FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bekic je bio veliki talenat, sada on je prosjecni igrac nase lige i takav nam ne treba. Npr. Music iz Travnika bi bio vece pojacanje od njega.
Ti si opet šampion !
Mi lijevo krilo i nemamo vec dugo...kod nas svi sve igraju,i opet to neizgleda lose,opet se i podigne neki pehar 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovaj Almir Bekić je nekad slovio za velikog talenta te ga je kao takvog Dinamo uzeo k sebi.Gore se nije nametnuo i bio je na posudbama.U Slobodi ovu polusezonu nije odigrao na razini kojoj se očekivalo.Bude li kao što je bio u Slobodi sad onda nama od njeg nema nikakve vajde,ali ukoliko zaigra kako zna i može uz motiv koji bi kod nas i imao onda može biti značajno pojačanje.Njemu se u Slobodi nije nešto ni igralo očito.Ne znam šta bih rekao na kraju.Subića se može dovest jedino uz obeštećenje,ali se isplati.Borac je finansijski propao,Zrinjski želi Subića,Marinović je trener dole a trenirao je malog u Borcu.No,sigurno da je Sarajevo mnogo veći magnet za mladog beka Borca.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Beli ne kazem ja da smo mi europsko sarajevo ni neki dominantan klub u BiH, al krenuli smo naprijed! prosle sezone smo se zahebali sa igracima tipa Puric,Baric,Mitrevski,Kostic... i nista od njih nismo dobili. Pa jel ih dosta takvih majka mu stara. Hajmo umjesto 3 takva dovesti jednog Benku,Delaca. Onda idemo naprijed, i polahko, laganim koracima, docemo i do europskog Sarajeva. sve sto bi volio je da ne idemo unazad 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Delac, Benko, Samir se moraju zadrzati, za uspjeh i nadogradnju ekipi su potrebna jos dvojica ovakvih njima slicnih, da budu bas pojacanja, ponajprije bi to trebali bit nekakav defanzivac-stoper, pa tek eventualno zamjena za Cimirota ili bocni defanzivni i slicno.
Ovo s cime se raspolaze nije sad toliko lose, ima tu solidnih igraca ali takve jacas sa boljim od njih, barem po jednog u svakoj liniji gdje onda imas jedan dobar tim, koliko dobar, trebao bi bit dobar za borbu najveceg plasmana u domacem prvenstvu.
Pa vidjecemo, uvijek bude fula, sve ekipe fulaju u transferima, bitno je ne pogrijesiti mnogo, treba srece i jake osnove/podloge (finansijske)...
Ovo s cime se raspolaze nije sad toliko lose, ima tu solidnih igraca ali takve jacas sa boljim od njih, barem po jednog u svakoj liniji gdje onda imas jedan dobar tim, koliko dobar, trebao bi bit dobar za borbu najveceg plasmana u domacem prvenstvu.
Pa vidjecemo, uvijek bude fula, sve ekipe fulaju u transferima, bitno je ne pogrijesiti mnogo, treba srece i jake osnove/podloge (finansijske)...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Finally someone understands me. Thank you, God!duskajurisic je napisao/la:Krste nije lijevo krilo, Krste igra prinudno na lijevom krilu, jer nema mjesta na poziciji špica a mi nemamo krilo.
Kakvo lijevo krilo ljudi moji, frajer ne zna lijevom se potpisati a ne igrat lopte. Izmislila mu se pozicija i svaka njemu cast kako je odigrao, fantasticno, najinteligentniji igrac u rosteru.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Nešto smo se navadili u zadnje vrijeme, svake godine po jedanmiky_hz je napisao/la:Mi lijevo krilo i nemamo vec dugo...kod nas svi sve igraju,i opet to neizgleda lose,opet se i podigne neki pehar

Ne znam, ako je taj Bekić bio toliki talenat pa nemoguće da je zaboravio igrati fudbal. Možda je ta sva situacija koju je proživio u Zagrebu ostavila traga pa se momku nije igralo u Tuzli, možda čovjek ima veće ambicije od borbe za opstanak i sredine tabele.
Vidjet ćemo u narednim danima šta će biti od svega toga.
Koliko vidim iz PL, najveće želje su nam Subić, Hebibović tu i tamo se pomene Ordagić. Moja neka želja je taj mali Musić, ne vjerujem da bi sa njim pogriješili.
Btw. neko je pominjao da bi trener danas trebao doći na razgovor, izgleda papa paralizirao grad

@dr.van nostrand

Ja bih pored tih što treba zadržati dodao i Duljevića.
Naravno da nije, ali je opet i kao takav fantasticno igrao. Pored Leona realno ne moze u spic, jedino kad bi formaciju mijenjali, pa da obojica igraju, u sta sumnjam. Grijeh ga je drzati na klupi jer je, kako kazes, najinteligentniji nas igrac. Nisam pametan...duskajurisic je napisao/la:Krste nije lijevo krilo, Krste igra prinudno na lijevom krilu, jer nema mjesta na poziciji špica a mi nemamo krilo.
Kakvo lijevo krilo ljudi moji, frajer ne zna lijevom se potpisati a ne igrat lopte. Izmislila mu se pozicija i svaka njemu cast kako je odigrao, fantasticno, najinteligentniji igrac u rosteru.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- dr.van nostrand
- Kontakt:
pa njega jos niko ozbiljno ne trazi, nece on nigdje, dok bi se za ostale vec mogli raspitivati, s razlogomhilmo je napisao/la:@dr.van nostrand![]()

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
-
- Kontakt:
A da dođe kakav trener koji ne prepisuje taktiku od Real Madrida, pa da zaigramo sa 2 špica , jel o tom ikad iko razmislio ?uNbx je napisao/la:Naravno da nije, ali je opet i kao takav fantasticno igrao. Pored Leona realno ne moze u spic, jedino kad bi formaciju mijenjali, pa da obojica igraju, u sta sumnjam. Grijeh ga je drzati na klupi jer je, kako kazes, najinteligentniji nas igrac. Nisam pametan...duskajurisic je napisao/la:Krste nije lijevo krilo, Krste igra prinudno na lijevom krilu, jer nema mjesta na poziciji špica a mi nemamo krilo.
Pratim premier ligu a što se na forumu više klubova hvali taj Subić čudi me kako nije do sada zapao za oko bajernu.Subić je mina u ekipi ne za to što je loš igrač ili čovjek već za to što za njega treba iskeširati 150 000 - 200 000 KM što ima odmah vezu sa atmosferom u svlačionici.Jer uzmi standardnog igrača Sarajeva npr.Radovca koji je dijete sarajeva a igra lupam za 4000 KM kako njemu izgleda da se za nekog igrača Borca plati 200 000 KM i plus vjerovatno bolju platu od njegove.
Da je Bekic kvalitet sloboda bi potpisala duzi ugovor sa njim. Ono sto je sigurno jeste da on nije dokazan igrac pa kao takav nije ni mogao uslovljavati Slobodu da nece duti ugovor od 6 mjeseci. Znaci nisu mu oni ponudili vise i nisu produzili sa njim i to sve govori.
Kvalitet i kontinuitet su pokazali i Subic i Hebibovic i za njih bi se isplatilo platiti nesto uz određeni postotak od iduceg transfera. Uz to godine im idu u prilog da bi za godinu dvije mogli i dalje ostvarit inostrani transfer.
Sto se tice stopera ja ga ne vidim u nasoj ligi da bi nam koristio a da mu godine idu u prilog a da je pritom bolji od mihojevica i Kovacevica.
A zadnjeg veznog ce nam Beli zavrsit
Kvalitet i kontinuitet su pokazali i Subic i Hebibovic i za njih bi se isplatilo platiti nesto uz određeni postotak od iduceg transfera. Uz to godine im idu u prilog da bi za godinu dvije mogli i dalje ostvarit inostrani transfer.
Sto se tice stopera ja ga ne vidim u nasoj ligi da bi nam koristio a da mu godine idu u prilog a da je pritom bolji od mihojevica i Kovacevica.
A zadnjeg veznog ce nam Beli zavrsit

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Zna li neko koliko je Željo u posljednje dvije sezone osvojio trofeja,što prvenstvo što kup ? kuknjava
Pa eto ja odavno trubim da bih volio vidjet kako bi igrali sa dvije klasicne devetke i dijamantom. Vise sam dosao do te faze da mislim da je to neostvarivo u FKS..

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
Najbolji lijevi bek lige, mlad, perspektivan, kakvih 200 000, to je ubleha ubleha, da im das 50 000 i procenat 5%, donijeli bi ti ga u Sarajevo, ti ljudi bukvalno nisu imali para da organizuju zajednicki rucak igracima poslije kraja sezone. Ne prodaje igraca njegova vrijednost nego klub, da igra u Sarajevo moglo bi 200 000, al u Borcu mogu samo plakati. Oni kad su bili u duplo boljoj poziciji su prodali Grahovca za 150 000 rapidu iz beča, plus što igra poziciju koja je puno odgovornija od lijevog beka, i obicno bekovi ne kostaju koliko vezni, nemojte se razbacivati s tim ciframa ko boga vas molim.arena je napisao/la:Pratim premier ligu a što se na forumu više klubova hvali taj Subić čudi me kako nije do sada zapao za oko bajernu.Subić je mina u ekipi ne za to što je loš igrač ili čovjek već za to što za njega treba iskeširati 150 000 - 200 000 KM što ima odmah vezu sa atmosferom u svlačionici.Jer uzmi standardnog igrača Sarajeva npr.Radovca koji je dijete sarajeva a igra lupam za 4000 KM kako njemu izgleda da se za nekog igrača Borca plati 200 000 KM i plus vjerovatno bolju platu od njegove.
Plus što Subić za 10 minuta u savezu može dobiti čiste papire, nisu mu doprinos od 2014 uplatili, a plate svako cetvrtu, tako da im je puno i 50 hiljada. Njemu na ruke i eto ti njega pjevajuci. Nije ovo njemačka.
Zadnja izmjena: duskajurisic, dana/u 04 jun 2015, 23:34, ukupno mijenjano 2 puta.
Poznato mi je i njegovo razmišljanje da ne žuri da ide vani. Polako, kaže, neka sve ide svojim tokom i mislim da je tako najbolje. A ako on nastavi sa dobrim igrama biće interesanata.dr.van nostrand je napisao/la:pa njega jos niko ozbiljno ne trazi, nece on nigdje, dok bi se za ostale vec mogli raspitivati, s razlogomhilmo je napisao/la:@dr.van nostrand![]()
Nešto razmišljam teško bi se on mogao navići na zapadu, za njega je Turska mila majka, šiša na svakom ćošku

Imao je dobrih igara u prvoj sezoni kod nas, mada se nakad znao zaigrati. Ali mlad je nadoći će i vjerujem da ako ga povrede zaobiću na jesen može eksplodirati. Sviđa mi se onaj njegov prvi korak, ako ga njegov čuvar prije tog koraka ne uhvate ode Dulja.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Beka vam je macak u vreci....moze odigrat sezonu katastrofalno a moze odigrat da se kocite po tribinama sta covjek umije sa loptom...Slobodino dijete i VELIKI talenat bio...cisto sumnja da je odigrao bez srca jer je Tusanj njegov dom,posjeta nam je bila odlicna sa obzirom na rezultate al ga nekako nije islo,jbg...uradi sve do zadnjeg pasa i onda se nesto spetlja,ko pocetnik....al stasan start i trk ima,odlicna kontrola lopte,dribling....ima tog nekog iskustva u Dinamu...pa ne bi ga Dinamo uzeo,sta vam je...momak je napravio direktan transfer iz Slobode....nije ni star...26.godina...top godine da eksplodira...mozda mu je poslije Dinama palo samopouzdanje i treba mu kontinuiteta...al meni licno poslije Huseinovica najdrazi igrac Slobode u zadnjih 10 godina...izvinjavam se zbog duzine posta i pisanja na vasoj temi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ako je već toliki kvalitet koliko se predstavlja onda i njemački trečeligaš može istovariti 100 000 eura bez problema i ponuditi igraču platu od 5 000 eura bez problemaduskajurisic je napisao/la:Najbolji lijevi bek lige, mlad, perspektivan, kakvih 200 000, to je ubleha ubleha, da im das 50 000 i procenat 5%, donijeli bi ti ga u Sarajevo, ti ljudi bukvalno nisu imali para da organizuju zajednicki rucak igracima poslije kraja sezone. Ne prodaje igraca njegova vrijednost nego klub, da igra u Sarajevo moglo bi 200 000, al u Borcu mogu samo plakati. Oni kad su bili u duplo boljoj poziciji su prodali Grahovca za 150 000 rapidu iz beča, plus što igra poziciju koja je puno odgovornija od lijevog beka, i obicno bekovi ne kostaju koliko vezni, nemojte se razbacivati s tim ciframa ko boga vas molim.arena je napisao/la:Pratim premier ligu a što se na forumu više klubova hvali taj Subić čudi me kako nije do sada zapao za oko bajernu.Subić je mina u ekipi ne za to što je loš igrač ili čovjek već za to što za njega treba iskeširati 150 000 - 200 000 KM što ima odmah vezu sa atmosferom u svlačionici.Jer uzmi standardnog igrača Sarajeva npr.Radovca koji je dijete sarajeva a igra lupam za 4000 KM kako njemu izgleda da se za nekog igrača Borca plati 200 000 KM i plus vjerovatno bolju platu od njegove.
Plus što Subić za 10 minuta u savezu može dobiti čiste papire, nisu mu doprinos od 2014 uplatili, a plate svako cetvrtu, tako da im je puno i 50 hiljada. Njemu na ruke i eto ti njega pjevajuci. Nije ovo njemačka.
-
- Kontakt:
bogami i meni je poznato hilmo njegovo misljenje,,,i ono sto ja znam,,,nije bas tako,,da nezuri,,,bogami i zuriiiiiiiiii,,,promjena menadzera to dovoljno govori,,da ima zainteresovanih... imaaa,,a da se njemu ide,,,ide seee,,,e jedino ga moze ¨sprijeciti¨ jedna druga stvar,,,ali otom.. potomhilmo je napisao/la:Poznato mi je i njegovo razmišljanje da ne žuri da ide vani. Polako, kaže, neka sve ide svojim tokom i mislim da je tako najbolje. A ako on nastavi sa dobrim igrama biće interesanata.dr.van nostrand je napisao/la:pa njega jos niko ozbiljno ne trazi, nece on nigdje, dok bi se za ostale vec mogli raspitivati, s razlogomhilmo je napisao/la:@dr.van nostrand![]()
Nešto razmišljam teško bi se on mogao navići na zapadu, za njega je Turska mila majka, šiša na svakom ćošku![]()
Imao je dobrih igara u prvoj sezoni kod nas, mada se nakad znao zaigrati. Ali mlad je nadoći će i vjerujem da ako ga povrede zaobiću na jesen može eksplodirati. Sviđa mi se onaj njegov prvi korak, ako ga njegov čuvar prije tog koraka ne uhvate ode Dulja.![]()

Znaci sve ide po planu. Hvala ti jos jednomfarukzidane je napisao/la:Ovo je teren s umjetnom juce postavljen...ostala dva su s prirodnom travom..na jednom terenu ce biti posijana trava a na drugom busenje s travom koje stize za koji dan....ovaj drugi..ce takodjer ubrzo biti postavljen...ubrzo pocinje i gradnja zgrade. PozzMCMXLVI je napisao/la:HvalaIzgleda extra! Faruke jeli ovo taj glavni glavni teren? Nadam se da nije.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hamagara, MaroonBjelave, Proximic, r3m1 i 132 gosta.