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 13 apr 2012, 20:29

slika

Pocivaj u miru

p.s svaki naredni post koji se dotice Calciopolija cu obrisati ;)

raspravu mozete nastaviti ovdje http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=960

valjda smo shvatili da svako svoju pricu udara do besvijesti, i da se nista korisno ne moze izroditi iz toga, tako kome mu ga volja ima ovu temu o calciopoliju
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 14 apr 2012, 01:39

SoloJuve26 je napisao/la:
Io_Sono_Interista je napisao/la:

Da su to cinili vi bi trebali vec igrati u Serie C1 a sreca vasa proslo je 5 god ...
uopste nemam namjeru da potezem pricu u kojoj imamo totalno razlicite stavove,samo mi okaci tu odluku :? moze i na temu predvidjenu za to...
R.I.P. Mirko :(

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 14 apr 2012, 01:49

Koliko je momak ima godina ? bice ne vise od 18.

Bemti zivot :cry:

R.I.P. Mirko
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 14 apr 2012, 08:14

Io_Sono_Interista je napisao/la: uopste nemam namjeru da potezem pricu u kojoj imamo totalno razlicite stavove,samo mi okaci tu odluku :? moze i na temu predvidjenu za to...
pa sto je kojeg k-ca potezes
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 14 apr 2012, 10:26

Buffon je napisao/la:
Io_Sono_Interista je napisao/la: uopste nemam namjeru da potezem pricu u kojoj imamo totalno razlicite stavove,samo mi okaci tu odluku :? moze i na temu predvidjenu za to...
pa sto je kojeg k-ca potezes
mozes lijepo gore procitat da sam napisao da ne treba pricat da je Lazio namjestio kad su to trenutno samo spekulacije,a onda je tvoj kolega uletio sa prcanjem C1,i samo sam trazio da mi postavi to,da se po hiljaditi put ne vrtimo na rekla kazala price
nema tu nikakve rasprave,barem sto se mene tice,nek postavi to u temu predvidjenu za to i zavrseno

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 apr 2012, 14:06

Team of the Week ;)

Federico Marchetti [Lazio] 2
Giampaolo Bellini [Atalanta]
Francesco Acerbi [Chievo] 3
Leonardo Bonucci [Juventus] 3
Federico Peluso [Atalanta] 2
Marco Rossi [Genoa] 2
Joel Obi [Inter]
Andrea Pirlo [Juventus] 9
Francesco Totti [Roma] 2
Diego Milito [Inter] 4
Pablo Osvaldo [Roma] 3
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 14 apr 2012, 15:15

Livorno vodi 0-2 kod Pescare

u ponedjeljak veliki derbi Serie B, igraju prvi i drugi na tabeli Torino i Sassuolo

evo povede i Bari u Veroni, kakva golcina

strasno je zanimljiva ove sezone druga liga :)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 14 apr 2012, 15:22

Kako je krenula ova Pescara mogla bi ostati i bez PO za ulazak u Seriju A, ovo je četvrta utakmica zaredom koju gube :roll: .
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 14 apr 2012, 15:33

S obzirom da Dzeko OPET nije ni usao u igru, vrlo vjerovatno ce doci do razlaza njega i Citya... Takav napadac bi nam dosao bolje nego Cavani i ostali. Napadac tipa Ibrahimovica, tehnika discplina i s obzirom koliko igrmo na ubacivanja u sesnaesterac uklopio bi se bolje nego iko. Samo da Marotta skonta neke stvari...
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.