Odlicna utakmica. Fail nam zadnji pas, ono Denijevo po boku dodavanje, pa Bekiceva sebicnost i Milicevicev ocajan sut. Oni takodjer opasni. Jedna ce uci nadam se

Dobio si pp. Samo nastavi odavno te nije bilo..modric je napisao/la:Moze mi netko odgovoriti zasto se zove Hrvatski sportski klub Zrinjski kada u njemi igra najmanje Hrvata ?
Bola nismo vam mi krivi sto nemate kvalitetne igrace vase vjere u hercegovini i para za igrace iz Hrvatske pa ste primorani dovodit srbe i muslimane za kikiriki da bi se onda furali na neku multieticnost. Za Velez igraju vecinom Velezova djeca i ne vezi nas za kafanske okrsaje nekog narkomana i dva igraca Veleza. Bezveze ti je prica. Maca Knezovic (inace katolik) je igrao za Velez 96te godine tako da ti ta glupa prica pada u voduwerly je napisao/la:zovemo se jer smo najstariji hrvatski nogometni klub,a nikada nismo krili da u njemu igraju momci svih vjera i toga se nikad necemo postidjeti,sta je sa velezom koji glumi neku multinacionalnost pa mu igraju svi muslimani i dva srba koji budu napadnuti za bozic u istocnom dijelu grada a opet smo trn u oku i sarajevu i mnogim drugim
Prvo neigraju muslimani ,vec Bosnjaci,drugo kad vec pricas o brojkama i prebrojavas krvna zrnca pogledaj sastav Veleza pa onda pricaj,i trece zasto jednu tucu koja nema veze ni s bozicem niti nacionalnim sukobom imputiras Velezu?werly je napisao/la:zovemo se jer smo najstariji hrvatski nogometni klub,a nikada nismo krili da u njemu igraju momci svih vjera i toga se nikad necemo postidjeti,sta je sa velezom koji glumi neku multinacionalnost pa mu igraju svi muslimani i dva srba koji budu napadnuti za bozic u istocnom dijelu grada a opet smo trn u oku i sarajevu i mnogim drugim
Zato što vam je taj čovjek 20 godina jedan od glavnih ljudi u klubu zato što mu je i sin igrač Veleža.konjicanin01 je napisao/la:Prvo neigraju muslimani ,vec Bosnjaci,drugo kad vec pricas o brojkama i prebrojavas krvna zrnca pogledaj sastav Veleza pa onda pricaj,i trece zasto jednu tucu koja nema veze ni s bozicem niti nacionalnim sukobom imputiras Velezu?werly je napisao/la:zovemo se jer smo najstariji hrvatski nogometni klub,a nikada nismo krili da u njemu igraju momci svih vjera i toga se nikad necemo postidjeti,sta je sa velezom koji glumi neku multinacionalnost pa mu igraju svi muslimani i dva srba koji budu napadnuti za bozic u istocnom dijelu grada a opet smo trn u oku i sarajevu i mnogim drugim
Kao prvo hvala za persiranje starije osobe,kao drugo"da sam zaludjen onim sto ja pisem"lenta crvena je napisao/la:Koju vi pastrmka Gebelsovu propagandu širite, ovo je više od Gebelsa. Vi ste skroz zaluđeni tom mašinerijom da ste počeli vjerovati da je sve tako kako vi pišete po ovim forumima i internetu općenito.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.