FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra da se pojavimo u što većem broju. Sarajevo nas treba! Koševo zove!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sretan mevlud klub moj
povedi nas sutra Dzeno
stizemo na drugo poluvrijeme
povedi nas sutra Dzeno
stizemo na drugo poluvrijeme
Ni u ludilu nemoj to,srbi su to brate i nabriju se posebno kad Zeljo i Sarajevo dolaze...esprit24 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 19:19Ja i jaran planiramo djecu voditi na utakmicu i ici na zapad ili koja je vec tribina kontra vojvoda. Ja cu malca obuci od glave do pete u rekvizite eh sad ako ce me neko napasti sa djecakom od 5 godina yebem ga jadonDondon je napisao/la: ↑24 okt 2023, 11:37a de Doboj ko ce ti sta,3 spremna momka mogu tribinu rastjerati,uostalom uvijek bude nasih na drugim tribinamaluckystrike je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:17Jel' ko išao u Doboj u civilu? Isplatil' se otići na utakmicu?
Bio sam u banjaluci 2020 kup borac Zeljo 0 2
Zapad skoro do vipa
Crna jakna bez obiljezja pa jbt gledam kako roditelj dize djete od 6 godina i uci da pokaze tri prsta prema gostima....
Odes li u opremi od Hordi ili ovoj iz vaseg fan shopa neces se dobro provesti.....ako vec ides neka to bude neutralno sve i nemoj se radovati ako zabijete.....mozes navuci probleme i na tribini a i nakon utakmice da ti prate auto pa te sacekaju....znam sta pricam jer sam iz manjeg eniteta i okruzen sam srbima
.......
Ja prosle srijede bio na zapadu na gradskom, sem supe od alijinih kostiju nista ruzno cuo nisam. Al hvala na savjetu1921ljoze je napisao/la: ↑24 okt 2023, 21:11Ni u ludilu nemoj to,srbi su to brate i nabriju se posebno kad Zeljo i Sarajevo dolaze...
Bio sam u banjaluci 2020 kup borac Zeljo 0 2
Zapad skoro do vipa
Crna jakna bez obiljezja pa jbt gledam kako roditelj dize djete od 6 godina i uci da pokaze tri prsta prema gostima....
Odes li u opremi od Hordi ili ovoj iz vaseg fan shopa neces se dobro provesti.....ako vec ides neka to bude neutralno sve i nemoj se radovati ako zabijete.....mozes navuci probleme i na tribini a i nakon utakmice da ti prate auto pa te sacekaju....znam sta pricam jer sam iz manjeg eniteta i okruzen sam srbima
.......

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- LegendKiller
- Kontakt:
ni ja ti ne bi savjetovao da ideš sa rekvizitama, realno sa rekvizitama bi vjerovatno u Tuzli i Zenici imao problema, a kamoli u Doboju. Čak ti ne bi savjetovao ni da dijete vodiš, jer dijetu ne možeš objasniti, reći će nešto, radovati se, pa će ti neko početi dobacivati i provocirati i šta ćeš sa dijetom tu. Ako ćeš već ići idi sam ili sa drugom bez djece, na neki kraj tribine, ugledaj, raduje se u sebi i to je to, nećeš imati problem. Govorim ti ovo jer često imam priliku gledati Sarajevo u gostima sa domaće tribine. Neki gradovi u RS nisu baš pitome sredine za takve stvari, recimo da je stanje u tako nekim gradovima puno gore nego u Banjaluci, koja je civilizacija za neke.
-
- Kontakt:
Mislim da ti ne treba taj stres djetetu.
Ima utakmica gdje ga mozes povesti.
Bas tamo gdje se psuje sve bosnjacko i ne treba da ide...
Ima utakmica gdje ga mozes povesti.
Bas tamo gdje se psuje sve bosnjacko i ne treba da ide...
-
- Kontakt:
Sretno juniorima sutra!Do pobjede i prolaza a ko god moze treba doci i dati podrsku ovim momcima.
Zbog posla necu biti u mogucnosti doci na Kosevo,ima li neki tv prenos?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ne znam da li je neko gledao podcast Avrama, na s.c. sport yt kanalu ima ko zeli... i moram spomenuti jedan detalj iz podcasta. naime voditelj je daniela pitao gdje mu je najteze igrati u BiH, koje gostovanje bi izdvojili? citiram:
"pa eto, sad mi je bilo ovo predzadnja utakmica, u gostima u Banja Luci, zato sto dosta faktora je utjecalo, eto to mi je bila najteza utakmica, PSIHICKI najteza utakmica, a onda i fizicki, zato sto ... necemo puno pricati oko toga, ali to mi je najteza"
Na videu: 33:40
"pa eto, sad mi je bilo ovo predzadnja utakmica, u gostima u Banja Luci, zato sto dosta faktora je utjecalo, eto to mi je bila najteza utakmica, PSIHICKI najteza utakmica, a onda i fizicki, zato sto ... necemo puno pricati oko toga, ali to mi je najteza"
trebalo bi biti na mytv kanaluNajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 okt 2023, 23:57Sretno juniorima sutra!Do pobjede i prolaza a ko god moze treba doci i dati podrsku ovim momcima.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma dao je do znanja na situaciju koje smo svi svjesni, dao profesionalan odgovor kao sto je i Rozman rekao na pressu i tjt.Ghost67 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 00:03Ne znam da li je neko gledao podcast Avrama, na s.c. sport yt kanalu ima ko zeli... i moram spomenuti jedan detalj iz podcasta. naime voditelj je daniela pitao gdje mu je najteze igrati u BiH, koje gostovanje bi izdvojili? citiram:
Ma bit ce Bozije pravde

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
ni marke ovdje ne treba uloziti. Srusiti i praviti ili ostaviti ovako
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Poslijepodne neće biti kiše, zato nema opravdanja, IDEMO HRABRO.
-
- Kontakt:
Ne brini,bice dosta nase raje...niko nece imun ostati na bilo kakve napade cetnicke.esprit24 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 19:19Ja i jaran planiramo djecu voditi na utakmicu i ici na zapad ili koja je vec tribina kontra vojvoda. Ja cu malca obuci od glave do pete u rekvizite eh sad ako ce me neko napasti sa djecakom od 5 godina yebem ga jadonDondon je napisao/la: ↑24 okt 2023, 11:37a de Doboj ko ce ti sta,3 spremna momka mogu tribinu rastjerati,uostalom uvijek bude nasih na drugim tribinamaluckystrike je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:17Jel' ko išao u Doboj u civilu? Isplatil' se otići na utakmicu?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
search.php?keywords=mandic&terms=all&au ... t=Pretraga
- napoleon72
- Kontakt:
Mandic mu nocna moraalacious je napisao/la: ↑25 okt 2023, 09:20search.php?keywords=mandic&terms=all&au ... t=Pretraga

Nema nista ljepse od kmecanja sda ratnika

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ta politika nas i jeste dovela do Zenice. Ovo je naša sramota, ne kazem da treba da skršimo milione, ali da smo ovo morali malo ušminkati, morali smo. Mislim da taj stadion nije realan ni u narednih 5 godina.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bejker, benko21, Blackwargreymon, BordoArmy88, Dadox, InatSilniBosanski, Kaunas, lakilone, r3m1, rimljanin90, samoFKS, Serha, tajsamja, THEC, Zagor i 234 gosta.