da ce ti vjerovatno sutra. ne uzimaj prijevremenu. ima fora ono 24 sata, ako se ne odigra da ide kv1, ako je fudbal u pitanju, mislim da pise negdje.josipmusa je napisao/la:jao premijera i kruvca, halifax odgodjen za cetvrtak i ljudi mi ne daju ispolate
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
hvala na savjetu al znam to, nego nisam nsita vise imao na racunu a ni ne nude vise privremenu izgleda, ostadoh kratak za neki nocni tiket pa zato kazemstulic89 je napisao/la:da ce ti vjerovatno sutra. ne uzimaj prijevremenu. ima fora ono 24 sata, ako se ne odigra da ide kv1, ako je fudbal u pitanju, mislim da pise negdje.josipmusa je napisao/la:jao premijera i kruvca, halifax odgodjen za cetvrtak i ljudi mi ne daju ispolate
ja samo ovo odigrao da skrsim sto sam imao na racunu. 

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Valja probati dvicu na Internacional. Je da su užasni, ali su prevelik klub da toliko čokaju u slaboj konkurenciji druge lige. Sad su se u nedjelju spasili poraza golom duboko u nadoknadi, danas očekujem pobjedu u gostima, koef oko 2,50. Dodao sam još odg3+ Kanadi i Kostariki - razlog je što Kanađani sad imaju izbornika latinosa koji preferira napadanje, a Kostarika nema Navasa.
I naravno, jak koeficijent, preko 3,00.
Ako itko prati, utakmice počinju za 10-ak minuta.

Hayley <3
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ma evo ti kuratz. Inter rutinski, ovo gowno 1-1 na poluvremenu i stop.badblueboylivno je napisao/la:Valja probati dvicu na Internacional. Je da su užasni, ali su prevelik klub da toliko čokaju u slaboj konkurenciji druge lige. Sad su se u nedjelju spasili poraza golom duboko u nadoknadi, danas očekujem pobjedu u gostima, koef oko 2,50. Dodao sam još odg3+ Kanadi i Kostariki - razlog je što Kanađani sad imaju izbornika latinosa koji preferira napadanje, a Kostarika nema Navasa.I naravno, jak koeficijent, preko 3,00.

Hayley <3
Sinoć čekao Honduras - Gvajana 1, sada čitam da će utakmica biti registrovana 3:0. Hoće li promjeniti kladionice ishod utakmice!?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Nepo'marke je napisao/la:Sinoć čekao Honduras - Gvajana 1, sada čitam da će utakmica biti registrovana 3:0. Hoće li promjeniti kladionice ishod utakmice!?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
joj idiota ovog cilica.. kako uvijek odigram ga kad je ko qrac obični
ja medvjeda mareja odigram, evo gledam 4 set, tek se ukljucio, njega nema na terenu...
Pozdrav...ima li neko tko bi mogao kreirati jedan logo neka se javi u pp
Kad pogledaš kvotu, mnooooogo rizično, a dođe bez po muke, nije mu nijednom zaprijetio Andy u petom setu.bvb je napisao/la:
Goat.

Očekuju se slike @Effeove vikendice na Hvaru sponzorisane babukinim pobjedama, ukoliko dobije naravno.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Odigram na jednom natjecanju na Berdycha po kvoti 4,60 i to bi mi donijelo povratak u top 5-6 a Djokovic na kraju preda 

bravo hingis i kosooka, pa nisam danas odigrao ni jedan mec da nije sve krenulo naopako sto moze da krene
malmo moze li go...
Dam ti svoj profil pa rokaj sa dva..nisam tipovao ne pamtimjopaa7 je napisao/la:Odigram na jednom natjecanju na Berdycha po kvoti 4,60 i to bi mi donijelo povratak u top 5-6 a Djokovic na kraju preda

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Ma imam 1/5 gadao sve neke vece kvote i sad bi se s ovim donekle vratio u borbu za top 5 i Nole preda e srecogonzales je napisao/la:Dam ti svoj profil pa rokaj sa dva..nisam tipovao ne pamtimjopaa7 je napisao/la:Odigram na jednom natjecanju na Berdycha po kvoti 4,60 i to bi mi donijelo povratak u top 5-6 a Djokovic na kraju preda

Sto je onako malo igraca, nije valjda da opet kasne uplate 

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Nista od vikendica ovaj put jbg, sreca pa samo sitno probo. Svaka cast @bvb, meni je Murray smrdio dok su negdje oko 3.seta 1.4 krenuli davati na njega, al jbg nakupilo se pushagija i od straha nisam smio na Sama. Mislim ipak da ce Fed Cilkan finale biti i uzece Fed.LjumanM95 je napisao/la:Kad pogledaš kvotu, mnooooogo rizično, a dođe bez po muke, nije mu nijednom zaprijetio Andy u petom setu.bvb je napisao/la:
Goat.![]()
Očekuju se slike @Effeove vikendice na Hvaru sponzorisane babukinim pobjedama, ukoliko dobije naravno.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.