FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Nije zasluzio da tako ode iz Intera jer je sve ove godine bio jedna od najboljih karika vaseg kluba. Iako ima 33 godine, mogao je odigrati jos koju godinu na vrhunskom nivou. Nesvatljiv potez uprave Inter u situaciji kada su se trebala traziti rijesenja na pozicijama na kojima najvise skripi. Sredina terena ili napad su mi nekako bili prioritet ...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
Kakvi su točno tipovi igrača Matteo Bianchetti,Ibrahima Mbaye i Alfred Duncan?
Za Bianchettia ne znam sigurno, ali mislim da je stoper najprije, pa onda desni bek, a sto se Ibrahima tice on je lijevi bek i to veoma, veoma dobar, Duncan ja strasan zadnji vezni, podsjeca malo na muntaria po kretnji i svemu, ali dosta normalniji i sa bolji dugim loptama sigurno, barem ono sto sam ja gledao...SiamoNoi je napisao/la:Kakvi su točno tipovi igrača Matteo Bianchetti,Ibrahima Mbaye i Alfred Duncan?
Bianchetti je stoper,prosle pripreme je bio sa prvom ekipom i igrao je par utakmica. Imo je tesku povredu pred kraj sezone sa Primaverom gdje je cini mi se bio i kapiten.
Mbaye je bek i moze igrat na obje strane,al prije svega lijevo. Definitivno jedan od najvecih, ako ne i najveci talenat iz ove generacije. Mislim da je 94. godiste, nema jos uvijek 18 godina.
Dok je Duncan zadnji vezni. Podsjeca na Muntaria, samo sto djeluje inteligentije na terenu.
J.Cesar je jos uvijek u Interu i nece otic ako on ne bude htio. Znaci nije jos uvijek ni prico ni s kim, al cinjenica da je Handanović doso govori sve.
Legenda, car, mislim da je svima drag al skoro 5 miliona godisnje je previse za nekog ko ima 33 godine. Pa makar to bio i moj otac...
@Konju
Pa djesi ti bolan. Sta ti velis na ovu promjenu golmana ?
Mbaye je bek i moze igrat na obje strane,al prije svega lijevo. Definitivno jedan od najvecih, ako ne i najveci talenat iz ove generacije. Mislim da je 94. godiste, nema jos uvijek 18 godina.
Dok je Duncan zadnji vezni. Podsjeca na Muntaria, samo sto djeluje inteligentije na terenu.
J.Cesar je jos uvijek u Interu i nece otic ako on ne bude htio. Znaci nije jos uvijek ni prico ni s kim, al cinjenica da je Handanović doso govori sve.
Legenda, car, mislim da je svima drag al skoro 5 miliona godisnje je previse za nekog ko ima 33 godine. Pa makar to bio i moj otac...
@Konju
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
vidim jedni podrzavaju drugi se zgrazaju nad ovim potezom ,vrijeme ce pokazati kakvi su potezi uprave , ja mislim da se radi dobar posao time sto se klub rastaje od nekih igraca prvenstveno zbog svjeze krvi i igraca gladnih uspjeha , brazilce nikad nisam gotivio oni redovno upadnu u faze zajebancije i opustenosti , takodje ne vidim mogucnost da recimo faraoni postane igrac za prvog tima intera pa se i stoga slazem sa ovim transferom handanovica , igraci nisu navijaci i ne ostvaruju takvu povezanost sa klubom kao mi , ipak je to posao ako nije zasto niko ne igra bez novca za voljeni klub , dakle julio hvala ali klub mora naprijed a siguran sam da ce se on prodati i klub zaraditi neki novac , osim ovih vec ,, istjeranih ,, trebalo bi se rijesiti jos par igraca
Julio Cesar: Ne idem iz Intera
http://sportsport.ba/ino_fudbal/julio-c ... tera/83498" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/julio-c ... tera/83498" onclick="window.open(this.href);return false;
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma ja JC obozavam, jedan od rijetkih koji je pozitivno lud u ekipi i koji ekipi zna dici moral, pa one suze u prosloj sezone(zaboravih utakmicu), jednostavno Interista 100%, tako da sam ja kod njega subjektivan sigurno i zbog toga ne bih volio Handanovica.Yuto je napisao/la: @Konju
Ali posto je Handanovic uz Buffona najbolji golman lige trenutno, onda opet ne mozes na sve to gledati hladno i govoriti kakav on JC je jaci, a ustvari nije, nazalost...
Da se mene pita JC bi bo Toldo, a Samir JC i to je to, ali sa smanjenjem plate JC, tada bi imali najjace golmane u Europi sigurno i ne bi imali prostora za greske ni jedan...
Dakle jesam za Handanovica, ali da JC ostane, ali pod uslovom da pristane na smanjenje plate, jer ako voli Inter kao sto to pokazuje i govori, onda mu to ne bi treba biti problem...
I Silvestre ce izgleda danas zajedno sa Handanovićem obavit medicinske preglede.
Guarin,Palacio,Silvestre,Handanović. Zasad je to dobro, samo da se rjesimo jos par igraca i dovedemo veznjaka i beka i to je to...
Ne znam sta se ceka sa otkupom Polia, valjda ce i on sutra pocet pripreme sa ekipom.

Guarin,Palacio,Silvestre,Handanović. Zasad je to dobro, samo da se rjesimo jos par igraca i dovedemo veznjaka i beka i to je to...
Ne znam sta se ceka sa otkupom Polia, valjda ce i on sutra pocet pripreme sa ekipom.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Gledam sada na Transfermarkt i trenutno nam je prosjek godina 25,9, jos kad dodas da sigurno odlaze Maicon(30), Forlan(33), pa mozda i JC(32), a doci ce Silvestre(27) i Handa(27), pa ce taj prosjek ici jos dole...
Tako da cemo ostati na: Castellazziu(36), Samuel(34), Chivu(31), Zanetti(38), Cambiasso(31), Stankovic(33), Palacio(30) i Milito(33) i dalje dosta igraca sa 30 i vise godina, ali je dobro sto ih vecina nece ciniti prvih 11 ili ne bi trebali...
Da smo se barem rijesili jos Dekia, Castellazzia i Chivua, a ostalih sljedece godine i bilo bi odlicno, ali i ovo je uspjeh, jos samo da ih Strama makne od prvih 11, barem neke...
Imamo 17 igraca mladjih od 25 godina trenutno...
Tako da cemo ostati na: Castellazziu(36), Samuel(34), Chivu(31), Zanetti(38), Cambiasso(31), Stankovic(33), Palacio(30) i Milito(33) i dalje dosta igraca sa 30 i vise godina, ali je dobro sto ih vecina nece ciniti prvih 11 ili ne bi trebali...
Da smo se barem rijesili jos Dekia, Castellazzia i Chivua, a ostalih sljedece godine i bilo bi odlicno, ali i ovo je uspjeh, jos samo da ih Strama makne od prvih 11, barem neke...
Imamo 17 igraca mladjih od 25 godina trenutno...
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ovo je sve ko zmaj! Treba samo,sto neko rece,ponudit Juliu smanjenje plate i nek ostane slobodno. Ali 5 mil. za covjeka od 33 godine koji je vise povrijedjen nego sto igra... to ipak treba platiti.
Prvi pud odavno da se vidi vrlo jasan plan i to mi opravdava sve poteze uprave.
Prvi pud odavno da se vidi vrlo jasan plan i to mi opravdava sve poteze uprave.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Jel u 5 danas predstavljanje dresova i pojacanja? Oce bit kakav stream ili nesto.
Navodno da je agent Maicona u Londonu i da je ovaj jako blizu prelaska u Chelsea, pise se o 16 do 18 mil €. To je odlicna lova ali samo ako ulozimo u njegovu zamjenu (Kolarov,Cissoko,Debuchy).
Navodno da je agent Maicona u Londonu i da je ovaj jako blizu prelaska u Chelsea, pise se o 16 do 18 mil €. To je odlicna lova ali samo ako ulozimo u njegovu zamjenu (Kolarov,Cissoko,Debuchy).
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Moja želja je Debuchy.Iako ni ova dvojica nisu nimalo loši i mislim da ne možemo fulat koga god od njih dovedemo.
Pretpostavljam da ćemo u realizaciju ovoga ići za koji dan kada se definitivno riješi Maiconov status.
Inače,Cordoba je novi team manager.
Pretpostavljam da ćemo u realizaciju ovoga ići za koji dan kada se definitivno riješi Maiconov status.
Inače,Cordoba je novi team manager.
Navodno da ce taj posao biti gotovo danas. Malo me iznenadila ova cifra, ja sam mislia da ce to bit manje, oko 10 mil.
Isto tako se prica da ce danas potpisat Mudingayi i da ce bit na predstavljanju dresova, ali vidit cemo. Ja nebi zelia da dođe, jer onda sami sebi pljujemo u usta, dovodimo igrace od 30 godina a zelimo pomladit momcad.
Isto tako se prica da ce danas potpisat Mudingayi i da ce bit na predstavljanju dresova, ali vidit cemo. Ja nebi zelia da dođe, jer onda sami sebi pljujemo u usta, dovodimo igrace od 30 godina a zelimo pomladit momcad.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nije cijena Maicona tolika kolko sam ja upoznat. Nego ce Inter ukupno ustediti na Maiconu oko 16-18 miliona. Cijena je 8 miliona i bonusi sto ce izac na nekih 10 miliona.
A haman ce Mudingayi doc. To je vec izvjesno sad. Belaj je sto je star, al **** ga crnac je i sigurno moze vise od Stankovića na poziciji zadnjeg veznog. Ako bude igro onda smo u ****, ako je doso ko zamjena i nije toliko lose.
A jest u 17h predstavljanje dresova i poslije pressica Palacia.
A haman ce Mudingayi doc. To je vec izvjesno sad. Belaj je sto je star, al **** ga crnac je i sigurno moze vise od Stankovića na poziciji zadnjeg veznog. Ako bude igro onda smo u ****, ako je doso ko zamjena i nije toliko lose.
A jest u 17h predstavljanje dresova i poslije pressica Palacia.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
imate li vi kakvih vijesti?RT @FRANCESCalciO: Julio Cesar has not been called up to Inter's preseason training camp. Arrivederci.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
@Baresi
Cesar je povrijedjen i ostaje u Milanu. Bas kao i Stanković,Obi,Mariga i ne znam ko jos.
Mada ja mislim da Julio ide. Ponuda ima iz Engleske i Brazila...
Cesar je povrijedjen i ostaje u Milanu. Bas kao i Stanković,Obi,Mariga i ne znam ko jos.
Mada ja mislim da Julio ide. Ponuda ima iz Engleske i Brazila...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Jeste, to je to. Sad sam procita do kraja clanak
Dobro nije to mala svota.
Kaze agent Mudingayia da ce se ovaj uskoro pridruzit Interu,a i na wikipedi je nas igrac
Mislim da cemo dovest jos jednog ofenzivca i da ce to biti to. Opet se spominje Lucas i Branca bi treba uskoro opet ici za Brazil.
Kaze agent Mudingayia da ce se ovaj uskoro pridruzit Interu,a i na wikipedi je nas igrac
Mislim da cemo dovest jos jednog ofenzivca i da ce to biti to. Opet se spominje Lucas i Branca bi treba uskoro opet ici za Brazil.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Alvarez i Castaignos mislim.Yuto je napisao/la:Cesar je povrijedjen i ostaje u Milanu. Bas kao i Stanković,Obi,Mariga i ne znam ko jos.
Koliko znam Marige neće bit još par mjeseci,a ovi ostali bi se uskoro trebali priključiti.
Neka im daju Castaignosa na posudbu i još kojeg iz Primavere na posudbu i dobro je,sta ce im višeBologni ide dva milijuna Eura i nekoliko igrača o kojima će se tek odlučiti.
Izgleda da jednostavno pojačavaju konkurenciju ali i ciljaju na Handanovića kao Cesarovog nasljednika, ako sve bude išlo po planu."Julio Cesar will stay at Inter," the director confirmed.
Vrlo brzo će se raskinuti ugovor i sa Forlanom.
Sve u svemu, prijelazni rok teče sjajno zasada.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Cekaju se jos samo zvanicne potvrde
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.