A nije to bas tako ni skupo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma da makar temeljnom bordo bojom pređu, 3x bi ljepše bilo. A što se tvog tiče, to su već mokri snovi.
Kakve veze ima SDA i Mandić, marke g.ovno nije uložilo u stadion, dužan nam je za teren 350 hiljada , dodje slika se u svlacionicama i kad su se cistile tribine a sve to Sarajevo od svojih para radilo.Sam je rekao da ga boli briga za Sarajevom i da ce sutra dati stadion Vici da radi sta hoce sa njim, znaci ako si protiv Mandica , odma si SDA , logika Bosnje.napoleon72 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 10:16Mandic mu nocna mora![]()
![]()
![]()
Nema nista ljepse od kmecanja sda ratnika![]()
iduce godine abd otjerati govedo i valjda ce nas potrefiti neki normalan
Ma nece biti problema.Znam dosta nasi sto idu u subotu na domacu tribinu.Tu smo,bit ce nas tona ne brinite nistahordasDoboj je napisao/la: ↑25 okt 2023, 11:38Na ovoj kontra Vojvoda tribini u Doboju sve gerijatrija 60+, mozda bude malo vise sad kad dolazi najveci klub u BiH ali ne bi trebalo bit belaja.
treba dogovoriti jednu stranu i uzivati u golovimaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:15Ma nece biti problema.Znam dosta nasi sto idu u subotu na domacu tribinu.Tu smo,bit ce nas tona ne brinite nistahordasDoboj je napisao/la: ↑25 okt 2023, 11:38Na ovoj kontra Vojvoda tribini u Doboju sve gerijatrija 60+, mozda bude malo vise sad kad dolazi najveci klub u BiH ali ne bi trebalo bit belaja.
akcija valjakAhmoveliki je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:17Normalno da je nasa sramota, ne mora ni Morvic sve!
Sad je on tu, sutra ce bit neko drugi!
To je nasa kuca i znam da se vecina nas bolesnika tako osjeca...
De Morto kakvu akciju bez zajebancije, vidis da ove nase salteruse u klubu nista same ne mogu organizovat...
Zalit bordo bojom ovo sve okolo... kolko nam kanti treba
Hoce bit kakav stream za djecu?
Arena ili neko?
Kako brate? Manijaci idu tamo na montaznu gdje su bile Horde, na ovu domacu idu opet zajedno i jedni i drugi i nema prodaje na dan utakmice. Sad druga stvar je sto generalno u Konjicu ima dosta vise navijaca FKZ nego nasih, pa ce opcenito dojam biti da ce biti vise navijaca gostiju nego domacih.Uinatsvima je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:35Evo igman opet dao konama i domaću tribinu, jel vam sad jasno koliko svi rade protiv nas
U sustinu krivi su klubovi koji ne obezbjede i ne naprave normalnu tribinu od bar 1000 mjesta nego nas trpaju na nakve montazne gdje 150 ljudi moze stati.Na svakom gostovanju bude nasi na domacim tribinama,narocito na ovim gdje dobijemo malo karata skroz ko u Konjicu,Doboju,Vrapcicima.Samo dodjite u civilu,budite korektni(nemojte psovati njima i njihovim igracima)i nece vam niko nista.Budel ko sta srao bezveze ima nas tu ne bojte se,i starija raja je pocela dolaziti u zadnje vrijemeholyman je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:36treba dogovoriti jednu stranu i uzivati u golovimaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 okt 2023, 12:15Ma nece biti problema.Znam dosta nasi sto idu u subotu na domacu tribinu.Tu smo,bit ce nas tona ne brinite nistahordasDoboj je napisao/la: ↑25 okt 2023, 11:38Na ovoj kontra Vojvoda tribini u Doboju sve gerijatrija 60+, mozda bude malo vise sad kad dolazi najveci klub u BiH ali ne bi trebalo bit belaja.
Igman mi je bio simpatican klub. Sada im zelim sto brzi povratak i federalnu ligu.Ipak, u međuvremenu je odluka promijenjena te je rukovodstvo kluba iz Konjica odlučilo da i za ovaj susret navijačima Želje pored gostujuće tribine ustupi i dio domaće tribine.
Navijači Plavih sa Grbavice koji kupe karte za domaću tribinu bit će smješteni na dio tribine bliže rijeci Neretvi odnosno dio tribine na kojem su bili smješteni na posljednjem gostovanju u Konjicu.
Dovest ga odma na zimu da ga Rozman spremi po svom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.