jel salzburg? ako je imali 2-0 i nestali na...ebem im se sestara, gamad usranasijeramadre je napisao/la:al je ovaj hokej **** od sporta ,
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Svaka čast Premieru, svi današnji jackpotovi otišli ženama. 

Hayley <3
radnicama koje rade u kladionicamabadblueboylivno je napisao/la:Svaka čast Premieru, svi današnji jackpotovi otišli ženama.
što znači da se jackpot automatski ne bira, nego je dirigovan...
-
- Kontakt:
ma ja salzburg , nikad vise na mojtiket
Mozel ga uvalit Porto ili EstorilViper je napisao/la:Milan ps2
Porto 3+

SAMO ČELIK !
Kad ovi iz Lutrije izbacuju na netu ponudu za nasu ligu? jel tek sutra nekad ujutru ili veceras iza ponoci s obzirom da oni rano otvaraju kladionice pa kontam da nestavljaju veceras,kontam stavit jedno 100-150 na 2-3 utakmice ,naravno traziti uloge do stoje zbog tog poreza pa kud koji mili moji 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
bas mater im i jack pot!! Pa sve radnice ima mozda 1 % zena uclanjeno u premieru a da nije radnica.
**** TI PORTO I PORTOV PORTO I MAME IM POMRLE PORTUGALSKE KAD PADNEM ZBOG NJIH!Viper je napisao/la:Mozel ga uvalit Porto ili EstorilViper je napisao/la:Milan ps2
Porto 3+
NEVER FORGET SREBRENICA!!!
Kakav danak neiskustvu ove američke Čarape! Čovjek podere Ivu sljivotresa i onda u 2 setu tupič ne realizira meč loptu i sve krene nizbrdo! 

hadje charlota idi ispod 95 jbt sto su se raspucali u 4 cet. dadnu 66 poena do 4 i sad ce ici preko a cekam jos njih i pierce over ccc
- Titova-Juga
- Kontakt:
Fini Afflalo, dade 19 poen 40-ak sec prije kraja trece i izadje. Naravno Indiana ih lupa preko 20 razlike vec, on vise nece ni ulaziti a ja jos jedan listic zadrzao kod sebe umjesto kesirao u kladionicu !!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
joj snjim nikad ne znas a u zadnje vrijeme ja onog george p. igrao vidim deru ih reko da ga ne izbaci al sreca ode lagano na kraju ....Titova-Juga je napisao/la:Fini Afflalo, dade 19 poen 40-ak sec prije kraja trece i izadje. Naravno Indiana ih lupa preko 20 razlike vec, on vise nece ni ulaziti a ja jos jedan listic zadrzao kod sebe umjesto kesirao u kladionicu !!
a jbt nikad ne igram ove poene i reko haj sad cu ih staviti i koda gledam oborit ceme mogu dati jos 7 poena za 4 min.

- Titova-Juga
- Kontakt:
bob je napisao/la:joj snjim nikad ne znas a u zadnje vrijeme ja onog george p. igrao vidim deru ih reko da ga ne izbaci al sreca ode lagano na kraju ....Titova-Juga je napisao/la:Fini Afflalo, dade 19 poen 40-ak sec prije kraja trece i izadje. Naravno Indiana ih lupa preko 20 razlike vec, on vise nece ni ulaziti a ja jos jedan listic zadrzao kod sebe umjesto kesirao u kladionicu !!
Meni zicer bilo, kontam nece se raspucat protiv ovako jake Indiane u odbrani ali ****, 2 od 3 za tricu 5-5 slobodna... ccccc- Paul lagano preko!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
aj prodje 94 poena dadose koja nafaka
jos pirs preko 18 za tri stoje ...

Ja uclanjena god.dana odigram 1-2 listica dnevno nekad i nikad znaci nikad me ne izvukose,bježi i ne vjerujem u ovo jos sto kazes nema ni 1% ženasoxx je napisao/la:bas mater im i jack pot!! Pa sve radnice ima mozda 1 % zena uclanjeno u premieru a da nije radnica.
Željeznicar za život cijeli !
Pocastili ih za 8 mart!likusa je napisao/la:Ja uclanjena god.dana odigram 1-2 listica dnevno nekad i nikad znaci nikad me ne izvukose,bježi i ne vjerujem u ovo jos sto kazes nema ni 1% ženasoxx je napisao/la:bas mater im i jack pot!! Pa sve radnice ima mozda 1 % zena uclanjeno u premieru a da nije radnica.
Pa mene nisu a stalno igram žensko sam ,8 martPOPAY je napisao/la:Pocastili ih za 8 mart!likusa je napisao/la:Ja uclanjena god.dana odigram 1-2 listica dnevno nekad i nikad znaci nikad me ne izvukose,bježi i ne vjerujem u ovo jos sto kazes nema ni 1% ženasoxx je napisao/la:bas mater im i jack pot!! Pa sve radnice ima mozda 1 % zena uclanjeno u premieru a da nije radnica.

Željeznicar za život cijeli !
Odigram sinoć u 00:55h tiket:Llodra,Pirs i Gasol over,Lepčenko i stavim Brajane bezveze da malo pojačam kvotu.Ustajem jutros u pola 7,vidim Llodra i dva overa ladno prošli,Brajani vode a ova štuka izduvala prvi set 6-1.U drugom vodi 4-1 i ima brejk loptu,na kraju izgubi set 6-4.Još sam se kontao 15-20min sigurno da li da odigram nju ili neku Burdete.11,58KM uloga,stoju mi izbi laganini a valjala bi mi danas malo je reći.
I hated every minute of training, but I said, 'Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.
jooooj Curry mater ti jbm za pola kosa me srusi

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.