BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Blaszczykowski
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Blaszczykowski » 24 jun 2013, 08:43

Omerbavarac je napisao/la:U sutrasnjem izdanju kickera izlazi clanak o tome zasto je BvB odustao od Pjanica. Navodno isti nije uopste zelja Kloopa.
Ovo mi djeluje sasvim logično. Pjanić je po igračkom profilu sličan tip igrača kao i Gundo i Sahin. Osim toga, njegova sposobnost da igra protiv presinga je upitna, a pogotovo njegova sposobnost da i sam igra presing.

Ako sam dobro pohvatao, Gundo izjavio da će odluku o produženju ugovora donijeti nakon što vidi kakve će igrače klub dovesti u ovom prijelaznom roku. Još jedan razlog da uprava odradi dobar posao u nadolazećim tjednima. Mada, ako bi već netko morao ići od ovih najboljih igrača, Gundo mi djeluje kao najbezbolnija opcija, pošto vjerujem da bi ga Nuri dostojno zamijenio.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 24 jun 2013, 09:51

edobvb je napisao/la:Eno agent od gundogan, pregovara u madridu transfer.Dobro smo krenuli.. poslije izdajnika imamo lewata, koji zeli da ide.Sada imamo gundogan I on ce u real ...humi ce u barcu, reus u man.city super nemoze biti bolje.Nabijem ih sve trojicu na **** I kloppa I zorca I watcke .samo ih lova zanima.Drugi se pojacavaju mi prodajemo... totalno su nesposobni , **** ih euro... zao I'm dati lovu
Ovakve kao tebe bih našamarao kao malu djecu. Ti nisi ništa drugo nego obični ERFOLGSFAN, a takvih mi je PK. Ljudi zaboravljaju gdje je BVB bio kad ih preuzeo Watzke - da gospodo, BVB je bio pred stečajem, a pogledajte si momčad koju je 2008. preuzeo Klopp.

btw. edo pridužit češ se ignore listi silnim yayarcima jer tvoji postovi nemaju veze s vezom, a ovakav bezobrazluk je uvreda ne samo za našu genijalnu trojku već i za sve one prave navijače koji su prošli s BVBom trubulencije itd...

I da, drago mi je da od tog Pjanića nema ništa jer lik jednostavno ne paše u naš sistem. Od njega nema ni P od Presinga što je izuzetno bitno za našu igru, a pogotovo na poziciji zehnera.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 24 jun 2013, 09:55

Uhh 8-)

Barrios dobio raskid ugovora sa kinezima, jer ovi valjda nisu isplacivali plate, sta li... Sad moze "ablösefrei" da ide (fifa), a kao zelju je istakao povratak u BL.

Suzi sta cekas. Eto odlicnog bekapa za levata. Pola godina nek ga doktor jos vrati iz mrtvih i eto idealne zamjene.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 24 jun 2013, 14:47

Prle goni se u ...., sta ti znas o fudbalu..ti bi isamarao..debilu jedan

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 24 jun 2013, 16:31

Izgleda da ste ponudili 24 mil eura za Isca. Zadnji dana se piše o njegovoj izjavi da je antimadridista. Mislim da ipak nije realno da on dođe u BVB. Ponuda će morati biti i veća.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 24 jun 2013, 18:38

FRANK RIBERY je napisao/la:Izgleda da ste ponudili 24 mil eura za Isca. Zadnji dana se piše o njegovoj izjavi da je antimadridista. Mislim da ipak nije realno da on dođe u BVB. Ponuda će morati biti i veća.
25 miliona evra se procjenjuje da mu je trzisna vrijednost ...
Sto se tice te izjave u vezi Madrida, to su mediji tek sada iskopali nesto od ranije, jer je Isco na pragu Reala iz Madrida.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 24 jun 2013, 18:39

Svakim danom u svakom pogledu sve mi vise ova nasa trojka ide na racku... Ako propuste pantera ozbiljno cu im se zamjerit :mrgreen:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 jun 2013, 19:02

Omerbavarac je napisao/la:U sutrasnjem izdanju kickera izlazi clanak o tome zasto je BvB odustao od Pjanica. Navodno isti nije uopste zelja Kloopa.
Evo članka ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 jun 2013, 19:15

Ocigledno da svi mediji opasno bacaju bombe kada je u pitanju BvB i ovaj transfer rok.Objavljivalo se sve i svasta,dosta puta su neki transferi bili i gotovi a na kraju se sazna da Borussia uopste nije zainteresovana za tog igraca.
Po svim pricama,da su htjeli Eriksen bi vec bio u Dortmundu ali ocigledno da on nije ni blizu vrha sto se tice zelja uprave.
Jedina provjerena stvar je interesovanje za KDB-a i Chelsea-jeve zelja da ga zadrze...sve ostalo,"rekla-kazala".

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 jun 2013, 00:40

Ja mislim da je Ericsen postao alternativa nakon sto je izjavio da se osjeca kao BvB-ovac (ili nesh u tom smislu)... BvB sigurno nece ostati praznih dzepova,sigurbo ce doci pojacanja,samo se moraju paziti da na kraju ne kesiraju kao Liverpool 40 i kusur miliona za igrace koji ne vrijede ni cetvrtinu toga zato sto su kupovali igrace u zadnjim sekundama prelaznog roka...
Stern des Südens

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 25 jun 2013, 03:30

Edin Dzeko potpisao za bd....dugo ocekivani transfer!!!..:))

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 25 jun 2013, 03:47

Edo sinko, prevse hodas po suncu preko dana, drz se hlada. Nisi mi nesto dobar.

Nego inace nisam duze pratio temu, zato sto mi ide na hurac sve ovo iscekivanje hoce li biti kakvi pojacanja. Ne pratim vise ni stranice za transfere sem danas, usao sam i opet ista prica. Puno ih nagadja i pise gluposti ko bi mogao doci, ali trebalo bi se desiti nesto ove sed. jbg.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 25 jun 2013, 09:04

Dali je kome poznat ovaj meksikanac Corona? Igra u20 wm.
Navodno smo zainteresovani. A nebi me cudilo da trojka opet ganja neki novi slucaj "kagava".

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 25 jun 2013, 11:15

Kako smo samo aktivni ovaj prelazni rok. Vec smo sredili i deveti transfer ove godine...
Sobiech u Hamburg
Izgleda pocinjemo sezonu sa juniorima :mrgreen:

H'ebote pola lige snadbijevamo sa igracima

Perisic > Wolfsburg
Koch > Mainz
Leitner > Stuttgart
Bittencourt > Hannover
Götze > Buy€rn
Santana > Scheisse
Sobiech > Hamburg
Ginczek > Nürnberg

Fali samo jos tutnut Schiebera Frankfurtu... :mrgreen:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 25 jun 2013, 12:15

Lokos19 je napisao/la:Uhh 8-)

Barrios dobio raskid ugovora sa kinezima, jer ovi valjda nisu isplacivali plate, sta li... Sad moze "ablösefrei" da ide (fifa), a kao zelju je istakao povratak u BL.

Suzi sta cekas. Eto odlicnog bekapa za levata. Pola godina nek ga doktor jos vrati iz mrtvih i eto idealne zamjene.
Gdje si pročitao tu vijest?

Čitao sa nešto slično da vjerovatno ide iz kluba jer želi promjenu sredine, ali nije isključena ni mogućnosti navodnog transfera u drugi kineski klub.

Kako god, dobro bi došao napadu BVB-a kao alternativa za Lewata. Sigurno da nije prestar i da može pratiti tempo i poslužiti kao prilično koristan backup. Sjećam se da je često tresao mreže u žutom dresu, u maniru rasnog golgetera što to on i jeste. Transfer u Kinu je bio iznenađujući i prerano se dogodio. Loša odluka, ali otišao je zaraditi novac na Bliskom Istoku i možemo ga na neki način razumjeti. Fudbal je, na kraju krajeva, posao u kojem ljudi zarađuju novac. Ukoliko bi se vratio, nadam se da bi se uprava riješila Schiebera.

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 25 jun 2013, 12:56

Claus je napisao/la: Gdje si pročitao tu vijest?
Neznam gdje sam prvo naletio. Ali su njegov slucaj vec prenijeli svi vodeci portali i novine u njemackoj. Izgleda da je Bremen dobro zainteresovan, uz Wolfsburg. Nasi kao nece ga. :o

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 jun 2013, 17:25

Sa Džeke i Martineza na Barriosa hmm. :|
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Lokos19
Kontakt:

Post Postao/la Lokos19 » 25 jun 2013, 17:39

Saurman je napisao/la:Sa Džeke i Martineza na Barriosa hmm. :|
Nepravi se blesav :mrgreen:
Barrios ako vec, kao drugi napadac ;)
Dzeko bi bio opcija da ste vi na vrijeme za levata stavili ponudu na sto... bem'u sto ste takve cicije :)

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 25 jun 2013, 18:22

Neznam samo sta cekaju sa shiberom, treba I njega uvaliti nekom od bundesligasa.Koji ce nam hurac on! :)

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 25 jun 2013, 19:03

Shieber okretan ko doner :D
Željezničar
Borussia Dortmund

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.