FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 15 okt 2017, 12:35

Trenutno najveci problem nije borba za opstanak,nego zasto Ahmet slavi gol.. meni da neko onako nabraja djecu,zenz,roditelje,kada bi dao gol otisao bi pravo na tribinu i gurnuo mu k,,urac u usta,pa nek onda nabraja..

Sve nam je sporedno krivo,a niko nece da vidi da smo raspali se ...kriv je Ahmet,sudija,savez,crveni,vjetar,drugi teren,datum itd

Ali neka klicalo se Jagodicu i NJUO,a ljudi nas na dno doveli :tokralju:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 15 okt 2017, 12:48

Hare je kriv za ono sinoc i niko drugi. Budimo malo objektivni crveni karton je cist ko suza bio, na onom mjestu, bez ikakve potrebe, jedan od najiskusnijih igraca... Na sudiju se ne mozemo vadit al nikako, grijesio jeste al ne zaboravimo reci da nije sviro najmanje jednu ruku kad je Salkic igro rukom u 16 a mozda i dvije.

Salkic i Salihovic ne mogu vise igrat i tacka. Vracaju se Culum i Todorovic protiv Sirokog i trebalo bi to biti bolje. Hairlahovic je odigrao dobru utakmicu sinoc, pored Ordagica o kojem vise ne treba trosit rijeci.

Jel neko zna jel Skaha poceo trenirati punom parom, jel se moze racunati napokon na njega?

I pored svega sinoc oni su doveli Zlaju, pa ko ga postavi onde majko mila, ono je sramota. Sljedecu utakmicu ocekujem Nazifa Gljivu i Serifa Konjevica za mikrofonom :crazy:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 okt 2017, 13:03

benTzley je napisao/la:Jel neko zna jel Skaha poceo trenirati punom parom, jel se moze racunati napokon na njega?
Skaha odavno trenira, igrao je pol u Prokosovicima, al vjerovatno jos uvijek nije spreman da igra, bar ne za nivo Premijer Lige, ipak dugo nije igrao, nema tekmi u nogama itd

benTzley
Kontakt:

Post Postao/la benTzley » 15 okt 2017, 13:11

Chinaglia je napisao/la:
benTzley je napisao/la:Jel neko zna jel Skaha poceo trenirati punom parom, jel se moze racunati napokon na njega?
Skaha odavno trenira, igrao je pol u Prokosovicima, al vjerovatno jos uvijek nije spreman da igra, bar ne za nivo Premijer Lige, ipak dugo nije igrao, nema tekmi u nogama itd
Znam da trenira odavno al ne znam jel poceo punom parom trenirat. On nespreman je za klasu bolji igrac od Salihovica mislim da cemo se slozit tu.

Ako Petrovic ne vidi da Salihovic vise ne moze igrat onda ne znam stvarno, isto i Salkic koji nas drugu vec drugi put potapa. Mladom igracu se daje prilika kad vodis 4 : 0, 15 minuta pred kraj a ne protiv Zrinjskog i Sarajeva cijelu utakmicu.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 okt 2017, 13:17

Skaha igra kada igraju medjusobno na treningu, a igrao je i u Prokosovicima to pol s rezervama, prvo pol su igrali starteri, al obzirom da smo u nezahvalnoj situaciji i da on nije dugo igrao, ne ocekujem da cemo ga vidjeti prije polusezone, a kada prodje pripreme, mozda ga vidimo i u pocetnom sastavu

Salkic je maximalno zavaljen kao sto sam i rekao, i protiv Zrinje i protiv Sarajeva, nema se djetetu sta prigovorit, ili ga stavi na stopera ili ga ne stavljaj nikako, ili ga posalji na posudbu, mada to i nije pametno na ovim prostorima

zao mi je djeteta jer ce se o njemu stvorit slika kao da je rupa od igraca jbg

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 okt 2017, 13:25

Salkic je do sada pokazao da je kita od igrace,realno

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 okt 2017, 13:27

NjonjoVam je napisao/la:Salkic je do sada pokazao da je kita od igrace,realno
bilo bi lijepo da nekada argumentujete svoje tvrdnje, svako moze srati jbg

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 okt 2017, 13:39

Totalno promasena politika NJUO u dovodjenja igraca i stavljanje u vatru ovoliki broj mladih igraca sa igracima sa iskustvom qurcobolje......Nadam se da mozemo pored Viteza, Goska, Radnika i Celika ostati u PL.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 okt 2017, 14:03

Skver je napisao/la:Totalno promasena politika NJUO u dovodjenja igraca i stavljanje u vatru ovoliki broj mladih igraca sa igracima sa iskustvom qurcobolje......Nadam se da mozemo pored Viteza, Goska, Radnika i Celika ostati u PL.
Previse se vjerovalo Jagodicu i kontinuiranom dovodjenju igraca sa kojim ce napast titulu naredne sezone ;)

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 15 okt 2017, 14:04

Chinaglia je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:Salkic je do sada pokazao da je kita od igrace,realno
bilo bi lijepo da nekada argumentujete svoje tvrdnje, svako moze srati jbg
Dokaz-igre Salkića protiv Sarajeva i Zrinjskog,sve jasno ko dan o kakvom se talentu tj antitalentu radi.Sinoć 2 i 3 gol njegovi,lik ga pretrčaa kao da ga nema.Istina je da je Salkić boga molio da se sto rpije tekma završi...fuj!!
DRŽAVA TUZLA!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 okt 2017, 14:13

harry_90 je napisao/la:
Skver je napisao/la:Totalno promasena politika NJUO u dovodjenja igraca i stavljanje u vatru ovoliki broj mladih igraca sa igracima sa iskustvom qurcobolje......Nadam se da mozemo pored Viteza, Goska, Radnika i Celika ostati u PL.
Previse se vjerovalo Jagodicu i kontinuiranom dovodjenju igraca sa kojim ce napast titulu naredne sezone ;)
I samo Jagodic popusio....cuj titulu :urnebes: :urnebes: ....nije mogo sa Kikacima osvojit titulu goram-dolam lige, osvojit ce sa Slobodom PL :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :tokralju: :tokralju: :stop: :stop:...Stop nepotizmu i bahatom predcjedniku :urnebes: :urnebes:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 okt 2017, 14:29

Dali su obecanje navijacima i gradu da ce naredne sezone svim silama napasti titulu,samo me zanima sa kojim igracima jer sve sto je valjalo otjerali su,a doveli igrace koji su dosli da uzmu jos koju marku,a izricito su izjavili da takvi vise nece dolaziti na Tusanj :rol:

Da je ostao Stjepanovic imali bi koji bod vise,ali kada sam pisao u vezi njega,dodje jedan strucnjak sa ovog pdf-a i kaze mi kako su Culum i Jahic jeftiniji od njega i kao dobar potez NJUO :tokralju: :tokralju:

Iako si u borbi za opstanak,skroman igracki kadar imas,uzdas se u lose Celika i Viteza da bi mogao ostati u ligi,dovode se rinaka od igraca,potones za godinu,ali nije to problem,problem je u nama sto kratko vidimo,Ahmet sto slavi gol i savez kontra nas,a lijepo je receno da ce nas ljudi uzeti na zub,zbog bahacenja pojedinaca iz kluba ;)

Mozda je i Mehmedagic sinoc pomogao Sarajevu,jer je zelio ovo ljeto preci kod njih,al nesto se zakomplikovalo,pa sad da im se malo ulize :hmmmmm:

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 okt 2017, 14:30

Mali Salkić nije nivo za Premijer lige BiH. Pogledajte jučer, da se ne vraćamo na Zrinjski. Svako dodavanje neprecizno, većina ode u aut. Ispada kao iz voza. Svaki put su probili po toj strani, pa i Ignjatović s njim ispadne. Ne znam hoće li nekad biti taj rang, ali trenutno nije i tačka. Salihović s njim također. Hoćemo ekipu da nam jarani igraju, da znamo šta se događa u svlačionici, pa makar i zadnji bili. To je super šupljiranje, a ja ih znam takvih koliko ti Bog hoće
Niko, niko, samo Sloboda

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 okt 2017, 14:50

harry_90 je napisao/la:Dali su obecanje navijacima i gradu da ce naredne sezone svim silama napasti titulu,samo me zanima sa kojim igracima jer sve sto je valjalo otjerali su,a doveli igrace koji su dosli da uzmu jos koju marku,a izricito su izjavili da takvi vise nece dolaziti na Tusanj :rol:

Da je ostao Stjepanovic imali bi koji bod vise,ali kada sam pisao u vezi njega,dodje jedan strucnjak sa ovog pdf-a i kaze mi kako su Culum i Jahic jeftiniji od njega i kao dobar potez NJUO :tokralju: :tokralju:

Iako si u borbi za opstanak,skroman igracki kadar imas,uzdas se u lose Celika i Viteza da bi mogao ostati u ligi,dovode se rinaka od igraca,potones za godinu,ali nije to problem,problem je u nama sto kratko vidimo,Ahmet sto slavi gol i savez kontra nas,a lijepo je receno da ce nas ljudi uzeti na zub,zbog bahacenja pojedinaca iz kluba ;)

Mozda je i Mehmedagic sinoc pomogao Sarajevu,jer je zelio ovo ljeto preci kod njih,al nesto se zakomplikovalo,pa sad da im se malo ulize :hmmmmm:
Hoćeš reći vraćaju se Stjepanovic, Kostic i Efe sa preCjednikom jel to :D

Voli preCjednik Slobodu sacuvao ih tu kad se vrati stižu svi iz hana direktno na konjima bijelim :kafa:
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 okt 2017, 15:04

Zrinja nas razbije, mi pricamo o Salkicu, eto, zbog Salkica su nas razbili!

dal se vi uopste kontate u fudbal, znatel da stoperima nije isto igrat u formaciji s tri stopera i dva stopera, dosta njih se ne osjeca lagodno i mogu vam sada postaviti izjave igraca iz liga petice povodom toga! Salkic je protiv Zrinje igrao desnog stopera, tj bar je trebao, a on nije znao ko mu glavu nosi i nije on kriv zbog toga, vec losa takticka postavka, u toj formaciji je Todorovic wing-back, znaci igrac koji igra i krilo i beka, pokriva kompletnu bocnu stranu, a Salkic je igrao i stopera i desnog beka, nije imao nikakvu defanzivnu pomoc od Todorovica i zbog toga je bio ostavljen na milost i nemilost njihovom Todorovicu, van svoje komforne zone, a logicno je da on ne moze parirat Ognjenu Todorovicu koji je jedan od najboljih krilnih igraca u Premijer Ligi i bas je cudno sto ga je Todorovic ubijao, zamislite to, jedan od najboljih krilnih igraca u ligi ubija stopera koji igra van svoje pozicije i nema niciju pomoc

eh da, Zrinja nas je razbio i to nije zbog Salkica, vec zbog lose takticke postavke i drugi gol koji su nam zabili, pao je preko strane na kojoj igra Hare, jedan od nasih najboljih igraca, koji takodjer nije u toj situaciji imao pomoc drugog bocnog igraca, Lazevskog, znaci stoperi su ostavljeni na vjetrometini, pa normalno da ce te ljudi razbit

kako god okrenes, u odbrani je rupa, ako se stoperi uvuku unutra, razbit ce te preko bokova, ako razvuces odbranu, ubit ce te kroz sredinu jer ce imat maltene autoput do gola... zakljucak je jasan, bez bocnih igraca NE MOZES igrati tu formaciju, oni su glavni igraci u toj formaciji i ako oni nisu na nivou, stvaraju se rupe i pomjeranja u odbrani

protiv Sarajeva je ubacen na desnog beka (dijete je stoper), al tekma je bila gotova onog trenutka kada smo dobili crveni karton, jer nas je Sarajevo razbilo poslije toga, PROBIJALI SU PREKO OBA BOKA, ne samo preko desnog gdje je igrao Salkic, al eto, kriv je Salkic sto ne zna igrat desnog beka i sto ne moze cuvat krilne igrace, opet kazem, bas cudno da je krilni igrac brzi od stopera

stavite dijete na stopersku poziciju sa cetiri odbrambena igraca, pa da vidimo kako ce dijete odigrat, da mozemo reci da trenutno nije nivo za Premijer Ligu, da je kita od igraca itd... dijete je igralo u dvije tekme GDJE SMO RAZBIJENI kao ekipa, obje tekme je igrao van svoje pozicije i onda imate obraza pisat nesto lose o njemu, sram da vas bude

al za jednu stvar ste u pravu, siguran sam da je pozalio sto je usao u igru, vjerujem da mu nije do zivota bilo

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 okt 2017, 15:10

sviunapad1010 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Dali su obecanje navijacima i gradu da ce naredne sezone svim silama napasti titulu,samo me zanima sa kojim igracima jer sve sto je valjalo otjerali su,a doveli igrace koji su dosli da uzmu jos koju marku,a izricito su izjavili da takvi vise nece dolaziti na Tusanj :rol:

Hoćeš reći vraćaju se Stjepanovic, Kostic i Efe sa preCjednikom jel to :D

Voli preCjednik Slobodu sacuvao ih tu kad se vrati stižu svi iz hana direktno na konjima bijelim :kafa:
Sto se mene tice ne moraju se vala nijedan vratiti ,vec moja je zelja samo da klub bude u vrhu tabele,da nas ne samara ko kako stigne,da ne slusam vise suplje price kako je sve uredu,a klub na dnu tabele.. i to kada trazis previse je,pa ti kazu da si prevrtac ili da ides u Simin Han da pratis Slogu :lol:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 15 okt 2017, 15:14

Samo hoću reći pusti supljaru voliš Slobodu a radiš to sto radiš i to je to ništa dalje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 okt 2017, 15:26

Ja ti i dalje tvrdim da je Culum puno bolji igrač od Stjepanovica
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 okt 2017, 15:36

Čuj ovog :urnebes:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 15 okt 2017, 15:40

Hitman22 je napisao/la:

Ja ti i dalje tvrdim da je Culum puno bolji igrač od Stjepanovica
Jer je jeftiniji ?? :rol: :rol:

Sta sve necu procitat ovdje :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.