FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 15 feb 2010, 17:03

E pa nece ovako moci nije ovo saxov forum ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 feb 2010, 17:06

opet ovi oko europe...zadnji put niste izasli 25godina i vi se nasli pricat...koji jadnici...vec sam vam to pisao, posto pratite ovaj pdf vjerovatno i znate samo okrecete glavu...sad je jos i hajduk iz kule veci klub od hajduka s.

@sorry necu vise....end o njima od mene.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 15 feb 2010, 17:08

A utakmica sa Slobodom .. 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 feb 2010, 18:01

Igrali smo 1:1, Kerla je dao gol!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 feb 2010, 18:24

ps ozbiljan sam :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 feb 2010, 18:26

vidim ja niko ti ne vjeruje :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 15 feb 2010, 18:30

pile87 je napisao/la:vidim ja niko ti ne vjeruje :D
sto li :mrgreen:

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 15 feb 2010, 19:13

Seyo_TM je napisao/la:Igrali smo 1:1, Kerla je dao gol!
trebali smo to uzeti :( ponovo sam zabrinut. igracima kao da se nekad' igra a nekad' ne 8-)

zna li se tacan datum tekme protiv celika? :)
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 15 feb 2010, 19:22

zlaya_tm87 je napisao/la:
trebali smo to uzeti :( ponovo sam zabrinut. igracima kao da se nekad' igra a nekad' ne 8-)

pusti ba vidis da sejo ublehe baca ovda nismo ni mi levati
svoj ti pos'o !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 feb 2010, 19:23

Nije zajebancija fakat je 1-1 zavrseno

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 15 feb 2010, 19:25

zlaya_tm87 je napisao/la:

Ma moracemo uzeti samo on sto je u prvenstvu,ovo su pripreme,Amar jos nije izveo ekipu u istom sastavu,kalkullise ,mijenja,razmislja,sastavlja,rastavlja,sabire,oduzima...samo neka igraju utakmice,jesmo li usli u dvocifren broj pripremnih utakmica ???...ne sjecam se priprema sa ovolikim brojem utakmica...fantasticno
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 15 feb 2010, 19:26

haahhahahaha pa sta im je sigurno su umorni odigrali su 12 ili 13 utakmica u 15 dana nema veze nea mjesta za brigu
svoj ti pos'o !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 feb 2010, 19:28

boccaccio je napisao/la:Ma moracemo uzeti samo on sto je u prvenstvu,ovo su pripreme,Amar jos nije izveo ekipu u istom sastavu,kalkullise ,mijenja,razmislja,sastavlja,rastavlja,sabire,oduzima...samo neka igraju utakmice,jesmo li usli u dvocifren broj pripremnih utakmica ???...ne sjecam se priprema sa ovolikim brojem utakmica...fantasticno
Mislim da jesmo, jos uvijek izgleda nisu skontali s kim bi mogli generalku igrati po povratku, dole ce mo jos odigrati najmanje dvije utakmice!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 15 feb 2010, 19:30

Detalj s utakmice na Poljudu (FOTO: Split.com.hr)

Na Poljudu isplivao potencijal skriven u bh.ligi

Ambijent Poljuda i renomirani protivnik nadahnuli su nogometaše Željezničara da protiv Hajduka pruže izvrsnu partiju.

Susret na Poljudu pokazao je da momčad Željezničara posjeduje potencijal koji ne može unovčiti u utakmica domaćeg prvenstva. Utakmica u Splitu podsjetila je na neka romantična nogometna vremena, poljudska školjka i navijački dekor izvukao je maksimum iz plavih koji su bili ravnopravan protivnik hrvatskom prvoligašu i jednom od najuspješnijih klubova bivše države. S tim se slaže i prvi asisteni Amara Osima – Dino Đurbuzović.

Na Poljudu smo najbolje vidjeli koliko je psiha bitna u fudbalu. Navijanje s obje strane, prelijepi stadion, protivnik s renomeom, sve je to dovelo do toga da većina igrača Željezničara čak iznenadi i same sebe onim što su pružili.

Iako moramo biti sretni i ponosni, ovo je velika odgovornost za prvotimce, jer moraju isto ovako igrati protiv protivnika u našoj ligi. Od bljeska nema ništa, pravi profesionalci konstantno igraju kvalitetno, bez obzira na protivnika, ambijent - rekao je Đurbuzović za Avaz.

Bilo je uživanje igrati u onakvoj atmosferi, naši navijači su bili izvrsni, a mislim da smo i mi na terenu ispunili zadatke trenera i uspješno se nosili s Hajdukom. Nije toliko bitan rezultat, koliko činjenica da smo podigli samopouzdanje i vidjeli da se možemo nositi i s renomiranim protivnicima - rekao je Svraka koji je netom napunio 22 godine.

Željezničar će u Međugorju ostati do narednog vikenda, a planirane su još utakmice sa Slobodom, Rudarom iz Kaknja i Veležom, na oproštaju Adisa Obada.

evo jos dvije tekme medu kojima je i mec sa velezom sa s p o r t i n. b a
svoj ti pos'o !

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 15 feb 2010, 19:41

pile87 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Ma moracemo uzeti samo on sto je u prvenstvu,ovo su pripreme,Amar jos nije izveo ekipu u istom sastavu,kalkullise ,mijenja,razmislja,sastavlja,rastavlja,sabire,oduzima...samo neka igraju utakmice,jesmo li usli u dvocifren broj pripremnih utakmica ???...ne sjecam se priprema sa ovolikim brojem utakmica...fantasticno
Mislim da jesmo, jos uvijek izgleda nisu skontali s kim bi mogli generalku igrati po povratku, dole ce mo jos odigrati najmanje dvije utakmice!
znaci planira se generalka na grbavici?

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 15 feb 2010, 19:43

Bilo je uživanje igrati u onakvoj atmosferi, naši navijači su bili izvrsni, a mislim da smo i mi na terenu ispunili zadatke trenera i uspješno se nosili s Hajdukom
Malo se pretjeruje sa velicanjem te atmosfere na Poljudu,jos ce neko sa strane pomisliti da mi igramo po pasnjacima pred stotinjak gledalaca i da je nasim klubovima vrhunski dozivljaj doci u Split i vidjeti kako izgleda 6000 gledalaca.Mislim da je to samo zbog toga jer je poljudski stadion lijep kao gradjevina,mada je toliko zapusten da sam se prosle godine zgrozio,WC nije ociscen jedno 10 godina a mokraca i fekalije su visine 20-tak centimetara...

Hocu da kazem da je Zeljeznicar samo u jesenjem dijelu odigrao desetak utakmica i sa vise gledalaca i sa boljim navijanjem....ovdje u Banjaluci je bilo 13 000....

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 15 feb 2010, 19:51

Schlager je napisao/la:
Bilo je uživanje igrati u onakvoj atmosferi, naši navijači su bili izvrsni, a mislim da smo i mi na terenu ispunili zadatke trenera i uspješno se nosili s Hajdukom
Malo se pretjeruje sa velicanjem te atmosfere na Poljudu,jos ce neko sa strane pomisliti da mi igramo po pasnjacima pred stotinjak gledalaca i da je nasim klubovima vrhunski dozivljaj doci u Split i vidjeti kako izgleda 6000 gledalaca.Mislim da je to samo zbog toga jer je poljudski stadion lijep kao gradjevina,mada je toliko zapusten da sam se prosle godine zgrozio,WC nije ociscen jedno 10 godina a mokraca i fekalije su visine 20-tak centimetara...

Hocu da kazem da je Zeljeznicar samo u jesenjem dijelu odigrao desetak utakmica i sa vise gledalaca i sa boljim navijanjem....ovdje u Banjaluci je bilo 13 000....
to je samo dokaz da je nasa igracka scena rame uz rame sa njihovom - bili bi i bolji da i mi imamo klub tipa dinama
a sto se tice navijacke tu ne treba ni govoriti...tu smo odavno znali da smo bollji...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 15 feb 2010, 19:53

fcz je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
znaci planira se generalka na grbavici?
sumnjam za generalku na Grbavici jer bi samo teren unistili, ionako ce cirkus od terena biti kad podje prvenstvo

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 15 feb 2010, 20:09

19HzsA87 je napisao/la:
Schlager je napisao/la:

to je samo dokaz da je nasa igracka scena rame uz rame sa njihovom - bili bi i bolji da i mi imamo klub tipa dinama
a sto se tice navijacke tu ne treba ni govoriti...tu smo odavno znali da smo bollji...
Da malo ne pretjerujete :?: ne kažem da je HNL neka strašna liga,da je u rangu Bundesa ali je ipak bolja i mnogo mnogo organizovanija....naša liga je dno dna,klasicni cirkus - govorim o organizaciji lige.
Nebi se baš ni složio po pitanju navijacke scene...BBB je možda najjaca navijacka skupina na balkanu,najorganizovanija sigurno,znamo sve o Torcidi,ne treba zaboraviti ni Armadu koja je vrlo kvalitetna,Kohorta takođe.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 15 feb 2010, 20:28

nema navijacke scene na ovom forumu :lol:
a citam modria istupa iz lige,mislim da bi i mi tu profitirali malo posto smo izgubili,siroki je pobijedio kao i zrinjski cini mi se,to bi znacilo da bi se borba za prvaka ucinila znatno zanimljivijom ali za naseg zelju dosta povoljnije mislim...pile seyo stole vi znate kako to ide 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik i 18 gostiju.