Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 11 jan 2011, 21:54

Nail for Real je napisao/la:Price rekla-kazala. I kakve veze to ima sa Edinom?
Pa nikakve.Sta ima Dzeko veze sa Manchesterom.On je iz Sarajeva. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 jan 2011, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jan 2011, 21:55

Bosnier je napisao/la:Ja mislim da je Spaho bio , nisam siguran , moze li se ovo provjeriti na netu ?
Idi par stranica nazad. Jasno dokazano ko ima najvise navijaca. Cak kad je United igrao na njihovom stadionu poslje rata, United je imao vise gledalaca.

Ali dobro, ako je Velid Spaho rekao onda ne znam mogu li vjerovat statistici.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 11 jan 2011, 21:55

harishp je napisao/la:
Pa nikakve.Sta ima Dzeko veze sa Manchesterom.On je iz Sarajeva.
Kakve veze ima koliko navijaca ima odredjeni klub sa jednim igracem istog? Hajd' da je tema Manchester City...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 11 jan 2011, 21:56

Pa ima veze sa Edinom jer je i on danas to izjavio,tj da City ima vise navijaca u Mancesteru od Uniteda! To je potvrdio i Ferguson,to u Engleskoj svi znaju! glupo je sad raspravljati s tim cinjenicama! nego je li se Silva oporavio,on je jako vazan igrac za City,vidjelo se to u zadnje dvije utakmice gdje nije igrao,skroz druga ekipa,ipak on napadace hrani loptama...pogotovo ce to biti vazno za Dzeku! nadam se da ce City ove godine osvojiti barem jedan trofey,Englesku ligu ili Evropsku ligu!..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 jan 2011, 21:58

bosnas_ je napisao/la:
Pa ima veze sa Edinom jer je i on danas to izjavio,tj da City ima vise navijaca u Mancesteru od Uniteda! To je potvrdio i Ferguson,to u Engleskoj svi znaju! glupo je sad raspravljati s tim cinjenicama! nego je li se Silva oporavio,on je jako vazan igrac za City,vidjelo se to u zadnje dvije utakmice gdje nije igrao,skroz druga ekipa,ipak on napadace hrani loptama...pogotovo ce to biti vazno za Dzeku! nadam se da ce City ove godine osvojiti barem jedan trofey,Englesku ligu ili Evropsku ligu!..
Je li dozvoljeno lagati na ovom forumu? Dobro ako je neko glup ko tocak, pa ne zna bolje (kao vjecna zlatna kanta), ali ovo se predstavlja kao neka cinjenica. A bez ikakvog dokaza. Zanimljivo.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 11 jan 2011, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 11 jan 2011, 21:58

@Zlaya tm .. Hvala ti ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 jan 2011, 22:05

Kako zlatna kopita rece da je vise Manchesterovaca navijaca u Manchesteru.Onda mu moramo vjerovati.Jesu li oni gradjani ili sa periferije ,manje vise. :lol:
Uostalom zna i Dzeko sta vallja :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 11 jan 2011, 22:10

haha evo i bbc prenosi njegovu izjavu, Dzeko najveca zvijezda u Engleskoj, a jos nije izasao na teren :mrgreen:

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 358383.stm
"Like a krme in Teheran."

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 11 jan 2011, 22:12

Cartman je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:
Je li dozvoljeno lagati na ovom forumu? Dobro ako je neko glup ko tocak, pa ne zna bolje (kao vjecna zlatna kanta), ali ovo se predstavlja kao neka cinjenica. A bez ikakvog dokaza. Zanimljivo.
aj
I ja sam citao da Mancester C. ima puno vise navijaca u Mancesteru od Uniteda,u Engleskoj cjeloj taj broj je takodjer na strani Citya,ali je United veci klub logicno,ima neuporedivo vecu historiju od komsija.. za koju godinu kada City podje osvajati trofeje,svi navijaci Uniteda ce vjerovatno biti navijaci Citya..
Nego danas citam da vlasnik Mancester Citya Bin Zayed ili kako se vec zove,ima bogatstvo u iznosu od 1 trilion dolara(hiljadu milijardi $ ) a Roman Abramovic 11,3 milijarde $..(sto je u odnosu na ovoga sica) tako da ce City mozda vec sljedece godine biti klub broj 1 u svijetu! mogu misliti samo kakva pojacanja spremaju za ljeto..iako im po meni pojacanja nisu potrebna,jer na svakoj poziciji u timu imaju dva izvrsna nogometasa! kad se uigraju gdje ce im biti kraj!..

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 11 jan 2011, 22:23

1 trilion dolara(hiljadu milijardi $ )????????

aj dont anderstend
Thomas Müller - Fußballgott

Alfonso
Kontakt:

Post Postao/la Alfonso » 11 jan 2011, 22:27

Raja gdje se mogu naci titlovi za film BLUE MOON RISING.
ja ne mogu nigdje da nadjem

pozzz

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 11 jan 2011, 22:29

avlami97 je napisao/la:
brazzo je napisao/la: ne znam na osnovu čega se zaključuje da City ima više navijača od Uniteda u samom Manchesteru i to piše ''u gradu'' :roll: Pa grad Manchester nije k'o Baščaršija pa eto u njoj ima najviše navijača Citya :| teško je govoriti i tvrditi bilo šta, dok se ne svako ne uvjeri sam ali pošto vjerovatno niko od nas neće vidjeti Manchester i Englesku nemamo šta nagađati.
Ovo sam napisao prije četiri dana, a danas se i Džeko složio sa mojom konstatacijom da City ima više navijača u gradu od Uniteda.
Ne vrijedi pričati i pisati o tome kad se neko vodi neutemeljenim i smiješnim argumentima tipa ja čuo,ovaj onaj rekao i slično bolje je uključiti mozak i sam promisliti nego vjerovati svemu što čuješ i pročitaš. Da ne bude off topic može li neko napisati hoće li biti prijenosa te tekme Citya protiv Wolwsa ?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 11 jan 2011, 22:29

Ove engleske medije su stvarno velika gov.na :twisted:

citam ove njihove naslove o Dzeki
''Dzeko izaziva Manchester United''
''Dzeko provocira navijace Uniteda''
itd

A mnogi koji vide naslov odmah pocnu pljuvati po Dzeki i pisati svakve stvari u komentarima.

Dzeko je samo rekao da je cuo da City u Manchesteru ima vise navijaca nego United, to je njegova izjava, a medije odmah pocele manipulirati tom izjavom :evil:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 11 jan 2011, 22:31

Bogatstvo mu je 1000 milijardi dolara! do sada je u City ulozio 1 milijardu,sto znaci sicu:)

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 11 jan 2011, 22:34

brazzo je napisao/la: Da ne bude off topic može li neko napisati hoće li biti prijenosa te tekme Citya protiv Wolwsa ?
Da , već sam to napisao u pdf Engleske lige .
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jan 2011, 22:39

Alfonso je napisao/la:Raja gdje se mogu naci titlovi za film BLUE MOON RISING.

pozzz
Ja ga isto ne mogu naći...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 11 jan 2011, 22:41

Alfonso je napisao/la:Raja gdje se mogu naci titlovi za film BLUE MOON RISING.

pozzz
ni ja ne mogu da nadjem...engelski prevod a o nasem da ne govorim....ako neko uspije nac sta nek podijeli s rajom...osjecam se ko da sam samo pola filma ogledo...:)

fahrenheit
Kontakt:

Post Postao/la fahrenheit » 11 jan 2011, 22:43

k_c je napisao/la:Bogatstvo mu je 1000 milijardi dolara! do sada je u City ulozio 1 milijardu,sto znaci sicu:)

:lol: :lol: odakle je on, mislim sa koje planete, posto najbogatiji predstavnik zemlje ima 66 milijardi $ :mrgreen:
"Like a krme in Teheran."

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 11 jan 2011, 22:45

Pauk je napisao/la:Ove engleske medije su stvarno velika gov.na :twisted:

citam ove njihove naslove o Dzeki
''Dzeko izaziva Manchester United''
''Dzeko provocira navijace Uniteda''
itd

A mnogi koji vide naslov odmah pocnu pljuvati po Dzeki i pisati svakve stvari u komentarima.

Dzeko je samo rekao da je cuo da City u Manchesteru ima vise navijaca nego United, to je njegova izjava, a medije odmah pocele manipulirati tom izjavom :evil:
Dzeko, dobro dosao u Englesku ;)
Takvi su ti Engleski novinari,

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 11 jan 2011, 22:47

fahrenheit je napisao/la:
k_c je napisao/la:Bogatstvo mu je 1000 milijardi dolara! do sada je u City ulozio 1 milijardu,sto znaci sicu:)

:lol: :lol: odakle je on, mislim sa koje planete, posto najbogatiji predstavnik zemlje ima 66 milijardi $ :mrgreen:
malo me stid reči ali sam i ja pročitao ovu informaciju :arrow: Avazov Sport :oops: a kad su to oni pogriješili :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.