PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Svrakino nije glasao. Fuj!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MocMahale444
Ova lepa navalila na osunecenu kitu
bjez Lepa u godinima si zena.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- slusajmater
- Kontakt:
treba osunetiti fehimovog nadnicara, pa ih zatvoriti u kavez nek se pareMocMahale444 je napisao/la:Ova lepa navalila na osunecenu kitubjez Lepa u godinima si zena.

- MocMahale444
Dronjak pravi (Fehimov potrcko) ovdje visi ko viseca koza i onda sauga kitu onim tamo skolarcima.slusajmater je napisao/la:treba osunetiti fehimovog nadnicara, pa ih zatvoriti u kavez nek se pareMocMahale444 je napisao/la:Ova lepa navalila na osunecenu kitubjez Lepa u godinima si zena.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- slusajmater
- Kontakt:
ukino mu fehim topli hotdog pa je malo neurozanMocMahale444 je napisao/la:Dronjak pravi (Fehimov potrcko) ovdje visi ko viseca koza i onda sauga kitu onim tamo skolarcima.slusajmater je napisao/la:treba osunetiti fehimovog nadnicara, pa ih zatvoriti u kavez nek se pareMocMahale444 je napisao/la:Ova lepa navalila na osunecenu kitubjez Lepa u godinima si zena.
-
- Kontakt:
Sto ste tihi preko dana. Ubila hladnoća inspiraciju 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- robertkosar
- Kontakt:
Po danu se skupljaju haberi a navece dijele komentari
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ubi ova ligaska pauza ko nejebica.sviunapad1010 je napisao/la:Sto ste tihi preko dana. Ubila hladnoća inspiraciju
Promoviraj se po diskusijama, nece valjda pitar titulu uzetOsim13 je napisao/la:Najbolja u zadnjih 20 minuta
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Hajde može li mi iko od Željovaca reci ,sta bi bolan od onih pregovora Amar-Miske,mislim ne zezam zaista ,pitam jer vam je neophodno da dodje neko od integriteta...?svrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
-
- Kontakt:
Amar ce doci ali nece odma biti trener da ne kvari statistiku trofeja. Sve ce pratiti iz tunela, dok ne ode na odmor...
Hahahahahha,ma kažem ja Beli,sto ti znas nasmijati....Hahahahahahahabelosevic28 je napisao/la:Amar ce doci ali nece odma biti trener da ne kvari statistiku trofeja. Sve ce pratiti iz tunela, dok ne ode na odmor...
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja mislim da ti rece da ce biti trener onaj sto je sjedio pored Misketa na utakmici protiv SirokogVanja8 je napisao/la:Hajde može li mi iko od Željovaca reci ,sta bi bolan od onih pregovora Amar-Miske,mislim ne zezam zaista ,pitam jer vam je neophodno da dodje neko od integriteta...?svrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI
Pa to je trebalo kažu tako biti,ali nesmije ni Miske previse experimentisati vise,projekat sa Odom propao,ovo sa Štilićem takodjer,jbg,sad Starovlah da uleti pa da zaredaju porazi ode mu glavu...svrakino1921 je napisao/la:Ja mislim da ti rece da ce biti trener onaj sto je sjedio pored Misketa na utakmici protiv SirokogVanja8 je napisao/la:Hajde može li mi iko od Željovaca reci ,sta bi bolan od onih pregovora Amar-Miske,mislim ne zezam zaista ,pitam jer vam je neophodno da dodje neko od integriteta...?svrakino1921 je napisao/la:ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

- svrakino1921
- Kontakt:
Starovlah ti je bio nekad davno i prosuo se ko riza
Zelju vade sljedeci treneri
AMAR OSIM
EDIS MULALIC
A TM je rekao svoje za SM tako da tu nema rasprave
Zelju vade sljedeci treneri
AMAR OSIM
EDIS MULALIC
A TM je rekao svoje za SM tako da tu nema rasprave
-
- Kontakt:
.ziviJo hadzija. Nece njemu niko govorit sta ce raditi u svojim firmama Megamixu i zeljeznicaru.
Hahahahahahaahhahaha....belosevic28 je napisao/la:.ziviJo hadzija. Nece njemu niko govorit sta ce raditi u svojim firmama Megamixu i zeljeznicaru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.