Subota 13:30 h
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
hoce li biti moguce odvojeno ici ili iskljucivo organizovano na dio tribine? Je li sve do mupa doboj?
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bez zajebancije raja, ko je u mogucnosti, treba otici i dat' podrsku nasim momcima.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Bit ce pojacani juniori malo u odnosu na prvu utakmicu.
Dženan Uščuplić može da računa na trojicu starijih igrača, Enedina Mulalića, Muhameda Buljubašića i Harisa Ališaha, za kojeg se još ne zna da li će nastupiti.
- Ta tri igrača su sigurno tu. Imamo dva igrača koja su bila u trenažnom procesu, dok jedan igrač izlazi iz povrede i poslije posljednjeg treninga ćemo odlučiti da li će igrati.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najjači brat.

"Prije svega, jel, da vas pozdravim sve, da vam poželim dobrodošlicu pred ovu uzvratnu utakmicu, je li, protiv ekipe Rura."
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Sretan rodjendan nasem klubu.
Bar pola istoka i vip na zapadu da bude raje
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Sretan rođendan Ljubavi! Volim te Sarajevo!

- luckystrike
- Kontakt:
baš na tu temu, priča mi ahbab anegdotu pod Bijelim brijegom neke godine, zabismo go pred sami kraj i on skoči "go", i u momentu svari stvari pa nastavi sad ste našli primati go, balije ne možete pobjediti... i nastavi još malo na račun balija i niz tribinufks74 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:55Bit će naše raje, samo moraš biti miran kada postignemo gol.luckystrike je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:17Jel' ko išao u Doboj u civilu? Isplatil' se otići na utakmicu?

helem, utakmica ipak u Doboju, nadam se dobrom zdravlju i lijepom vremenu pa u civilu na glavnu tribinu, po pobjedu akoBogda!
šta šta je, je*em ti
Obavezno sutra ko može otići i dati podršku juniorima,lijepo bi bilo kad bi se skupilo 4-5000
- hordasDoboj
- Kontakt:
Narucio sam dres online, uz preuzimanje u shopu. Da li iko zna je li se moze odmah preuzeti ili cekam neki amin od njih
Ne znam da li ima ikakve veze ali nabacio sam print lige i kantona

Ne znam da li ima ikakve veze ali nabacio sam print lige i kantona
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Šta je sutra od tribina otvoreno? Standardno sve ili samo jedna?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Istok i Vip
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Meni se to desilo na derbiju protiv kona na Grbavici. Kad smo zabili gol, ja skočio i u momentu skontam da ću se zayebati ako počnem slaviti te počnem kuditi njihove igrače kako su loši. A meni srce ko Trebevićluckystrike je napisao/la: ↑24 okt 2023, 18:03baš na tu temu, priča mi ahbab anegdotu pod Bijelim brijegom neke godine, zabismo go pred sami kraj i on skoči "go", i u momentu svari stvari pa nastavi sad ste našli primati go, balije ne možete pobjediti... i nastavi još malo na račun balija i niz tribinufks74 je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:55Bit će naše raje, samo moraš biti miran kada postignemo gol.luckystrike je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:17Jel' ko išao u Doboj u civilu? Isplatil' se otići na utakmicu?
helem, utakmica ipak u Doboju, nadam se dobrom zdravlju i lijepom vremenu pa u civilu na glavnu tribinu, po pobjedu akoBogda!

Video sa instagrama

Ja i jaran planiramo djecu voditi na utakmicu i ici na zapad ili koja je vec tribina kontra vojvoda. Ja cu malca obuci od glave do pete u rekvizite eh sad ako ce me neko napasti sa djecakom od 5 godina yebem ga jadonDondon je napisao/la: ↑24 okt 2023, 11:37a de Doboj ko ce ti sta,3 spremna momka mogu tribinu rastjerati,uostalom uvijek bude nasih na drugim tribinamaluckystrike je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:17Jel' ko išao u Doboj u civilu? Isplatil' se otići na utakmicu?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Ako si ti civilizovan ne mora znaciti da su svi. Sta da ti kazem, ja ne bih radi malog samo.esprit24 je napisao/la: ↑24 okt 2023, 19:19Ja i jaran planiramo djecu voditi na utakmicu i ici na zapad ili koja je vec tribina kontra vojvoda. Ja cu malca obuci od glave do pete u rekvizite eh sad ako ce me neko napasti sa djecakom od 5 godina yebem ga jadonDondon je napisao/la: ↑24 okt 2023, 11:37a de Doboj ko ce ti sta,3 spremna momka mogu tribinu rastjerati,uostalom uvijek bude nasih na drugim tribinamaluckystrike je napisao/la: ↑23 okt 2023, 21:17Jel' ko išao u Doboj u civilu? Isplatil' se otići na utakmicu?
Sto ce ti to, a opet tuzno da covjek o tome mora razmisljati a 2023. na izmaku
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!