FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zašto morate biti usrani debili ?
ADILOVIĆ, PEHILJ I SVRAKA. VOLIMO VAS MOMCI!
ADILOVIĆ, PEHILJ I SVRAKA. VOLIMO VAS MOMCI!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nisi me svatio, mi nista ne igramo sada specijalno kako smo igrali prosle sezone. OVo je patnja, jer ti je takav igracki kadar i vise nisi u stanju nesto raditi super, kada ne mozes, vec si prinuden da igras ovako i da cekas gresku protivnika. Tako je, kako je.zenica1985 je napisao/la:druze gledo sam vase tekme vise puta i mislim da ovu tekmu je siroki dominirao na terenu opcenito govorim a to sto ste imali srece sa golom koji je najbolji do sada u ovoj sezoni i onom sansom kordica kad je stativa spasila.Ipak Siroki je i Celika na penale prosao jer je sudzeno izgleda da budu u kupu no 1DzoleZeljo je napisao/la:Pa kako nismo zasluzili, mi imali zicera kada se takticki igralo i nismo pogodili. Oni imali sanse kada smo mi krenuli na sve ili nista, tada ti je sve otvoreno, mozes dati gol kada hoces, kada imas dobre napadace. Fulio si kada si trebao pogoditi i ubiti ih u pojam, na kraju ti se odbilo od glavu. Uostalom, to je nas koncept igre, cekat gresku, kazni protivnika, i pobijedio si. Ako to ne uradis, desi ti se upravo ovo, samo smo mi na kraju imali srecu sa ovim malim, jer ga je Amar u pravo vrijeme ubacio. Uglavnom, Zeljo ce imati dobrog napadaca, samo malog treba forsirati u duelu sa Hodzicem.zenica1985 je napisao/la:Po meni niste ni zasluzili jer Sioki je trebao bar jos 2 gola dati al kaznili ste ih svaka cast za onaj gol ja boljeg nisam vidio u ovoj nasoj ligi .
E sada, dok smo se takticki nadmudrivali, dok je guravo bilo, uspavanka, mi smo imali svoje zicere. Prvo E.Colic, pa dva puta Adilovic. Kasnije kada su nam dali gol, sve se otvorilo. Tu ti onda pada taktika, jer ides sve ili nista. Mi gore nismo toliko produktivni bili, koliko su oni zapravo na nasoj strani bili. Tada dolaze te sanse, po kojima si ti okarakterisao da su oni bolji bili, i na kraju fulaju kao sto smo i mi fulali i na kraju im se odbija od glavu. (Regularal tok)
Onda ides u lutriju, zapravo ko je smireniji, psihicki spremniji, gdje su se njihovi igraci vise istakli.
EDIT: Evo izdala nas je srece ovdje, naka nas malo na euro-sceni pogleda, ali bas bi trebala..

Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 14 maj 2013, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
I ja sam navijac i slavim nocasnji nastup naseg Adilovica. Od kud ti to da ga vrijedjamo. Slavimo a ne vrijedjamo.TMmanija2012 je napisao/la:Daj ba iskulirajte ove lafo navijace sto vrijedjaju nase igrace..vidite da su to debili i veze nemaju sa nasom svetinjom.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
slavi 5 mjesto na tabeli, pametnije ti jebparena je napisao/la:I ja sam navijac i slavim nocasnji nastup naseg Adilovica. Od kud ti to da ga vrijedjamo. Slavimo a ne vrijedjamo.TMmanija2012 je napisao/la:Daj ba iskulirajte ove lafo navijace sto vrijedjaju nase igrace..vidite da su to debili i veze nemaju sa nasom svetinjom.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- fanatic1991
- Kontakt:
ja sam opet zadovvoljan iako je moglo barem na penale da se uzme
al nema veze SAMPIONI !!
sljedece sezone opet dupla!!

sljedece sezone opet dupla!!

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
tomić za svraku - izmislio sve aspekte i elemente fudbala. a vjerovatno će se pokazati i šaban za eldina, rano je još, ali polako...
a što se tiče mentalne stabilnosti, stana i jamak jednom po jednom ispadaju giganti za obojicu, pa šta više reći...
a što se tiče mentalne stabilnosti, stana i jamak jednom po jednom ispadaju giganti za obojicu, pa šta više reći...
xxh2o je napisao/la:Zeljo realno slab dali gol slucajno, a u tom sivilu se izdvaja gigant Adilovic covjek koji za 90 minuta ne dobije ni jedan duel sa Jeseom koji je za glavu manji, covjek se trud al osjecaja nema ni sekunde, realno vise od pola golova u sezoni je dao slucajno nekako na snagu i nije mi nikako jasno ko njega odredi da puca penal pa prije bi dao Antolovicu da puca nego njemu. Uglavnom sto prije ga se Zeljo rijesi i dovede napadaca pribliznih kvaliteta Kordica ili Kajkuta bice jaci prema naprijed bar 10%.

@fedeltafrotta
ma slavim sto vam Zenica "uze" pehar.
cuj sad ovog xxh2o - daj im sad Kajkuta.
bil vi jos nesto...
Bilino Polje da vam preselimo...
ma slavim sto vam Zenica "uze" pehar.

cuj sad ovog xxh2o - daj im sad Kajkuta.

bil vi jos nesto...

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 14 maj 2013, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
Hajmo, dosta s*anja, normalno pricajte... Svi moguci scenariji su bili spremni za ovu utakmicu... Mozemo sa ponosom reci, da iako su svi rekli da je X nastiman, 0:0 i Siroki uzima kup, sve do 90-e minute je bilo 1:0, i onda apsolotno magičan udarac ŠŠŠabana za 1:1... Apsolutni dokaz da tekma nije nastimana i to mi je jedino vazno, Siroki je bio bolji u 2 utakmice...
Hajmo, dosta s*anja, normalno pricajte... Svi moguci scenariji su bili spremni za ovu utakmicu... Mozemo sa ponosom reci, da iako su svi rekli da je X nastiman, 0:0 i Siroki uzima kup, sve do 90-e minute je bilo 1:0, i onda apsolotno magičan udarac ŠŠŠabana za 1:1... Apsolutni dokaz da tekma nije nastimana i to mi je jedino vazno, Siroki je bio bolji u 2 utakmice...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- zeljo4life
- Kontakt:
Slazem se sa tobom 100%ChWilla je napisao/la:tomić za svraku - izmislio sve aspekte i elemente fudbala. a vjerovatno će se pokazati i šaban za eldina, rano je još, ali polako...
Amare hvala ti...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Tomic je sjana i srcan igrac. Drago mi je da se konacno ustali u ekipu.
Svraka, iskreno ne znam koji je vrag sa njim. Ne treba sada srati jer je i on donio nam puno radosti, sto je istina. Koliko ja vidim, mislim da se cisto radi o zasicenju svega. Potrebna je promjena srediti pod hitno, isto kao Adilovicu.
Svraka, iskreno ne znam koji je vrag sa njim. Ne treba sada srati jer je i on donio nam puno radosti, sto je istina. Koliko ja vidim, mislim da se cisto radi o zasicenju svega. Potrebna je promjena srediti pod hitno, isto kao Adilovicu.
- zeljo4life
- Kontakt:
A vidi raznoraznih seljacica sto im je godra sto zijanismo kup...eeeee MNOGO SMO JAKI!!!!!
Amare hvala ti...
- Crni gavran
- Kontakt:
Ja nemam podatak koliko je Sloboda dobila od Werdera Bremen za Huseinovica(negdje sam procitao da je transfer bio visine oko milion KM). Hodzic jeste igracina i vrijedi vise od Adilovica, Mozes ti traziti te pare za Adilovica, ali pitanje hoce li ti iko dati toliko , cisto sumnjam, meni je logicnije da ste toliko trazili za Zebu, jer je on igrac koji vrijedi, samo ni on ne vrijedi toliko, ali mogli ste ga s pjesmom prodati nekome za npr. 400.000 eura, samo da je Amar imao vise strpljenja. A bilo koji nenadzer neka pogleda ova dva promasaja Adilovica protiv Sirokog Brijega, udarajte se po guzovima ako vam neko da i 100.000 KM za njega. Najbolji strijelac PL nije nikakva reputacija, pa bilo je prije Adilovica jos najboljih strijelaca lige, ali niko nije trazio za svoje najbolje strijelce toliko. Eto npr. sad Hadzic iz Sarajeva bude najbolji strijelac lige, sta mislis da li bi sarajevo za njega moglo da trazi 600.000 eura?DzoleZeljo je napisao/la:Pogresno ti gledas na tu cifru. Jer ako ga ispod prodas kao najboljeg strijelca opet u globalu (kup, prvenstvo) ispod trazene cifre, onda nista nisi ucio. Sutra ce ti doci super talenat, tipa "Hodzic" koji ce harati svojim igrama, a neces ga moci prodati iznad 300.000€. U tome je poenta price. Logicno je da Adil ne vrijedi te pare, ali ne smijes ga dati ispod jer ce ti se sutra odbiti od glavu kada budes imao bas nekog super igraca.Crni gavran je napisao/la:Gdje ga nece napadati jarane, pa jesi li vidio sansi koje je fulao, debil pravi.FliX je napisao/la:Ja samo ne znam zasto sad napadate Adilovica ? Svi mi (fanovi Celika) kad smo vam to govorili mislili ste da vam zavidimo.. Lik je fulo penal kad je igro za nas protiv vas u finalu kupa prije par godina, prije par kola fulo penal za vas protiv nas, veceras opet fula.. on je igrac "tanjirdzija"
Dobro, ovaj Adilovic iz Zelje i onaj iz Celika ko nebo i zemlja, Samo ga neki iz Zelje preuvelicali njegov kvalitet, kakva reprezentacija kakvih 600.000 eura, realnosti tu nema.
Zelji sretno u evropskim nadmetanjima
EDIT: Aco, ajde iskreno, molim te, od ovog trenutnog igrackog kadra, sta ce nam zapravo ostati za prvu tekmu kvalifikacija lige prvaka? (mislim na sve dostupne igrace koji ce moci igrati)
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Serem ti se na bilino, ne bi se mjenjao sa tobom pacenikom ni za 10 bilinih polja nemas se cemu radovati u svom klubu pa se pojavis samo kad Zeljo zijani u evropi ili jednom godisnje ako zijani jednu tekmu. Isto tako se serem na one koji su nasjeli na pitarsku pricu o namjestenom kupu, valjda su skontali koliko su glupi ispali. Siroki jednostavno bolje odigrao po meni i u ovoj utakmici zasluzio kup.Nekako mi je drago da su oni uzeli, da nisu ova gamad iz zenice ili pitari. Zeljo sampionbparena je napisao/la:@fedeltafrotta
ma slavim sto vam Zenica "uze" pehar.![]()
cuj sad ovog xxh2o - daj im sad Kajkuta.![]()
bil vi jos nesto...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- ficobahtic
- Kontakt:
Popusti svega ti sa tim umobolnim doskocicama, jer mi smo prezivjeli i kad smo gubili puno vaznije utakmice od ove veceras idi i slavi niko ti ne brani a nas pusti da tugujemo sa jos jednom titulom prvaka u vitrinama!bparena je napisao/la:@fedeltafrotta
bil vi jos nesto...
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Ama ljudi dragi sta vam je,nismo uzeli kup pa eto odma nasta kraj svijeta.U zadnje cetiri godine uzeli smo pet trofeja,koje smo do juce samo sanjali.Liga jeste losa,kvalitet naseg klubskog fudbala je ocajan i objektivno za duzi period nece biti napretka,jer nam je i drzava na ekonomskom izdisaju i dnu,ali bez obzira na sve postujte ove uspjehe,jer i drugi su imali priliku da ih postignu ali nisu.Manite se pljuvanja i vrijedjanja igraca,ko je po Amaru zasluzio ostace ko nije nece i vidjecemo sta ce biti.Od utakmica u Evropi ne ocekujem ama bas nista posebno,osim mozda malo srece i neki blazi poraz,jer para za pojacanja nema.
Sirokom cestitke na osvojenom kupu i sretno u Evropi i nama i njima,kao i komsijama i cetvrtom predstavniku,a volio bi da cetvrti predstavnik bude Olimpik ili Celik.
I raja daj ba vise ne prepucavaj te se sa pojedinim padobrancima i trolovima,u zadnjih par sati od teme se napravili Meksicku sapunicu.
Sirokom cestitke na osvojenom kupu i sretno u Evropi i nama i njima,kao i komsijama i cetvrtom predstavniku,a volio bi da cetvrti predstavnik bude Olimpik ili Celik.
I raja daj ba vise ne prepucavaj te se sa pojedinim padobrancima i trolovima,u zadnjih par sati od teme se napravili Meksicku sapunicu.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- zeljo4life
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Serem ti se na bilino, ne bi se mjenjao sa tobom pacenikom ni za 10 bilinih polja nemas se cemu radovati u svom klubu pa se pojavis samo kad Zeljo zijani u evropi ili jednom godisnje ako zijani jednu tekmu. Isto tako se serem na one koji su nasjeli na pitarsku pricu o namjestenom kupu, valjda su skontali koliko su glupi ispali. Siroki jednostavno bolje odigrao po meni i u ovoj utakmici zasluzio kup.Nekako mi je drago da su oni uzeli, da nisu ova gamad iz zenice ili pitari. Zeljo sampionbparena je napisao/la:@fedeltafrotta
bil vi jos nesto...

Amare hvala ti...
-
- Kontakt:
draže mi je da je široki uzeo nego neki čelik, borac i slično 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Nemoj te ljudi kritikovat Svraku, mislim da je on danas izgorio u prevelikoj zelji da sto bolje odigra, trudio se, nema sta, cak ga je i Susic posmatrao! 
OOO gol za golom eto nove pobjede, s pobjedama dolaze i titule....

OOO gol za golom eto nove pobjede, s pobjedama dolaze i titule....

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01., 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Vice prvaci:1970/71, 2002/03, 2003/04, 2004/05
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Volim Te ŽELJO!!!
Vice prvaci:1970/71, 2002/03, 2003/04, 2004/05
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Volim Te ŽELJO!!!
kako i kome prijaviti igraca koji je sirio navode o namjestanju ?
Željeznicar za život cijeli !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.