Edit:Svaka cast za skandiranje Vedran Puljic!

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
deyo je napisao/la:
Vrlo realna po meni ekipa za slijedecu sampionsku sezonu,a pomalo dolazimo do mlade i snazne ekipice,i sto je jos meni licno draze,domace snage.
Kupovina nerealna,pare treba stekati,da je Boogdo prodati,adilovića,svraku(samo da se sta zaradi,njima hvala),ne znam sta je sa Bekrijom ali sve su šanse da ga necemo gledati,Antolović je super golman i volio bi da ostane,ako ne ODMAH u vatru Kjosevskog a o sadikovicu ne treba pricati,a Pehilj je ono sto Amar voli,ali i ono sto mi volimo-Napadac.Arasta reci,mora igrati a Benjo ima prednost u odnosu na Urdinova samo zato sto je nase dijete,ovdje ce Amar me vjerovatno demantovati sa Hasanovićem pa ce Jamaka staviti,hm, sinoc mi je dobro igrao ali et,tup nam napad bio,a ova formacija (koja je ista) i ekipa ce sve to upotpuniti sa odbrambenim iskustvom i napadom željnim dokazivanja uz formaciju koja se transformise po potrebi.
Živi bili pa vidjeli ali mislim da sam tu negdje pogodio i drago mi je da bude ovako
Gledaš naopačke izgleda formaciju, ne treba ništa mijenjati, Benjo je desno, Kvesa lijevo.ennis je napisao/la:Zamijeni pozicije Benji i Kvesi,sadikovic jos ne definitivno,dobijace minute sledece sezone ali prva postava nikako.Kjosevski takodje.
Deyo formacija?na tu mislimvoltron30 je napisao/la:Gledaš naopačke izgleda formaciju, ne treba ništa mijenjati, Benjo je desno, Kvesa lijevo.ennis je napisao/la:Zamijeni pozicije Benji i Kvesi,sadikovic jos ne definitivno,dobijace minute sledece sezone ali prva postava nikako.Kjosevski takodje.
Po svemu sudeci ide Bekric , skoro isti scenario ko i sa ZebomBaja_Zvjerka je napisao/la:Bekrica ni na klupi nije bilo ???
Bekrić je navuko neku prehladu.Valjda mu od šefa prešloPlaviSaJUGA je napisao/la:Po svemu sudeci ide Bekric , skoro isti scenario ko i sa ZebomBaja_Zvjerka je napisao/la:Bekrica ni na klupi nije bilo ???
S ovom ekipom bi realno mogli ući u grupno takmičenje, ako ne za LP, onda sigurno u Ligu UEFA.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja bih volio nešto ovako, kad vec mastate, a o ovome cemo moci pricati tek kad vidimo ko odlazi, ko dolazi. vraca li se Hodzic u Liverpool, sta ce biti sa Svrakom, Adilovicem, Zoloticem, Kvesicem, Bekricem, Antolovicem, itd.
Mogle bi se desiti veoma lose stvari, a mogle bi i veoma dobre... Uglavnom, vjerujem u Osima i njegove odluke...
--------------------------Šehić------------------------
---Jahić------Zukanović-------------Cocalić---------Kvesić-
---------------Nyema--------Zolotić------------------
------------------------Štilić---------------------------
Dialiba---------------------------------------Višća
-----------------------Džeko----------------------![]()
![]()
![]()
Šeha nije nimalo nerealan transfer, kao i Nyema, a za Jahića sam čuo da bi nas mogao pojačati...voltron30 je napisao/la:S ovom ekipom bi realno mogli ući u grupno takmičenje, ako ne za LP, onda sigurno u Ligu UEFA.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja bih volio nešto ovako, kad vec mastate, a o ovome cemo moci pricati tek kad vidimo ko odlazi, ko dolazi. vraca li se Hodzic u Liverpool, sta ce biti sa Svrakom, Adilovicem, Zoloticem, Kvesicem, Bekricem, Antolovicem, itd.
Mogle bi se desiti veoma lose stvari, a mogle bi i veoma dobre... Uglavnom, vjerujem u Osima i njegove odluke...
--------------------------Šehić------------------------
---Jahić------Zukanović-------------Cocalić---------Kvesić-
---------------Nyema--------Zolotić------------------
------------------------Štilić---------------------------
Dialiba---------------------------------------Višća
-----------------------Džeko----------------------![]()
![]()
![]()
Jeste u neku ruku, stvarno zvuči smiješno maštati, ali istovremeno je i žalosno. Ne mora kao u bivšoj Jugoslaviji da ostanu do 28. godine, ali realno da se radilo kako treba svaki od ovih igrača je mogao bar do 21, 22 godine ostati i prodati se za milionske transfere. Uostalom to nije izmišljanje tople vode, tako rade Dinamo i Partizan. Al' kakva nam je država i koliko se vodi računa o sportu, dobro se išta prodaje iz ove Lige.Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa sa ovom ekipom bi razgulili i Dinamo i Partizan, pa ako su oni usli, ovi bi jos lakse... Eto kakva bi ekipa bila da je "zakon" iz Jugoslavije na snazi, tj. da do 28-e godine nema nigdje iz BiH... Iako mozda ne bi svi bili na nivou na kojem su sada, svejedno bi jeli malu djecu u Evropi, i ne bi se bojali nekakvih Hapoela, Maribora i sl.
Ali smijesno je i mastati o ovakvoj ekipi...
Moje misljenje da su ova dva tima najpovoljniji protivnici ako se misli proci, a ne bi bilo lose dobiti Celitc ili Batea da dobijemo velike pare od TV prava.Nositelji:
Bate Borisov (Bjelorusija)
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Viktorija / Sparta (Ceska)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
Slovan Bratislava (Slovacka)
Sherif (Moldavija)
Ludogorets / Levski (Bugarska)
CS Fola Esch / F91 Dudelange (Luksemburg)
Meni je Amar jedina nada, ako iko može sastaviti tim to je onElegant je napisao/la:Moje misljenje da su ova dva tima najpovoljniji protivnici ako se misli proci, a ne bi bilo lose dobiti Celitc ili Batea da dobijemo velike pare od TV prava.Nositelji:
Bate Borisov (Bjelorusija)
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Viktorija / Sparta (Ceska)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
Slovan Bratislava (Slovacka)
Sherif (Moldavija)
Ludogorets / Levski (Bugarska)
CS Fola Esch / F91 Dudelange (Luksemburg)
Steta sto nemamo tim koji nesto moze da uradi, jer sad ce na ljeto biti vise odlazaka nego dolazaka a i malo vremena za pripreme.
Meni je velka stvar sto je uopste dolazio ovamo i bio na derbiju...to pokazuje sta je Zeljo...zeljooooo je napisao/la:Nyemu sam vidio maloprije on se vraća u Melburn i ima ugovor ja ga pitam što kaže dobro plaćaju zato idem tamo, tako da te šupljake ne prosipajte više o njemu ovdje.