FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Bayo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayo » 06 maj 2023, 20:54

Omerbavarac je napisao/la:
06 maj 2023, 19:24
Pitam se da li je ikome proslo kroz glavu da promijene izvodjaca kornera, ovo je grozno sto nam Kimmich pruza.
Cancelo se nameće kao neko probno rješenje ali se valjda ne smije naljutiti pudlica.
Omerbavarac je napisao/la:
06 maj 2023, 19:24
Ne znam sta se desilo sa Musialom, postao je jedan obicni prosjek.
Svjetsko, nakon njega je krenuo u beskrajne driblinge i petljanja.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 06 maj 2023, 20:57

Cancelo je stvarno dobar igrac, moze svasta igrat, ne bih ga se rjesavo i trebai bi gledati da ostane.

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 06 maj 2023, 21:53

Kakav je bio Gravenberch?
Što je neko davno pomenuo možda bi trebalo razmisliti o povratku Daviesa na krilo, dosta je on bio nazad. Levo krilo bi briljirao, da bude kao Ze Roberto nekad. Onda bismo mogli da imamo i njega i Cancela i Mazru u postavi, ovi na bekove on gore. Sane/Coman i Musiala da se bore za dve od tri pozicije AMF i desno krilo i špic ko bude.

toa
Kontakt:

Post Postao/la toa » 06 maj 2023, 22:04

farinelli123 je napisao/la:
06 maj 2023, 21:53
Kakav je bio Gravenberch?
Što je neko davno pomenuo možda bi trebalo razmisliti o povratku Daviesa na krilo, dosta je on bio nazad. Levo krilo bi briljirao, da bude kao Ze Roberto nekad. Onda bismo mogli da imamo i njega i Cancela i Mazru u postavi, ovi na bekove on gore. Sane/Coman i Musiala da se bore za dve od tri pozicije AMF i desno krilo i špic ko bude.
Dobar bio, imao par dobrih lopti. Meni bolji nego sto je Goretzka zadnjih mjeseci.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 maj 2023, 22:32

Skoro bez greske, jedna ili dvije izgubljene lopte ali nijedna u opasnoj zoni a pod pritiskom se odlicno snalazio.
Nepravedno je izasao nakon sat vremena jer je bio bolji od Musiale koji je ostao do kraja.

Drugo poluvrijeme mnogo bolje od prvog. Djeluje mi kao da namjerno doziraju snagu do 60-e minute a onda gas do kraja i golovi.

Moram reci da jedva cekam na golu vidjeti golmana normalne visine.
Sommer je mozda dobar golman ali nema visine...
You were heard saying "finally" after Sané's goal. What was that about?

Tuchel: "I said finally we finished a clear situation without hesitation, an extra pass or a technical mistake. It was a 2v1 situation on the wing, we played it simply without hesitation"
:thumbup:
Tuchel on Bremen's long range goal: "Unfortunately it's not the first time this has happened to us with Yann Sommer in goal. I think it's the same problem he has on dating apps: he's simply too short
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 maj 2023, 23:57

A nije to sto si izbacio zadnjeg veznog a ubacio Müllera? Pa je onda Kimmich sam morao drzati vezu…jer dz Musiala i Müller kad ne znaju nazad osim trckarati, kakav blok kakvo prekidanje lopte ili sl.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 07 maj 2023, 01:10

Musiala mora malo prevrtiti svoje utakmice i
I pogledati ove beskrajne driblinge koji veze nemaju.

Na početku je to prolazilo jer je bio novi ali sada ga samo puste da se spetlja i onda uđu u njega

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 07 maj 2023, 09:36

Da igrači analiziraju svoje slabosti aka gluposti onda to više ne bi radili ili da ih netko smije upozoriti na njih, ovako samo gledaš jedno te isto i slaviš kako su dobri kad slučajno daju gol..

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 07 maj 2023, 10:53

Musiala je bas pao u formi,cak mislim da je i dosta procitan od protivnika.
Vecina njegovih prodora se svodi na taj trzaj tjelom i manje vise uvjek ima taj potez viska kada bi trebao da suta ide na jos jedan dribling gdje manje vise uvjek bude uhvacen,i gubi loptu ili izblokiran.
Mozda ima i do toga sto je na njemu daleko veca odgovornost,samim tim sto je Muller na klupi da bi on igrao.
Sve u svemu volio bih vidjeti da nabaci malo mase,i ocvrsne.
A mislim da naredne sezone mozemo od vecine igraca ocekivati daleko bolje igre kada se ustabili i prvi tim,i formacija.
Jednostavno se trenutno stvorio ogorman pritisak oko ekipe,od ispadanaj iz kupa i LP,te ive borbe za titulu jednostavno sve je pod lupom i sigurno da igraci osjecaju taj pritisak i moranje.
Vidjecemo naredne sezone kako ce izgledati sve ovo kada budemo imali pravog napadaca i ipak manje pritiska bar na pocetku sezone.
A cini se da nas ipak neceka neko ludo ljeto jer klub ne planira previse promjena i vjerovatno ce otici jedan ili dva bitnija igraca.
U ovom slucaju Mane i cak tesko i Ganabry posebno sto ebo zadnje dvije tekme daje golove i igra solidno

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 07 maj 2023, 11:43

Zadnje dvije utakmice su bile protiv protivnika koji su na dnu ili blizu, opasno je na osnovu toga davati masne ugovore igračima a onda ih nema nigdje protiv parižana, građana i sl.

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 08 maj 2023, 14:58

Musiala je prevara od igrača. Smatram da nikad nece bit svjetska klasa igrač zato sto je fizicki preslab, to se najbolje moglo vidjet protiv City-a... ako je sa 20 godina onoliko slabašan protiv vecih igraca, takav ce ostat i sa 30... kad se samo sjetim messija sa 18, nemoguce ga je bilo oboriti ili izgurati ili wayne rooneya, cak i thomas müller koji je sa 20 bio jos mršaviji nije pokazivao toliku nemoćnost u duelima... musiala neće dugo opstati u bayernu, u pocetku sam mislio da ce bit igrač koji donosi razliku, ali to nazalost nije tako i nece nikad biti

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 08 maj 2023, 15:38

Oscilacije u njegovim godinama su sasvim normalne još uz to dodaj fijasko na WM i razočaravajuću sezonu komplet ekipe.
Tako da se može reći da preuranjeno donosite nekakve zaključke.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 08 maj 2023, 15:50

armando je napisao/la:
08 maj 2023, 15:38
Oscilacije u njegovim godinama su sasvim normalne još uz to dodaj fijasko na WM i razočaravajuću sezonu komplet ekipe.
Tako da se može reći da preuranjeno donosite nekakve zaključke.
Ne bih ja rekao da je preuranjeno, jer veliki svjetski igraci u mladim godinama naprosto eksplodiraju, posebno sa 19, 20 godina vec budu prevaga.. pogledaj Mbapea, Messija, Ronalda, Robbena, Kaka, Henry... jer nemozes bit sa 19, 20 godina u jednom svjetskom timu a ne biti nikakva prevaga i nikakav x faktor... a to nije Musiala ovu i zadnju sezonu, gdje je odigrao samo par dobrih utakmica, musiala dosad u karijeri ima maksimalno 10 odlicnih partija, svi ostali nabrojani igraci su imali barem 50 odlicnih partija u tim godinama... tako da je to previse blago za jednog igraca kojeg smatraju da vrijedi 100 miliona eura po transfermarktu... realna vrijednost musiale je 20-30 miliona

Sa musialom sam usporedio igrace koji su vec bili u velikim timovima u mladim godinama, nisam tu nabrojao igrave poput Riberya koji su u tim godinama bili nepoznati i koji su tek kasnije eksplodirali...

Musialin problem je sto je vec u top timu i ako ne iskoristi priliku sad kao mlad igrac, velika je vjerovatnost da nece iskoristiti svoj maksimalan potencijal, desit cemu se Götzeova sudbina... mora covjek rezultate polako donositi, ako ne bude prevaga naredne sezone, ima da frca iz bayerna

Sudbina vjecitog talenta mu ne gine

To sto svaku 43-ću utakmicu donese prevagu protiv Mainza ili Bochuma mene ne impresionira posebno, u velikim utakmicama uvijek potone ili na velikim turnirima za njemacku, bogami je slabo to za jednog igrača od 100 miliona eura, a uskoro ce mu 21 godina... tik tak, vrijeme kuca

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 08 maj 2023, 16:05

Rjesenje problema za devetku:

Osimhen nije na prodaju ispod 150 milliona eura.

Favorit uprave Kolo Muani vrijedi 100 miliona, da napravimo presjek, zasto ne dovesti Marcusa Thurama???

Kolo Muani 100 miliona, ima 24 godine, visok 187 cm, postigao 13 golova u 29 utakmica ove sezone.

Marcus Thuram 0 eura, istice mu ugovor na ljeto, 25 godina, visok 192 cm, postigao 13 golova u 28 utakmica.

Obojica reprezentativci Francuske.

Wtf zasto se ikako razmislja ovdje, zasto se odmah ne dovede Thuram... zasto dat 100 miliona za muanija, kad mozemo isto skoro dobit za dzabe... jos bi Thuram bio korisniji jer je klasicni centarfor koji je fizicki nadmocniji od Muanija, posebno u gradjenju lopte... ne treba nam igrac koji ce povlaciti nazad i na krila, nama treba jedna devetka koja ce moci se nositi sa velikim stoperima... thuram je najbolje rjesenje za nas, jer nema trenutno nekog igraca koji vrijedi 100 miliona a da je dostupan, zato thuram je perfektan za bayern, Kolo Muani ce bit ogromna greska

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 08 maj 2023, 20:41

Ovi današnji paketi za CF od 100 i nešto miliona su fuuj i ne treba takve ni gledati. Sve je pošizilo sa cijenama pa ne treba čuditi da talenti vrijede 100injak mios.
Nek se trgaju za njima onima kojima su pare pale sa neba.
Mi ćemo po dobrom starom običaju - abläsefrei i nešto keša u kovertu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 09 maj 2023, 00:30

Prekinut kontakt sa Osimhenovom agencijom. Rekoh ja odmah da ce Napoli dobiti kitu a ne 150 miliona od nas.

Thuram se sve vise i vise namece kao najlogicnije rijesenje. Pa nek se jebu i Frankfurt i Napoli.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 09 maj 2023, 08:05

armando je napisao/la:
08 maj 2023, 20:41
Mi ćemo po dobrom starom običaju - abläsefrei i nešto keša u kovertu.
Pa po obicaju izlet u kvoteru.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 09 maj 2023, 09:42

Balon je napisao/la:
09 maj 2023, 00:30
Prekinut kontakt sa Osimhenovom agencijom. Rekoh ja odmah da ce Napoli dobiti kitu a ne 150 miliona od nas, nek se jebu i Frankfurt i Napoli.
Tko misli da će Napoli dati nešto povoljno se vara, koliko su samo popušili love na Kulibaliju i još nisu osvojili ništa dok ga se nisu riješili, također još neki igrači otišli džabe a mogli na njima dobro zaraditi, ali valjda će jednom naći neku budalu od kluba da ga izlevate.

Muani je višlji Coman sa boljim finishom što i nije teško, baš bi dobro legao Nagelsmanovoj taktici bez napadača :kralj:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 maj 2023, 11:26

Cijena Osimhena je dvostruka veća od realne baš kao i za Muania.Eto na šta je spao današnji fudbal.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 maj 2023, 11:32

I na kraju će levati dovesti Muanija za 80-100 miliona da bi se oprali kod navijača. A smiješno plaćati i za njega i za Osimhena takve i slične iznose. Valjalo bi da ih neke tajkunske levatine iz Engleske pokupe.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.