Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja bih bio najsretniji da tvoje postove mogu čitati svaki dan. Budi malo aktivniji.Oerde je napisao/la: Brate moj, evo preduhitri me Pantelija. Pa jeste li vi gledali Cimirota kad je tek došao!? Samo se čovjek okretao oko svoje ose, sad je odličan. Rustemović po meni što je igrao, igrao je sjajno. Ja ne znam jel' neko misli da je smisao igranja fudbala uzeti loptu i driblati!? Ako jest, onda je Rustem levatina, dajte pet Stojčeva.
Ja prvi kritikujem igre Stojčeva, i ja da se pitam ako dođe dobra ponuda prodao bih ga. Spominje avaz i njega i benku i velkoskog (uz Cimija naravno). Pričamo o nekim njegovim bravurama i kako mu samo treba da proradi, da se vrati na taj nivo. To bi bilo fantastično. Ali šta ako, samo šta ako, je zapravo sve obrnuto u slučaju Stojčev, da ono što je pružao ove polusezone nije loš period, već ove bravure, su zapravo rijetki bljesci!? On nema konstantu u igri, njega kad ide, sila je, kad ne ide, bolje da ga nema, jer protivnik ima igrača više, pa frajer gubi lopte, i nikad ga nisam vidio da k'o Cimi ili Benko trči i bori se da je vrati. Usporava igru - ne mogu se sjetiti kad je dao loptu iz prve, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazili saigrači.
Još nešto, sjećam se da kad je došao, bili su komentari tipa "novi Said". Pa Said bez križnih ligamenata je opasniji.
I o Saidu ću ovdje (pišem rijetko imam pravo)
Volio bih da se Sajo vrati. @hilmo, pošto volim pročitati 'vako šta pišeš, preletih i vidim da si ranije pisao kako misliš da Said ne bi bio pojačanje. Znam da voliš zdravu konverzaciju, pa ću pokušati da stvari sagledamo iz istog ugla. Said ne bi bio pojačanje, jer je imao tešku povredu i jer ne igra dugo. Zapravo suština je da ne znamo u kakvom je stanju. Suština je da nismo znali ni onomad kad je došao u kakvom je stanju. Znali smo zapravo da je zapušten, da ima 20 kila viška, da je mjesecima bez treninga... Za Barića smo mislili da će bit odličan, za Purića isto, za Džemu (odigrao je on ok, ali smo očekivali mnogo, mnogo više), zapravo manje-više ni za koga ne možeš biti siguran, bez obzira, zavisi i kako će se snaći i svašta nešto. Nekako je to sve kocka, ako se kockamo, ja bih se kockao sa njim. Znamo svi kakav je igrač, znamo i da je pitar... Premda su sve ovo nagađanja, volio bih da on dođe.
Eto nemojte šta zamjerit.
Imat cu ja sutra, cekao sam da legne trava...Pantelija je napisao/la:valjda ima neko, npr farukzidane
ima svePantelija je napisao/la:valjda ima neko, npr farukzidane
farukzidane je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Armija1987, Bing [Bot], bordobijeli, CentarsutNaClanak921, dark44, Haksss, Kaunas, laznokrilo, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, riki46, stokastoka23, Zglavkar i 137 gostiju.