Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Arnelinho
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Arnelinho » 28 maj 2011, 19:32

Ste živi topnici? :roll:

Arsenal je ponudio 8 miliona funti za štopera Blekburna Krisa Sambu, piše Dejli Mejl. Arsen Venger želi da pojača defanzivnu liniju svog tima, a 27-godišnji Samba je navodno prvi na listi želja. 8-)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 maj 2011, 00:15

slika
sretan rodjendan shava
Rođen s tobom da budem

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 maj 2011, 00:39

Arnelinho je napisao/la:Ste živi topnici? :roll:

Arsenal je ponudio 8 miliona funti za štopera Blekburna Krisa Sambu, piše Dejli Mejl. Arsen Venger želi da pojača defanzivnu liniju svog tima, a 27-godišnji Samba je navodno prvi na listi želja. 8-)
Pun pogodak, odličan igrač, više nego dobar u skoku, koliko-toliko iskusan tj. sve ono što je potrebno Arsenalu ;)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 00:42

Ma kakav Samba, ja bih radije zadnjeg veznog. ;) Ali samo da nije ko Charlie Adam zadnji vezni. :lol:

Edit: Da se razumijemo Samba je životinja, ali baš sumnjam da će Verminator, Kos i Đuro biti povrijeđeni ko ove sezone, a imamo i Squilaccija :? te mladu nadu Bartleya.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 00:57

Baš zadnjih veznih imamo na pretek :? Ja na Ramseya ozbiljno računam, jer je za mene potencial ,samo takav.

Ja bih da mi klapimo Sambu (imadosmo mi već 5 štopera, prošlih sezon, neka ih) ,još kako Downinga ,Benzemu (ako može i Falcao-a uz njeg),Hazarda i ostalo po njegovoj želji (mada ako bude iš'o iz BvB09-a Gotze, njega želim u Arsenal i nigdje drugdje :evil: )

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 01:00

Kojih zadnjih veznih ? :D

Imamo Songa, a njema kad nema zbog kartona ili povredice to nazad ne liči ni na šta. Zapravo liči na kuršlus i nered. Još sad kad nam u najgorem dijelu sezone Song ode na ACN, opaala biće veselo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 maj 2011, 01:04

Frimpong.
Celik!3,2,2.

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 01:08

AllGunsBlazing je napisao/la:Frimpong.
Yebo te on. Pun mi je **** igračiča na kojim ćemo opet izgubiti sezonu i koji ce otici u najboljim godinama.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 01:13

Bosco je napisao/la:Kojih zadnjih veznih ? :D

Imamo Songa, a njema kad nema zbog kartona ili povredice to nazad ne liči ni na šta. Zapravo liči na kuršlus i nered. Još sad kad nam u najgorem dijelu sezone Song ode na ACN, opaala biće veselo.
Ramsey? Denilson? Pa i Diaby zna uskočit, mada je previše ofanzivan ,al' uostalom k'o i Song?
Trojca/četvorca. Možda Denilsonu pomahat i dovest Diaru ili Parkera :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 01:21

Denilson je krmeleon/debil/slon/obućar/papak/konj/mazga. Denilson je qrac ali zadnji vezni nije.
Ramsey je centralni veznjak, nikakve veze on sa pozicijom DM-a nema, nikad je čak nije ni igrao čak ni kod Wengera gdje Bendtner igra krilo. :lol:
Diaby je centralni vezni/ofanzivni vezni - u nas često igra ispomoć Fabregasu ili onome ko već mijenja maminu mazu.
Znači imamo jednog zadnjeg veznog i kada na Songovu poziciju staviš ili Diabya ili DeBilsona dobiješ osjećaj da gledaš neku dobru grčku tragikomediju.

Ramsey nije zadnji vezni, nikad nije ni bio i nikad neće ni igrat na toj poziciji.

Parker ili Diarra - eh oni bi nam došli ko melem na ranu. Odnosno jedan od njih, a ja bi rađe Scotta.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 01:28

Bosco je napisao/la:Denilson je krmeleon/debil/slon/obućar/papak/konj/mazga. Denilson je qrac ali zadnji vezni nije.
Ramsey je centralni veznjak, nikakve veze on sa pozicijom DM-a nema, nikad je čak nije ni igrao čak ni kod Wengera gdje Bendtner igra krilo. :lol:
Diaby je centralni vezni/ofanzivni vezni - u nas često igra ispomoć Fabregasu ili onome ko već mijenja maminu mazu.
Znači imamo jednog zadnjeg veznog i kada na Songovu poziciju staviš ili Diabya ili DeBilsona dobiješ osjećaj da gledaš neku dobru grčku tragikomediju.

Ramsey nije zadnji vezni, nikad nije ni bio i nikad neće ni igrat na toj poziciji.

Parker ili Diarra - eh oni bi nam došli ko melem na ranu. Odnosno jedan od njih, a ja bi rađe Scotta.
Nije al' može igrati, ima motor u du'etu :lol:
Denilsona ti fino naFali,neka polako :mrgreen: I meni se ne svidja, a nego šta, nego da katkad i odigra zadnjeg veznog.
Diaby isto (čini mi se na 1-2 tekme ove sezone) je igrao baš na poziciji Songa, samo da je za moj ukus malo preofanzivan za takvo što (al' kako rekoh i Song je pre pre preofanzivan za tu poziciju,mora i on malo smanjit).

Ako ode Denilson, onda dovest jednog, a vidiš ja bih najradije Matuidi-a(kažu prevel'ka cijena),onda dajte nam Diarru. :mrgreen: Parker je prestar.

Btw. I Djuro zna odigrat DMF u ekipi, na početku svojih igračkih dana je bio baš to. :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 01:34

Drugo je šta čovjek sve zna - a drugo je šta mu sve leži i kakve rezultate ostvaruje kada radi nešto što je za njega neprirodno. Npr ja nikad nisam znao crtat i ti od mene ne praviš umjetnika ( u prijevodu nemoš pravit pitu od govana :lol: ), tako isto od Diaby, Ramseya i Denilsona nemoš pravit zadnjeg veznog. Možda da i Bendtnera stavi tu, uvjeren sam da ne bi odigrao ništa lošije od njih, a svi smo vidjeli da je iskusan i da zna spasiti čisti gol sa crte. :lol: Dakle već je bolji od Debilsona u nečemu jer onaj apsolutno ništa ne zna.

Matuidi je dobar - ali ja bih Parkera rađe jer nama upravo trebo neko star, neko iskusan. Dosta mi je ove balavurdije više koja uvijek u presudnom trenutku bilo čega uspije da zasere. Evo moje glave ako bi mi izgubili prednost od četiri gola da smo u ekipi imali Parkera ili Vieiru.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 01:47

Bosco je napisao/la:Drugo je šta čovjek sve zna - a drugo je šta mu sve leži i kakve rezultate ostvaruje kada radi nešto što je za njega neprirodno. Npr ja nikad nisam znao crtat i ti od mene ne praviš umjetnika ( u prijevodu nemoš pravit pitu od govana :lol: ), tako isto od Diaby, Ramseya i Denilsona nemoš pravit zadnjeg veznog. Možda da i Bendtnera stavi tu, uvjeren sam da ne bi odigrao ništa lošije od njih, a svi smo vidjeli da je iskusan i da zna spasiti čisti gol sa crte. :lol: Dakle već je bolji od Debilsona u nečemu jer onaj apsolutno ništa ne zna.

Matuidi je dobar - ali ja bih Parkera rađe jer nama upravo trebo neko star, neko iskusan. Dosta mi je ove balavurdije više koja uvijek u presudnom trenutku bilo čega uspije da zasere. Evo moje glave ako bi mi izgubili prednost od četiri gola da smo u ekipi imali Parkera ili Vieiru.
Od njih n možeš praviti DMFa nego to oni i jesu, ne primarno, al' sekundarno itekako, po potrebi. Denilson pogotovo.

A što se tiče tebe i umjetnosti?! :lol: Koliko sam upućen i koliko znam na likovnim akademijama nauče i onog bez ruku da crta Mona Lize :D

Btw. Matuidi nije više mlad, 24 godine, samo je skuplji od Parkera, a ovaj prvi je post'o i reprezetant Francuske, tako da mu je i tp veliki plus. :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 01:51

Ma kakvi oni i zadnji vezni, oni ti zadnjeg veznog ne bi mogli igrat u Drini. Mani se ćorava posla, oni su na poziciji zadnjeg veznog čista nula i samo nam štetu nanose kada igraju tu, pa bez obzira jesu li ili nisu. Svejedno treba neko drugi. A moje želje znaš. Nemam ništa protiv Matuidija, ali ja bih radije nekog 28+ godina.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 02:00

Bosco je napisao/la:Ma kakvi oni i zadnji vezni, oni ti zadnjeg veznog ne bi mogli igrat u Drini. Mani se ćorava posla, oni su na poziciji zadnjeg veznog čista nula i samo nam štetu nanose kada igraju tu, pa bez obzira jesu li ili nisu. Svejedno treba neko drugi. A moje želje znaš. Nemam ništa protiv Matuidija, ali ja bih radije nekog 28+ godina.
Romaric iz Seville? Baš dobar igrač, 27 godina :D Mene impresionir'o sa par svojih tekmi (zajedno sa Kanuteom,kojeg ionao cijenim)...znam tvoje želje, a moje su da dovedemo par kvalitetnih engleza. :)
Baines,Downing,Albringhton,Young Richards i Cahill, pa nek' Wenger dovede makar 3 od ovih, ja prezadovoljan (imamo ih onda 6 :D )....
Da ih sklopim :mrgreen: :arrow:
Vojcech
Sagna-Cahill-Vermaelen-Baines
Song
Theo-Jack-Cesc-Downing
RvP

U zamjeni čuče: Aaron,Albringhton,Ricards i Gibbs (Younga neću brojat'), koliko bi mi bili engleskiji/britanskiji (lupam pridjeve :mrgreen: )tim. 9 engleza :shock:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 maj 2011, 02:07

Bili bismo sila, sviđaju mi se tvoja pojačanja uz ove naše internacionalce ne bi nam trebalo dugo da počnemo osvajat trofeje. Ja bih ako može tu dodao i onog wickhama iz Ipswicha, ima mali talenta, a već su govorili da je Alex Chamberlain potpisao za Arsenal, ali ništa od toga.

I ne zaboravi da smo ptpisali Carla Jenkinsona, a tu je i velika nada Lansbury. :)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 maj 2011, 02:13

A dje je u tom timu punom engleskih razvikanih prosjeka Samir Nasri?

Moja zelja za narednu sezonu

Sczeczny, Sagna, Koscielny, Vermalen, Clichy, Song, Wilshare, Fabregas, Hazard, Nasri, Van Persie
Zadnja izmjena: -Paja, dana/u 29 maj 2011, 02:17, ukupno mijenjano 1 put.
Dio Arsenala

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 02:16

Bosco je napisao/la:Bili bismo sila, sviđaju mi se tvoja pojačanja uz ove naše internacionalce ne bi nam trebalo dugo da počnemo osvajat trofeje. Ja bih ako može tu dodao i onog wickhama iz Ipswicha, ima mali talenta, a već su govorili da je Alex Chamberlain potpisao za Arsenal, ali ništa od toga.

I ne zaboravi da smo ptpisali Carla Jenkinsona, a tu je i velika nada Lansbury. :)
I nezaboravni JET :D
Eto ga i ti doda 3-4 engleza i to je već 12-13 engleza, mnogo bolje bi to izgledalo, jer englesku ligu valjda osvajaju engleski klubovi, druga logika mi ne ide u glavu. :D
Mali miks napravit, uz to ,sigurno ne bi bacili velike pare na ova pojačanja, Cahill je i najskuplji, a sve to se može otplatiti sa prodajom 3-4 igrača (Denilson, Squillaci,Nicklas itd) Samo Nicklas je vrijedan 15 milja eurića. :D
-Paja je napisao/la:A dje je u tom timu punom engleskih razvikanih prosjeka Samir Nasri?
I Samir Nasri je tu negdje...al' na klupi :lol:
Šalim se, igraju samo oni u najboljoj formi, pa kako ispa'ne. :mrgreen:
Zadržat naše najbolje igrače, dakako. :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 maj 2011, 02:19

-Paja je napisao/la:

Moja zelja za narednu sezonu

Sczeczny, Sagna, Koscielny, Vermalen, Clichy, Song, Wilshare, Fabregas, Hazard, Nasri, Van Persie
Otkud ti ovaj? :?

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 maj 2011, 02:24

Pa to je jedino zvucno pojacanje, imas onda i klupu dobru: Fabianski, Eboue, Gibbs, Miquel, Djorou, Diaby, Frimpong, Walcott, Miyaichi, Chamakh, to je realan tim Arsenala za slijedecu sezonu al eto ono kad bi se bas Wenger sad isprsio onda ovom nabrojanom timu dodaj Sambu i Remya, Miquel bi zavrsio u rezervama.
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.