Sve nam je sporedno krivo,a niko nece da vidi da smo raspali se ...kriv je Ahmet,sudija,savez,crveni,vjetar,drugi teren,datum itd
Ali neka klicalo se Jagodicu i NJUO,a ljudi nas na dno doveli

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Skaha odavno trenira, igrao je pol u Prokosovicima, al vjerovatno jos uvijek nije spreman da igra, bar ne za nivo Premijer Lige, ipak dugo nije igrao, nema tekmi u nogama itdbenTzley je napisao/la:Jel neko zna jel Skaha poceo trenirati punom parom, jel se moze racunati napokon na njega?
Znam da trenira odavno al ne znam jel poceo punom parom trenirat. On nespreman je za klasu bolji igrac od Salihovica mislim da cemo se slozit tu.Chinaglia je napisao/la:Skaha odavno trenira, igrao je pol u Prokosovicima, al vjerovatno jos uvijek nije spreman da igra, bar ne za nivo Premijer Lige, ipak dugo nije igrao, nema tekmi u nogama itdbenTzley je napisao/la:Jel neko zna jel Skaha poceo trenirati punom parom, jel se moze racunati napokon na njega?
bilo bi lijepo da nekada argumentujete svoje tvrdnje, svako moze srati jbgNjonjoVam je napisao/la:Salkic je do sada pokazao da je kita od igrace,realno
Previse se vjerovalo Jagodicu i kontinuiranom dovodjenju igraca sa kojim ce napast titulu naredne sezoneSkver je napisao/la:Totalno promasena politika NJUO u dovodjenja igraca i stavljanje u vatru ovoliki broj mladih igraca sa igracima sa iskustvom qurcobolje......Nadam se da mozemo pored Viteza, Goska, Radnika i Celika ostati u PL.
Dokaz-igre Salkića protiv Sarajeva i Zrinjskog,sve jasno ko dan o kakvom se talentu tj antitalentu radi.Sinoć 2 i 3 gol njegovi,lik ga pretrčaa kao da ga nema.Istina je da je Salkić boga molio da se sto rpije tekma završi...fuj!!Chinaglia je napisao/la:bilo bi lijepo da nekada argumentujete svoje tvrdnje, svako moze srati jbgNjonjoVam je napisao/la:Salkic je do sada pokazao da je kita od igrace,realno
I samo Jagodic popusio....cuj tituluharry_90 je napisao/la:Previse se vjerovalo Jagodicu i kontinuiranom dovodjenju igraca sa kojim ce napast titulu naredne sezoneSkver je napisao/la:Totalno promasena politika NJUO u dovodjenja igraca i stavljanje u vatru ovoliki broj mladih igraca sa igracima sa iskustvom qurcobolje......Nadam se da mozemo pored Viteza, Goska, Radnika i Celika ostati u PL.
Hoćeš reći vraćaju se Stjepanovic, Kostic i Efe sa preCjednikom jel toharry_90 je napisao/la:Dali su obecanje navijacima i gradu da ce naredne sezone svim silama napasti titulu,samo me zanima sa kojim igracima jer sve sto je valjalo otjerali su,a doveli igrace koji su dosli da uzmu jos koju marku,a izricito su izjavili da takvi vise nece dolaziti na Tusanj![]()
Da je ostao Stjepanovic imali bi koji bod vise,ali kada sam pisao u vezi njega,dodje jedan strucnjak sa ovog pdf-a i kaze mi kako su Culum i Jahic jeftiniji od njega i kao dobar potez NJUO![]()
![]()
Iako si u borbi za opstanak,skroman igracki kadar imas,uzdas se u lose Celika i Viteza da bi mogao ostati u ligi,dovode se rinaka od igraca,potones za godinu,ali nije to problem,problem je u nama sto kratko vidimo,Ahmet sto slavi gol i savez kontra nas,a lijepo je receno da ce nas ljudi uzeti na zub,zbog bahacenja pojedinaca iz kluba![]()
Mozda je i Mehmedagic sinoc pomogao Sarajevu,jer je zelio ovo ljeto preci kod njih,al nesto se zakomplikovalo,pa sad da im se malo ulize
Sto se mene tice ne moraju se vala nijedan vratiti ,vec moja je zelja samo da klub bude u vrhu tabele,da nas ne samara ko kako stigne,da ne slusam vise suplje price kako je sve uredu,a klub na dnu tabele.. i to kada trazis previse je,pa ti kazu da si prevrtac ili da ides u Simin Han da pratis Slogusviunapad1010 je napisao/la:Hoćeš reći vraćaju se Stjepanovic, Kostic i Efe sa preCjednikom jel toharry_90 je napisao/la:Dali su obecanje navijacima i gradu da ce naredne sezone svim silama napasti titulu,samo me zanima sa kojim igracima jer sve sto je valjalo otjerali su,a doveli igrace koji su dosli da uzmu jos koju marku,a izricito su izjavili da takvi vise nece dolaziti na Tusanj![]()
Da je ostao Stjepanovic imali bi koji bod vise,ali kada sam pisao u vezi njega,dodje jedan strucnjak sa ovog pdf-a i kaze mi kako su Culum i Jahic jeftiniji od njega i kao dobar potez NJUO![]()
![]()
Iako si u borbi za opstanak,skroman igracki kadar imas,uzdas se u lose Celika i Viteza da bi mogao ostati u ligi,dovode se rinaka od igraca,potones za godinu,ali nije to problem,problem je u nama sto kratko vidimo,Ahmet sto slavi gol i savez kontra nas,a lijepo je receno da ce nas ljudi uzeti na zub,zbog bahacenja pojedinaca iz kluba![]()
Mozda je i Mehmedagic sinoc pomogao Sarajevu,jer je zelio ovo ljeto preci kod njih,al nesto se zakomplikovalo,pa sad da im se malo ulize
Voli preCjednik Slobodu sacuvao ih tu kad se vrati stižu svi iz hana direktno na konjima bijelim
Ja ti i dalje tvrdim da je Culum puno bolji igrač od Stjepanovicaharry_90 je napisao/la:Dali su obecanje navijacima i gradu da ce naredne sezone svim silama napasti titulu,samo me zanima sa kojim igracima jer sve sto je valjalo otjerali su,a doveli igrace koji su dosli da uzmu jos koju marku,a izricito su izjavili da takvi vise nece dolaziti na Tusanj![]()
![]()
Jer je jeftiniji ??Hitman22 je napisao/la:Ja ti i dalje tvrdim da je Culum puno bolji igrač od Stjepanovicaharry_90 je napisao/la:Dali su obecanje navijacima i gradu da ce naredne sezone svim silama napasti titulu,samo me zanima sa kojim igracima jer sve sto je valjalo otjerali su,a doveli igrace koji su dosli da uzmu jos koju marku,a izricito su izjavili da takvi vise nece dolaziti na Tusanj![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.