NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ako date jos jedan do kraja nije nista gotovo.
Ma i da zavrsi 3:2, dole u mostaru poginut za pobjedu pa gdje puklo da puklo. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nemora znači..protiv Veleža je bila dosta gora situacija za revanš..bondich je napisao/la:ovaj drugi go za prolaz zrinjskog dalje...dilber je napisao/la:jbg 3:2
OFK Gradina Srebrenik
bas takoElegant je napisao/la:Ma i da zavrsi 3:2, dole u mostaru poginut za pobjedu pa gdje puklo da puklo.
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Zvijezda je bolja i opasnija, pogotovo nakon što su gosti dali drugi gol.
Do kraja 5-2.
Do kraja 5-2.
OFK Gradina Srebrenik
Ispravka, drugi gol za Plemiće nije postigao Marjanović, već Radeljić.
DAJ ZABITE GA U PM
DAJ ZABITE GA U PM
nisam u gradaccuBrcko87 je napisao/la:Šta će te po forumu.Što niste na tekmi?
los dzafic svaki put se blamira nije on za nas definitivno
Po ovome sto pise na ss.ba profulali ste 5 100 % sansi puno ako se zeli u polufinale.
to nam se stalno desava...terabajt je napisao/la:Po ovome sto pise na ss.ba profulali ste 5 100 % sansi puno ako se zeli u polufinale.
NEMOGU DA VJERUJEM KAKO JEDNA EKIPA MOZE TOLIKO DA MASA I TO NA SVAKOJ TEKMI JBT DA BI JA NJIMA KAZNU HEBEM IH G L U P E
Ma mi ti u Mostaru uvijek otimamo a najdraže nam je Zvijezdi oteti.Zato mi još nemamo pobjede u Gradačcu a Zvijezda nekoliko puta odnijela bodove iz Mostara.To je zato što otimamo.maksi je napisao/la:Baš me interesira regularnost kupa hoćel bit u Mostaru otimačineseven je napisao/la:sAVIĆTkanton je napisao/la:Cuj jel to sto je velezu dao 2 gola, ja mislim da mu je to vrhunac karijere, ko je sad dao golove za nas, na mobitelu sam pa nevidim pocetnu stranicu
Vehabović![]()
Pandža
i izgleda opet će Pandža
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Ako ostane ovako jbg dobro je opet, dole svaki nerijesen i poraz od jedan razlike sad datim golom nas vodi dalje bitno je da ima igra da se moze necem nadat
Poraz sa jednim datim vas i ne vodi dalje ,zrinjski je dao 2 u gostima.Tkanton je napisao/la:Ako ostane ovako jbg dobro je opet, dole svaki nerijesen i poraz od jedan razlike sad datim golom nas vodi dalje bitno je da ima igra da se moze necem nadat
Morate dati tri gola pa da vas poraz od jednog razlike vodi dalje.Ako ostane 3-2 Zrinji je u Mostaru dosta 1-0 ili 2-1Tkanton je napisao/la:Ako ostane ovako jbg dobro je opet, dole svaki nerijesen i poraz od jedan razlike sad datim golom nas vodi dalje bitno je da ima igra da se moze necem nadat
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
moja greska, ma bice kako bude
DZAFICU molim te idi igraj stolni tenis a ne nogomet...kretenu jedan cist go promasit i to u 94 min
cetitke svim akterima da danasnje utakmice na jednoj pravoj ljepotici.poslije utkmice protiv sarajeva gdje su gledaoci vidjeli 4 pogotka ,danas na banji 5 golova i sijaset prilika od kojih je par bilo lakse pogoditi nego promasiti.ostaje zal za milnovicevoj i dzaficevoj prilici koji ssu uspjeli prazne golove promasiti na 3-2 rezultatu.
sudija skakic je odsvirao utakmicu bez greske bolje sudenje nekog naseg sudije nism jos gledao sve pohvale za njega.
zvijezdi ostaje revans i mislim da su sanse sad 50-50.vidjelo se da zrinjski nije nista kvlitetnija ekipa od nas uz fer sudenje u sta ne sumnjam uvjeren sam u prolaz dalje
sudija skakic je odsvirao utakmicu bez greske bolje sudenje nekog naseg sudije nism jos gledao sve pohvale za njega.
zvijezdi ostaje revans i mislim da su sanse sad 50-50.vidjelo se da zrinjski nije nista kvlitetnija ekipa od nas uz fer sudenje u sta ne sumnjam uvjeren sam u prolaz dalje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Cestitam Zvijezdi na pobijedi! Uzvrat će biti težak radi se o dvije dobre ekipe i sve je otvoreno! Ipak, s obzirom da smo igrali bez dva najbolja igrača mislim da smo korektno odigrali..
Pozdrav!
Pozdrav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.