Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Prave li se kakve majice u komsiliku... 

-
- Kontakt:
Ima li neporazenih ? Pitam za novinare ss.ba
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Da ti iskreno kazem mi se ne radujemo.Steven11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:54Odlicno kolo, mada je nas jedini konkurent dobio tekmu no razlika je sasvim pristojna. Sarajevo komotno ide u Vrapcice, gdje nema garancije za bilo sta, sve je moguce, dole je svima yebeno igrati.
Ako bude samo do kvaliteta igraca, onda ne sumnjam u pobjedu. Velezu pri tom fale trojica a oni nemaju tako sirok roster.
Derbi Bosne i Hercegovine. Radujem se tom mecu.
Imamo šest izostanka sigurno plus Radovac je pod povredom, tako da i njegov nastup bi mogao biti veoma upitan. Forma nam je nepovezana totalno, pritisak na ekipu i trenera velik. U prvih 11 ce nam morati biti Civic i Zvonic na stoperima, Osmic/Vehabovic u veznom redu. Kjosevski bi mogao debitovati, muku mucimo sa golmanima.
Ti si naša ljubav jedina!
- svrakino1921
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:11OOOoo druze dzaba ti danas navija za vukove odnosno lisice![]()

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Stavite Kjosevskogfudbalfudbal je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:16Da ti iskreno kazem mi se ne radujemo.Steven11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:54Odlicno kolo, mada je nas jedini konkurent dobio tekmu no razlika je sasvim pristojna. Sarajevo komotno ide u Vrapcice, gdje nema garancije za bilo sta, sve je moguce, dole je svima yebeno igrati.
Ako bude samo do kvaliteta igraca, onda ne sumnjam u pobjedu. Velezu pri tom fale trojica a oni nemaju tako sirok roster.
Imamo šest izostanka sigurno plus Radovac je pod povredom, tako da i njegov nastup bi mogao biti veoma upitan. Forma nam je nepovezana totalno, pritisak na ekipu i trenera velik. U prvih 11 ce nam morati biti Civic i Zvonic na stoperima, Osmic/Vehabovic u veznom redu. Kjosevski bi mogao debitovati, muku mucimo sa golmanima.
Oni se boje Kjosevskog
Tješi se.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:19Stavite Kjosevskogfudbalfudbal je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:16Da ti iskreno kazem mi se ne radujemo.Steven11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:54Odlicno kolo, mada je nas jedini konkurent dobio tekmu no razlika je sasvim pristojna. Sarajevo komotno ide u Vrapcice, gdje nema garancije za bilo sta, sve je moguce, dole je svima yebeno igrati.
Oni se boje Kjosevskog

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Ma vama su stoperi problem broj jedan. I fali vam jedan igrač na sredini pored Radovca i Zeljkovića da zna igrati, odnosno nivo više. I onaj vam je Brandao propo totalno. Jel dao jedan go od početka sezone?fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:16Da ti iskreno kazem mi se ne radujemo.Steven11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:54Odlicno kolo, mada je nas jedini konkurent dobio tekmu no razlika je sasvim pristojna. Sarajevo komotno ide u Vrapcice, gdje nema garancije za bilo sta, sve je moguce, dole je svima yebeno igrati.
Ma ko god vam bude igrao, letice po terenu protiv nas,to je neki impuls kad igras protiv Sarajeva...fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:16Da ti iskreno kazem mi se ne radujemo.Steven11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:54Odlicno kolo, mada je nas jedini konkurent dobio tekmu no razlika je sasvim pristojna. Sarajevo komotno ide u Vrapcice, gdje nema garancije za bilo sta, sve je moguce, dole je svima yebeno igrati.

-
- Kontakt:
Ma nije to bas tako kako ti mislis da se mi napalimo samo protiv Sarajeva, cinjenica je da npr. nas ne lozi ni Tuzla ni Krupa, ni Olimpik a npr Sarajevo, Zeljo jbg logicno derbi je derbi.. isto kao sto bi svi mi da smo igraci ili kad smo igrali lozili smo se na jace ekipe.Vanja8 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:31Ma ko god vam bude igrao, letice po terenu protiv nas,to je neki impuls kad igras protiv Sarajeva...fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:16Da ti iskreno kazem mi se ne radujemo.Steven11 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:54Odlicno kolo, mada je nas jedini konkurent dobio tekmu no razlika je sasvim pristojna. Sarajevo komotno ide u Vrapcice, gdje nema garancije za bilo sta, sve je moguce, dole je svima yebeno igrati.
Imamo šest izostanka sigurno plus Radovac je pod povredom, tako da i njegov nastup bi mogao biti veoma upitan. Forma nam je nepovezana totalno, pritisak na ekipu i trenera velik. U prvih 11 ce nam morati biti Civic i Zvonic na stoperima, Osmic/Vehabovic u veznom redu. Kjosevski bi mogao debitovati, muku mucimo sa golmanima.![]()
Mi se nadamo bodu, sve ostalo bi bila premija. Ali cinjenica je da ce se opet igrati isto, visok presing, igra preko krila, krila u duplom defanzivnom bloku. Ili romb (po meni samoubistvo za nasu ekipu).
Ti si naša ljubav jedina!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nisam ja mislio da ce letiti samo protiv Sarajeva,jednostavno je tako kad ti dolazi lider...fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:36Ma nije to bas tako kako ti mislis da se mi napalimo samo protiv Sarajeva, cinjenica je da npr. nas ne lozi ni Tuzla ni Krupa, ni Olimpik a npr Sarajevo, Zeljo jbg logicno derbi je derbi.. isto kao sto bi svi mi da smo igraci ili kad smo igrali lozili smo se na jace ekipe.Vanja8 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:31Ma ko god vam bude igrao, letice po terenu protiv nas,to je neki impuls kad igras protiv Sarajeva...fudbalfudbal je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:16
Da ti iskreno kazem mi se ne radujemo.
Imamo šest izostanka sigurno plus Radovac je pod povredom, tako da i njegov nastup bi mogao biti veoma upitan. Forma nam je nepovezana totalno, pritisak na ekipu i trenera velik. U prvih 11 ce nam morati biti Civic i Zvonic na stoperima, Osmic/Vehabovic u veznom redu. Kjosevski bi mogao debitovati, muku mucimo sa golmanima.![]()
Mi se nadamo bodu, sve ostalo bi bila premija. Ali cinjenica je da ce se opet igrati isto, visok presing, igra preko krila, krila u duplom defanzivnom bloku. Ili romb (po meni samoubistvo za nasu ekipu).
Ne znam,Dudic valjda nije tako naivan da odigra romb jer ce ga krila Sarajeva unistiti...
Steta ,danas ste propustili priliku da se ustalite u gornjem dijelu tabele,ali mi izgleda kao da Velez polako ispada iz forme ili se ja mozda varam...
Danas je katastrofa bila sa veznim redom,guranje Brandaa u sredinu onoliko je pogubno...
-
- Kontakt:
Kako ce se ovaj Radnik raspasti bez Salke... Btw, ko im je uopste trener?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- robertkosar
- Kontakt:
Dobar si dobar ziv i zdrav biosvrakino1921 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:17robertkosar je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:11OOOoo druze dzaba ti danas navija za vukove odnosno lisice![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
belosevic28 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 18:49Kako ce se ovaj Radnik raspasti bez Salke... Btw, ko im je uopste trener?

Kao sto sam i predvidio.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Antipolitika3
- Kontakt:
Vidjet' ćemosvrakino1921 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:16Sljedece kolo
X u Banja Luci
X u Tuzli
1 u Mostaru
2 u Doboj kod Kaknja
LUDILO

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Jan Koller se vratio iz penzije

hahahahahaha @svrakino1921
Popularan si kod nas, bordo brace
hahahahha pa gdje tebe nadjose i ja se pitam

Popularan si kod nas, bordo brace

Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
-
- Kontakt:
Igrace Sarajeva treba podsjetiti da nam ovi iz Veleza nisu pomogli da se bolje spremimo za Brest gdje smo imali historijsku priliku za nas klubski fudbal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.