NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ko bi mogao zamijenit Sijerkica na poziciji centralnog napadača?
-
- Kontakt:
Treba nam kvalitetniji napadač od Šijerke. Vjerujem da ćemo dovesti pravog golgetera 

Hvala Mirsadu za sve sto je ucinio za klub, momak koji je srcem igrao! Sada nam i jedan napadac treba, ne sumnjam u Duvnjaka ni jedne sekunde!
Zadnja izmjena: redbull93, dana/u 02 jul 2023, 14:46, ukupno mijenjano 1 put.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Ispao je baš veličina s ovakvim odlaskom. Svaka mu čast!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- prisonbreak
- Kontakt:
Mirso je uvijek bio korektan, al zajeba nas za jedno 30 000 k KM, kada je bio sebican protiv Radnika 
Sad nam definitivno treba i napadac, ne moze mali Salkanovic jedini napadac biti.
Sad nam definitivno treba i napadac, ne moze mali Salkanovic jedini napadac biti.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- BatistutA19
- Kontakt:
Jb... napadača koji nije sebičan, onda nije napadač.prisonbreak je napisao/la: ↑02 jul 2023, 14:47Mirso je uvijek bio korektan, al zajeba nas za jedno 30 000 k KM, kada je bio sebican protiv Radnika
Hvala Mirso na svemu

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
- Kontakt:
Mirsad Hvala ti za sve i on je jedan od najzasluzniji za ulazak na prekretnicì lige je davo golove a dvije glavne utakmuce su Jelah i Hrasnica i tu je dao gol onaj glavom za 0-1 .Sa ta 2 poraza Celik bi samo bod imo prednosti a mogle su tu izgubit obe i ko zna bil bili prvi .To se ne zaboravlja 

- BatistutA19
- Kontakt:
Ne treba nama Jusic imamo Isakovica a ko zna mozda i Horic dodje .Mi gradimo vise klub sa mladjim igracima uz par iskusnija .
Produžio ugovor u Hrvatskoj već.avenija je napisao/la: ↑02 jul 2023, 14:52https://www.transfermarkt.com/selmir-ma ... ler/187891
Jel se otvorio prostor za Čelikovo dijete?![]()
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
PotpisujemBatistutA19 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 14:49Duvnjak br 1Pavic br 2
a turke ni u snu ni investitore ni igrace ni trenere ni menadjere.Ne zaboravi koliko smo platili igrace koji nisu odigrali ni minute .
Daleko im kuca od nase

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
- prisonbreak
- Kontakt:
Nek struka odluciBatistutA19 je napisao/la: ↑02 jul 2023, 14:57Ne treba nama Jusic imamo Isakovica a ko zna mozda i Horic dodje .Mi gradimo vise klub sa mladjim igracima uz par iskusnija .

Ako nas je Šijerkić napustio zbog posla, onda bi bilo logično da i Kolić napusti klub
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Kako bi nam neki cokoladni legao u napadu sad, al da je stvarno dobar. Svrsavanje zapada bi bilo na zavidnom nivou 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
I Isakovic i jos ih ima.
-
- Kontakt:
Na Kolica nisi racunao toliko koliko na Sijerkica, Kolic ce tu biti na klupi ili na tribinama. Ti si ostao bez najboljeg strijelca jer covjek ne moze svaki dan dolaziti na trening. Posteno od njega i nikada mu ovo ne treba zaboraviti. Sada nam treba provjeren napadac koji ce sigurno zabiti 10 plus golova sljedecu sezonu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.