Jel fkt ti mislis ono sto si napisao za onog zlocinca

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nisam se mislio ubjedjivati,al sam razocaranVulture je napisao/la:Dobro, ti misli da je zlocinac, ja cu misliti da je heroj, i gotova prica. Uzalud ubjedjujemo jedan drugog.RedEvil je napisao/la:@vulture
Ne znam, ne bi bilo lose, taman vi osvojite titulu da vas oni iz glavinog grada vise ne zaјеbavaju za broj titula, a mi osiguramo opstanak.. Mada ne odlucujem o tome jaChinaglia je napisao/la:ajmo ba o sportskim temama
Vulture, šta misliš da nam prodate tekmu u BL, a da mi vama sredimo bodove drugdje
Pametan si ba ti covjek..svaka tebi cast volis svoje i tako izjavljujes pred nama ...zato jnam se sve ovo desilo jer mi nismo takvi kao vi..i jos uvjek te trpimo i pisemo s tobom jer smo budale..zbog toga se ja i bojim da nam se ne desi opet nesto nedo bog jer ovakvi smo pasivni bili pocetkom tih 90tihVulture je napisao/la:Dobro, ti misli da je zlocinac, ja cu misliti da je heroj, i gotova prica. Uzalud ubjedjujemo jedan drugog.RedEvil je napisao/la:@vulture
Ovo je sportski forum I stvarno ok je ali kad vidim da se na ovom forumu velicaju zlocinci muka mi.BadrHari je napisao/la:Ne mozes ti nikad miran bit s genocidasima
Taman kad pomislis da ih ima normalnih u RS-u oni odgoje po jednog vulturea, balonju cetnika pocetnika.
Frajer hladno pise za lika koji mi je pobio pola porodice u istocnoj Bosni ( civila naravno ) da je heroj, i ja moram to citat na nasem forumu..
Na kraju ću naravno ja ban popusit. Pu sjeme vam se zatrlo pogano
Što sad i skriparemoj uzor-S.G je napisao/la:Samo na ignore skripare i lesinare i forum ce vam biti ljepse mjesto.
Pa zato što ovaj habibi iz RS-a ti barem kaže šta misli, nije licemjeran i barem znaš da je go.vno. A ovi lištičani kao sve glume neku finoću, a prvom prilikom bi nam zabili nož u leđa.staragarda je napisao/la:Što sad i skriparemoj uzor-S.G je napisao/la:Samo na ignore skripare i lesinare i forum ce vam biti ljepse mjesto.![]()
Skripari su im sinonim za Hrvate, a Lesinari za Srbe. Inace obje nacije su hriscani po vjeroispovjesti. Da ti pomognem, recu ti dva pojma, pa pokusaj shvatiti na sta sam ciljao: Pariz, Palestina.staragarda je napisao/la:Što sad i skriparemoj uzor-S.G je napisao/la:Samo na ignore skripare i lesinare i forum ce vam biti ljepse mjesto.![]()
Ako iko treba da bude banovan, trebaju oni koji su vrijedjali, psovali, kleli, a ja nisam medju njima. Citiraj mi post u kome sam ja to navedeno radio, da te vidim. A evo, i ti vrijedjas u ovom postu.dell21 je napisao/la:kako ovaj dikan nije do sad banovan ??????????????? Halo mars sa teme .
“Bolje da te mrze zbog onog sto jesi nego da te vole zbog onog sto nisi“moj uzor-S.G je napisao/la:Pa zato što ovaj habibi iz RS-a ti barem kaže šta misli, nije licemjeran i barem znaš da je go.vno. A ovi lištičani kao sve glume neku finoću, a prvom prilikom bi nam zabili nož u leđa.staragarda je napisao/la:Što sad i skriparemoj uzor-S.G je napisao/la:Samo na ignore skripare i lesinare i forum ce vam biti ljepse mjesto.![]()
Ovo je bosanskohercegovacki forum, a u BiH Bosnjaka je 40-ak %. Dakle nije vas, a da nije i nas, jelte. I upravo zbog takvog stava sto vrsite diskriminaciju prema nebosnjacima, nema suzivota sa vamaRedEvil je napisao/la:Ja se samo nadam da administracija prati malo,jer velicanje zlocinca se mora kazniti,imas forum u RS-u pa ga velicaj j.ebo te on,na ovom neces,bar dok je nas
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.