njegova porodica ima toliko bogatstvo zajedno sa njegovim bratom koji je vladar Abu Dabija! a taj Zayed ima punu samostalnost u koristenju kapitala! tako da....fahrenheit je napisao/la:k_c je napisao/la:Bogatstvo mu je 1000 milijardi dolara! do sada je u City ulozio 1 milijardu,sto znaci sicu:)
![]()
odakle je on, mislim sa koje planete, posto najbogatiji predstavnik zemlje ima 66 milijardi $
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
k_c je napisao/la:njegova porodica ima toliko bogatstvo zajedno sa njegovim bratom koji je vladar Abu Dabija! a taj Zayed ima punu samostalnost u koristenju kapitala! tako da....fahrenheit je napisao/la:k_c je napisao/la:Bogatstvo mu je 1000 milijardi dolara! do sada je u City ulozio 1 milijardu,sto znaci sicu:)
![]()
odakle je on, mislim sa koje planete, posto najbogatiji predstavnik zemlje ima 66 milijardi $
a ti mu dodjes tecic jel?
znas li ti koje su to pare nemoze on imati vise od 15-17 milijardi da ja j***s
Thomas Müller - Fußballgott
moram_materemi je napisao/la:ni ja ne mogu da nadjem...engelski prevod a o nasem da ne govorim....ako neko uspije nac sta nek podijeli s rajom...osjecam se ko da sam samo pola filma ogledo...Alfonso je napisao/la:Raja gdje se mogu naci titlovi za film BLUE MOON RISING.
ja ne mogu nigdje da nadjem
pozzz
Evo:
Evo iz djelova na youtube

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
16.5 milijardi prema poslednjem istrazivanju je bilo licno od Mansoura i vodeci je na listi vlasnika klubova u engleskoj,a zatim sledi Mittal,dakle govori se o njihovim licnim vrednostima,bez porodica,familija,kompanija i ostalih.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
fahrenheit je napisao/la:k_c je napisao/la:Bogatstvo mu je 1000 milijardi dolara! do sada je u City ulozio 1 milijardu,sto znaci sicu:)
![]()
U Man City ulaze citava korporacija ne samo jedan seik. Ali mora se neko prijaviti kao vlasnik kluba pa su valjda oni izabrali njega. I ja sam citao ovu informaciju ali fino pise da je to vrijednost citave korporacije.
- spielführer_21
- Kontakt:
To što je vrijednost korporacije trilion nečega nema veze sa Man cityem, on u te pare ne smije dirnuti ko ni ja..
Evo imam i ja računajući kuću, zemlju i sve ostalo par stotina hiljada, pa opet u džepu nemam deset maraka.. 

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
spielführer_21 je napisao/la:To što je vrijednost korporacije trilion nečega nema veze sa Man cityem, on u te pare ne smije dirnuti ko ni ja..Evo imam i ja računajući kuću, zemlju i sve ostalo par stotina hiljada, pa opet u džepu nemam deset maraka..
a da prodas stari bi ti ruke osjeko
Thomas Müller - Fußballgott
Kako sam razumio vise ljudi ulaze u city i njihovo zajednicko bogatstvo se procjenjuje na 1trilion i imaju namjeru jos barem ovoliko ulagati u klub. Koliko je ovo istinito ne bih mogao reci ali tako sam procitao.
Sve je to Abu Dhabi grupacija,koja se bavi sa vise razlicitih poslova(ala Miskovic na BalkanuA_d_0 je napisao/la:Kako sam razumio vise ljudi ulaze u city i njihovo zajednicko bogatstvo se procjenjuje na 1trilion i imaju namjeru jos barem ovoliko ulagati u klub. Koliko je ovo istinito ne bih mogao reci ali tako sam procitao.

Sve u svemu para im nece zafalit garant.Devil je napisao/la:Sve je to Abu Dhabi grupacija,koja se bavi sa vise razlicitih poslova(ala Miskovic na BalkanuA_d_0 je napisao/la:Kako sam razumio vise ljudi ulaze u city i njihovo zajednicko bogatstvo se procjenjuje na 1trilion i imaju namjeru jos barem ovoliko ulagati u klub. Koliko je ovo istinito ne bih mogao reci ali tako sam procitao.)a za Manchester je glavni Masoud Zayed i on ulaze svoj novac u klub.
- spielführer_21
- Kontakt:
U najmanju rukudon_burza je napisao/la:spielführer_21 je napisao/la:To što je vrijednost korporacije trilion nečega nema veze sa Man cityem, on u te pare ne smije dirnuti ko ni ja..Evo imam i ja računajući kuću, zemlju i sve ostalo par stotina hiljada, pa opet u džepu nemam deset maraka..
a da prodas stari bi ti ruke osjeko

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Samo neka se on ne povrijedi, Wolverhampton je pun mesara. Od Henrya sto dalje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Skida li Dzeko ovu klosarsku jaknu ikad' ?
Ma pogodice majstor protiv Vukova, u to ne treba sumnjati.
@Cartman je dobro rekao, imaju mesara ali mislim da 'Bosanskoj glavi' ne mogu nista.

Ma pogodice majstor protiv Vukova, u to ne treba sumnjati.
@Cartman je dobro rekao, imaju mesara ali mislim da 'Bosanskoj glavi' ne mogu nista.

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
de džeko skini nekad tu jaknu mislit će da nemaš šta obuć' 
Look at my signature

Look at my signature

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Zabrinjavas me, nemoj se za pare prodavati !Unica_Liverpool_ je napisao/la:de džeko skini nekad tu jaknu mislit će da nemaš šta obuć'
Look at my signature

I od Elokobia ako bude igrao,ubice mu lik moral odmah u duelu.Cartman je napisao/la:Samo neka se on ne povrijedi, Wolverhampton je pun mesara. Od Henrya sto dalje.

Čekajte tek je došo u manchester,dok izabere

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ne kontamOTNYS_YNWA je napisao/la:Zabrinjavas me, nemoj se za pare prodavati !Unica_Liverpool_ je napisao/la:de džeko skini nekad tu jaknu mislit će da nemaš šta obuć'
Look at my signature

Devil je napisao/la:I od Elokobia ako bude igrao,ubice mu lik moral odmah u duelu.Cartman je napisao/la:Samo neka se on ne povrijedi, Wolverhampton je pun mesara. Od Henrya sto dalje.

Neka se dobro pazi Dzekson.

PS: **** majku, vecina boksera nema ovakve misice. A glava mu je prica za sebe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.