FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Istina, zna Handanović kiksat i malo slabiji je na istrčavanjima, ali generalno dobar golman, dok Cesar sigurno nije zaslužio ovakav tretman.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Pricas gluposti.silenT je napisao/la:moje mišljenje je da je Handanović kiks golman i da bi mi u slučaju odlaska Cesara prvi izbor bio Castelazzi.. !
iskeširaj za slovensku ovcu 11 miliona, a potjeraj ikonu kluba... čestitke za deal....
Branca xebem ti mater nesposobnu!!!
btw. ^^ hvala što si mi prosvjetlio pamet svojim iscrpnim postom!
ps. boli me ona stvar za Morattijevu financijsku situaciju...
ako mu je teško nek proda klub, hvala mu za sve i zbogom!
Tko bi uzeo klub koji je u dugovima (jedino neki šeik) i oni se sve više i više gomilaju (ogromne plaće najveći razlog-greške iz prijašnjih sezona).
Inter (još) nema dovoljno prihoda (stadion...) da se riješi svih dugova i transferi su takvi kakvi jesu.Naš klub ne financira ni država,ni razno razni sponzori nego samo jedan čovjek koji od zarade svoje obiteljske firme Saras izdvaja novac za klub.
Istina je da je Moratti puno griješio,da je doveo neke nesposobne ljude u upravu,ali to ti ne daje razlog da pljuješ po svemu kada je očito iz tvog posta da ne razumiješ/ne želiš razumijeti ni približno situaciju u klubu.Zanima me koje bi ti to igrače doveo?I kojim novcem bi to sve isfinancirao?
Što se tiče Cesara,očito su mu ponudili smanjenje plaće na što on nije pristao i odlučili su se za raskid ugovora.Do nedavno su svi pričali kako bi otjerali Stankovića,Cambiassa i ostale jer su prestari i ne mogu ništa dati klubu i da nije bitno što su dosad napravili,da je njihovo vrijeme prošlo,a sad kad je slična situacija sa Julioneom opet se kritizira.Nikad zadovoljni.
I meni je žao kaj neću više gledat Cesara na golu,ne mogu zamislit Inter bez njega nikako i mislim da je mogao dati još par dobrih sezona klubu,al jbg život ide dalje,sretno mu u nastavku karijere i hvala na svemu što je dao za Inter.

Titoooo, kakav Samir Handanović i qrci palci..

Ma Cesar vise nije na nivou. Slazem se da treba da ide i ja al ne na ovaj nacin. Bukvalno ga se tjera.
Samke je golmancina, u to nema sumnje i ja sam zadovoljan s ovim transferom samo da su na malo ljepsi nacin rjesili stvari ca Julioneom.
[youtube][/youtube]
Cini mi se da smo samo SiamoNoi@ i ja optimisti sto se tice iduce sezone i pojacanja odnosno odlazaka.
Samke je golmancina, u to nema sumnje i ja sam zadovoljan s ovim transferom samo da su na malo ljepsi nacin rjesili stvari ca Julioneom.
[youtube][/youtube]
Cini mi se da smo samo SiamoNoi@ i ja optimisti sto se tice iduce sezone i pojacanja odnosno odlazaka.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Gle ovo nikako nije usteda. 11 mil + pola Faraonia je najmanje 12 mil €, ako uzmemo u obzir da Handanovic ima 2 mil € placu kako to moze bit usteda???
Imamo Cesara (boljeg golmana od Samira) + imamo Viviana koji da dobije priliku bi jednom najmanje dosao do kvaliteta Handanovica.
Ovaj potez uopce nije logican, niti malo. Kao fol stedimo i otpustamo jednu od najvecih legendi Intera da bi doveli Handanovica ma daj molim te.
Ovi novci su se mogli drugacije ulozit, prvenstveno mislim na veznjaka (Fernando ili De Jong) ili mozda Destra.
Inace sam 100% siguran da Julione nece u Milan.
[youtube][/youtube]
Julio Uno Di Noi!!!! Ovakvu legendu necemo imat jos dugo dugo vremena, pogotovo mi ovo smeta kad se sjetim kako je Julio plakao za svaku gresku koju je napravio na golu. Hvala ti na svemu legendo, za mene ces biti uvijek broj 1.
I da se pridruzim u **** majke Branci, crkni gade smrdljivi, crkni i **** od svetinje.
Zar nikome nije cudno da se **** samo Brazilci, Lucio,Maicon,Cesar. Vec se pricalo i prije da u Interu postoje klanovi i ja se uopce nebi cudio da je to istina, treba li reci da nas je zimus napustio i Motta koji je također Brazilac (iako igra za Italiju). Smijesno.
Imamo Cesara (boljeg golmana od Samira) + imamo Viviana koji da dobije priliku bi jednom najmanje dosao do kvaliteta Handanovica.
Ovaj potez uopce nije logican, niti malo. Kao fol stedimo i otpustamo jednu od najvecih legendi Intera da bi doveli Handanovica ma daj molim te.
Ovi novci su se mogli drugacije ulozit, prvenstveno mislim na veznjaka (Fernando ili De Jong) ili mozda Destra.
Inace sam 100% siguran da Julione nece u Milan.
[youtube][/youtube]
Julio Uno Di Noi!!!! Ovakvu legendu necemo imat jos dugo dugo vremena, pogotovo mi ovo smeta kad se sjetim kako je Julio plakao za svaku gresku koju je napravio na golu. Hvala ti na svemu legendo, za mene ces biti uvijek broj 1.
I da se pridruzim u **** majke Branci, crkni gade smrdljivi, crkni i **** od svetinje.
Zar nikome nije cudno da se **** samo Brazilci, Lucio,Maicon,Cesar. Vec se pricalo i prije da u Interu postoje klanovi i ja se uopce nebi cudio da je to istina, treba li reci da nas je zimus napustio i Motta koji je također Brazilac (iako igra za Italiju). Smijesno.
Nemoj ni ici, sjebi Brancu i Morattia do kraja.Julio Cesar, lo sfogo: "Io dall'Inter non intendo muovermi, resterò qui"
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Neka ostane. Bit ce drugi golman. Fino ponasanje i sa njegove strane. Sigurno mu je ponudjen slabiji ugovor al on je to odbio i sad ce sa 4,5 miliona neto da sjedi na klupi. meni je zao sto su se ovako ponijeli prema njemu, al ni on nije fer jbg. Trebalo se to sve na ljepsi nacin rjesit.
Istjerat ce i jedni i drugi svoj inat i to je to. Tako barem za sad izgleda.
Sutra je predstavljanje dresova i Palacia. Takodje sutra medicinski pregledi za novog prvog golmana Intera Handanovića.
Nego jednu stvar ne razumijem. Kukamo ovdje svi godinu dana kako su nam stari igraci kako ih se treba lagano rjesavat i sad kad se to desava (ili barem se pokusava) ne godi vam ni to.
Cesar je legenda, svi ga vole al sigurno je u velikom padu. Samke je trenutno bolji a jeftiniji golman svidjelo se to vama ili ne. Svi normalni navijaci bi slavili dovodjenje ponajboljeg golmana lige osim nas. Bog nam ne moze udovoljit.
Jos jednom ponavljam, u potpunosti se slazem s onim sto Branca radi ovo ljeto. Samo tako nastavi majstore.
Da smo se na vrijeme rjesavali ovih igraca iz triplete sad bi imali za klasu bolju ekipu. Al bolje ikad nego nikad
Istjerat ce i jedni i drugi svoj inat i to je to. Tako barem za sad izgleda.
Sutra je predstavljanje dresova i Palacia. Takodje sutra medicinski pregledi za novog prvog golmana Intera Handanovića.

Nego jednu stvar ne razumijem. Kukamo ovdje svi godinu dana kako su nam stari igraci kako ih se treba lagano rjesavat i sad kad se to desava (ili barem se pokusava) ne godi vam ni to.
Cesar je legenda, svi ga vole al sigurno je u velikom padu. Samke je trenutno bolji a jeftiniji golman svidjelo se to vama ili ne. Svi normalni navijaci bi slavili dovodjenje ponajboljeg golmana lige osim nas. Bog nam ne moze udovoljit.
Jos jednom ponavljam, u potpunosti se slazem s onim sto Branca radi ovo ljeto. Samo tako nastavi majstore.
Da smo se na vrijeme rjesavali ovih igraca iz triplete sad bi imali za klasu bolju ekipu. Al bolje ikad nego nikad

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Stvarno mi je u najmanju ruku smijesan potez intera da otjeraju Julio a dovedu za njegovu zamjenu Handanovica koji apsolutno kvalitetom se ne moze porediti sa Julio
Slazem se da se treba rijesit par igraca ali Cesar nije jedan od njih. Njemu su 32 godine i koliko god Handanovic bio dobar nikad nece biti kvaliteta Julia. Buffonu su 34, Casillas puni 32 i ni jednom klubu ne pada na pamet da ih se otjera na nacin na koji mi tjeramo Cesara.
Stankovic,Lucio,mozda i Maicon zasluzuju da odu ca zato sta nemogu vise pruziti igre na visokoj razini ali Julio definitivno ne.
I ponavljam ovdje nema ustede, mi imamo Viviana u kojeg smo se kleli da je novi Buffon, imamo Bardia koji je navodno veliki talent, imamo Castelazzia koji je uvijek krpio dobro kad Julio nije moga igrat i jednostavno kad sve saberes dobijes da nismo nista ustedili.
@ Yuto - mi uopce ne dobijamo na kvaliteti, samo mjenjamo igrace, ovo nije pojacanje nego zamjena i to losija, mozda me i iznenadi Handanovic ali ja mislim da on nece pruzit nista novo i nista bolje od Cesara, stovise siguran sam da ce imat vise kikseva od Julia.
Stankovic,Lucio,mozda i Maicon zasluzuju da odu ca zato sta nemogu vise pruziti igre na visokoj razini ali Julio definitivno ne.
I ponavljam ovdje nema ustede, mi imamo Viviana u kojeg smo se kleli da je novi Buffon, imamo Bardia koji je navodno veliki talent, imamo Castelazzia koji je uvijek krpio dobro kad Julio nije moga igrat i jednostavno kad sve saberes dobijes da nismo nista ustedili.
@ Yuto - mi uopce ne dobijamo na kvaliteti, samo mjenjamo igrace, ovo nije pojacanje nego zamjena i to losija, mozda me i iznenadi Handanovic ali ja mislim da on nece pruzit nista novo i nista bolje od Cesara, stovise siguran sam da ce imat vise kikseva od Julia.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- SoloJuve26
- Kontakt:
Sto se tice golmana jaki ste tu, samo da nece biti previse ovo i hocel ko od njih zeliti sjediti na klupi??
Gledam sad ovu izjavu Julia i govori kao trebo bi ostat i borit cu se za mjesto al po meni ako dobije kakvu ponudu sigurno ide.
Cesar vise nije vrhunski golman. Kolko je samo gresaka pravio u posljednje dvije godine. Fazon je sto je svima drag pa se prelazi preko toga.
Samir je trenutno 100% bolji golman.
Samir nek odradi 2 sezone tamam dok Bardi bude spreman i bit ce super.
Cesar vise nije vrhunski golman. Kolko je samo gresaka pravio u posljednje dvije godine. Fazon je sto je svima drag pa se prelazi preko toga.
Samir je trenutno 100% bolji golman.
Samir nek odradi 2 sezone tamam dok Bardi bude spreman i bit ce super.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Evo ga izgleda da je konacno gotovo i za Silvestrea. Navodno su Moratti i Zamparini zavrsili poso. 2 miliona posudba + 7 otkupa u naredne 3 godine (1 prva godina, 2 druga i 4 treca godina). Fin poso, u stilu Marotte
Benvenuto Matias !
Benvenuto Samir !
Fin dan sto se tice mercata. Jos bek, veznjak i eventualno Destro i to je to...
P.S. Sutra bi Forlan trebo i zvanicno raskinut ugovor.

Benvenuto Matias !
Benvenuto Samir !
Fin dan sto se tice mercata. Jos bek, veznjak i eventualno Destro i to je to...
P.S. Sutra bi Forlan trebo i zvanicno raskinut ugovor.
Zadnja izmjena: Yuto, dana/u 04 jul 2012, 21:05, ukupno mijenjano 1 put.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Ne znam sta vam smeta Handanovic, pa frajer je sigurno poslije Buffona i mozda Steka najbolji golman Serie A...
Odlicno pojacanje mada msm da vam on ipak nije trebao jer ste ionako imali dobrog golmana....
Kao sto Shabanoglou kaze bolje da ste te pare ulupili za transfer M'vile al' et....
Al' da je zaista kvalitet jeste....
Odlicno pojacanje mada msm da vam on ipak nije trebao jer ste ionako imali dobrog golmana....
Kao sto Shabanoglou kaze bolje da ste te pare ulupili za transfer M'vile al' et....
Al' da je zaista kvalitet jeste....
Ja stojim u redu onih koji misle da ovaj posao nema nikakve logike. @Tritolone je fino objasnio da smo mi ovim ustedili jedan obicni qrac, da prostite.
Uostalom JC uopste nije star, jer za golmana tek ulazi u najbolje godine, a toliko je zaduzio ovaj klub da je prosto nevjerovatno kako mu sad zahvaljuju. Cuj otjerati ovakvu legendu
OK, nije bio na svom nivou u proteklih aproksimativno 1.5-2 godine, ali iskreno ko je to bio na nivou ? Svi su podbacili u prosloj sezoni, izuzev standardno Zanettija, MIlita i mozda jos neko da je mogao zadovoljiti.
Kako bih volio da potpise za MIlan. Hebo li vam Destro mamu.
Uostalom JC uopste nije star, jer za golmana tek ulazi u najbolje godine, a toliko je zaduzio ovaj klub da je prosto nevjerovatno kako mu sad zahvaljuju. Cuj otjerati ovakvu legendu

OK, nije bio na svom nivou u proteklih aproksimativno 1.5-2 godine, ali iskreno ko je to bio na nivou ? Svi su podbacili u prosloj sezoni, izuzev standardno Zanettija, MIlita i mozda jos neko da je mogao zadovoljiti.
Kako bih volio da potpise za MIlan. Hebo li vam Destro mamu.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
doduše ako je odbrana loša a interova je bila preloša ove sezone odmah i golman radi greške. i buffon je griješio dosta prije 2 sezone.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
SiamoNoi je napisao/la:Pricas gluposti.
ti si ovdje da nas prosvjetliš već sam rekao...
SiamoNoi je napisao/la: Tko bi uzeo klub koji je u dugovima (jedino neki šeik) i oni se sve više i više gomilaju (ogromne plaće najveći razlog-greške iz prijašnjih sezona).
Inter (još) nema dovoljno prihoda (stadion...) da se riješi svih dugova i transferi su takvi kakvi jesu.Naš klub ne financira ni država,ni razno razni sponzori nego samo jedan čovjek koji od zarade svoje obiteljske firme Saras izdvaja novac za klub.
eto netko ima dati milijardu da kupi klub, a nema 40-50 miliona za sanaciju duga

SiamoNoi je napisao/la: Istina je da je Moratti puno griješio,da je doveo neke nesposobne ljude u upravu,ali to ti ne daje razlog da pljuješ po svemu kada je očito iz tvog posta da ne razumiješ/ne želiš razumijeti ni približno situaciju u klubu.Zanima me koje bi ti to igrače doveo?I kojim novcem bi to sve isfinancirao?
Moratti je sam od sebe nesposoban! to treba prihvatiti i to je istina... bio je nesposoban i prije Mourinha, a poslije njegova odlaska je još nesposobniji.... možemo mi srati i na Brancu, ali on ima šefa kojeg sluša i koji mu govori koga će kupiti, a koga neće....
SiamoNoi je napisao/la: Što se tiče Cesara,očito su mu ponudili smanjenje plaće na što on nije pristao i odlučili su se za raskid ugovora.Do nedavno su svi pričali kako bi otjerali Stankovića,Cambiassa i ostale jer su prestari i ne mogu ništa dati klubu i da nije bitno što su dosad napravili,da je njihovo vrijeme prošlo,a sad kad je slična situacija sa Julioneom opet se kritizira.Nikad zadovoljni.
očito svi lupate i izmišljate.. nađite mi text gdje mu je se ponudio novi slabiji ugovor molim vas! ...
btw. Stankoviću ruku na srce je vrijeme za oproštaj bio prije 2 godine..... naš uvjerljivo najgori igrač u te zadnje 2 sezone, ali ponovo je toliko dao za ovaj klub da se mora poštovati i ustati kad se spomene njegovo ime.... nažalost, mislim da će poslije Cesara i on biti točno ovako potjeran

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
haha Samir bolji golman od Julionea hahaha,prvo koliko je ovaj covjek samo zaduzio klub,a zaboravljamo utakmice iz prosle sezone koliko puta nas je samo vadio i kakve je intervencije pravio
kao sto Trito rece nikakve ni ustede ni poboljsanja kvaliteta,a ko klub samo "gubimo obraz" pa cemo opet dovodit novog Figa da odigra sezonu i postane "ikona" kluba,a legende i ljudi koji to zasluzuju se tjeraju na najruzniji nacin...
svi se slazemo da ekipi treba remont i svjeza krv,ali igraci koji mogu sigurno odigrat jos 2-3 dobre sezone(J.C. i Maicon) se daju za dzabe ili za sicu i nikakve zarade mi tu nemamo a dobit cemo losije igrace na tim pozicijama...
pa poslije triplete za ova dva igraca smo mogli glat uzet 50 mil. a sta danas radimo
mozda ce slijedeca sezona izgledat solidno al mi titule necemo vidjet ko zna koliko,a ako smo postali prosjecan klub za borbu za LP,moglo se okrenut nasoj Primaveri,a ne ovako samo nek se desava nesto na trzistu a kvalitet i ono sto Inter treba je spalo na vrlo niske grane

kao sto Trito rece nikakve ni ustede ni poboljsanja kvaliteta,a ko klub samo "gubimo obraz" pa cemo opet dovodit novog Figa da odigra sezonu i postane "ikona" kluba,a legende i ljudi koji to zasluzuju se tjeraju na najruzniji nacin...
svi se slazemo da ekipi treba remont i svjeza krv,ali igraci koji mogu sigurno odigrat jos 2-3 dobre sezone(J.C. i Maicon) se daju za dzabe ili za sicu i nikakve zarade mi tu nemamo a dobit cemo losije igrace na tim pozicijama...
pa poslije triplete za ova dva igraca smo mogli glat uzet 50 mil. a sta danas radimo

mozda ce slijedeca sezona izgledat solidno al mi titule necemo vidjet ko zna koliko,a ako smo postali prosjecan klub za borbu za LP,moglo se okrenut nasoj Primaveri,a ne ovako samo nek se desava nesto na trzistu a kvalitet i ono sto Inter treba je spalo na vrlo niske grane

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Neznam dali su ovi normalni, pa tjerati golmana u najboljim godinama , pa to nije normalno??? ali siguran sam da je nesto drugo u igri jer Lucio, Maicon i Julione su bili uvijek skupa i sad sve trojica odlaze, cak smo Lucia dali dzaba i ako smo mogli u normali nesto uzeti za njega! Da smo doveli golmana za neki 5-6 mil pa nebi nista rekao ali ovako
sumnjivo mi je sve ovo!

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ko da je doso Boruc a ne jedan od najboljih golmana lige.
Bravo Branca !
Samo ovako nastavi...

Bravo Branca !

Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Sin vlasnika Udinesea, Gino Pozzo, potvrdio je za ‘Gazzetta dello Sport’ da je dogovor sa Interom za Samira Handanovića kompletiran:
“Sada mogu potvrditi da je postignut dogovor sa Interom za Handanovića. U posao je uključen i mladi Interov igrač Faraoni. Ono što nedostaje u ovom trenutku je još samo potpis Samira i transfer će biti oficijalan”.
Prema ‘Sky’, posao je praktično završen. Obeštećenje iznosi 11 mil EUR i polovica ugovora Marca Faraonija. Slovenački golman će potpisati ugovor na 4 godine, a visina plate će iznositi 2 miliona plus bonusiž
fuuuujjjjjj 11mil+faraoni

“Sada mogu potvrditi da je postignut dogovor sa Interom za Handanovića. U posao je uključen i mladi Interov igrač Faraoni. Ono što nedostaje u ovom trenutku je još samo potpis Samira i transfer će biti oficijalan”.
Prema ‘Sky’, posao je praktično završen. Obeštećenje iznosi 11 mil EUR i polovica ugovora Marca Faraonija. Slovenački golman će potpisati ugovor na 4 godine, a visina plate će iznositi 2 miliona plus bonusiž
fuuuujjjjjj 11mil+faraoni

| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O
- L' Imperator
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.