Inace, ima li kakvih novosti za Dobroslava, kad ce moc na terenBritvica je napisao/la:Kad će Ajayi steći pravo nastupa???

Inace, ima li kakvih novosti za Dobroslava, kad ce moc na terenBritvica je napisao/la:Kad će Ajayi steći pravo nastupa???
Ajde ne ljutite nas bezpotrebno i jedni i drugi dobro znate što bude kada se naljutimoprimasquadra je napisao/la:Eno i dan danas nepostojeci penal haha. Bola otidjite u sarajevo sto ste pi××× . gore ce vam bit u 5.kolu ...
Evo ja sam u Mostaru skoro svaki tjedan poslovno... Hoćeš me dočekat, volim ćevape, burek, janjetinu, izaberi dočekprimasquadra je napisao/la:Eno i dan danas nepostojeci penal haha. Bola otidjite u sarajevo sto ste pi××× . gore ce vam bit u 5.kolu ...
Ako mislimo na istoga, igrat će protiv torpeda za vikendEvolve je napisao/la:Inace, ima li kakvih novosti za Dobroslava, kad ce moc na terenBritvica je napisao/la:Kad će Ajayi steći pravo nastupa???
Pinjuh je na posudbu mislim, za Šaravanju neznam.Rdje94 je napisao/la:Vinko Šaravanja
Ante Pinjuh
Potpisali za Slogu Ljubuški ?
Gdje su mudaprimasquadra je napisao/la:Eno i dan danas nepostojeci penal haha. Bola otidjite u sarajevo sto ste pi××× . gore ce vam bit u 5.kolu ...
BHTEvolve je napisao/la:Hoce li ko prijenos radit u nedjelju? BHT ili Arena?
Sitan al dinamitan.Android je napisao/la:BHTEvolve je napisao/la:Hoce li ko prijenos radit u nedjelju? BHT ili Arena?
40. rodjendan danas slavi Hrvoje Erceg, kad se sjetim ubojite desnice i one golcine iz slobodnjaka u Podgorici, jedan od mojih najdrazih igraca koji su nosili dres Sirokog, kralju nek je sretan
Dobar igrac bioEvolve je napisao/la:Sitan al dinamitan.Android je napisao/la:BHTEvolve je napisao/la:Hoce li ko prijenos radit u nedjelju? BHT ili Arena?
40. rodjendan danas slavi Hrvoje Erceg, kad se sjetim ubojite desnice i one golcine iz slobodnjaka u Podgorici, jedan od mojih najdrazih igraca koji su nosili dres Sirokog, kralju nek je sretan![]()
Njemu su slobodnjaci na 20-25m bili ko penali jbte.. dasta..
A na Grbavici Hrvoje, Hrvoje moj je **** veci od tebe. Sve u svemu rijec je o dobrom igracu.Tifoz je napisao/la: Imao je i nadimak kad ste gostovali u Mostaru "Tabure"![]()
Preskup nam bio, jbga... Sretno mu dole.Neretvanin je napisao/la:Krstanović ide u Albaniju...
Trenutno korisnika/ca: Beli98, BeYaZ, VivaLaLiberta i 51 gost.