dvoturak je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
dvoturak je napisao/la:
jolicnikola je napisao/la:slušaj ti dvoturak, evo ti koreanke za tvoju dušu
ovu desnu bi ti oplodio, ne bi reko ni bismiladvokorak je napisao/la:@Dzoni ovim slatkisima se cak i ja sa novoCAPAJEBSKIM efendijom uz sweet chili sos pokakim po ovim okama. Mojne ba da citiram Zmaja Vranjes Ogija. Bez zezancije, grozne su!
ovu desnu bi ti oplodio, ne bi reko ni bismila[/quote]prisonbreak je napisao/la:dvokorak je napisao/la:@Dzoni ovim slatkisima se cak i ja sa novoCAPAJEBSKIM efendijom uz sweet chili sos pokakim po ovim okama. Mojne ba da citiram Zmaja Vranjes Ogija. Bez zezancije, grozne su!
dvokorak je napisao/la:ovu desnu bi ti oplodio, ne bi reko ni bismila[/quote]prisonbreak je napisao/la:dvokorak je napisao/la:@Dzoni ovim slatkisima se cak i ja sa novoCAPAJEBSKIM efendijom uz sweet chili sos pokakim po ovim okama. Mojne ba da citiram Zmaja Vranjes Ogija. Bez zezancije, grozne su!
Ne bih ni ja.
Mojne ba ovih kosookih kvazipokusaja.
Daj npr dr?ljetinu Lethal Lipps
dvoturak je napisao/la:
Prica se po Becu da ti je Siptar ponudio deset eura da ti ga metne i ti pristao. Kad ti je napravio dijete ispalio se, a nije platio pa odatle tvoji kompleksi prema njima?dvokorak je napisao/la:Neka si ovoj zamarajucoj prici napisao STOP, Mahaldzija! Misle mi obaj moj krmecki souvlaki da ogade. Nece moci! Stop nasilju nad zenama i capajebskim callboys @Tonbe i @AlenŠifšanone.
On ti je član kola srpskih sestara.Osim13 je napisao/la:Jel dvokorak član prve viteške prepucavačke?
Ja ne znam sto vi uopste obracate pažnju na tog lika...VolimTz je napisao/la:On ti je član kola srpskih sestara.Osim13 je napisao/la:Jel dvokorak član prve viteške prepucavačke?
Ne moze se ispirati ono sto nemajuBeton je napisao/la:Pa Panonsko jezero je i napravljeno da bi se plitkoumnim seljoberima sa vodom iz njega ispirao mozak i za sada pali. Nemamo hljeba, nemamo posla, ali imamo Panonsko.Gotham je napisao/la:BetonE nemoj tako, oni imaju Panonsko jezero.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.