FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

LBJ MVP
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la LBJ MVP » 14 nov 2010, 00:28

Borac odlično igra zaslužuju prvu poziciju.Imaju odlični ekipu dobrog trenera ove sezone najvjerovatnije titula ide njima možda da ih mi (Željo)skinemo,ali teško.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 14 nov 2010, 00:29

SrdjanBL je napisao/la:Principatus, da ti samo znas kako meni kriset jaja za sudom u Holandiji. Tacno ne znam kako cu spavati veceras, zbog te bolne istine. Kao sto PL BiH -1 ovo nije politicki forum i politika me ne znaima, ovde sam radi sporta... Vama iz dijaspore (i Srbima i Hrvatima i Bosnjacima) ostavljam da se bavite politikom mene to ne zanima, zanima me kako da zivim, moje dijete, moja porodica i ja, kako da sto kvalitetnije i ljepse prozivim ovaj zivot svoj, da ga ne trosim na politicka prepucavanje, jer to je mlacenje prazne slame. 8-) Ziv bio. ;)
Danas je najlakse biti politicar. Danas je najlakse mrziti one koji nisu "tvoji" danas je najlakse zapoceti svadju. A najteze je biti iskren (prvo prema samom sebi), pravedaa i realan. A politika je sve osim postenja, pravde, i ralnosti. Zato se ljudi bave politikom.

Hvala Bogu za sport. Za mene u sportu nema srba, muslimana i hrvata. I cijenim ljude koji imaju petlju da se ograde od nacionalizma i mrznje iako je danas mnogo provokataor i nekada je tesko odoliti provokacijama.

Zamisli sad da neko mrzi Borac sto je "srpski" klub. Ili Zelju i Sarajevo sto su "muslimanski" ili Siroki sto je "hrvatski". Prvi koji zamrzi bilo koji klub po ovim kriterijima jasno i glasno dokazuje da se ne razumije u sport. Simpatije i antipatije prema klubovima navijaci koji se razumiju u sport imaju zbog rezultata, rivaliteta, istorije itd.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 nov 2010, 00:32

PL BiH -1 je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la:Principatus, da ti samo znas kako meni kriset jaja za sudom u Holandiji. Tacno ne znam kako cu spavati veceras, zbog te bolne istine. Kao sto PL BiH -1 ovo nije politicki forum i politika me ne znaima, ovde sam radi sporta... Vama iz dijaspore (i Srbima i Hrvatima i Bosnjacima) ostavljam da se bavite politikom mene to ne zanima, zanima me kako da zivim, moje dijete, moja porodica i ja, kako da sto kvalitetnije i ljepse prozivim ovaj zivot svoj, da ga ne trosim na politicka prepucavanje, jer to je mlacenje prazne slame. 8-) Ziv bio. ;)
Danas je najlakse biti politicar. Danas je najlakse mrziti one koji nisu "tvoji" danas je najlakse zapoceti svadju. A najteze je biti iskren (prvo prema samom sebi), pravedaa i realan. A politika je sve osim postenja, pravde, i ralnosti. Zato se ljudi bave politikom.

Hvala Bogu za sport. Za mene u sportu nema srba, muslimana i hrvata. I cijenim ljude koji imaju petlju da se ograde od nacionalizma i mrznje iako je danas mnogo provokataor i nekada je tesko odoliti provokacijama.

Zamisli sad da neko mrzi Borac sto je "srpski" klub. Ili Zelju i Sarajevo sto su "muslimanski" ili Siroki sto je "hrvatski". Prvi koji zamrzi bilo koji klub po ovim kriterijima jasno i glasno dokazuje da se ne razumije u sport. Simpatije i antipatije prema klubovima navijaci koji se razumiju u sport imaju zbog rezultata, rivaliteta, istorije itd.
Zivio govornik :mrgreen: :mrgreen: :geek:

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 14 nov 2010, 00:36

PL BiH -1 je napisao/la:

E moj ti, konstantno mješaš jogurt i vodu. Pa i sam kažeš da treba biti realan a ti živiš u snovima. Svađamo se upravo zato što sam ja realan, čuj Srbi se vratili živi iz Sarajeva i sve u državi cvjeta... Šta hoćeš da kažeš da u Federaciji ili konkretno Sarajevu vole Borac, pa daj budimo realni, ne vole gradskog rivala a Borac mrze

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 14 nov 2010, 00:44

Dejan, BL je napisao/la:
PL BiH -1 je napisao/la:

E moj ti, konstantno mješaš jogurt i vodu. Pa i sam kažeš da treba biti realan a ti živiš u snovima. Svađamo se upravo zato što sam ja realan, čuj Srbi se vratili živi iz Sarajeva i sve u državi cvjeta... Šta hoćeš da kažeš da u Federaciji ili konkretno Sarajevu vole Borac, pa daj budimo realni, ne vole gradskog rivala a Borac mrze
Znaci trebalo je nekoga ubiti?

Jos nesto ja se ne svadjam. Meni je drago sto se Srbi iz Sarajeva vracaju zivi i zdravi a i Muslimani iz Banjaluke. Jer kad pogledam u blisku istoriju i kad pogledam kakvu mrznju sire nasi politicar ja PREZADOVOLJAN. A ti skim god si se svadjao nemoj vise. Ne trebati ti to. Bolje gladan u miru nego sit u ratu.

I svako voli svoj klub. Ja sumnjam da u Trebinju vole Borac. Cak sto vise mrze ga a nisu muslimani. Hmmm. Sport je jedna veoma zanimljiva stvar na kojoj se ja Bogu ne mogu nazahvaljivati. Sta god da pokusavas do sada bi trebao skontati da ti bas ne ide za rukom. Nema potrebe vise raspravljati.

Jos jednom cestitke tvome klubu 8-)

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 14 nov 2010, 00:47

E sad smo već bliže nekim sličnim talasnim dužinama, ali ti se posljednji post znatno razlikuje od onog tamo gdje se ni u čemu nisam slagao.
Zadnja izmjena: Dejan, BL, dana/u 14 nov 2010, 04:20, ukupno mijenjano 1 put.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 14 nov 2010, 00:55

Svaka cast na jesenjoj tituli, a i na prelijepom dekoru na vasoj tribini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Onaj komentator jos govori kako lijepo odrađeno..... znaju oni kako da se oduze svojim igracima GRAHAHAHAHAHAHA.
I samo da vam kazem jednu malu tajnu, u drugoj polusezoni, igracete kao i prosle sezone u drugoj polusezoni tako da padate profesori cirilice. :lol:
G A Z I
Željo sve do pobjede

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 14 nov 2010, 01:01

NAPRIJED BOJAC

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 14 nov 2010, 01:05

Dobra kore.

B O neki pokusaj od slova R A C

Stole hahahahha

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 14 nov 2010, 01:39

jbg nisam mogao danas gledati tekmu a vjerujem da je bila zanimljiva.Po slikama koje sam pogledao se vidi da je stadion bio poprilično ispunjen i moguće je da je to i najveća posjeta ove godine :| a što se tiče ovih slova neko se opasno zayebao kod slova P pogrešno okrenuo polovice slova pa umjesto toga ispade nešto ovako cI
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 14 nov 2010, 02:57

Dejan, BL je napisao/la:ooooo j... te Sarajevo oooooooo ... Sarajevo. Ajmo cijeli stadion, ajmo cijeli stadion. oooooo
Atmosfera oslična, promukao sam, koji je rezultat bio zna li neko
:lol: :oops:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 14 nov 2010, 03:15

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:
Dejan, BL je napisao/la:ooooo j... te Sarajevo oooooooo ... Sarajevo. Ajmo cijeli stadion, ajmo cijeli stadion. oooooo
Atmosfera oslična, promukao sam, koji je rezultat bio zna li neko
:lol: :oops:
Neka je.boga ti, zaboli me stomak od smijeha :D

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 14 nov 2010, 03:31

buahahhaahaha, joj jeste ofirni, pa 5 slova ne znate sastaviti, a vidimo se na proljece ;) Svakako bi pehar bacili u Savu, iako ga silno zelite, al nece moci
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 14 nov 2010, 04:15

BUUU...........HAHAHAHA!!! Jes' nekom krivo što smo prvi i što ćemo na kraju biti prvi...... Željo je zijanio od budućeg šampiona i pomirite se sa tim, imamo najbolji tim u ligi.... Večeras je ludnica bila u gradu, BORAC je glavna spika na svim mjestima... parkovima, ulicama, klubovima, pekarama.... :D
Na proljeće ima da budemo još jači, pa ćemo ganjati nove rekorde lige, do sada ih već držimo dovoljno, najduže utakmica u ligi bez primljenog gola, najduže utakmica bez poraza, najduže utakmica bez gostujućih poraza (niti jedan!)!!! BORAC ŠAMPION!!! :D

SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TEČE, BORAC ŽIVJEĆE!!!!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 14 nov 2010, 05:42

nasborik je napisao/la:BUUU...........HAHAHAHA!!! Jes' nekom krivo što smo prvi i što ćemo na kraju biti prvi...... Željo je zijanio od budućeg šampiona i pomirite se sa tim, imamo najbolji tim u ligi.... Večeras je ludnica bila u gradu, BORAC je glavna spika na svim mjestima... parkovima, ulicama, klubovima, pekarama.... :D
Na proljeće ima da budemo još jači, pa ćemo ganjati nove rekorde lige, do sada ih već držimo dovoljno, najduže utakmica u ligi bez primljenog gola, najduže utakmica bez poraza, najduže utakmica bez gostujućih poraza (niti jedan!)!!! BORAC ŠAMPION!!! :D

Nemoj se ljutit prika, al vidio sam i u par tekstova u novinama provlačile su se ove laži oko nekih nizova, čak je i u avazu jednom izašlo da je borac sa najviše gostujućih utakmica zaredom u istoriji lige, ali sutradan su demantovali, pa napisali da su samo bez primljenog gola nešto....onda u sportu izađe nova laž, da je borac novi rekorder jer su oborili niz leotara od 10 utakmica bez poraza iz sezone 2002/2003, ne znam jesul to ispravili......uglavnom, kad sam prvi put vidio tu laž kontam u sebi, pa kako one sezone, 2002/2003, kad su se željo i leotar borili za titulu dobro se sjećam da je željo u proljeće imao samo jedan poraz, i to u zadnjem kolu u širokom brijegu, i onda nadjem rezultate te sezone...

Uglavnom, da bezveze ne lažeš ni ti ni neko drugi, jer ne valja lagat, a sigurno ne znaš već te neko slagao, evo ti podatak koji naravno provjeri.....Željo je u toj sezoni bio 20 utakmica bez poraza, izgubili su upravo od Borca u Banja Luci 9. novembra 2002, a onda nakon 20 utakmica bez poraza, izgubili su od Širokog Brijega 25. maja 2003. godine.......u tom periodu su bili devet utakmica bez poraza na gostovanjima

Tako da Borac nije još stigao taj rekord, ali možda i hoće, imaju 6 bez poraza na strani, i 13 bez poraza ikako, znači trebaju im još 3 naredna gostovanja da ne izgube, i još 7 utakmica, nije daleko, možda i uspijete

almin9
Kontakt:

Post Postao/la almin9 » 14 nov 2010, 09:17

brazzo je napisao/la:jbg nisam mogao danas gledati tekmu a vjerujem da je bila zanimljiva.Po slikama koje sam pogledao se vidi da je stadion bio poprilično ispunjen i moguće je da je to i najveća posjeta ove godine :| a što se tiče ovih slova neko se opasno zayebao kod slova P pogrešno okrenuo polovice slova pa umjesto toga ispade nešto ovako cI
BRAVO :D
Dario ~8~ Puric: "Hvala Robijasi, hvala Zenico ...idemo dalje...KUP JE NAS !"

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 14 nov 2010, 09:38

nasborik je napisao/la:BUUU...........HAHAHAHA!!! Jes' nekom krivo što smo prvi i što ćemo na kraju biti prvi...... Željo je zijanio od budućeg šampiona i pomirite se sa tim, imamo najbolji tim u ligi.... Večeras je ludnica bila u gradu, BORAC je glavna spika na svim mjestima... parkovima, ulicama, klubovima, pekarama.... :D

Presusice Vrbas na proljece :oops: :oops: :D

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 14 nov 2010, 09:49

Najbolji igrač željeznićara u zadnje dvije utakmice protiv nas je Dominiković, odličan je nema šta ;)
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 14 nov 2010, 10:24

RBA 1987 je napisao/la:Najbolji igrač željeznićara u zadnje dvije utakmice protiv nas je Dominiković, odličan je nema šta ;)

???????????????????Bilo bi lijepo kada se nebi lagali.Sto nam ponisti gol ako je tako. :shock:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 nov 2010, 10:39

Hahahaha, sace biti jos da je onaj gol regularan, pa onako se ne izvodi slobodan ni kada igramo na male na skolskom, aplus sudija nije da znak da se izvede slobodan, niti je vidio kako su izveli a plus prije toga je pokazao na pistaljku, tako da je smijesno uopste pitati zasto poniste gol, kada nije regularan ni 1% 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.