FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne znam za vas ali ja sam ponosan na ove momke !
Toliko pehova ih je pratilo cijelu sezonu, ne sjećam se da smo jednu tekmu odigrali bez da je neko bio povrijeđen ili suspendovan i uz sve te probleme su uradili više nego što su mogli.
Osvojili su titulu 2 kola prije kraja, došli su do finala kupa i na penale izgubili.
Drago mi je da su ove teoretičare zavjere ušutkali za sva vremena.
Večeras nisu prikazali neku igru, ali borili su se koliko su mogli. Ipak su igrali u zadnjih šest dana tri tekme.
Nije opravdanje, ali je činjenica.
Široki je tempirao formu za finale i to je jasno ko dan. A i dobra su ekipa, pokazali su to u ovom dvomeču kao i nekim pobjedama ( Sarajevo, Borac.. ).
Što se penala tiče, to je lutrija svi znamo.
I bolji i dosta skuplji igrači su fulali penale na komičnije načine.
Dirljivo je bilo vidjeti Pehilja kako plače što je fulio penal, kao i Adilovića.
I nema potrebe kriviti za ovo ni Adilovića, ni Svraku, ni Pehilja, ni Antolovića, nikoga !
Sada treba zbiti redove i napuniti Grbavicu protiv Leotara i tako pokazati momcima da smo ponosni na ono što su uradili ove godine i dati im veliku podršku za nastavak.
Kakvi god da su, naši su.
Toliko pehova ih je pratilo cijelu sezonu, ne sjećam se da smo jednu tekmu odigrali bez da je neko bio povrijeđen ili suspendovan i uz sve te probleme su uradili više nego što su mogli.
Osvojili su titulu 2 kola prije kraja, došli su do finala kupa i na penale izgubili.
Drago mi je da su ove teoretičare zavjere ušutkali za sva vremena.
Večeras nisu prikazali neku igru, ali borili su se koliko su mogli. Ipak su igrali u zadnjih šest dana tri tekme.
Nije opravdanje, ali je činjenica.
Široki je tempirao formu za finale i to je jasno ko dan. A i dobra su ekipa, pokazali su to u ovom dvomeču kao i nekim pobjedama ( Sarajevo, Borac.. ).
Što se penala tiče, to je lutrija svi znamo.
I bolji i dosta skuplji igrači su fulali penale na komičnije načine.
Dirljivo je bilo vidjeti Pehilja kako plače što je fulio penal, kao i Adilovića.
I nema potrebe kriviti za ovo ni Adilovića, ni Svraku, ni Pehilja, ni Antolovića, nikoga !
Sada treba zbiti redove i napuniti Grbavicu protiv Leotara i tako pokazati momcima da smo ponosni na ono što su uradili ove godine i dati im veliku podršku za nastavak.
Kakvi god da su, naši su.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ok, mozemo raspravljat o individualnim sposobnostima nekih igraca, ali sada vrijedjati ih sjetite se koliko su nam radosti donijeli ove sezone jednostavno HVALA IM NA SVEMU, sta je tu je... vazno je da samo obraz sacuvali!!!
VOLIM TE ŽELJO
VOLIM TE ŽELJO
- Crni gavran
- Kontakt:
Gdje ga nece napadati jarane, pa jesi li vidio sansi koje je fulao, debil pravi.FliX je napisao/la:Ja samo ne znam zasto sad napadate Adilovica ? Svi mi (fanovi Celika) kad smo vam to govorili mislili ste da vam zavidimo.. Lik je fulo penal kad je igro za nas protiv vas u finalu kupa prije par godina, prije par kola fulo penal za vas protiv nas, veceras opet fula.. on je igrac "tanjirdzija"
Dobro, ovaj Adilovic iz Zelje i onaj iz Celika ko nebo i zemlja, Samo ga neki iz Zelje preuvelicali njegov kvalitet, kakva reprezentacija kakvih 600.000 eura, realnosti tu nema.
Zelji sretno u evropskim nadmetanjima

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Zenica dira dara kad najvise trebavulkan je napisao/la:ne pljujemo po igracima, pljujemo po Adiliovicu, on nije igracTeaM87 je napisao/la:ne mogu da vjerujem da pljujete po igracima nakon so smo u ovoj sezoni odbranili titulu i ispali u finalu kupa i to na penal
STIDITE SE !

i fula kad treba......... toooooooo nicaze

Zadnja izmjena: bparena, dana/u 14 maj 2013, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- TMmanija2012
- Kontakt:
Hvala momcima na dobroj sezoni..hvala na tituli..vidimo se u Dolini na proslavi..VOLIM TE ŽELJO!!!
ROBIN VAN ŠABAN
EL LOCO ADILOVIĆ
EL LOCO ADILOVIĆ
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Zar je moguce da je najbolja ekipa BiH tako losa u penalu? Ne vjerovatno
Nisi ni ti navijac.vulkan je napisao/la:ne pljujemo po igracima, pljujemo po Adiliovicu, on nije igracTeaM87 je napisao/la:ne mogu da vjerujem da pljujete po igracima nakon so smo u ovoj sezoni odbranili titulu i ispali u finalu kupa i to na penal
STIDITE SE !
On nam je najbolji strijelac. Ne znam kako brzo zaboravljate neke stvari.
ni ti onda nisi navijac, cim tako govoris za igraca koji ej nas ubjedljivo najbolji strijelac ove sezonevulkan je napisao/la:ne pljujemo po igracima, pljujemo po Adiliovicu, on nije igracTeaM87 je napisao/la:ne mogu da vjerujem da pljujete po igracima nakon so smo u ovoj sezoni odbranili titulu i ispali u finalu kupa i to na penal
STIDITE SE !
FKŽ !
Ja bih sa Smajićem rizikovao još jednu sezonu jer večeras je dobro odigrao i on je igrač koji može da pravi razliku ako ga zdravlje posluži . Zadnja dva kola bih pružio šansu Šabanu umjesto Adilovića da vidimo može li unaprijediti igru ili je ovo večeras samo slučajnost. Penale je izgubio Osim jer Adilović je u više navrata pokazao da nema hrabrosti. Za Šabana ga razumijem jer po svim pravilima on je trebao pogoditi.aleksandar_veliki je napisao/la:Smajic je bivši već odavno, no vidim da sudis po ovoj utakmici, pa nam onda reci zbog čega Smajica ili pak nismo gledali istu tekmu.BigBang je napisao/la:Rijesit se adilovica, svrake, colica, smajica
-
- Kontakt:
druze gledo sam vase tekme vise puta i mislim da ovu tekmu je siroki dominirao na terenu opcenito govorim a to sto ste imali srece sa golom koji je najbolji do sada u ovoj sezoni i onom sansom kordica kad je stativa spasila.Ipak Siroki je i Celika na penale prosao jer je sudzeno izgleda da budu u kupu no 1DzoleZeljo je napisao/la:Pa kako nismo zasluzili, mi imali zicera kada se takticki igralo i nismo pogodili. Oni imali sanse kada smo mi krenuli na sve ili nista, tada ti je sve otvoreno, mozes dati gol kada hoces, kada imas dobre napadace. Fulio si kada si trebao pogoditi i ubiti ih u pojam, na kraju ti se odbilo od glavu. Uostalom, to je nas koncept igre, cekat gresku, kazni protivnika, i pobijedio si. Ako to ne uradis, desi ti se upravo ovo, samo smo mi na kraju imali srecu sa ovim malim, jer ga je Amar u pravo vrijeme ubacio. Uglavnom, Zeljo ce imati dobrog napadaca, samo malog treba forsirati u duelu sa Hodzicem.zenica1985 je napisao/la:Po meni niste ni zasluzili jer Sioki je trebao bar jos 2 gola dati al kaznili ste ih svaka cast za onaj gol ja boljeg nisam vidio u ovoj nasoj ligi .
Robijasi 1988
- DukeOfWellington
- Kontakt:
bparena je napisao/la: Ma ljubim mu sut i odbranu Bilobrka. Bravo za Zenicanina Adilovica. A sad molim vaseg video-montazera da nam smontira jos neko Zenicko skandiranje kako bi mogli proslaviti pobjedu Širokog Brijega...

Zeljo realno slab dali gol slucajno, a u tom sivilu se izdvaja gigant Adilovic covjek koji za 90 minuta ne dobije ni jedan duel sa Jeseom koji je za glavu manji, covjek se trud al osjecaja nema ni sekunde, realno vise od pola golova u sezoni je dao slucajno nekako na snagu i nije mi nikako jasno ko njega odredi da puca penal pa prije bi dao Antolovicu da puca nego njemu. Uglavnom sto prije ga se Zeljo rijesi i dovede napadaca pribliznih kvaliteta Kordica ili Kajkuta bice jaci prema naprijed bar 10%.
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pogresno ti gledas na tu cifru. Jer ako ga ispod prodas kao najboljeg strijelca opet u globalu (kup, prvenstvo) ispod trazene cifre, onda nista nisi ucio. Sutra ce ti doci super talenat, tipa "Hodzic" koji ce harati svojim igrama, a neces ga moci prodati iznad 300.000€. U tome je poenta price. Logicno je da Adil ne vrijedi te pare, ali ne smijes ga dati ispod jer ce ti se sutra odbiti od glavu kada budes imao bas nekog super igraca.Crni gavran je napisao/la:Gdje ga nece napadati jarane, pa jesi li vidio sansi koje je fulao, debil pravi.FliX je napisao/la:Ja samo ne znam zasto sad napadate Adilovica ? Svi mi (fanovi Celika) kad smo vam to govorili mislili ste da vam zavidimo.. Lik je fulo penal kad je igro za nas protiv vas u finalu kupa prije par godina, prije par kola fulo penal za vas protiv nas, veceras opet fula.. on je igrac "tanjirdzija"
Dobro, ovaj Adilovic iz Zelje i onaj iz Celika ko nebo i zemlja, Samo ga neki iz Zelje preuvelicali njegov kvalitet, kakva reprezentacija kakvih 600.000 eura, realnosti tu nema.
Zelji sretno u evropskim nadmetanjima
EDIT: Aco, ajde iskreno, molim te, od ovog trenutnog igrackog kadra, sta ce nam zapravo ostati za prvu tekmu kvalifikacija lige prvaka? (mislim na sve dostupne igrace koji ce moci igrati)
- TMmanija2012
- Kontakt:
Daj ba iskulirajte ove lafo navijace sto vrijedjaju nase igrace..vidite da su to debili i veze nemaju sa nasom svetinjom.
- ficobahtic
- Kontakt:
Malo je falilo da nas sreca pogleda, ali penali su lutrija i tako je bilo i ovaj put. Čestitke momcima za pruzenu partiju ali se za europu mora traziti pojačanja makar i besplatna, neki su igraci zaista limitirani i pored sve zelje koju pokazuju oni jednostavno ne znaju bolje! Malo remontovati ekipu ali i Amar je toga svjestan tako da nema zime kada je Zeljo u pitanju! U subotu napuniti dolinu i proslaviti novu titulu.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
-
- Kontakt:
šta ste sasuli po adilu, zaboravljate mnoge važne golove, i ja sam ljut na njega zbog šanse i penala ali bože moj idemo dalje 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nevjerovatna je doza nezadovoljstva nekih likova konstantno Zeljom !
Pa sto bi oni,da se vratite prije par sezona kada ste taborili u sredini tablice i pobjeda u gostima bila misaona imenica!?
Neki(pitari)... bi guz... dali za vase uspjehe!
Pa sto bi oni,da se vratite prije par sezona kada ste taborili u sredini tablice i pobjeda u gostima bila misaona imenica!?
Neki(pitari)... bi guz... dali za vase uspjehe!

Hajde reci kakve stvari, ja cu mu prvi stisnuti ruku za sve sto je uradio, ako treba poljubicu ga u dupe. Ne mozes mi ti govoriti da nisam navijac, i opet cu biti tu, i podrzat cu bilo koga da igra u Zelji, ali ne moze ovako on je krampa. Nije bitno ne mora nikada dati gol, nije ni Lazar, pa smo ga gotivili, ali ono njegova mahanje rukama i vikanje na Sabana, njegovo padanje i valjanje, neke gestikulacije, nek ide tamo gdje ih je naucio. Pehilj je u prvom kontaktu s loptom napravio vise od njega, ne moze kloc 7 m pretrcati, a jos kad ima loptu pa to je borba, komedija. Svraka je fulio nemam mu sta reci, iako imam sad, ali pod stresom sam trenutno pa necu, ali za onog levata moram, jer uvijek tako mislim.SamoZeljo je napisao/la:Nisi ni ti navijac.vulkan je napisao/la:ne pljujemo po igracima, pljujemo po Adiliovicu, on nije igracTeaM87 je napisao/la:ne mogu da vjerujem da pljujete po igracima nakon so smo u ovoj sezoni odbranili titulu i ispali u finalu kupa i to na penal
STIDITE SE !
On nam je najbolji strijelac. Ne znam kako brzo zaboravljate neke stvari.
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 35 gostiju.