Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fera
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fera » 25 jun 2010, 20:58

ja ne vidim bas neke slicnosti osim sto su na toj slici obojica zinuli
You are someone else I am still right here

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 jun 2010, 22:58

GunnerS je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:
Bečki Kongres je napisao/la:Ryan je igračina, nadam se da će kod sljedećeg trenera igrati pa da to i pojedinim navijačima Liverpoola dokaže.
Ako ne ode u arsenal ili birmingham ;)

Nadam se u ovaj prvi ;)
nece on u arsenal, jer arsenalu su dodta potrebniji igraci na drugim pozicijama, a babel grije klupu i u liverpoolu, ne vjerujem da mu se vise sviđa arsenalova
reds_forever je napisao/la:Pa koliko se naigrao u liverpoolu prethodnih sezona,mene uopste ne cudi sto ga nema na terenu
ne igra ni VDV u realu pa je u prvom timu reprezentacije, a babel ne moze odigrati ni minute, ni u utakmici koja toliko nije znacila holandiji

babel ima predispozicije da bude svjetska klasa, ali on to ne zna iskoristiti, i sam je kriv zbog toga, nije rafa bio kriv sto je njemu drazi twitter od treninga, i umjesto da trenira vise i dokaze se on je visio na twitteru kao razmazeno deriste, nije momku jasno zasto ne igra, jos ne zna ni kad ima treninge, nije mu niko javio, pa kako su ostali igraci znali, da je trenirao kao npr lukas, koji nije neki igrac, ali je radom izborio svoje mjesto u timu, istina nije ni imao neke konkurencije, za razliku od babela, od babela se mnogo ocekivalo i cinjenica je on nije nista pokazao, i da nije opravdao svoj talenat, iskreno se nadam da ce se desiti cudo i da ce eksplodirati sledece sezone, niko ne bi bio sretniji od mene da se to desi
Phill Jackson je napisao/la:
reds je napisao/la:Meni Benayoun nije mrzak igrač volio bih da ostane jer ako ode otići će za malo novca,a zna često zabiti gol ili asistirati (s obzirom da smo kratki sa novcem i da vjerovatno neće biti pojačanja) bolje je neka ga još ovu sezonu.

Što se tiče Lucasa opet govorim on je za mene loš igrač !
Ok jeste dobro odigrao neke tekme ali nabroj mi njegove dobre osobine kao igrača ?
U čemu je on to zaista dobar ?

Aquilani je za njega izmislio nogomet i nadam se da će Aquma biti spreman za narednu sezonu i da će novi trener izbaciti Lucasa iz ekipe !
hvala bogu da neko nesto normalno i realno za benayouna kaze,a lucas je i meni iso ne zivce pretprosle sezone al ove je dosta napredovo,rafina je greska sto je stalno s dva zadnja vezna igro,kad je npr. lucas igro s gerrardom il aquilaniem,a ne maschom u paru to je puno bolje izgledalo,i ja se licno nadam i ocekujem da ako ostane masch nek igra u paru s aquom,a lucas nek bude klupi al nikako ga ne bi prodavo

meni samo ide na zivce sto se konstantno pljuju pojedini igraci,sta god bude oni su krivi,,kolko god su neki duze u klubu i imaju vecu reputaciju i sve to treba bit realan pa i njih kritikovat kad lose odigraju,a ne unaprjed pljuvat neke,,meni babel nije neki igrac pa mu opet nikad nisam reko da je majmun,debil,kreten il nesto deseto,nit cu ikad nekom nasem igracu to rec

isto to i za trenera vazi,ko god dodje podrzacu ga ko sto sam i rafu i houlliera,,tako bi i vecina trebala,nismo mi ko neki klubovi koji se brzo i na ruzan nacin rjesavaju trenera,nikad nismo u toku sezonu otpustili trenera...ponasajte se ko pravi navijaci,simpatizeri il sta vec liverpoola...normalno kritikujte koga hocete,al nemojte bezveze srat po nekom samo sto je zidov il nesto deseto,meni samo to smeta
zar ti ne navijas za liverpool od 2005 :? :mrgreen:
alan_kardec je napisao/la:Dalglish je živa legenda kluba, kao trener je uzeo titulu sa malenim Blackburnom što dovoljno govori, međutim čovjek nije bio trener 12 godina tako da je veliko pitanje šta on može danas da uradi na poboljšanju igre i rezultata. Možda ga uzeti kao prelazno riješenje da malo svojim ugledom konsoliduje stanje u klubu, za nešto više... Bogme teško. Imam osjećaj neki da Hodgson ne bi bio dobro rješenje, iskreno, ne znam zašto. Rijkaard je imao po imenima najjači tim u turskoj ligi i uspio je da mu prvenstvo uzme jedna Bursa. :lol:
Moj favorit je Pellegrini. Daj Bože da dođe.

Koliko su ozbiljni u vođenju kluba i koliko im je stalo do istog, ameri pokazuju iz dana u dan time što odugovlače sa imenovanjem novog trenera. Jako neprofesionalno i neozbiljno.
zbog toga i zelim vidjeti kinga na klupi, on najbolje poznaje situaciju u liverpoolu, i najbolje je rjesenje, dok stoka ne ode iz liverpoola, onda sa novim vlasnicima moze doci i novi trener koji ce raditi u normalnim uslovima, bio sam i za hodgsona zbog toga ali sam promijenio misljenje, jer nije on upoznat sa situacijom u liverpoolu, i mora se dati fulhamu love za raskid ugovora, a ni navijaci nisu odusevljeni dolaskom hodgsona, a stoka ce morati otici, nece oni jos dugo biti u liverpoolu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 jun 2010, 23:50

bas ste upuceni impresionirate me... lupate gluposti na sve strane pametujete o minutazama, klubovima, repkama, transferima, teorijama zavjere bla bla bla... a niko ne zna da je babel imao povredu i ove sezone na pripremama repke i to pred samo prvenstvo... pa mozda zato ne igra.

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 26 jun 2010, 09:35

reds je napisao/la:Meni Benayoun nije mrzak igrač volio bih da ostane jer ako ode otići će za malo novca,a zna često zabiti gol ili asistirati (s obzirom da smo kratki sa novcem i da vjerovatno neće biti pojačanja) bolje je neka ga još ovu sezonu.

Što se tiče Lucasa opet govorim on je za mene loš igrač !
Ok jeste dobro odigrao neke tekme ali nabroj mi njegove dobre osobine kao igrača ?
U čemu je on to zaista dobar ?

Aquilani je za njega izmislio nogomet i nadam se da će Aquma biti spreman za narednu sezonu i da će novi trener izbaciti Lucasa iz ekipe !
Nemoj gurati nos u taktiku kad nemas pojma o taktici
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 jun 2010, 11:07

kurdt je napisao/la:Nemoj gurati nos u taktiku kad nemas pojma o taktici
Šta sam ja to napisao o taktici ?

Moratti: "Mascherano teško, Melo možda"

Predsjednik Intera Massimo Moratti ne vjeruje kako će redove njegova kluba pojačati Liverpoolov Javier Mascherano. Pojačanje bi ipak moglo stići iz Juventusa...

Ime Liverpoolova veznjaka počelo se spominjati nakon dolaska bivšeg trenera Redsa Rafaela Beniteza. Čelni čovjek kluba pojasnio je situaciju.

"Mascherano je dobar, jak igrač, ali teško da će stići u klub. Njegova je cijena previsoka, a uz sve Liverpool se nije izjasnio da li ga je uopće voljan prodati."

Kako bi navijače zadržao zadovoljnima Moratti je otkrio: "Ideja oko dolaska Felipea Mela je intrigantna i mi radimo na tome."

Planovi za idući sezonu su jasni. "Želimo sve učiniti kako bi sezona počela u najboljem redu, a završila sa svim mogućim trofejima u našim rukama. Benitez je drugačiji od ostalih koji su se spominjali, radi se o velikom radniku."
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 jun 2010, 11:24

Svjetsko nogometno prvenstvo 2010
Ronaldo ima najviše prijatelja na Facebooku

Njemački magazin Kicker istražio je angažovanost najboljih svjetskih nogometaša na društvenoj mreži Facebook.

Iako su mnogi selektori reprezentacija svojim nogometašima zabranili pisanje poruka na društvenim mrežama tokom Svjetskog prvenstva, a sve zato da u javnost ne bi curile povjerljive informacije unutar ekipa, neki su igrači i dalje aktivni u komunikaciji.

Kicker otkriva da najviše od svih aktuelnih nogometaša prijatelja na Facebooku ima Portugalac Cristiano Ronaldo, koji je povezan s 4.298.005 osoba.

Englez David Beckham na drugom je mjestu s 2.813.186 prijatelja, dok Argentinac Leo Messi na trećem mjestu ima upola manje prijatelja i obožavatelja od Portugalca, njih 2.286.468.

Nogometaši s najvećim brojem prijatelja na Facebooku:

1. Cristiano Ronaldo 2.813.186 prijatelja
2. David Beckham 2.813.186
3. Lionel Messi 2.286.468
4. Kaka 1.359.518
5. Fernando Torres 1.102.915 8-)
FK Pjetlovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 jun 2010, 11:46

fera je napisao/la:bas ste upuceni impresionirate me... lupate gluposti na sve strane pametujete o minutazama, klubovima, repkama, transferima, teorijama zavjere bla bla bla... a niko ne zna da je babel imao povredu i ove sezone na pripremama repke i to pred samo prvenstvo... pa mozda zato ne igra.
Ne možda, 100% ;)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 26 jun 2010, 16:51

Liverpool want Deschamps

Marseille president Jean-Claude Dassier has revealed Liverpool have contacted him about Didier Deschamps, but he has told them they have no chance of tempting the Ligue 1 winning coach away from Stade Velodrome.

..Speculation has been rife over who will take charge at Anfield since Rafael Benitez left the club at the beginning of the month, with Kenny Dalglish and Roy Hodgson among the current frontrunners. However, Dassier claims Deschamps is the man Liverpool want.

"It's true, Liverpool's executive director, Christian Purslow, called me Thursday morning," the OM chief told L'Equipe.

"He speaks French very well, is very polite. I was expecting his call because I had heard of Liverpool's interest in Didier. He asked me if I would allow him to meet Didier and (agent) Jean-Pierre Bernes.

"I replied that I would never forbid anyone from meeting whoever.

"I also kindly indicated to him that there wasn't the slightest chance for him to pinch our coach. Even in his dreams."

Deschamps's contract runs out at the end of next season and he is yet to pen an extension. However, Dassier is confident of keeping the former Marseille midfielder.

He continued: "With Didier, we have a trusting relationship.

"I hope he will commit himself to us for another year. I'm not worried.

"It's true also that Didier is flattered to see a great European club interested in him."
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

The Reds
Kontakt:

Post Postao/la The Reds » 26 jun 2010, 17:49

reds_forever je napisao/la:Liverpool want Deschamps

Marseille president Jean-Claude Dassier has revealed Liverpool have contacted him about Didier Deschamps, but he has told them they have no chance of tempting the Ligue 1 winning coach away from Stade Velodrome.

..Speculation has been rife over who will take charge at Anfield since Rafael Benitez left the club at the beginning of the month, with Kenny Dalglish and Roy Hodgson among the current frontrunners. However, Dassier claims Deschamps is the man Liverpool want.

"It's true, Liverpool's executive director, Christian Purslow, called me Thursday morning," the OM chief told L'Equipe.

"He speaks French very well, is very polite. I was expecting his call because I had heard of Liverpool's interest in Didier. He asked me if I would allow him to meet Didier and (agent) Jean-Pierre Bernes.

e bilo bi to dobro....al nema od toga nistaa.... :? :? :? :?

"I also kindly indicated to him that there wasn't the slightest chance for him to pinch our coach. Even in his dreams."

Deschamps's contract runs out at the end of next season and he is yet to pen an extension. However, Dassier is confident of keeping the former Marseille midfielder.

"It's true also that Didier is flattered to see a great European club interested in him."
YNWA !

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 jun 2010, 18:24

reds_forever je napisao/la:Liverpool want Deschamps

like

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 jun 2010, 18:25

Super bi bilo da Didier dodje.Vodio je Monaco do finala LP,a i sa Marseillom osvojio titulu nakon dugo vremena.Po meni bolje rjesenje od Roya.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 jun 2010, 19:10

I ja mislim da je dobar Deschamp mada čisto sumnjam :D

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 26 jun 2010, 21:46

OTNYS_YNWA je napisao/la:
fera je napisao/la:bas ste upuceni impresionirate me... lupate gluposti na sve strane pametujete o minutazama, klubovima, repkama, transferima, teorijama zavjere bla bla bla... a niko ne zna da je babel imao povredu i ove sezone na pripremama repke i to pred samo prvenstvo... pa mozda zato ne igra.
Ne možda, 100% ;)
u reprezenatciji ne igra zato sto nema mjesta, da je ozbiljna povreda ne bi on ni dolazio na svjetsko, onako je grijao klupu holandije i u kvalifikacijama, i dobijao sansu kada je utakmica vec rijesena, a sada ne moze ni to :roll:

vec sam ranije rekao da bi volio da dođe Deschamps, ali od te ljubavi nema nista, eto dokle je stoka dovela liverpool, ne moze se naci ni normalan trener, a i onaj koji dođe, mora biti 100% lud, ali vazno je da rafe vise nema :roll:
Sarajevo i Liverpool

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 jun 2010, 23:06

alan_kardec je napisao/la:Koliko su ozbiljni u vođenju kluba i koliko im je stalo do istog, ameri pokazuju iz dana u dan time što odugovlače sa imenovanjem novog trenera. Jako neprofesionalno i neozbiljno.
Sve jasno rečeno !
FK Pjetlovi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 jun 2010, 01:40

YNWA je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Ne možda, 100% ;)
u reprezenatciji ne igra zato sto nema mjesta, da je ozbiljna povreda ne bi on ni dolazio na svjetsko, onako je grijao klupu holandije i u kvalifikacijama, i dobijao sansu kada je utakmica vec rijesena, a sada ne moze ni to :roll:

vec sam ranije rekao da bi volio da dođe Deschamps, ali od te ljubavi nema nista, eto dokle je stoka dovela liverpool, ne moze se naci ni normalan trener, a i onaj koji dođe, mora biti 100% lud, ali vazno je da rafe vise nema :roll:
konkurencija jeste paklena...ali evo recimo jedan suazo ustvari ne jedan nego oba su ponajbolji igraci u svojim repkama i tu su na svjetskom ali ni jedan ni drugi nisu skoro nikako igrali zbog povreda.... tako da ti otpada u potpunosti ta teorija po kojoj da je povrijeđen ne bi ni bio na svjetskom

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 27 jun 2010, 01:46

LIVERPOOL have agreed to splash out £5million on Rangers stopper Madjid Bougherra.

Agent Mueller confirmed:“My company have since had a meeting with lawyers working for Liverpool and we have a document confirming they are willing to pay £5m for Bougherra.

valjda ovo ne znaci da ce skrtela prodat,bolje da bougherra bude cetvrti stoper i po potrebi zadnji vezni kad se neko povrjedi,,ne znam sto ce nam igrac koji u oktobru 28 puni i koji je igro u strasnim klubovima poput gueugnona,sheffield wednesdaya,charltona,,od 2008 je u rangersu al znamo da je njihova liga slabija il tu negdje priblizne kvalitete ko championship :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 jun 2010, 01:53

Ne znam koji klinac će nam on kad je čisti prosjek. Uz to je po mom mišljenju preskup. Za 5 miliona se može naći na tržištu i boljih štopera nego što je Bugera. Nadam se da je ovo dezinformacija.

Što se tiče Deschampsa bio bi dobro rješenje, mlad je, prespektivan je,ima rezultate iza sebe, ali je pitanje hoće li ga Marseille pustiti pošto im je donio titulu prvi put nakon mnogo vremena.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 27 jun 2010, 01:58

alan_kardec je napisao/la:Ne znam koji klinac će nam on kad je čisti prosjek. Uz to je po mom mišljenju preskup. Za 5 miliona se može naći na tržištu i boljih štopera nego što je Bugera. Nadam se da je ovo dezinformacija.

Što se tiče Deschampsa bio bi dobro rješenje, mlad je, prespektivan je,ima rezultate iza sebe, ali je pitanje hoće li ga Marseille pustiti pošto im je donio titulu prvi put nakon mnogo vremena.
mozda ce neko od arapa kupit nas pa ameri koriste bougherru za lizing d.o.o. osiguranje :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 jun 2010, 10:41

Nogomet
Deschamps želi ostati trener Marseillea

Bivši proslavljeni francuski nogometni reprezentativac, a danas trener Marseillea Didier Deschamps, izrazio je nadu u ostanak na klupi francuskog prvoligaša...

Goal.com je otkrio da se Deschamps našao na meti Liverpoola, nakon što su klubu s Anfielda pregovori s menadžerom Fulhama Royom Hodgsonom naišli na zid. Međutim, Deschamps želi i dalje ostati na klupi Marseillea, kluba kojeg je preuzeo prošle godine i odveo ga do naslova prvaka Francuske i pobjednika Liga kupa.

Deschamps je istaknuo kako je sa svojim aktualnim klubom već započeo pregovore o nastavku suradnje.

- Razgovarao sam o tome s čelnicima klupske hijerarhije. Sretan sam u Marseilleu, nisam došao u taj klub samo na jednu godinu. Trener u klubu mora raditi na duže staze – zaključio je Deschamps.
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 27 jun 2010, 11:23

fera je napisao/la:
YNWA je napisao/la: u reprezenatciji ne igra zato sto nema mjesta, da je ozbiljna povreda ne bi on ni dolazio na svjetsko, onako je grijao klupu holandije i u kvalifikacijama, i dobijao sansu kada je utakmica vec rijesena, a sada ne moze ni to :roll:

konkurencija jeste paklena...ali evo recimo jedan suazo ustvari ne jedan nego oba su ponajbolji igraci u svojim repkama i tu su na svjetskom ali ni jedan ni drugi nisu skoro nikako igrali zbog povreda.... tako da ti otpada u potpunosti ta teorija po kojoj da je povrijeđen ne bi ni bio na svjetskom
suzao je najbolji igrac reprezentacije uz palaciosa, i normalno da ce ga povesti ako ima i najmanja sansa da igra, jer nema boljeg, slicna situacija je i kod robbena, on je bitan clan reprezenatcije, rekao bi i najbolji igrac, i normalno je da ce ga povrijeđenog pozvati ako ima sanse da zaigra, pa makar jednu utakmicu, ima jos primjera, ali sve su to najbolji igraci svojih reprezenatcija, dok to babbel nije, i babel se povrijedio nekoliko dana prije nego sto je selektor objavio konacni spisak, i da je povreda bila ozbiljnija ne bi on ni isao na SP, a takva je situacija bila pred evropsko, teze se ozlijedio i zbog toga nije isao na EP, sva sreca pa nema OI ove godine ;)
Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.