FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
106
35%
Darko Milanič
35
12%
Miodrag Božović
7
2%
Fedja Dudić
49
16%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
28
9%
Samo stranac
74
25%

Ukupno glasova: 299

OsmaDolazi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OsmaDolazi » 26 okt 2023, 08:17

guadalupe je napisao/la:
26 okt 2023, 07:55
MortemHz je napisao/la:
25 okt 2023, 22:58
Načelnik se nije udostojio da čestita rođendan ''svom voljenom klubu''
Ali ne smijes nista reci protiv njega odma si SDA :stop: pa ja mislim da je ovo prvi put u historiji da ti nacelnik Opcine centar ne cestita rodjendan, go.vnar debilski.
Ma, ko ih hebe. Neka prozivaju, nabijem i jedne i druge. Tamana kad se ponadas da ne mogu biti gori od drugih, ovi prvi ti ga zabiju do grla. Ni jedni ni drugi nisu u stanju da klubu od strateškog značaja daju bar ono što šipci sa Grbavice dobiju od svoje opštine. I opet kažem u se i u svoje kljuse, budemo li ovisili o vlasti, završit ćemo slično kao Željo i njihova navijačka skupina, produžena ruka SDA i Sebije Izetbegović. Da ih gasi i diže kad im se ćefne.

Ovo sto trenutno imamo mi i Zrinjski su najzdraviji temelji koji mogu da budu u ovoj našoj državi. Investitore u vidu jakih ljudi kojima je stalo i do samopromocije. Ovi kratki politicki projekti poput Želje i Borca ce vrlo brzo biti ugaseni, na ovaj ili onaj nacin.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 26 okt 2023, 08:54

Rožman je klasa od trenera, strah me da ne ode.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 26 okt 2023, 08:59

Benkara21 je napisao/la:
26 okt 2023, 08:54
Rožman je klasa od trenera, strah me da ne ode.
Vec sam ranije pisao, sada je lakse jer smo konacno nasli trenera i na taj nacin postavili ljestvicu. Bit ce mnogo lakse birati i narednog kad imamo uspostavljene kriterije.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 26 okt 2023, 09:06

Zutti je napisao/la:
25 okt 2023, 17:52
Jednostavno nema stručnog kadra u akademiji od njenog samog vrha do najnižeg nivoa i to je to. 2023. godina nama Dzeno juniore vodi. Treba bit malo i realan. Ruh je puno bolja ekipa od nas, kako tehnički tako i taktički i fizički. O njihovoj kvaliteti najbolje govori to da su prošle godine izbacili Inter, a naši juniori (zapravo cijela akademija) je kao i seniorska liga - poluprofesionalna, bliže amaterizmu nego profesionalizmu. Koliko para toliko muzike
Ma nema u nas u akademiji ništa kvalitetno. Ova djeca ko djeca, borili su se al nema tu kvaliteta. Ne možeš ti momku od 18 godina više ništa ni pokazat ni naučit ga to je već haman formiran igrač, to su greške i rupe koje su nastale još od pionirskog uzrasta gdje se uči osnovama lopte i fudbalske igre. Ne treba Dženu tu ni kriviti.

Tehnički su svi loši, spori, nikakvi, ko i 99% uostalom ovih mladih igrača iz naše čitave države. Nemamo sistem, nemamo kvalitetno osoblje u tim najnižim uzrastima i onda ti se sve svede na to ako neko baš ima veliki talenat i uz to radi individualno, ko i može uspjeti i doći do prvog tima. Ovi ostali propadnu vrlo brzo jer im nema ko pokazati.

Gledao sam i za vikend protiv Hadžića i jučer s Ukrajincima, apsolutno niko mi se nije pretjerano svidio, da kažeš evo ga, ovaj će napraviti karijeru. Nepotrebno carinjenje lopte, spore i loše odluke, štoperi sa standardnim boljkama izbijanja i vraćanja golmanu, baš ništa i nikakvih temelja modernog fudbala ni u jednom igraču nema.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

morsecode
Kontakt:

Post Postao/la morsecode » 26 okt 2023, 09:53

AVNOJ je napisao/la:
26 okt 2023, 07:43
morsecode je napisao/la:
25 okt 2023, 23:27
Nista nema od domace politike dok tu ne ulete poslijeratna djeca. Prve postdejtonske generacije polako gaze prema tranciki, tad se mozda i nesto moze ocekivati. Najbolji mi znamo djeca devedesetih kako je bilo odrastati u bijedi i ovom sistemu gdje vlada korupcija. Sad je jos i dobro kako je bilo.

Mi kao klub i kao navijaci ne treba da trazimo sadaku od opstine centar, nego da se napravi ugovor i da mi kao klub preuzmemo vlasnistvo.

Ogromna bi se akcija pokrenula, svi bi skocili da se to uredi, nasminka, ocisti, ofarba itd itd

Pronaci sponzora, i skontat nekako krov na istoku.

Ove sfrj prdonje zaboli njih khurcina i za sport i kulturu, a ovo je grad koji je dao velike sportiste i umjetnike.
Prijatelju te SFRJ prdonje kako ih ti nazivaš si.u ti napravile ovo što sad imaš gdje evo i sam si svjedok ne možemo ni održavat (sad ceš reći lako je bilo narodnim parama) kao da je sad nešto drugačije pa ovi ne upravljaju narodnim parama. Stranački uhljebi i profiteri koji su isplivali tokom agresije i vode državu koji školuju djecu po svom i prave svoje nasljednike po svojoj volji da nemaju ni gram dostojanstva.
Ovaj grad je stvorio velike sportiste i umjetnike zahvaljujjući infrastrukturi i obrazovanju dvije stavke koje su najbitnije za razvoj i napredak jednog društva.
Tvoja generacija postdejtonska kao je ti nazivaš polako dolazi i tu si u pravu i to vidimo u obliku porodice Isak kako.se sad ponašaju ti mlađahni političari nisam siguran u našu bidučnost za dvadesetak godina kad budu upravljali državam.
Misliš da je onog Arnela ili.kako ga zovu "Ze" briga za Čelikom boli njega neka stvar ne zna ni kojoj je ligi a a kamo neki napredak da ostvari a on ti je postdejtonac i evo ovaj kod nas Uk ista stvar nisam ga niti jednom čuo da je spomenuo sport a toliko mogučnosti ima ali ne, odškolovali su ga njegove stranačke kolega i sad priča ono što mu Konakobić i co. servira.
Mislim da me nisi razumio, ili sam se ja lose izrazio. Pod sfrj prdonje, ne mislim na stare komunjare rodjene 20ih,30ih,40ih godina proslog vijeka. Sta ja ruzno mogu reci o npr Emeriku Blumu? Nista.

Upravo sam mislio na te stranacke uhljebe i ratne profitere koje spominjes. Uk i Zahiragic su svakako smijesni, ali ima mladih politicara koji su skolovani u uspijesni. Uostalom vidjet cemo za 20ak godina ko sto kazes, ako se opet ne zakuha ovde nesto
"To je jednostavno SARAJEVO"

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 26 okt 2023, 10:40

Još nisu izbačena službena lica za naredno kolo?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 okt 2023, 10:53

Sudija je Luka Bilbija
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 26 okt 2023, 10:53

kupus army je napisao/la:
26 okt 2023, 10:40
Još nisu izbačena službena lica za naredno kolo?
slika
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 26 okt 2023, 11:05

bodi123 je napisao/la:
26 okt 2023, 09:06
Zutti je napisao/la:
25 okt 2023, 17:52
Jednostavno nema stručnog kadra u akademiji od njenog samog vrha do najnižeg nivoa i to je to. 2023. godina nama Dzeno juniore vodi. Treba bit malo i realan. Ruh je puno bolja ekipa od nas, kako tehnički tako i taktički i fizički. O njihovoj kvaliteti najbolje govori to da su prošle godine izbacili Inter, a naši juniori (zapravo cijela akademija) je kao i seniorska liga - poluprofesionalna, bliže amaterizmu nego profesionalizmu. Koliko para toliko muzike
Ma nema u nas u akademiji ništa kvalitetno. Ova djeca ko djeca, borili su se al nema tu kvaliteta. Ne možeš ti momku od 18 godina više ništa ni pokazat ni naučit ga to je već haman formiran igrač, to su greške i rupe koje su nastale još od pionirskog uzrasta gdje se uči osnovama lopte i fudbalske igre. Ne treba Dženu tu ni kriviti.

Tehnički su svi loši, spori, nikakvi, ko i 99% uostalom ovih mladih igrača iz naše čitave države. Nemamo sistem, nemamo kvalitetno osoblje u tim najnižim uzrastima i onda ti se sve svede na to ako neko baš ima veliki talenat i uz to radi individualno, ko i može uspjeti i doći do prvog tima. Ovi ostali propadnu vrlo brzo jer im nema ko pokazati.

Gledao sam i za vikend protiv Hadžića i jučer s Ukrajincima, apsolutno niko mi se nije pretjerano svidio, da kažeš evo ga, ovaj će napraviti karijeru. Nepotrebno carinjenje lopte, spore i loše odluke, štoperi sa standardnim boljkama izbijanja i vraćanja golmanu, baš ništa i nikakvih temelja modernog fudbala ni u jednom igraču nema.
Mislim da ima dobri momaka u akademiji i da ce sigurno biti par dobri igraca, mozda nece biti top klasa al reci da niko nije kvalitetan je pretjerano.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 26 okt 2023, 11:07

Matteo Cioffi od jucer pomocnik bratu na klupi Udinesea :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 okt 2023, 11:09

Lucas je napisao/la:
26 okt 2023, 11:07
Matteo Cioffi od jucer pomocnik bratu na klupi Udinesea :)
Je l' ga to buraz opet uvalio kod sebe :rol: :tokralju:

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 26 okt 2023, 11:16

MortemHz je napisao/la:
26 okt 2023, 10:53
Sudija je Luka Bilbija
Nije ovaj Bilbija lakrdijaš.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 okt 2023, 11:17

kupus army je napisao/la:
26 okt 2023, 11:16
MortemHz je napisao/la:
26 okt 2023, 10:53
Sudija je Luka Bilbija
Nije ovaj Bilbija lakrdijaš.
Najbolji bosanski sudija poslije Peljte. Nadam se da će biti na tom nivou i u subotu.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 26 okt 2023, 11:33

SVI U DOBOJ :bih:
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 26 okt 2023, 12:19

SVI U DOBOJ

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 26 okt 2023, 12:54

MortemHz je napisao/la:
Nimalo nisam iznenaden time.
Osoba od koje se toliko ocekivalo,a nije ponudio nista i to ne samo kad je u pitanju navijacki aspekt vec generalno.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 26 okt 2023, 14:17

zagorski je napisao/la:
26 okt 2023, 12:54
MortemHz je napisao/la:
Osoba od koje se toliko ocekivalo,a nije ponudio nista i to ne samo kad je u pitanju navijacki aspekt vec generalno.
Čim ovo iz NiP-a što su ga postavili za načelnika skontaju kako se kupuju izborni listići ode on sa te pozicije. Džaba mu ovaj parkić na Betaniji i betonski ćilim od haman dva miliona KM. :rol:
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 26 okt 2023, 14:45

Zeko87 je napisao/la:
26 okt 2023, 14:17
zagorski je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Čim ovo iz NiP-a što su ga postavili za načelnika skontaju kako se kupuju izborni listići ode on sa te pozicije. Džaba mu ovaj parkić na Betaniji i betonski ćilim od haman dva miliona KM. :rol:
Pa on ih treba kupiti, samo ste nece to da uradi jer se boji da ga ne smjene, pa svaljuje na ove, spin majstor.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 okt 2023, 14:50

guadalupe je napisao/la:
26 okt 2023, 14:45
Zeko87 je napisao/la:
zagorski je napisao/la:

Pa on ih treba kupiti, samo ste nece to da uradi jer se boji da ga ne smjene, pa svaljuje na ove, spin majstor.
Ma izgleda da neće ni biti jer sve nešto sporo rade a nemaju još puno vremena jer ti je posljednji rok decembar. Stari Grad je reagovao na vrijeme a ovi nisu i to je to jer same pripreme i potvrdu od cika moraš čekati mjesec dana. Ako ne završe to početkom narednog mjeseca piši propalo.
Čekati 2024. godinu, valjda se pojavi neki kandidat koji će biti malo bliži klubu a ne samo deklarativno biti navijač.

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 26 okt 2023, 15:08

MortemHz je napisao/la:
26 okt 2023, 14:50
guadalupe je napisao/la:
26 okt 2023, 14:45
Zeko87 je napisao/la:

Ma izgleda da neće ni biti jer sve nešto sporo rade a nemaju još puno vremena jer ti je posljednji rok decembar. Stari Grad je reagovao na vrijeme a ovi nisu i to je to jer same pripreme i potvrdu od cika moraš čekati mjesec dana. Ako ne završe to početkom narednog mjeseca piši propalo.
Čekati 2024. godinu, valjda se pojavi neki kandidat koji će biti malo bliži klubu a ne samo deklarativno biti navijač.
Pa nece ga biti jer sabotira sve, on i njegove sluzbe moraju obaviti kupovinu listica i svega ostalog, a u Starom gradu nije bilo nacelnika pa nije imao ko da koci i sve im je islo po loju, neuporedivo je to dvoje. Objavili su da ima milion krivicnih prijava protiv njega jer neda da se odrzi.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, BeYaZ, bvsic, Direktorcic, Fouzi1, Google Adsense [Bot], iliyaa8, KarloIvandic, Kaunas, NazorUso, Pact1921, pitara, Proximic, Samba71, sekac, SilaMoc1946, Strumfinho, Taree, Tatamata1946, zagorski i 119 gostiju.