Dzeko sutra ti je test snage budi spreman.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma bas kao sto OTNYS kaze, kao da je animiran. Isti oni iz filma "300".Devil je napisao/la:Pre nekih 3-4 meseca od komentatora na SK sam cuo da je lik u svlacionici radio 250 sklekova i da su mu saigraci prestali brojati.Brate ja toliko jedva za dve sedmice uradim.
![]()
Ma njemu Dzeko kad pukne laznjak otice on u zito nece se znati vratiti a saigraci ce ga traziti dva dana i prestatiDevil je napisao/la:Pre nekih 3-4 meseca od komentatora na SK sam cuo da je lik u svlacionici radio 250 sklekova i da su mu saigraci prestali brojati.Brate ja toliko jedva za dve sedmice uradim.
![]()
a zaboravio si Danny Shittu-a čovjek je također jedan od izbačenih sa scena filma 300Cartman je napisao/la:Ma bas kao sto OTNYS kaze, kao da je animiran. Isti oni iz filma "300".Devil je napisao/la:Pre nekih 3-4 meseca od komentatora na SK sam cuo da je lik u svlacionici radio 250 sklekova i da su mu saigraci prestali brojati.Brate ja toliko jedva za dve sedmice uradim.
![]()
Dzeko sutra ti je test snage budi spreman.Mislim da mu jedino Samba moze parirat sto se tice ciste jacine u Premier Ligi. Pa za ovoga je Drogba mala maca. Bio je i onaj monstrum Andre Bikey, ali eto sad je u drugoj ligi.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kreatin i steroini.
Zabraniti sokerhanu za ovog momka.
Haha sta ce meni Dzeko? "Meni" treba Pjanic ako ce vec neko od nasih dolazit, a ne jos jedan napadac, sine moj.Cincinnatus je napisao/la:Ovaj Cartman stvarno nemoze sebi doci..
disi sinko mozda Dzeko dode i tebi jedan dan
Ko je tebe šta pitao? Ovo su najveći dani našeg fudbala i uživam u svakom trenutku istih, Evropa je poludila za Džekom i logično je da gajimo simpatije prema Edinovom novom klubu. Ljudi vole svoju zemlju, a Edin je NAŠ, ponos nacije i šta bi trebali? Da navijamo protiv Sitija. Nikad. Svaki njegov uspjeh je naš uspjeh.Cartman je napisao/la:Zanimljivi su mi ovi likovi koji se duze vrijeme predstavljaju kao navijaci Liverpoola, Chelsea itd, i onda odjednom stavljaju avatare sa Cityem, pisu po njihovom forumu i polako prelaze na njihovu stranu. Hajde dobro za Chelsea, to je mali vjestacki klub, ali zar je stvarno dovoljno za vas navijace Liverpoola da jedan bosanac predje u jednog rivala i sve zaboravljate? Naravno ovo vazi samo za manjinu, ali ipak je nevjerovatno. Samo na Balkanu...
Ma kakva italijanska kuhinja, nema nista gadnije od onoga.. Ne mozes vjerovat sta ljudi sve stave u jedno obicno jelo.. Neka nama bosanske corbe, dosta puta sam jeo tu njihovu famoznu hranu i fuj fuj..-Paja je napisao/la:Dzeko nije nista pogresno rekao, dominantna vecina u gradu Manchesteru navija za City a ovi iz predgradja i periferije su za United, jednostavno je nije ovaj Dzeko glup ko sto sam mislio narastao mi je u ocima nakon ove izjave.
Dobar izbor je San Carlo za jesti, sve iz italijanske kuhinje nevjerovatno ukusno, covjek bi se svaki dan ubijao najboljom kuhinjom na svijetu!
ma sve je to dobro dok se ne počne sa djetinjastim komentarima i pisanjem gluposti na račun Cityevih rivala, šala je uvijek dobro došla na svakom mjestu pa i na ovom forumu ali se itekako često pogotovo ovdje zna pretjerati.Virtu4l je napisao/la:Ko je tebe šta pitao? Ovo su najveći dani našeg fudbala i uživam u svakom trenutku istih, Evropa je poludila za Džekom i logično je da gajimo simpatije prema Edinovom novom klubu. Ljudi vole svoju zemlju, a Edin je NAŠ, ponos nacije i šta bi trebali? Da navijamo protiv Sitija. Nikad. Svaki njegov uspjeh je naš uspjeh.Cartman je napisao/la:Zanimljivi su mi ovi likovi koji se duze vrijeme predstavljaju kao navijaci Liverpoola, Chelsea itd, i onda odjednom stavljaju avatare sa Cityem, pisu po njihovom forumu i polako prelaze na njihovu stranu. Hajde dobro za Chelsea, to je mali vjestacki klub, ali zar je stvarno dovoljno za vas navijace Liverpoola da jedan bosanac predje u jednog rivala i sve zaboravljate? Naravno ovo vazi samo za manjinu, ali ipak je nevjerovatno. Samo na Balkanu...
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, HariTz, hurem, lol89 i 28 gostiju.