dino lj je napisao/la:Ama ljudi dragi sta vam je,nismo uzeli kup pa eto odma nasta kraj svijeta.U zadnje cetiri godine uzeli smo pet trofeja,koje smo do juce samo sanjali.Liga jeste losa,kvalitet naseg klubskog fudbala je ocajan i objektivno za duzi period nece biti napretka,jer nam je i drzava na ekonomskom izdisaju i dnu,ali bez obzira na sve postujte ove uspjehe,jer i drugi su imali priliku da ih postignu ali nisu.Manite se pljuvanja i vrijedjanja igraca,ko je po Amaru zasluzio ostace ko nije nece i vidjecemo sta ce biti.Od utakmica u Evropi ne ocekujem ama bas nista posebno,osim mozda malo srece i neki blazi poraz,jer para za pojacanja nema.
Sirokom cestitke na osvojenom kupu i sretno u Evropi i nama i njima,kao i komsijama i cetvrtom predstavniku,a volio bi da cetvrti predstavnik bude Olimpik ili Celik.
I raja daj ba vise ne prepucavaj te se sa pojedinim padobrancima i trolovima,u zadnjih par sati od teme se napravili Meksicku sapunicu.
Dino buraz, pozdrav za tebe, vidi sto se ovi manijaci i robovi bukvano kolju- zalosno.
Ja se slazem sa tim s tobom sto si napisao, ali zamisli da Olimpic udjeu Evropu, koliku bi on podrsku imao, kada govorimo o navijacima - realno jadnu. Borac ili Celik to bi bilo najbolje rjesenje s tog aspekta -atmosfere na stadionu.
Realno Olimpic drzi sve u svojim rukama, trenutno je treci, igra u gostima u Bijeljini i kod kuce protiv nas, sa dvije pobjede to je to. Borac ceka kiks Olimpica ili protiv nas ili u Bijeljini, dok nama treba pobjeda protiv Olimpica uz uslov da ili Gosk ili Travnik iznenade Borca - jako tesko.
Zelji zelim sto boljei sto dostojnije predstavljanje u Evropi (najiskrenije)

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor