e ne mogu ovakve ni kod vas ni kod nas , maloprije pise po nasoj temi a sad glumi ovdje policajcaSamo F.K.S !! je napisao/la:Pustite kompleksase ne smiju da razmisljaju kolko ce im hapoel uvalit komada prekosutra pa o nama se bave

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
e ne mogu ovakve ni kod vas ni kod nas , maloprije pise po nasoj temi a sad glumi ovdje policajcaSamo F.K.S !! je napisao/la:Pustite kompleksase ne smiju da razmisljaju kolko ce im hapoel uvalit komada prekosutra pa o nama se bave
Ja sam samo za karte ono napisaolottdogg je napisao/la:e ne mogu ovakve ni kod vas ni kod nas , maloprije pise po nasoj temi a sad glumi ovdje policajcaSamo F.K.S !! je napisao/la:Pustite kompleksase ne smiju da razmisljaju kolko ce im hapoel uvalit komada prekosutra pa o nama se bave
Da? Jel bio na janjetini?Stole iz Bora je napisao/la:Suska se da je jedan igrac Veleza na probi u Sarajevu.
E to vec moras pitati onog forumasa sto je vidjao te igrace kako sjede i jedu janjetinu ..seven je napisao/la:Da? Jel bio na janjetini?Stole iz Bora je napisao/la:Suska se da je jedan igrac Veleza na probi u Sarajevu.
pasa moj vi pare ne trositena wc klima i dr.Hairlija je napisao/la:Vratiti dug,isplatiti plate igracima koje nisu bile isplacene 4 mjesecaoldman je napisao/la:Sta bi sa parama koje je donio u klub Bleki,nisu valjda otisle na slobodne igrace koje ste doveli.
Svi ste skocili dosao Bleki.
Renovirati wc,klima i dr
platiti pripreme
Ako nisi zna u fudbalu se pare netrose samo na pojacanja
grad da se za to brine protiv francuske bi igrali u frankfurtu .... ljubomora je ČUDO!tm_ludak je napisao/la:pasa moj vi pare ne trositena wc klima i dr.Hairlija je napisao/la:Vratiti dug,isplatiti plate igracima koje nisu bile isplacene 4 mjesecaoldman je napisao/la:Sta bi sa parama koje je donio u klub Bleki,nisu valjda otisle na slobodne igrace koje ste doveli.
Svi ste skocili dosao Bleki.
Renovirati wc,klima i dr
platiti pripreme
Ako nisi zna u fudbalu se pare netrose samo na pojacanjakao sto znamo kosevo nije pod vasim vlasnistvom i vi na to pare ne trosite
pustite grad dase za to brine
Vidim da su vec provalili da je to valjda Asim SkaljicStole iz Bora je napisao/la:Suska se da je jedan igrac Veleza na probi u Sarajevu.
Ako je istina onda je informacija za mustukuka on bi bio istinsko pojacanje!miky_hz je napisao/la:Vidim da su vec provalili da je to valjda Asim SkaljicStole iz Bora je napisao/la:Suska se da je jedan igrac Veleza na probi u Sarajevu.![]()
Danas protiv Capljine igramo u Medjugorju
Rece mi Mirko da tek sutra igrajumiky_hz je napisao/la:Vidim da su vec provalili da je to valjda Asim SkaljicStole iz Bora je napisao/la:Suska se da je jedan igrac Veleza na probi u Sarajevu.![]()
Danas protiv Capljine igramo u Medjugorju
sarajlija89 je napisao/la:Varesanovic odbio Dajica koji je htio potpisat dvogodisnji ugovor..i covjek u slobodu otiso iako je htio na kosevo![]()
![]()
![]()
E ne mogu da vjerujem...velika steta..jukaje dobar igrac,jos iz mlade reprezentacije
Jesi to to poceo pratiti fudbal od ove godinerebel je napisao/la:Odakle vi igrače dovodite ,Baka Slišković je zadnji igrač što je iz Veleža otišo a da je nešto znao
E moj Mirza odbijaš prave igrače ,Ne mogu vjerovatisarajlija89 je napisao/la:Varesanovic odbio Dajica koji je htio potpisat dvogodisnji ugovor..i covjek u slobodu otiso iako je htio na kosevo![]()
![]()
![]()
E ne mogu da vjerujem...velika steta..jukaje dobar igrac,jos iz mlade reprezentacije
HORDAS_1987 je napisao/la:Nije ga Mirza odbio nego finansijska situacija ako je predsjednik rekao da smo zaokruzili prijelazni rok sa onih 6 igraca onda je to plafon sad za sad,nema se polako pa na zimu jos sta dovest.
Trenutno korisnika/ca: Evander, johntravolta123, N3R3D i 32 gosta.