FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
105
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
49
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
28
9%
Samo stranac
74
25%

Ukupno glasova: 298

Zutti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zutti » 27 okt 2023, 09:53

Zašto vrijeđati Vladana? Sam je u Meridian podcastu izjavljivao da želi braniti za BiH i da čeka poziv. Nakon što su ga naši idioti iz saveza odyebali promijenio je želju očigledno. Nek mu je sretno kako u klupskoj tako i u reprezentativnoj karijeri, najbitnije da je Bordo!
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 27 okt 2023, 10:17

Lik dođe na reprezentativna okupljanja, prije njega dobiju šansu i Vasilj i Pirić i Šehić. Vladan je bolji od njih trojice skupa, a nisu mu šansu dali.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 okt 2023, 10:26

Ne branim Vladana apsolutno mi se ne svidja njegova odluka, ali 90 % ljudi u rs isto razmišlja i uvijek bi izabrali Srbiju a BiH je rezervna opcija. Tako isto je i s ovim iz Hercegovine kad je Hrvatska u pitanju. 60% ljudi ovu drzavu ne dozivljava kao svoju to je bolna istina. Zato ova drzava ne moze naprijed pa ni u sportu, mnogo kočnica imamo, najbolji primjer je NS BIH , mnogo tesko im je stati u kraj jednostavno zaštićeni su politicki. Hocu da kazem da se ne treba puno cuditi Vladanovoj odluci, nazalost ali to je nasa realnost.

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 27 okt 2023, 10:27

NajvecaRadosti je napisao/la:
27 okt 2023, 09:45
Primitivno vam je razmisljanje skroz.
Vladan je puno donio ovom klubu,2 titule,nakon toga u onoj korona sezone qurac bi i Evropu izborili da nije vadio sve zivo u drugoj polusezoni,i finale kupa protiv Borca penali.Donio nam pare a tek sad treba da donese veliku cifru.Znaci mnogo mnogo vise je doprinjeo klubu nego neke samoprozvane 'legende'.Osim toga ljubav prema klubu nije nikad bila upitna.I dan danas gleda svaku nasu utakmicu koju moze stici pogledati,redovno se uclanjuje i svako malo nas kaci na instagram.Ne kaci Borac uz kojeg je odrastao i gdje se rodio nego kaci SAMO NAS.

Izbor reprezentacije je njegov licni izbor i privatni zivot koji nema veze sa KLUPSKIM fudbalom.Da je odabrao Poljsku niko mu A ne bi rekao,ali posto je odabrao Srbiju on je izdajnik.Koji to igrac iz RS-a ne bi odabrao Srbiju,a da zna da ima sanse da se namece i da igra?I ja da sam iz Sandzaka i da mogu birati ne bi bilo dvoume hocu li igrati sa Bosnu.

Bezveze se vrijedja covjek koji je bas puno dao za klub i kojem je klub uvijek pri srcu.Odazvao se na nekoliko okupljanja,cim je vidio da ga ucijenjuju a da mu se vamo otvorila prilika,pa i ja bi otisao.Misimovic zabrani ljiljane i pjevanje himne pa mu se ne sere ovoliko?On je veci izdajnik sad nego 10 Vladana.
Vise je i vise ce dati klubu nego pojedine kvazi legende sto svaku priliku koriste da se ponjake po klubi
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 okt 2023, 10:38

bordobijeli je napisao/la:
27 okt 2023, 10:26
Ne branim Vladana apsolutno mi se ne svidja njegova odluka, ali 90 % ljudi u rs isto razmišlja i uvijek bi izabrali Srbiju a BiH je rezervna opcija. Tako isto je i s ovim iz Hercegovine kad je Hrvatska u pitanju. 60% ljudi ovu drzavu ne dozivljava kao svoju to je bolna istina. Zato ova drzava ne moze naprijed pa ni u sportu, mnogo kočnica imamo, najbolji primjer je NS BIH , mnogo tesko im je stati u kraj jednostavno zaštićeni su politicki. Hocu da kazem da se ne treba puno cuditi Vladanovoj odluci, nazalost ali to je nasa realnost.
da se to mijenja treba raditi pametno, nikako ne naglo. Godinama i godinama se neko trudio da trubi Vladanovim kome pripadaju. I ovo su rezultati. Mi moramo vise raditi da im izbijemo te lazne osjecaje pripadnosti. Raditi na promociji drzavnosti i drzave :bih: :bih: . Mada, ovaj slucaj Vladan je cudan mnogo i decka smo trebali zauvijek vezati samo jednim nastupom za A tim. (neko nije zelio ili htio). Medjutim imamo i lijepih primjera kao sto je Lana Pudar a bit ce ih jos aBd :bih:
Realno i sta bi u nekim drugim zemljama, bili u 5om planu. I taj zrinjski sinoc isto. Da igra neku hrv ligu pa ne bi to to bilo. Sta bi mi bez nacionalistickih tenzija po stadionima :urnebes: :urnebes: Ima i ona: Prvi u selu ili posljednji u gradu. :cool:

nego, bordo braco pricali smo svi kako su nam slabe akcije fan shopova, promocija kluba itd itd.. A sad ne cujem neke plaho pohvale u vezi popravljanja tog segmenta.
Pa druzenje s igracima, pa nize cijene dresova i sl.

za kritiku sam uvijek, ali prednjacimo u negativnim.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 27 okt 2023, 10:40

Igraci pocinju da bjeze od nase reprezentacije i masovno idu na druge strane, pojedinci polako gube i ono malo motiva da igraju za BiH, a mi ovdje hocemo zbog toga da Vladana objesimo jer je vidio gdje je i sta je…
Nece covjek da bude pozvan i da se dovede u situaciju da ceka hoce li na go stat on ili Sehic ili da neko treci se pojavi iz sjene ispred njega. Pokusao covjek iskoristit opciju gdje ce se borit za prvog golmana sa golmanima koji brane po Evropi i vec neko ime imaju, a ne ovdje gdje svakako vlada lopovluk i gdje ima malverzacija nekih more.

Postoji posebna tema za ovo i tjt.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 27 okt 2023, 10:43

egocentrik je napisao/la:
27 okt 2023, 10:27
Primitivno vam je razmisljanje skroz.
Vladan je puno donio ovom klubu,2 titule,nakon toga u onoj korona sezone qurac bi i Evropu izborili da nije vadio sve zivo u drugoj polusezoni,i finale kupa protiv Borca penali.Donio nam pare a tek sad treba da donese veliku cifru.Znaci mnogo mnogo vise je doprinjeo klubu nego neke samoprozvane 'legende'.Osim toga ljubav prema klubu nije nikad bila upitna.I dan danas gleda svaku nasu utakmicu koju moze stici pogledati,redovno se uclanjuje i svako malo nas kaci na instagram.Ne kaci Borac uz kojeg je odrastao i gdje se rodio nego kaci SAMO NAS.

Izbor reprezentacije je njegov licni izbor i privatni zivot koji nema veze sa KLUPSKIM fudbalom.Da je odabrao Poljsku niko mu A ne bi rekao,ali posto je odabrao Srbiju on je izdajnik.Koji to igrac iz RS-a ne bi odabrao Srbiju,a da zna da ima sanse da se namece i da igra?I ja da sam iz Sandzaka i da mogu birati ne bi bilo dvoume hocu li igrati sa Bosnu.

Bezveze se vrijedja covjek koji je bas puno dao za klub i kojem je klub uvijek pri srcu.Odazvao se na nekoliko okupljanja,cim je vidio da ga ucijenjuju a da mu se vamo otvorila prilika,pa i ja bi otisao.Misimovic zabrani ljiljane i pjevanje himne pa mu se ne sere ovoliko?On je veci izdajnik sad nego 10 Vladana.
Vise je i vise ce dati klubu nego pojedine kvazi legende sto svaku priliku koriste da se ponjake po klubi
100%
Svi palamude a kad kraj sa krajem nismo mogli sastaviti gdje su te silne legende da naprave neku akciju?Svi pobjegli i usutili se a na Kosevo dodju jednom u 20 godina.Karine a ne legende.
Vladan je uvijek dobrodosao na Kosevo.Bio je na okupljanju,ucijenjen da bude 4.golman a bolji je i od Sehica i od Vasilja a narocito od Pirica.I ja bi pobjegao.Vise vjerujem njemu nego Vici i najvecem izdajniku bh fudbala Misimovicu.Bolje ne braniti nigdje nego biti 4.golman ovoj trojici.Da su to golmani koji brane u ligi 5 jacim klubovima pa ja bi rekao ok polako ali sve prosjecni golmani.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 27 okt 2023, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 27 okt 2023, 10:45

Sarajevo - Borac iduca nedjelja 15:15 h.
Sto se mene tiče dobar termin

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 okt 2023, 10:56

27 okt 2023, 10:43
Bio je na okupljanju,ucijenjen da bude 4.golman a bolji je i od Sehica i od Vasilja a narocito od Pirica.I ja bi pobjegao.Vise vjerujem njemu nego Vici i najvecem izdajniku bh fudbala Misimovicu.
Problem je što mi ne znamo šta je istina, i tu Vladanu zamjeram samo što je pizda i neće da javno izađe crno na bijelo kako je bilo i šta je bilo. Kao uostalom i svi naši reprezentativci što šute i kad treba nešto reći i pokrenuti, ništa, a talasaju bezveze, kao evo recimo Ahmethodžić sada.

Samo su Lulić i Begović izašli i javno se oglasili o stanju u repci i isprozivali ove grobare našeg fudbala, i na tome im svaka čast. Zato su i nogirani obojica.

Dakle da li je strah, ili nešto drugo ne znam, al ostali šute. Vladan ako je već odlučio braniti za Srbiju zašto sada javno ne kaže zvali su me, odazvao sam se, ali nisam dobio šansu ni među 3 golmana da branim i to smatram za nekorektan potez, bla bla.... nema više šta izgubiti kod nas i nema se čega bojati I sve bi bilo ok, naši krivi, promijenio državljanstvo i čeka priliku za Srbiju.

Ali nije to rekao, što znači da ima i njegovog masla u svemu ovome definitivno. Možda se odazvao onako bezveze i sredio s Petevom da ga ne koriste samo da se izvrši dodatni pritisak na Srbiju i poziv od njih. Možda je i Petev imao naređenje od nekog sa vrha da ne smije Vladana koristiti... ko će znat šta se desilo. To nam jedino Vladan može reći ali iz nekog razloga neće.

Njemu sretno, pitar je od glave do pete i donijet će nam još masne love, ali me je razočaralo pravo ovo oko njega što se tiče reprezentacije.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 27 okt 2023, 11:02

Boli me tuki za Vladana, ali znam iz pouzdanih izvora bliskih Vladanu da su mu zražili 30 000 eura da bi bio treći golman. Momak odbijao, a oni zvali Pirića. Da bi dokazali da on ne želi sa brani za nasu reprezentaciju ljudi ga zvali da dođe, a on tad svoju svadbu imao i tu oni kao dokažu da on neće da brani.
Ovo je ništa šta sve još ne rede drugima. Pa javna je tajna da ne Dal dao 30 000 da bi ušao 15 min. Džeko mu završio. Zato je mali i vodao onu fuficu Amrinu, a ona hodala sa još par ljudi u isto vrijeme. Mali izdržo i prodo se i čim se prodo, noga.
🇵🇸

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 27 okt 2023, 11:03

tekma s Borcem nedjelju od 15h:15minuta :lolno:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 27 okt 2023, 11:09

Kazu Renan nece ni ici u Doboj. Upaljena loza.
Upitan je i za Borac cak.

Nadam se da ce ga osposobiti do Borca.
- FKS -

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 27 okt 2023, 11:13

Ako ne bude brazilska haubica spremna , Hamza zasijaj!

A vraca nam se i Maestre :cool:
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 27 okt 2023, 11:14

Hajdeee je napisao/la:
27 okt 2023, 11:09

I bolje je da ne putuje, dao bi mu žuti karton na klupi, izmislio bi da je nešto neprimjereno dobacio.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 27 okt 2023, 11:16

Valjda kapiten šta odigra konačno u Doboju, red je da se dozove poslije 3-4 katastrofalne utakmice.

Hamza, Ziljkić, Avram i Hasić. Penarandu i Renana sačuvati za Borac.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 27 okt 2023, 11:22

Izbor reprezentacije je njegov licni izbor
Ama kakav izbor reprezentacije kada može igrati samo za Srbiju??? Neće naši da ga zovu, neće, halooo

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 27 okt 2023, 11:35

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
27 okt 2023, 10:38
nego, bordo braco pricali smo svi kako su nam slabe akcije fan shopova, promocija kluba itd itd.. A sad ne cujem neke plaho pohvale u vezi popravljanja tog segmenta.
Pa druzenje s igracima, pa nize cijene dresova i sl.

za kritiku sam uvijek, ali prednjacimo u negativnim.
Okej promocija artikala iz fan shopa je bolja, marketinški je bolje, al šta ti vrijedi kad je segment rada fan shopa i web shopa loš? Prije par dana neko je napisao pronleme s fan shopom, a ima ti još nedostataka brate. Nevjerovatno je da na web shopu nema mnogih rekvizita iz fan shopa
Previše kasni objavljivanje na web shopu za fan shopom. Na ovo još dodati da na web shopu gdje se biraju prezime i broj igrača koji će biti štampan na dresu još uvijek stoje igrači koji nisu više u klubu (Balta 5, Varešanović 10, Viveros 19). Ajde da su otišli prije par dana pa nije sklonjeno, ali par mjeseci već stoji i bode oči. Plus nema igrača koji su, relativno, skoro došli (Pene, Julardžije, Hasića) u ponudi za štampanje na dres. Neke sitnice koje baš prikazuju neprofesionalizam tog segmenta kluba.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 okt 2023, 11:39

Nek Renan odmori i neka naoštri malog crnog za Vicinu političku prčiju!
Bahati, bahati Željkan!
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 okt 2023, 11:43

Hajdeee je napisao/la:
27 okt 2023, 11:09

Haman treninzi loši i nikakvi :mrgreen: Koliko je to povreda od ove pauze reprezentativne,7/8 :hmmmmm: Reko bi covjek Dudicev onaj trener plivanja se vratio pa ih lomi :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 27 okt 2023, 11:51

Normalno je da će biti kad su bili zapušteni, pa sad čim malo više podignu jačinu treninga, odmah belaj.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], guadalupe, InatSilniBosanski, James1987, KarloIvandic, PapakIzSa, soe i 167 gostiju.