Olimpik Sarajevo

pitarlOOk
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 09 jul 2015, 21:58

Bori se ovaj Olimpic, šteta za ovu šansu, gledao sam i prvu tekmu, nisu zaslužili da ispadnu
Mosa RajvoSa

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 09 jul 2015, 22:00

Nisam gledao cijelu tekmu,ali ovih zadnjih 20-30 minuta ne izgleda to lose..

Cestitam Vukovima na najboljem skoru BH klubova u evropi i svojevrsni rekord nase lige.Olimpik je naime jedini Bosanskohercegovacki klub koji nema poraza u evropi.Mozemo dodati i da Olimpik jedini nema negativnu gol razliku u Evropskim nastupima sto se tice BH klubova. :mrgreen: :urnebes:

Pandza :x :damn:
Bogicevic :x

Cestitam na prvim Evropskim iskustvima i da dogodine opet izborite Evropu.Zalaganja,zelje,igre nije nedostajalo :thumbup:
Steta sto niste prosli al da ste razocarali niste :bih:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 jul 2015, 22:02

Jeva gledam, "blizu" nece klubu pomoci niti dati para da klub jos napreduje, ovi slovaci kako se ponasaju je uzasno, ne znam sta da kazem, toliko mi je krivo, ali momci su odlicno se nosili i igrali.

Da hoce barem grad prepoznati ovo i pomoci navijanjem i posjetom, ali sumnjam.. jedva dolaze na utakmice drugih ekipa, mi nista necemo dobiti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 09 jul 2015, 22:04

Ovakvo zalaganje i igra ce i privuci navijace..Trebat ce vremena i vremena ali je Olimpik na dobrom putu.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jul 2015, 22:04

Šteta, prvo me košarkaši iznervirali pa ovi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 09 jul 2015, 22:05

E sta je Pandza uradio....UZAS, ono je potez za prestanak bavljenja fudbalom...:(
88 minuta, znaci prolaz 101% i on pogodi golmana od onolikog gola, strasno :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 09 jul 2015, 22:05

Ja cu samo reci: GORI TIM JE PROSAO DALJE.

NECEMO KRIVITI PANDZU. SVAKA CAST VUKOVI MOJI. NISMO IMALI SRECE. **** GA. SAMO MI JE KRIVO STO JE GORA EKIPA PROSLA. RAZBILI SMO TRNAVU KOJA JE TREBALA ISPASTI.

NASTAVITE MOMCI SAMO MARLJIVO RADITI. IMAMO DOBRU EKIPU I UZ SARAJEVO I ZELJU OCEKUJEM DA I NAREDNU SEZONU IGRAMO EUROPU.

PRIZNAJEM : BOLI ME OVO ISPADANJE :(

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 09 jul 2015, 22:08

Husika je napisao/la:E sta je Pandza uradio....UZAS, ono je potez za prestanak bavljenja fudbalom...:(
Al pogledaj kako je opucao.Ono samo daj da se rijesim lopte :facepalm:

Nije ni pogledao golmana a kamoli gol a mogao je pitati golmana gdje da puca.Olimpik je trebao proci i onda bi sigurno igrali i u trecem pretkolu al yebiga.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 jul 2015, 22:09

Olimpik je ispao zbog eurogola Halilovica u prvoj utakmici. Steta jer protivnik u sljedecem kolu bi bio najvjerovatnije jos laksi od Spartaka.

Tifoz
Kontakt:

Post Postao/la Tifoz » 09 jul 2015, 22:10

Šteta vukovi. Bio sam uz vas. Pozdrav iz Mostara i sretno u prvenstvu :bih:
DŽELO ODLAZI

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 09 jul 2015, 22:12

Manuel je napisao/la:
Husika je napisao/la:E sta je Pandza uradio....UZAS, ono je potez za prestanak bavljenja fudbalom...:(
Al pogledaj kako je opucao.Ono samo daj da se rijesim lopte :facepalm:

Nije ni pogledao golmana a kamoli gol a mogao je pitati golmana gdje da puca.Olimpik je trebao proci i onda bi sigurno igrali i u trecem pretkolu al yebiga.
Brate nasao na digitali HD prenos, znaci iz svih uglova sam pogledao onu sramotu, ne kazem djaba potez za prestanak bavljenja fudbalom...
Mogu samo opet reci STRASNO, UZASNO... :(
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 jul 2015, 22:18

Majmuni slovacki jbm li im majku hinjsku kako se ponasaju

Eto barem jedan bod su skupili za BiH; dva remija, i tako je blizu bilo da idu dalje... uhh jbt, ne znam sta cu od sebe, toliko mi je zao i ekipe i trenera i rukovodstva i predsjednika i naseg fudbala i svega.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jul 2015, 22:20

Pandza je opuco kao amater. to je nazalost istina, zato i igra tu gdje jest. Imo je vremena mogo je golmana driblat, ili mu je fino plasirat u cosak. Steta steta steta :(
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2015, 22:21

bhfanatic14 je napisao/la:Pandza je opuco kao amater. to je nazalost istina, zato i igra tu gdje jest. Imo je vremena mogo je golmana driblat, ili mu je fino plasirat u cosak. Steta steta steta :(
Moze se povuci paralela i sa onim iz Shiraka u slicnoj situaciji. Onaj tamnoputi igrac je odmah znao kako ce reagovati dok je Pandza bio neodlucan i pogodio golmana.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 jul 2015, 22:23

Sabinho je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Pandza je opuco kao amater. to je nazalost istina, zato i igra tu gdje jest. Imo je vremena mogo je golmana driblat, ili mu je fino plasirat u cosak. Steta steta steta :(
Moze se povuci paralela i sa onim iz Shiraka u slicnoj situaciji. Onaj tamnoputi igrac je odmah znao kako ce reagovati dok je Pandza bio neodlucan i pogodio golmana.
E to je to, onaj iz Shiraka je fino zaobiso golmana i dao gol, A pandza je sve slabo odradio,kao da je iz straha opuco brzo samo da se rijesi lopte. Steta stvarno, zasluzili su prolaz. Sta je tu je...
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 09 jul 2015, 22:24

Sabinho je napisao/la:
Klasa je klasa, nema veze gdje igra... ;)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 09 jul 2015, 22:24

oj Pandze, jos se tresem a uopste nisam simpatizer Olimpica ali mi bude krivo kad neko nas ispadne na onaj nacin, Trnava je toliku srecu imala u ove dvije tekme, jednostavno nevjerovatno, ogromna sansa za 3. pretkolo jer bi onog Linfielda nabili u Irskoj a kamoli ovdje ccc koja steta

edit: ono je Panzda trebao plasirati jednostavno, on je koliko sam uspio vidjeti osutao nesto izmedju 'punim' i 'vanjskim' dijelom kopacke, ko sto rece neko samo da se rijesi lopte, pa makar da je pokusao u stranu ici da prodje golmana, bilo sta on je najgoru opciju izabrao
Pyro is not a crime !

gorazdak
Kontakt:

Post Postao/la gorazdak » 09 jul 2015, 22:27

Mokroguz je napisao/la:Majmuni slovacki jbm li im majku hinjsku kako se ponasaju

Eto barem jedan bod su skupili za BiH; dva remija, i tako je blizu bilo da idu dalje... uhh jbt, ne znam sta cu od sebe, toliko mi je zao i ekipe i trenera i rukovodstva i predsjednika i naseg fudbala i svega.
PONOSNO SMO NAJBOLJA BIH EKIPA U EUROPI :) JEDINI TIM BEZ PORAZA

VUKOVI :ljepota:

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 jul 2015, 22:32

Trnava prosla za dlaku, sve od Halilovicevog gola do precaka i stativa i nedosudjenih penala, promasenih zicera, kako @THEC rece toliko su srece imali.
Da bismo barem dobili jos 210 000 € pa hajde sljedecu godinu docekati a da se klub od tih para moze malo izgraditi da krene bolje u novoj ligi i buducem, ovako nista nisu dobili ali su zasluzili i koef i pare i slavlje i sve.

Toliko mi je krivo.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 09 jul 2015, 22:42

Nezasluzeno su ispali, ali sam ocekivao da ce se bolje pojacati za Europu. :kafa:
Don't believe the hype.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.