A mi doslovno bez nekoliko kljucnih igraca uzmemo titulu.terabajt je napisao/la:Pa kod vas su sve zvijezde,messiji,saidi al vam osim ne da da sta osvojite.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- MinjonKocka
- Kontakt:
Ponosna sam na vas momci. Pregurasmo i ovu sezonu, u kojoj se nisam nicemu nadala, ali ipak smo osvojili onaj najveci trofej, i kod drugog do zadnjeg daha se borili. Ponosna sam na svakog od vas. Svi vi koji pljujete Adilovica, sjetite se samo one radosti u Istocnom Sarajevu kada ga je zabio i zacepite vise. Covjek je davao golove, svi znamo da to moze bolje, ali je zasluzan za titulu isto ko i svi njegovi suigraci. Opasno je medju navijace Želje ušla pitaromanija, ta teška bolest osporavanja svih uspjeha najvećeg kluba u državi. Stidite se svi vi koji ste mislili da ćemo se večeras predati prije početka utakmice, vidjeli ste kako su se naši lavovi borili do kraja.
U subotu ih ispratimo kako samo to mi znamo, uz pjesmu, pivu i muziku, proslavimo našeg Želju, piše se historija.
A TEBE VOLIM, VOLIM TE FAKAT...
U subotu ih ispratimo kako samo to mi znamo, uz pjesmu, pivu i muziku, proslavimo našeg Želju, piše se historija.
A TEBE VOLIM, VOLIM TE FAKAT...
Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
- storm_raider
- Kontakt:
Ma, da nema Osima, mi bismo bili oko 10tog mjesta... Svaka cast Brko majstore i zivio ti nama! Pa od polovnih igraca napraviti ovakav tim... Jos ce ih i uhljebiti dobro ovo ljeto... ma svaka cast majstore! Samo ga treba pustiti da radi, ovo sto do sada radi je cudo.
@manijaci, ne obazirite se na ovog iznad. Neka se przi malo.
@manijaci, ne obazirite se na ovog iznad. Neka se przi malo.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 15 maj 2013, 00:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Treba sacekati ljeto jer ce sigurno biti vise odlazaka nego dolazka, ako se sta moze prodati dobro je da bude para u klubu, a pojacanja mozda 1-2. Samo da se casno odigra europa pa i ako cemo izgubit da nas ne pune.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 15 maj 2013, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Valjda ce nas otresti seltik a vas neki klub iz malte ili crne gore.pacovi_tu_ima je napisao/la:džaba i to kad će vas otrest u evropi. ne mogu tamo kriminalci iz familije osim štimati ko u ovoj lopovskoj državiElegant je napisao/la:A mi doslovno bez nekoliko kljucnih igraca uzmemo titulu.terabajt je napisao/la:Pa kod vas su sve zvijezde,messiji,saidi al vam osim ne da da sta osvojite.
-
- Kontakt:
sad kad je i ovo gotovo , pitanje je sta je svrha okrivljavati ovog ili onog ....
po meni , ako je i bilo nekog propusta ( pa i greske ) onda on pripada AO ( k'o sto mu isto i pripada glavna zasluga za osvajanje titule prvaka) jer dva najbolja igraca ( Bekric i Hodzic ) moraju igrati finale gdje mi ganjamo rezultat , a o odredjivanju igraca koji ce pucati jedanaesterce ne treba puno filozofirati ... zar ima jos iko iluzije o sposobnostima vecine igraca u Zelji ? ...
nazalost , cini mi se ( volio bih da grijesim ) da ce vecina igraca ostati i iducu sezonu , jer se uvijek poteze taj zadnji argument o ( vjecitom ) fukaraluku ...
po meni , ako je i bilo nekog propusta ( pa i greske ) onda on pripada AO ( k'o sto mu isto i pripada glavna zasluga za osvajanje titule prvaka) jer dva najbolja igraca ( Bekric i Hodzic ) moraju igrati finale gdje mi ganjamo rezultat , a o odredjivanju igraca koji ce pucati jedanaesterce ne treba puno filozofirati ... zar ima jos iko iluzije o sposobnostima vecine igraca u Zelji ? ...
nazalost , cini mi se ( volio bih da grijesim ) da ce vecina igraca ostati i iducu sezonu , jer se uvijek poteze taj zadnji argument o ( vjecitom ) fukaraluku ...
volim ovu dobru atmosferu ova pozitiva to jest ko je pozitivan pokazuje da je pravi navijac Željezničara... svaka čast idemo napuniti Grbavici, a pitari kad izdaju svoju knjigu mozemo i procitati zat ce se pitarske teorije zavjere o dominantnom Željezničaru... subota SVI U DOLINU...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Aleksandre brate, hoces li ukloniti ovog štakora 

jest u kiseljaku na elektrotehnici,de napisi nam hadzicevu karijeru i odakle je sve nogu dobio,mada i adilovic je tu negdje,a sto se pojacanja tice za bilo koga treba platit za kvaltietnog igraca,od ovih dzabnih nema hljebapacovi_tu_ima je napisao/la:emir hadžić je profesor - doktor za ovu krampu!hz033 je napisao/la: Što je najžalosnije Adilović jeste kloc , naravno ništa manji kloc je i naš Hadžić.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 15 maj 2013, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ovo bi najbolje bilo dobiti Celtic, prvi mec Kosevo, napunit stadion, zaraditi sta i odmah se okrenuti desavanjima u ligi...Elegant je napisao/la:Drugo pretkolo Lige Prvaka - FK Zeljeznicar 4.566 (vjeravtno smo nenositelji)
Nositelji:
Bate Borisov (Bjelorusija)
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Viktorija / Sparta (Ceska)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
Nemojte jos samo zaboraviti da nam je vaznije gdje igramo prvi mec, od ovoga koga cemo dobiti. Koga god ovdje dobijemo, bice kantanje, jbg, kako je, tako je, zato ako nista, sto bolji i aktraktivniji protivnik, prvi mec kod nas i eto neke zarade od evrope.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 15 maj 2013, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Po meni zeljo mora dovesti aldina cajica kojem istice ugovor I harisa duljevica ,ova 2 igraca imaju ogroman potencijal I odigli bi nivo igre za oko 20 posto...
- storm_raider
- Kontakt:
Eh da je duljevica dovesti, ali mislim da on ide vani. Nevjerovatan potencijal.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Kad bi seltica dobili zaradili bi minimalno milion eura od tv prava i ulaznica.
Do kad ima ugovor duljevic ?
Do kad ima ugovor duljevic ?
Hodžić je koliko znam sa reprezentacijom na okupljanju.staaarinavijac je napisao/la:sad kad je i ovo gotovo , pitanje je sta je svrha okrivljavati ovog ili onog ....
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
stvarno steta za kup, ali priznacu da smo zasluzeno izgubili kup. penali su sami od sebe lutrija, ali ako se uzme u obzir da nam izvodjenje penala kroz istoriju i bas ne ide (samo 3 od 14 smo pobjedili) i da samo zadnji put penale pucali u polufinalu kupa bih 1999. protiv sarajeva, gdje smo takodjer zijanili, ne cudi me. ipak pohvale igracima za trud u drugom poluvremenu. siroki je zasluzio titulu kupa bih, jer su nas nadigrali u potpunosti.
a sad rijec o onim teoticarima zavjera... gonite se u 3pm... ako je ono stimano, onda su saban pehilj i kresimir kordic najbolji glumci u istoriji covjecanstva...
a sad rijec o onim teoticarima zavjera... gonite se u 3pm... ako je ono stimano, onda su saban pehilj i kresimir kordic najbolji glumci u istoriji covjecanstva...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Jaoo dobro je sto govorite da nemamo sansi u LS, a niste svjesni kako hladno prolazimo u 3. pretkolo...
Jedno 8 igrača ako dovedemo kvalitetnih onda imamo neke šanse proći ovo kolo koje nam ide sa ovom ekipom ništa ne možemo, kapitena nemamo kao nekad Dželu koji riješava utakmice ovo nije kapiten koji se ne vidi an utakmici zadnja linija igraju se sa njima ovakav Široki šta očekivati od evropskih ekipa.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Cestitike igracima i Amaru hvala Vam za sve. Toliko radosti i srece ste nam donijeli ove sezone koja je bila nevjerovatna, pa mi smo znali igrati utakmice gdje nam je falilo po 7-8 standardnih igraca,a to samo pokazuje nasu velicinu.
Ostaje zal i gorak okus radi "izgubljenog" kupa, vratili smo se u utakmicu, vratili smo se u penalima ali pritisak je bio prevelik, ali sta je tu je.
Slijedi subota i proslava titule.
Za sve ti hvala Amare.
Ostaje zal i gorak okus radi "izgubljenog" kupa, vratili smo se u utakmicu, vratili smo se u penalima ali pritisak je bio prevelik, ali sta je tu je.
Slijedi subota i proslava titule.
Za sve ti hvala Amare.
Po netu neki "navijaci" prave hajku na Osima ! Sramota !
U subotu svi na Grbavicu ! AMAR AMAR OSIM OSIM !
U subotu svi na Grbavicu ! AMAR AMAR OSIM OSIM !
Željeznicar za život cijeli !
Da nije Osima bili bi 5 mjesto onako realno, sreća pa imamo njega ovi neki naši igrači ne mogu igrati ni u 2 ligi izgubljeni slučajevi i igraju kao bez glave. Hoće vani pa ko će dat pare za ovakvog igrača bolan koja to budala može.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 2 gosta.