Ma vidim neki fini ciko na slici pa sam pomislio nece se sarajlija ljutiti da ukradem slikusarajlija89 je napisao/la:@ Samo F.K.S.
sto si mi uzeo avatar![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma vidim neki fini ciko na slici pa sam pomislio nece se sarajlija ljutiti da ukradem slikusarajlija89 je napisao/la:@ Samo F.K.S.
sto si mi uzeo avatar![]()
![]()
Jes da ne citam redovno forum, ali koliko sam upratio ti rumbalijo ne navijas za Sarajevo?rumbalija je napisao/la:HORDAS_1987 je napisao/la:Nije ga Mirza odbio nego finansijska situacija ako je predsjednik rekao da smo zaokruzili prijelazni rok sa onih 6 igraca onda je to plafon sad za sad,nema se polako pa na zimu jos sta dovest.
Pa neka malo predsjednik pogura ,ima odakle
raspust,sta ces osnovci se raspisaliRespektiva je napisao/la:Kojih ljudi ima na ovom forumu ne može se riječima opisat , izađite malo napolje upoznajte svijet ..
Silkoni je napisao/la:Znali iko kako izgleda novi LCD na kosevu i imali mozda ko sliku,ako je postavljen??? Hvala pozzzz
CAPAJEBO se pise ne zna covek latinicuGigant je napisao/la:A plus sto ne zna napisati ispravno ime kluba koji mu nabija ogromne komplekseznaci idemo ispocetka, prvo napises S, pa onda A (znas to ti je ono prvo slovo sto si ucio u specijalnoj skoli), pa R, pa opet ono A, pa zatim J, poslije njega E, pa onda V, i na kraju zaokruzis cjelinu sa O...
hajde ponovi sada....
P.S. Mogao si onaj smrdljivi paint ukinuti, ali to je previse za tebe, razumijemo te....
Veceras neće bit postavljen niti na bilo koju utakmicu na kojoj ne igra tim pod imenom F.K Sarajevo ..Silkoni je napisao/la:Znali iko kako izgleda novi LCD na kosevu i imali mozda ko sliku,ako je postavljen??? Hvala pozzzz
ljpotice veceras ti igra seljo ...JEL ZNAS MOZDA'?' ili se stidisljožebizago je napisao/la:jao kockaste glave u ovog Blekića. hhehehe
Ako je to onaj iz Butmira, onda je smijesno to zaista...Zagor je napisao/la:ŠEJTAN![]()
Jedan je od najperspektivnijih i najmlađih igrača FK Sarajevo. Asmir Suljić je jedno od otkrovenja ovogodišnjih priprema. Tu je desetak dana, a već je zaradio nadimak "Šejtan". Kako ističe, želja mu je da se nametne šefu struke i potvrdi mišljenja stručnjaka da se radi o velikom potencijalu.
"Najmlađi sam igrač u prvom timu, ali to mi nije nikakva mana. Ja ću nastojati da svojim radom i trudom na treninzima se nametnem treneru i izborim za mjesto prvotimca. Želim pokazati svoje nogometno znanje i nadam se da ću u tome uspjeti", riječi su Suljića.
Planovi za budućnost su vezani za FK Sarajevo. Potpisom trogodišnjeg ugovora pokazano je da se ozbiljno računa na njega u skorijoj budućnosti.
"Dolaskom u FK Sarajevo sam napravio veliki korak u svojoj karijeri. Sarajevo je jedan od najvećih klubova u državi i uslovima u kojima radi mi omogućava da napredujem kao igrač. Želja mi je također nastupati za reprezentaciju. Tu mi je prvi cilj izboriti se za mjesto u svojoj dobnoj kategoriji ispod 19 godina.", zaključio je "Šejtan".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.