FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MinjonKocka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ima onaj Miloš Vidović stoper iz Olimpica ističe mu ugovor sad ima 22 godine,al on voli puno pare, njega ne zanima što taj Olimpic ne osvaja nikad ništa, ne igra Evropu nema navijače i ostalo, njega samo zanima dobra para tako da bi nama bio dobar al neće ne možemo mu mi dati koliko Gracić može.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Upravo takozeljo4life je napisao/la:Sve dok je Brko Koji Tersa tu,ja se ne sekiram...
igrace kojima bi volio vidjeti leđa su
ADILOVIC,SVRAKA radi njih da nesta i zarade
vasilic,smajic,cutuk,yoshida,pa cak i Jamaka jer one njegove greske u predaji lopte na 20 metara od naseg gola svaka bolja ekipa ce kazniti Bogicevic stim da cemo ostati bez golmana,Hodzica i Bekrica znaci da mora biti dolazaka jer nije Amar frajer
- storm_raider
- Kontakt:
Antolovicu ce biti otkupljen ugovor ako Amar odluci tako. To je receno na pocetku sezone. Nemojte tako lako vracati Sehica.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Zna li neko od vas sta bi sa Yoshidom, nije decko minute odigrao ? 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mislim da ima djevojku odavde pa zbog toga dolazi.zeljo4life je napisao/la:Meni je velka stvar sto je uopste dolazio ovamo i bio na derbiju...to pokazuje sta je Zeljo...zeljooooo je napisao/la:Nyemu sam vidio maloprije on se vraća u Melburn i ima ugovor ja ga pitam što kaže dobro plaćaju zato idem tamo, tako da te šupljake ne prosipajte više o njemu ovdje.
- zeljo4life
- Kontakt:
Meni se Cutuk nije svidjao,posebno na beku(sto i nije njegovo mjesto),al kako je u Bjeljini(cini mi se)odigrao,mene je odusevio,nema zajebancije,jako sigurno,neprelazan...e sada jel to bila u pitanju jedna tekma ne znam,al ne bi njega Sef dzabe dovodio...mislim da je on za lige sasvim solidan...CARSON je napisao/la:Upravo takozeljo4life je napisao/la:Sve dok je Brko Koji Tersa tu,ja se ne sekiram...
vasilic,smajic,cutuk,yoshida,pa cak i Jamaka jer one njegove greske u predaji lopte na 20 metara od naseg gola svaka bolja ekipa ce kazniti Bogicevic stim da cemo ostati bez golmana,Hodzica i Bekrica znaci da mora biti dolazaka jer nije Amar frajer
Amare hvala ti...
Senad Hadzic otisao pjesice po papire u Japan,pa se nije jos tivraElegant je napisao/la:Zna li neko od vas sta bi sa Yoshidom, nije decko minute odigrao ?

Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Ja bih volio Celtic. Ne sto imamo dobre ili cak solidne sanse sa njima nego zato sto hocu veliku ekipu a Celtic je od svih ovih nabrojanih najveca ekipa.Elegant je napisao/la:Moje misljenje da su ova dva tima najpovoljniji protivnici ako se misli proci, a ne bi bilo lose dobiti Celitc ili Batea da dobijemo velike pare od TV prava.Nositelji:
Bate Borisov (Bjelorusija)
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Viktorija / Sparta (Ceska)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
Slovan Bratislava (Slovacka)
Sherif (Moldavija)
Ludogorets / Levski (Bugarska)
CS Fola Esch / F91 Dudelange (Luksemburg)
Steta sto nemamo tim koji nesto moze da uradi, jer sad ce na ljeto biti vise odlazaka nego dolazaka a i malo vremena za pripreme.
Od ovih svih nabrojanih protiv 3 smo favoriti (Finci, Luksemburzani, i Litvanci) to dovoljno govori o kvalitetu nase lige, zalosno ali istinito.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
zeljo4life je napisao/la:Meni se Cutuk nije svidjao,posebno na beku(sto i nije njegovo mjesto),al kako je u Bjeljini(cini mi se)odigrao,mene je odusevio,nema zajebancije,jako sigurno,neprelazan...e sada jel to bila u pitanju jedna tekma ne znam,al ne bi njega Sef dzabe dovodio...mislim da je on za lige sasvim solidan...CARSON je napisao/la:Upravo takozeljo4life je napisao/la:Sve dok je Brko Koji Tersa tu,ja se ne sekiram...
vjeruj mi samo ti se ucinilo nama trebaju mladi brzi stoperi a ne sttari i spori
-
- Kontakt:
SheriffElegant je napisao/la:Drugo pretkolo Lige Prvaka - FK Zeljeznicar 4.566 (vjeravtno smo nenositelji)
Nositelji:
Bate Borisov (Bjelorusija)
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Viktorija / Sparta (Ceska)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
HJK
Ekranes
Eflsborg
Ludogorets / Levski
CS Fola Esch / F91 Dudelange
ako nekog od ovih izvučemo vjerujem da možemo proći.
Znaci Joma naredne 4 godine.
-
- Kontakt:
ja ipak mislim da smo dobili jedno pojacanje za sljedecu sezonu,to je Tomic,momak je odlican zaista,sto se tice publike sinoc hvala im na aplauzu u i korektnosti,nek su oni osvojili nek nisu ni oni iz zenice,a ni pitari..Sto se tice remonta ekipe ako hocemo bilo sta da napravimo,pa cak i vratimo publiku koliko toliko moramo dovesti bar 6 igraca..
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
-
- Kontakt:
Hvala Bogu samo da nije onaj Patrick više .terabajt je napisao/la:Znaci Joma naredne 4 godine.

- zeljo4life
- Kontakt:
Upravo tako
vasilic,smajic,cutuk,yoshida,pa cak i Jamaka jer one njegove greske u predaji lopte na 20 metara od naseg gola svaka bolja ekipa ce kazniti Bogicevic stim da cemo ostati bez golmana,Hodzica i Bekrica znaci da mora biti dolazaka jer nije Amar frajer[/quote]
Meni se Cutuk nije svidjao,posebno na beku(sto i nije njegovo mjesto),al kako je u Bjeljini(cini mi se)odigrao,mene je odusevio,nema zajebancije,jako sigurno,neprelazan...e sada jel to bila u pitanju jedna tekma ne znam,al ne bi njega Sef dzabe dovodio...mislim da je on za lige sasvim solidan...[/quote]
vjeruj mi samo ti se ucinilo nama trebaju mladi brzi stoperi a ne sttari i spori[/quote]
A i to sto kazes...
vasilic,smajic,cutuk,yoshida,pa cak i Jamaka jer one njegove greske u predaji lopte na 20 metara od naseg gola svaka bolja ekipa ce kazniti Bogicevic stim da cemo ostati bez golmana,Hodzica i Bekrica znaci da mora biti dolazaka jer nije Amar frajer[/quote]
Meni se Cutuk nije svidjao,posebno na beku(sto i nije njegovo mjesto),al kako je u Bjeljini(cini mi se)odigrao,mene je odusevio,nema zajebancije,jako sigurno,neprelazan...e sada jel to bila u pitanju jedna tekma ne znam,al ne bi njega Sef dzabe dovodio...mislim da je on za lige sasvim solidan...[/quote]
vjeruj mi samo ti se ucinilo nama trebaju mladi brzi stoperi a ne sttari i spori[/quote]
A i to sto kazes...
Amare hvala ti...
Meni je patrick sasvim dobar bio. Dreso vi su nam bili odlicni bgm samo je cijena dresa bila poskupa bar za mene.samozeljo1987 je napisao/la:Hvala Bogu samo da nije onaj Patrick više .terabajt je napisao/la:Znaci Joma naredne 4 godine.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Željezničar i JOMA ozvaničili saradnju
Fudbalski klub Željezničar i ovlašteni predstavnici španskog proizvođača sportske opreme Joma, potpisali su danas u prostorijama kluba s Grbavice ugovor o saradnji.
Potpisani dokumentom ozvaničena je saradnja za naredne četiri godine, na tragu višednevnih pregovora koji su okončani na obostrano zadovoljstvo.
Ugovor su potpisali menadžer kluba Amar Osim i Sanjin Zirdum, ispred firme GMS, ovlaštenog JOMA-inog partnera za prostor Bosne i Hercegovine.
Navijače našeg kluba može obradovati informacija da će se sva oprema koju će koristiti igrači već od druge polovine juna moći nabaviti u Željo fan shopu, a artikli će se prodavati po znatno nižoj cijeni nego dosad. Cijena dresa bit će 59.90 KM.
“Sretni smo i zadovoljni. Nadamo se da će saradnja biti uspješna i produktivna i da će naši navijači biti zadovoljni opremom koja će sada u kompletu biti dostupna u našoj klupskoj prodavnici.” Izjavio je Amar Osim.
Fudbalski klub Željezničar i ovlašteni predstavnici španskog proizvođača sportske opreme Joma, potpisali su danas u prostorijama kluba s Grbavice ugovor o saradnji.
Potpisani dokumentom ozvaničena je saradnja za naredne četiri godine, na tragu višednevnih pregovora koji su okončani na obostrano zadovoljstvo.
Ugovor su potpisali menadžer kluba Amar Osim i Sanjin Zirdum, ispred firme GMS, ovlaštenog JOMA-inog partnera za prostor Bosne i Hercegovine.
Navijače našeg kluba može obradovati informacija da će se sva oprema koju će koristiti igrači već od druge polovine juna moći nabaviti u Željo fan shopu, a artikli će se prodavati po znatno nižoj cijeni nego dosad. Cijena dresa bit će 59.90 KM.
“Sretni smo i zadovoljni. Nadamo se da će saradnja biti uspješna i produktivna i da će naši navijači biti zadovoljni opremom koja će sada u kompletu biti dostupna u našoj klupskoj prodavnici.” Izjavio je Amar Osim.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
http://radio.sarajevo.ba/photo/galerija/5216/60782" onclick="window.open(this.href);return false; evo i dresova za narednu sezonu, sminka su i napokon svidja mi se ovo sto je na 4 godine to je po meni odredjeni napredak...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dresovi su realno 10 klasa ispod Patrickovih po ljepoti i dizajnu... Nemojte da se lazemo... Eh sad ostali parametri su vjerovatno na strani Jome, ali o njima ne znam nista... Zanima me samo da li smo i koliko dobili sta para za to...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 41 gost.