Picko lobiras za kapetana smajli brigade u delirijumu svi svi svi i rušiš kodeks "prepucavanja", podjelili ste nas. Halal ti bilo sve. Ali si pizda.slusajmater je napisao/la:Ko je sad najdrazi?![]()
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
I sta sad kad Amar dodje u klub prvo sto ce uraditi je sam sebi isplatiti "dugove".Joj jbt 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- slusajmater
- Kontakt:
Cuj naseg kodeksasviunapad1010 je napisao/la:Picko lobiras za kapetana smajli brigade u delirijumu svi svi svi i rušiš kodeks "prepucavanja", podjelili ste nas. Halal ti bilo sve. Ali si pizda.slusajmater je napisao/la:Ko je sad najdrazi?![]()
![]()
![]()

Evo nagovoricu ja mortema da ti metne macka pa budi prva dama, ako ce ti biti lakse. Osim te je ionako slagao da ce te ozeniti. On je gej. Prevario te, iskoristio jadno zensko.
P.S. glasajte za prvu damu, SVI SVI SVIIII

Ne, nego će u klub upumpati pare na ime posudbe, ovamo sebi neće isplaćivati plate. Poslije 2-3 godine otići iz kluba, tražiti povrat posuđenih para i tužiti klub zbog neisplaćenih plata uz koje želi zatezne kamate. Recept za iskazivanje ljubavi prema klubu.miky_hz je napisao/la:I sta sad kad Amar dodje u klub prvo sto ce uraditi je sam sebi isplatiti "dugove".Joj jbt

-
- Kontakt:
Ti si prva pizda foruma. Izglasan bi bio kao prošle godine. Seljacina si ona sa dna kace tobe uhljupe.slusajmater je napisao/la:Cuj naseg kodeksasviunapad1010 je napisao/la:Picko lobiras za kapetana smajli brigade u delirijumu svi svi svi i rušiš kodeks "prepucavanja", podjelili ste nas. Halal ti bilo sve. Ali si pizda.slusajmater je napisao/la:Ko je sad najdrazi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo nagovoricu ja mortema da ti metne macka pa budi prva dama, ako ce ti biti lakse. Osim te je ionako slagao da ce te ozeniti. On je gej. Prevario te, iskoristio jadno zensko.
P.S. glasajte za prvu damu, SVI SVI SVIIII![]()
![]()
![]()

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
slusajmater je napisao/la:Osim te je ionako slagao da ce te ozeniti. On je gej. Prevario te, iskoristio jadno zensko.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- samoposteno
- Kontakt:
slusajmater je napisao/la:Cuj naseg kodeksasviunapad1010 je napisao/la:Picko lobiras za kapetana smajli brigade u delirijumu svi svi svi i rušiš kodeks "prepucavanja", podjelili ste nas. Halal ti bilo sve. Ali si pizda.slusajmater je napisao/la:Ko je sad najdrazi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. glasajte za prvu damu, SVI SVI SVIIII![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
@saopšteno ne odgovori ti jel fudo pravi halal grahijadu na adventu u zenici 

- slusajmater
- Kontakt:
Reci joj da se ne nada uzalud. Grijeh je to velikiOsim13 je napisao/la:slusajmater je napisao/la:Osim te je ionako slagao da ce te ozeniti. On je gej. Prevario te, iskoristio jadno zensko.

- prisonbreak
- Kontakt:
Velika slobosa, umjesto Lendrica, lazni Ibrahimoic i sincuga Mujkan.
Do evrope sa sinom
Do evrope sa sinom
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
slusajmater je napisao/la:Reci joj da se ne nada uzalud. Grijeh je to velikiOsim13 je napisao/la:slusajmater je napisao/la:Osim te je ionako slagao da ce te ozeniti. On je gej. Prevario te, iskoristio jadno zensko.

Vakat je za fajronta, sad će još i dvoturak pa se popunjavajte.
MISKE NOĆ SVIMA

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sad će dvoturak iz bordela pun samopouzdanja i raširenog anusa.
- slusajmater
- Kontakt:
kmeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeee kmeeeeeeeesviunapad1010 je napisao/la:
Ti si prva pizda foruma. Izglasan bi bio kao prošle godine. Seljacina si ona sa dna kace tobe uhljupe.

ovako to izgleda na filmskom platnu

-
- Kontakt:
Tobe pizda zivicarka. Veci si seljak od Matije Gupca.
-
- Kontakt:
To tako u tvom kraju jel Matija, zoofilija ti u genima? Tobe Gubac.slusajmater je napisao/la:kmeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeee kmeeeeeeeesviunapad1010 je napisao/la:
Ti si prva pizda foruma. Izglasan bi bio kao prošle godine. Seljacina si ona sa dna kace tobe uhljupe.![]()
![]()
![]()
![]()
ovako to izgleda na filmskom platnu![]()
![]()
Utisat ce vam bilino na proljece ovaj mali ibrahimovicprisonbreak je napisao/la:Velika slobosa, umjesto Lendrica, lazni Ibrahimoic i sincuga Mujkan.
Do evrope sa sinom

Mi do evrope vi do federalke
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
- slusajmater
- Kontakt:
prva dama, pusi ga nama 

AhahahahahahahhaAMAR OSIM ZAGONETAN: "Brzo ću imati šta da kažem"

I vaistinu 7. dana Gospodar progovori

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma samo ih utuži,svinjo debela

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Tobe Gubac uvalimo mu u usta debeli qurac. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.