Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Izabrao bi on njih taman da nam je najbolji savez na svijetu. Mi smo opcija ako im otpadne plan A a takve smecare ne treba ni zvati. I dosta vise sage oko vladana jbt ga.meraba je napisao/la: ↑27 okt 2023, 00:47Momak je zelio braniti ali su ga otjerale balije koje u tu takozvanu nasu reprezentaciju dovode razne panjeve a profesionalci kao vladan nemaju mjesta zbog njih. Da sam umjesto njega i ja bi kao bosnjak izabrao srbiju ispred ovih govvana koje vode vico djeko i misimovic.
meraba je napisao/la: ↑27 okt 2023, 00:47Momak je zelio braniti ali su ga otjerale balije koje u tu takozvanu nasu reprezentaciju dovode razne panjeve a profesionalci kao vladan nemaju mjesta zbog njih. Da sam umjesto njega i ja bi kao bosnjak izabrao srbiju ispred ovih govvana koje vode vico djeko i misimovic.
I onda nam cudno kako nas vico prca u nasoj drzavi,ili sto onaj Torabi kako vec napuni zetruZeko87 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 01:11meraba je napisao/la: ↑27 okt 2023, 00:47Momak je zelio braniti ali su ga otjerale balije koje u tu takozvanu nasu reprezentaciju dovode razne panjeve a profesionalci kao vladan nemaju mjesta zbog njih. Da sam umjesto njega i ja bi kao bosnjak izabrao srbiju ispred ovih govvana koje vode vico djeko i misimovic.![]()
Koje naivno razmišljanje, majko mila...
Ukratko,cheto mali hinjavi,prikriveni od kojeg mozemo uzeti dobru lovu i pozeliti mu da ‘uvek’ ostane 6. izbor i zavrsi karijeru radi loma noge,neposredno nakon sto zavrsi transfer.holyman je napisao/la: ↑26 okt 2023, 22:24Smorili ste s vladanom. Nama je bitno da se on proda za milione i da mi dobijemo dobre pare, a hoce li za tunguziju ili srbiju igrati apsolutno je nebitno.
I vladan voli Sarajevo, svako malo je neka slika o nama i poziva na Kosevo.
Mjenjajte temu, 3 bobare su pod moranje prekosutra!
A Misimovića si svojevremeno dizao u visine, a Vladan ti ne valja? A po čemu se razlikuju njih dvojica?Zeko87 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 23:04Zato je Erdogan kralj, digneš se protiv države izbriše te iz historije ne postojiš više (kao Hakan Šukur).
Tako i četalja Vladana izbrisati iz klupske arhive, njegove nastupe , ponašati se kao da nije ni igrao za nas. Smrad smrdljivi, odvratni. Njegova podrška klubu me ne zanima, niti treba.
Po ovome ispada da je imao izbora, BiH ili Srbija, ali nije imao izbora. Nije on **** reprezentativni dres, nego su naši njega ****.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑27 okt 2023, 09:17Neka Vladan brani za koga hoće. Čovek se osjeća kao Srbin