Mozemo dobit samo duplu kurcinu
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad, jedna ljubav!
Znači ništa od Admira Smajica.simonknows je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:32je noćas opet u gradu... Zajkooo Zebaaa
![]()
Ne znam kada će biti zvanično, ali znam da je već tu!![]()
Šteta. Al nije ni Zajko loš. Ako bude bar 50% kao sto je igrac bio, bice ok.
-
- Kontakt:
U Igmanu je odradio dobar posao, ušli su u PL BiH tako da mislim da može i kod nas biti dobar, a još je veliko igračko ime sigurno će biti Sloboda primamljivija fudbalerima kada ih Zeba pozove.BnBa je napisao/la: ↑09 jun 2022, 14:58Znači ništa od Admira Smajica.simonknows je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:32je noćas opet u gradu... Zajkooo Zebaaa
![]()
Zeba je prije svega ljudina 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Džabe brate i Zeba ako nema para. Očigledno da se nešto dešava, Vinko, Zeba.....razgovori sa Osimom...ipak su to ozbiljni ljudi, mislim da ne bi došli da klub nije ponudio nešto konkretno. Čisto sumnjam da je to borba za opstanak.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:07U Igmanu je odradio dobar posao, ušli su u PL BiH tako da mislim da može i kod nas biti dobar, a još je veliko igračko ime sigurno će biti Sloboda primamljivija fudbalerima kada ih Zeba pozove.BnBa je napisao/la: ↑09 jun 2022, 14:58Znači ništa od Admira Smajica.simonknows je napisao/la: ↑09 jun 2022, 13:32
je noćas opet u gradu... Zajkooo Zebaaa
![]()
Vidjet ćemo
-
- Kontakt:
Slažem se, samo me zanima šta bi sa igračima koji su igrali ove sezone i onih "mjesecnih" plata svakih 45 dana, i svih priča oko kašnjenja, valjda imaju u planu da i to isplate kako treba, ako imaju novca. Ako ostanu i ti dugovi mogu biti samo veliki problemi.BnBa je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:28Džabe brate i Zeba ako nema para. Očigledno da se nešto dešava, Vinko, Zeba.....razgovori sa Osimom...ipak su to ozbiljni ljudi, mislim da ne bi došli da klub nije ponudio nešto konkretno. Čisto sumnjam da je to borba za opstanak.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:07U Igmanu je odradio dobar posao, ušli su u PL BiH tako da mislim da može i kod nas biti dobar, a još je veliko igračko ime sigurno će biti Sloboda primamljivija fudbalerima kada ih Zeba pozove.
Vidjet ćemo
Najmanje treba da nas zanima sta je s igracima koji su igrali ove sezone, svakako pola plata nisu zasluzili
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
realno,uz Balica koji je vec otisao jedino bi trebalo zadrzati Osmica,Hadzibeganovica,Ramica,Husejinovica,Veselinovica i eventualno Mujagica na osnovu prve polusezone.
Od ovih ostalih,ne moze me niko ubjediti da su zasluzili da ostanu

Zadnja izmjena: admirrx, dana/u 09 jun 2022, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nije situacija s dugovanjima uopste bila kao sto se pisalo. A pisalo se da nemaju za hljeba od oktobra.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:39To jesu li ili nisu zaslužili niko nece gledati, kada tuže i dobiju valja platiti, jer oni će tražiti ono što im je bilo u ugovoru.
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Nije uopste duguju po 3-4 plate svakome, Balicu 4.Madal je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:34Nije situacija s dugovanjima uopste bila kao sto se pisalo. A pisalo se da nemaju za hljeba od oktobra.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:39To jesu li ili nisu zaslužili niko nece gledati, kada tuže i dobiju valja platiti, jer oni će tražiti ono što im je bilo u ugovoru.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Nista pojacanja,razgovor sa igracima,planovima za pripreme,sezona je veoma blizu ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Koji? Batva komerc?

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Vraca li se Azmir u Slobodu, nebitni su treneri, sportski direktori, igraci, ako ih nema ko placati.....Ovi sto trenutno glume upravu to ne mogu, djaba sva prica i njihova lafina....
🔴⚫️
Evo Karius ovaj slobodan.
Nino ce potegnut iz svog dzepa, kakav glogovac kakvi bakraci...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Neka da ko hoce, pun mi ku rac antifudbala.
Samo neka izadju barem u evropu, ili makar kup da se uzme.
Samo neka izadju barem u evropu, ili makar kup da se uzme.
Vinko zeli konkurentnu ekipu i to mu je osnovni uslov za dolazak
U tom pravcu se razmislja o sljedecim igracima: Kadusic, Kuzmanovic, Grahovac, golman Karacic. To je ono sto znam provjereno.
Takodje, razni menadjeri nude svoje igrace sto ce reci da ce biti para u klubu.
Sretno vam !
U tom pravcu se razmislja o sljedecim igracima: Kadusic, Kuzmanovic, Grahovac, golman Karacic. To je ono sto znam provjereno.
Takodje, razni menadjeri nude svoje igrace sto ce reci da ce biti para u klubu.
Sretno vam !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC