FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
@Crni gavran - Ma sve to stoji sto ti kazes, ali ako prodas najboljeg strijecla ili nekog igraca lige za smijesnu cifru, onda nista nisu ucinio za buducnost. U tome je poenta. Eto vidis danasnje te visemilionske transfere. Sve je to napuhano, pa od tih transfera, pa do plata. Je li to neke realna cifra? Nema realnosti tu, nudis, ako se ko upeca tebi dobro, ako se ne upeca pusis debelo i tako je, kako je.
Sad sto Zebu nisu tuhnuo negdje, duga prica, jer se mislio da se na euro-sceni mozes makar do treceg pretkola. Na kraju ispade drugo-pretkolo finale super kupa, neki vrhunac. Tako je, kako je.
Ono sam ti cisto dao primjer Hodzica da svatis poetnu. Evo sada "Zolotic", ako ga realno ne tuhnes za 1.000.000 € nikada neces pomjeriti standard. Sve ima svoje, a posebno ove cifre koje su u 90% nerealne i prenapuhane.
EDIT: Molim administraciju sportsport.ba, da se automatski banuju osobe koje su sirile dezinformacije na javnom forumu, kao i pokusaj unosenja nemira medu navijanje plavih. Ovo je jedini nacin, da se tome vise stane u kraj. Ako imate neku informaciju, priloziti potrebne dokaze, pa cemo onda voditi raspravu, a optuzivati nekoga bez ikakve sumlje je za svaku OSUDU. Hvala
NE MOZEMO ZAUSTAVLJATI KLEVETU NA DRUGIM MJESTIMA, ALI AJDE POKUSAJMO JE OVDJE, AKO NISTA SUZBITI DO MAKSIMUMA! Hvala
Sad sto Zebu nisu tuhnuo negdje, duga prica, jer se mislio da se na euro-sceni mozes makar do treceg pretkola. Na kraju ispade drugo-pretkolo finale super kupa, neki vrhunac. Tako je, kako je.
Ono sam ti cisto dao primjer Hodzica da svatis poetnu. Evo sada "Zolotic", ako ga realno ne tuhnes za 1.000.000 € nikada neces pomjeriti standard. Sve ima svoje, a posebno ove cifre koje su u 90% nerealne i prenapuhane.
EDIT: Molim administraciju sportsport.ba, da se automatski banuju osobe koje su sirile dezinformacije na javnom forumu, kao i pokusaj unosenja nemira medu navijanje plavih. Ovo je jedini nacin, da se tome vise stane u kraj. Ako imate neku informaciju, priloziti potrebne dokaze, pa cemo onda voditi raspravu, a optuzivati nekoga bez ikakve sumlje je za svaku OSUDU. Hvala
NE MOZEMO ZAUSTAVLJATI KLEVETU NA DRUGIM MJESTIMA, ALI AJDE POKUSAJMO JE OVDJE, AKO NISTA SUZBITI DO MAKSIMUMA! Hvala
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 14 maj 2013, 21:49, ukupno mijenjano 2 puta.
Starijeg čovjeka a manje mozga u istom ja odavno vidio nisam.Djeca u prvom razredu "Vladimir Nazor" pokuzuju veću dozu inteligencije.bparena je napisao/la:@fedeltafrotta
ma slavim sto vam Zenica "uze" pehar.![]()
cuj sad ovog xxh2o - daj im sad Kajkuta.![]()
bil vi jos nesto...
Bilino Polje da vam preselimo...
DRUG NEBI TI PUNCA
za nadati se da je ovo gledalo što manje menadžera...
u subotu napuniti Grbavici i zahvaliti se našim lavovima, jer ipak vratiti se u igru kad gubis 1 0 i onda u penalima 3 0 ne može svako.
Kako je samo Yeben taj Željo kad se poraz u finalu kupa slavi kod anamo onih sto ne navijaju za svoje klubove nego su anti-Željo,slavite jadovi jadni meni je srce puno radosti kad vidim takve stvari tada je moj Željo jos veci jos jaci i tek tada postane jasno koliko smo jaki i koliko smo trn u oku svima.
NAPRIJED ŽELJO!!!!!
NAPRIJED ŽELJO!!!!!
**** ga ,sta je tu je . Borili se jesu,trcali,klicali,al' nema onog glavnog, IGRE !
Cestitke Sirokom ,bolje i kod njih nego na kosevo da je otis'o .
SVI NA GRBAVICU U SUBOTU !
Cestitke Sirokom ,bolje i kod njih nego na kosevo da je otis'o .

SVI NA GRBAVICU U SUBOTU !
Zadnja izmjena: fsdghdsfs, dana/u 14 maj 2013, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
- invincible1921
- Kontakt:
Drago mi je prije svega sto smo pokazali svima da nije nastimano
DUSMANI CRKNITE.
Sto se utakmice tice nemam vam sta soliti pamet jednostavno sve ste vidjeli,ruku na srce moralo se i ovo nekad desit jer i sluzila nas je sreca moralo se jednom obit o glavu,uostalom CITY gubi od ekipe koja ispada iz lige i PSG isto pa sta boze nemoj,ne moze se uvijek pobjedjivati.Svaka cast momcima na odigranoj utakmici.Adilovica sam volio do sad al bgm mi je pao u ocima,na stranu svi promasaji i sve ali pored svega fuliti i penal u finalu...nez sta bih rekao,ali sta je tu je TITULA JE NASA i to mi je najbitnije i bilo prije sezone a kup ako se uzme dobro je ako ne nema veze.Takodjer mi je drago sto smo ostali ne porazeni i nakon ove sezone u kupu,dok neki ne mogu da vide 1/2 godinama
Sta jos reci osim se zahvaliti AMARU i igracima na jos jednoj radosti i sreci koju su nam podarili.ZA SVE TI HVALA AMARE.
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI 1921.

Sto se utakmice tice nemam vam sta soliti pamet jednostavno sve ste vidjeli,ruku na srce moralo se i ovo nekad desit jer i sluzila nas je sreca moralo se jednom obit o glavu,uostalom CITY gubi od ekipe koja ispada iz lige i PSG isto pa sta boze nemoj,ne moze se uvijek pobjedjivati.Svaka cast momcima na odigranoj utakmici.Adilovica sam volio do sad al bgm mi je pao u ocima,na stranu svi promasaji i sve ali pored svega fuliti i penal u finalu...nez sta bih rekao,ali sta je tu je TITULA JE NASA i to mi je najbitnije i bilo prije sezone a kup ako se uzme dobro je ako ne nema veze.Takodjer mi je drago sto smo ostali ne porazeni i nakon ove sezone u kupu,dok neki ne mogu da vide 1/2 godinama

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI 1921.
=\_1921_/=
igrač od 29 godina koji i dalje nije zaigrao za veći tim od želje nije mogao pomjerati te granice, to nije bilo realno očekivati. i evo sad dobi nogu i u splitu zbog odnosa prema igri i radu, iz istog razloga iz kojeg ga je i amar otjerao. te granice od ovih igrača što imamo sad su jedino mogli pomjeriti kvesić i zolotić (hodžić već sada nije naš), ali sa ovim povredama dabogda...DzoleZeljo je napisao/la:@Crni gavran - Ma sve to stoji sto ti kazes, ali ako prodas najboljeg strijecla ili nekog igraca lige za smijesnu cifru, onda nista nisu ucinio za buducnost. U tome je poenta. Eto vidis danasnje te visemilionske transfere. Sve je to napuhano, pa od tih transfera, pa do plata. Je li to neke realna cifra? Nema realnosti tu, nudis, ako se ko upeca tebi dobro, ako se ne upeca pusis debelo i tako je, kako je.
Fakat,ja najprije nisam mogao gledat penale.kasnije sam opet vratio na BHT,bolje da nisam.Edin TM87 je napisao/la:yebi se sabane pola si zivota si mi skratio, bolje da 1 0 bilo
Jos sam ga prozvao kad je ulazio u igru da ce ga zabit,ima nesto u ovom sabanu nije to los materijal za igraca
SLOBODA NAVIJAČIMA
Izgubili smo kup, dobili smo Šabana
limVo te ljoŽe!!

Široki spasio sezonu svim paćenicima širom BiH
...pocevši od komšija, preko napacenih zenicana, tuzlaka itd itd.
Svi oni su veceras zdušno navijali za široki, ali zapravo za poraz Šampiona
sad im je lakše malo.
Ne treba kriviti nikoga od igraca, penali su lutrija jbg

Svi oni su veceras zdušno navijali za široki, ali zapravo za poraz Šampiona

Ne treba kriviti nikoga od igraca, penali su lutrija jbg
vidim puno vas je bilo na finalu kupa , fina brojka , aferim 

Samo nemoj ponovo montirati skandiranje Zenicana pa ce sve biti OK. To je samo vama jade palo na pamet. Ni Čeliku ni Borcu ni Sarajevu ni nikome to nije palo na pamet....fedeltafrotta je napisao/la:draže mi je da je široki uzeo nego neki čelik, borac i slično
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Za Bekrića pretpostavljam, za Aru nemam pojma, a Urdinov je rovit.Zeman je napisao/la:zašto ara, bekrić i urdinov nisu igrali?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Mogu svatiti za Bekrica, ali Aru i Urdinova ne mogu. ALi zna Amar najbolje, ne treba sada traziti isprike u neigraju pojedinaca. Bilo i proslo, nauciti lekciju za buducnosti i to je to. Koliko god, bilo lose u ovom porazu negativnih stvari, ja vidim dosta pozitivnih, ali zaista.Zeman je napisao/la:zašto ara, bekrić i urdinov nisu igrali?
Neko je od forumasa nedavno sjajaj post napisao, kada se ceka smjena generacija. Zapravo da odredi igraci napuste klub jer je doslo vise do sazicenja, tacnije sve sto se moze osvojiti, osvojili su, u vise navrata. Tako da, ima ovo sve svoje. Covjek gore iznad fino napisa, zijanismo kup, dobisno tog vise pravog, borbenog napadaca kojeg odavno prizeljkujemo.
Ara na pripremama juniorske repkevoltron30 je napisao/la:Za Bekrića pretpostavljam, za Aru nemam pojma, a Urdinov je rovit.Zeman je napisao/la:zašto ara, bekrić i urdinov nisu igrali?
Čestitke na osvojenoj ligi, da ste osvojili i Kup sa ekipom koja je trpila veliki niz povreda pokazali bi svoju veličinu koja je svakako neupitna zadnjih godina.
Drago mi je zbog uspjeha Željezničara, jer njegovi uspjesi tjeraju ostale ekipe da budu što bolje, a što vodi ka jačanju lige.
Sportski pozdrav !
Drago mi je zbog uspjeha Željezničara, jer njegovi uspjesi tjeraju ostale ekipe da budu što bolje, a što vodi ka jačanju lige.
Sportski pozdrav !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa valjda u policiju..likusa je napisao/la:kako i kome prijaviti igraca koji je sirio navode o namjestanju ?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
mene zanimaju dvije stvari, ali odmah da kazem da ne zelim prepucavanja, mislim da je ovo i prvi put da pisem na ovoj temi. ne zelim takodje da vjerujem u nekakva namjestanja, ALI: zasto je Manijaka doslo onako malo? halo ba, gori sve protiv Sarajeva, titula osvojena, euforija??? ne znam ko da je otkazao prijevoz, nema veze sto je srijeda, ocekivao sam najmanje krcat onaj dio za gostujuce navijace. druga stvar, ne znam da li zbog toga sto se pricalo o nekom namjestanju, bas sam sve pratio, i stvarno se igraci Zelje nisu previse radovali kod izjednacujuceg gola
u ovakvim situacijama ocekujem da ga poklope onih 10 na terenu i da se baci klupa na njega tokom slavlja??? vjerovatno i paranoisem, ali eto morao sam ovo da podijelim..

Zadnja izmjena: zicer, dana/u 14 maj 2013, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, Balorda, bvsic, Mana, UltraSa46 i 86 gostiju.