FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedino pozitivno u ovom Sarajevu je ovaj Mirvic. Nadam se da i njega necemo blatiti i otjerati
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Bio, dobila nas Modriča 2:0. Alaim sam sebi ugura loptu u mrežu.
Prilazi Avdic kaže umorni od evrope. Raja luda. Više Otoka ima stanovnika nego Modriča i oni te nadigrali. Ima negdje i Vedran na slici.
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
To kad je Avdic prilazio bilo je 3-0 za modricu 2 dana poslje Helsiborga i penala.a vjerovatno je ovo slika sa te utakmicePeakyBlinders je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:40Bio, dobila nas Modriča 2:0. Alaim sam sebi ugura loptu u mrežu.
Prilazi Avdic kaže umorni od evrope. Raja luda. Više Otoka ima stanovnika nego Modriča i oni te nadigrali. Ima negdje i Vedran na slici.
Danas bi i sa kombinovanim sastavom sve osim pobjede bilo prvoklasno iznenadjenje: α Modriča ove sezone predzadnja u Ligi RS, bez ijedne pobjede. Sto se tice nasih igraca, bilo bi lijepo dati sto vecu minutazu Lazicu, Sevelju i Fanimu, kao i Varesanovicu, Dervisagicu, Imamovicu. Nadam se da brani Sahinovic, ne Kanuric.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Uzeli loptu koja je presla preko ograde i igrali dole kod tribine na malebordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:45To kad je Avdic prilazio bilo je 3-0 za modricu 2 dana poslje Helsiborga i penala.a vjerovatno je ovo slika sa te utakmicePeakyBlinders je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:40Bio, dobila nas Modriča 2:0. Alaim sam sebi ugura loptu u mrežu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
3-0 ako me sjecanje dobro sluzi.bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:45To kad je Avdic prilazio bilo je 3-0 za modricu 2 dana poslje Helsiborga i penala.a vjerovatno je ovo slika sa te utakmicePeakyBlinders je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:40
Dobrodosao FH
uz malo sreće 0-1 s tim da posjed prepuštamo domaćinu, recimo 60-40% danas. sretno
NEMA NAZAD
zabit ce ga vicko sevelj
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
3:0bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:45To kad je Avdic prilazio bilo je 3-0 za modricu 2 dana poslje Helsiborga i penala.a vjerovatno je ovo slika sa te utakmicePeakyBlinders je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:40Bio, dobila nas Modriča 2:0. Alaim sam sebi ugura loptu u mrežu.

Vruće bilo k'o u Džehenemu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Idealna utakmica za Sevelja, Lazica, Fanima da odigraju cijeli meč. Takodje dobre tekma za Bagarica, da zabije koji gol i prekine sušu (jos uzmimo u obzir, da nije protiv Borca nikako igrao zbog suspenzije).
Isto tako dobra prilika za mlade nade koje dolaze Sahinovic, Ramic, Hodzic, Varesanovic, Dervisagic (od ovog sam digao ruke ali eto prilika i za njega).
Nekako ovako bi to po mom bilo u formacijo 343:
.................... Sahinovic
.............Lazic - Ševelj - Trako
Sabanovic - Hodzic - Ramic - Pidro
Fanimo........ Bagaric........Dervisagic
Isto tako dobra prilika za mlade nade koje dolaze Sahinovic, Ramic, Hodzic, Varesanovic, Dervisagic (od ovog sam digao ruke ali eto prilika i za njega).
Nekako ovako bi to po mom bilo u formacijo 343:
.................... Sahinovic
.............Lazic - Ševelj - Trako
Sabanovic - Hodzic - Ramic - Pidro
Fanimo........ Bagaric........Dervisagic
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 29 sep 2021, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa oni sve čitaju na ovom forumu i prepisuju, pa ako bude bude

Čim sam ovdje pročitao da se spominje Hadžibegić prvo mi je prošlo kroz glavu kako će Sinanov portal pisati o tome i evo ga.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Hahaha šou, ja se sjecam i kad smo dobili 1-0 mislim da je Milenkovic debitirao za nas na toj utakmici. Bilo nas jedno 20 na tribiniPantelija je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:57Uzeli loptu koja je presla preko ograde i igrali dole kod tribine na malebordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:45To kad je Avdic prilazio bilo je 3-0 za modricu 2 dana poslje Helsiborga i penala.a vjerovatno je ovo slika sa te utakmicePeakyBlinders je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:40
Prilazi Avdic kaže umorni od evrope. Raja luda. Više Otoka ima stanovnika nego Modriča i oni te nadigrali. Ima negdje i Vedran na slici.![]()

Mislim da to nije bilo tad, to je bilo kad smo dresove kačili na ogradu, bilo loše vrijeme i kiša.Pantelija je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:57Uzeli loptu koja je presla preko ograde i igrali dole kod tribine na malebordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:45To kad je Avdic prilazio bilo je 3-0 za modricu 2 dana poslje Helsiborga i penala.a vjerovatno je ovo slika sa te utakmicePeakyBlinders je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:40
Prilazi Avdic kaže umorni od evrope. Raja luda. Više Otoka ima stanovnika nego Modriča i oni te nadigrali. Ima negdje i Vedran na slici.![]()

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Damir Hadžić dao gol, te sezone je Modrica bila prvak.bordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2021, 14:17Hahaha šou, ja se sjecam i kad smo dobili 1-0 mislim da je Milenkovic debitirao za nas na toj utakmici. Bilo nas jedno 20 na tribiniPantelija je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:57Uzeli loptu koja je presla preko ograde i igrali dole kod tribine na malebordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:45
To kad je Avdic prilazio bilo je 3-0 za modricu 2 dana poslje Helsiborga i penala.a vjerovatno je ovo slika sa te utakmice![]()
, loši rezultati negdje 10 na tabeli al dobi smo ih. Mislim obuća da je zabio nisam siguran.
-
- Kontakt:
Dole sam bio 3-4 puta davno je bilo, jest jednom je bio taj dogovor u dresovima da se ide, pa ima ova slika gdje nas je fina brojka bila mislim da je to poslje Helsinborga, a bilo je i par puta jedva nas 20 tak bilo na tribini.Miljacka je napisao/la: ↑29 sep 2021, 14:22Mislim da to nije bilo tad, to je bilo kad smo dresove kačili na ogradu, bilo loše vrijeme i kiša.Pantelija je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:57Uzeli loptu koja je presla preko ograde i igrali dole kod tribine na malebordobijeli je napisao/la: ↑29 sep 2021, 12:45
To kad je Avdic prilazio bilo je 3-0 za modricu 2 dana poslje Helsiborga i penala.a vjerovatno je ovo slika sa te utakmice![]()
![]()
U pravu si, sad vidim na videu i gdje se nalazim 
Bio sam na obje ove pa mi se pomješalo
Bio sam na obje ove pa mi se pomješalo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ajdohordas, Armija1987, avalPacidoroP, badboy, bordospartanac, Bosniacum Lilium, bvsic, Djulboni, Fudo, greenwood, Haksss, HyperOS, inzomni, James1987, KarlMarx, Lavcina, MaroonWhite1946, MikiPirs, MSOZ101, n0dix, NazorUso, Pitar6785, r3m1, ristagrad, SHZ82, svihsedamsamuraja i 330 gostiju.