Ko
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Poceo si i bombe bacati

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel planiraju ovi dvoranu otvoriti? Kad, sta? Radovi pri kraju evo treca godina.
Iz vana prelijepa, unutra nikakva...
Sad kad je puhalo prije 10ak dana otkrilo je, treba i to popraviti

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dvorana se otvara naredni 7 dana, 21.11 KK Zeljo igra domacu utakmicu u dvorani,slazem se da je ljepsa puno izvana nego unutra ali je isto tako jako funkcionala i bice od velike koristi za sve kolektive + sto je nabavljena zastitna obloga za zid pa se mozemo konkurisati i za EHF rukometne mečeve repke,neko spomenu da je bila otkrivena od vjetra da i to treba rijesiti,nije bila otkrivena vec je za strane komad pleksiglasa se odvojio koji je odmah ujutru vracen i dodatno ojačan,generalno sve je zavrseno ceka se samo komisija za prijem...
Vala mogli su barem prefarbati staru tribinu...LondonRed je napisao/la: ↑06 nov 2023, 23:02Dvorana se otvara naredni 7 dana, 21.11 KK Zeljo igra domacu utakmicu u dvorani,slazem se da je ljepsa puno izvana nego unutra ali je isto tako jako funkcionala i bice od velike koristi za sve kolektive + sto je nabavljena zastitna obloga za zid pa se mozemo konkurisati i za EHF rukometne mečeve repke,neko spomenu da je bila otkrivena od vjetra da i to treba rijesiti,nije bila otkrivena vec je za strane komad pleksiglasa se odvojio koji je odmah ujutru vracen i dodatno ojačan,generalno sve je zavrseno ceka se samo komisija za prijem...
-
- Kontakt:
Koliko sad dvorana ima mjesta, jer koliko sam citao da su ukinuli jednu tribinu da naprave 2 terena
I nadam se da cemo barem rukomet moci pogledati u Bihacu
Ništa nije ukinuto,već je napravljena nova tribina na onu stranu do stadiona,teren novi (trenazni) je u novom dijelu dvorane.Netko spomenu da nije ofarbana stara tribina,naravno da jeste sve su stolice bile skinute farbo se beton a cini mi se u petak da je farbano stepeniste i na staroj i novoj tribini jer to mora biti posebno naglasno(ofarbano) radi tehničkog prijema.nebeskasila je napisao/la: ↑07 nov 2023, 18:52Koliko sad dvorana ima mjesta, jer koliko sam citao da su ukinuli jednu tribinu da naprave 2 terena
Kapaciti ce biti sad oko 1000 sjedećuh mjesta

-
- Kontakt:
Super, izgleda bas dobro i nadati se da ce se odrzavati onako kako treba. Trebali su za otvorenje napraviti neku utakmicu da se pogleda
Pa imaju sad ove Futsal ekipe bit ce utakmica.nebeskasila je napisao/la: ↑07 nov 2023, 20:15Super, izgleda bas dobro i nadati se da ce se odrzavati onako kako treba. Trebali su za otvorenje napraviti neku utakmicu da se pogleda
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Prva utakmica je 21.11 kk Zeljo igra
Od futsala ce u dvorani grati
Mnk Bihać
Mnk dječaci sa Une
Ostali ce igrati u svojim salama na Izačiću i Brekovici
Od futsala ce u dvorani grati
Mnk Bihać
Mnk dječaci sa Une
Ostali ce igrati u svojim salama na Izačiću i Brekovici
-
- Kontakt:
Koje tačno mnk ili kosarka?
-
- Kontakt:
Pa ne znam, ne gledam to nista, hahah , zaj se samo, bude i tu dobrih utakmica
Hoce li biti novogodisnji turnir?
Kk Zeljo je imao najbolju posjetu prosle godine u a1 ligi,prosjek 300-500 ljudi u onako maloj sali tehničkoj,proslog vikenda je isto bilo puno protiv Brckog.nebeskasila je napisao/la: ↑07 nov 2023, 22:09Pa ne znam, ne gledam to nista, hahah , zaj se samo, bude i tu dobrih utakmica
Sto se tiče fustala i jedan i drugi klub iz grada imaju extra vibru tako da se očekuje svaki vikend dobra posjeta,najvise naravno očekujem od Kk Zeljo jer sad mogu napasti na Premijer ligu,naravno tu je i ŽOK Bihac
Kad Sakib teretanu otvara gdje mu je sad u dvorani prostor zna li iko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.