Arsenal je ponudio 8 miliona funti za štopera Blekburna Krisa Sambu, piše Dejli Mejl. Arsen Venger želi da pojača defanzivnu liniju svog tima, a 27-godišnji Samba je navodno prvi na listi želja.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Pun pogodak, odličan igrač, više nego dobar u skoku, koliko-toliko iskusan tj. sve ono što je potrebno ArsenaluArnelinho je napisao/la:Ste živi topnici?![]()
Arsenal je ponudio 8 miliona funti za štopera Blekburna Krisa Sambu, piše Dejli Mejl. Arsen Venger želi da pojača defanzivnu liniju svog tima, a 27-godišnji Samba je navodno prvi na listi želja.
Yebo te on. Pun mi je **** igračiča na kojim ćemo opet izgubiti sezonu i koji ce otici u najboljim godinama.AllGunsBlazing je napisao/la:Frimpong.
Ramsey? Denilson? Pa i Diaby zna uskočit, mada je previše ofanzivan ,al' uostalom k'o i Song?Bosco je napisao/la:Kojih zadnjih veznih ?![]()
Imamo Songa, a njema kad nema zbog kartona ili povredice to nazad ne liči ni na šta. Zapravo liči na kuršlus i nered. Još sad kad nam u najgorem dijelu sezone Song ode na ACN, opaala biće veselo.
Nije al' može igrati, ima motor u du'etuBosco je napisao/la:Denilson je krmeleon/debil/slon/obućar/papak/konj/mazga. Denilson je qrac ali zadnji vezni nije.
Ramsey je centralni veznjak, nikakve veze on sa pozicijom DM-a nema, nikad je čak nije ni igrao čak ni kod Wengera gdje Bendtner igra krilo.![]()
Diaby je centralni vezni/ofanzivni vezni - u nas često igra ispomoć Fabregasu ili onome ko već mijenja maminu mazu.
Znači imamo jednog zadnjeg veznog i kada na Songovu poziciju staviš ili Diabya ili DeBilsona dobiješ osjećaj da gledaš neku dobru grčku tragikomediju.
Ramsey nije zadnji vezni, nikad nije ni bio i nikad neće ni igrat na toj poziciji.
Parker ili Diarra - eh oni bi nam došli ko melem na ranu. Odnosno jedan od njih, a ja bi rađe Scotta.
Od njih n možeš praviti DMFa nego to oni i jesu, ne primarno, al' sekundarno itekako, po potrebi. Denilson pogotovo.Bosco je napisao/la:Drugo je šta čovjek sve zna - a drugo je šta mu sve leži i kakve rezultate ostvaruje kada radi nešto što je za njega neprirodno. Npr ja nikad nisam znao crtat i ti od mene ne praviš umjetnika ( u prijevodu nemoš pravit pitu od govana), tako isto od Diaby, Ramseya i Denilsona nemoš pravit zadnjeg veznog. Možda da i Bendtnera stavi tu, uvjeren sam da ne bi odigrao ništa lošije od njih, a svi smo vidjeli da je iskusan i da zna spasiti čisti gol sa crte.
Dakle već je bolji od Debilsona u nečemu jer onaj apsolutno ništa ne zna.
Matuidi je dobar - ali ja bih Parkera rađe jer nama upravo trebo neko star, neko iskusan. Dosta mi je ove balavurdije više koja uvijek u presudnom trenutku bilo čega uspije da zasere. Evo moje glave ako bi mi izgubili prednost od četiri gola da smo u ekipi imali Parkera ili Vieiru.
Romaric iz Seville? Baš dobar igrač, 27 godinaBosco je napisao/la:Ma kakvi oni i zadnji vezni, oni ti zadnjeg veznog ne bi mogli igrat u Drini. Mani se ćorava posla, oni su na poziciji zadnjeg veznog čista nula i samo nam štetu nanose kada igraju tu, pa bez obzira jesu li ili nisu. Svejedno treba neko drugi. A moje želje znaš. Nemam ništa protiv Matuidija, ali ja bih radije nekog 28+ godina.
I nezaboravni JETBosco je napisao/la:Bili bismo sila, sviđaju mi se tvoja pojačanja uz ove naše internacionalce ne bi nam trebalo dugo da počnemo osvajat trofeje. Ja bih ako može tu dodao i onog wickhama iz Ipswicha, ima mali talenta, a već su govorili da je Alex Chamberlain potpisao za Arsenal, ali ništa od toga.
I ne zaboravi da smo ptpisali Carla Jenkinsona, a tu je i velika nada Lansbury.
I Samir Nasri je tu negdje...al' na klupi-Paja je napisao/la:A dje je u tom timu punom engleskih razvikanih prosjeka Samir Nasri?
Otkud ti ovaj?-Paja je napisao/la:
Moja zelja za narednu sezonu
Sczeczny, Sagna, Koscielny, Vermalen, Clichy, Song, Wilshare, Fabregas, Hazard, Nasri, Van Persie
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.