Pa nikakve.Sta ima Dzeko veze sa Manchesterom.On je iz Sarajeva.Nail for Real je napisao/la:Price rekla-kazala. I kakve veze to ima sa Edinom?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pa nikakve.Sta ima Dzeko veze sa Manchesterom.On je iz Sarajeva.Nail for Real je napisao/la:Price rekla-kazala. I kakve veze to ima sa Edinom?
Idi par stranica nazad. Jasno dokazano ko ima najvise navijaca. Cak kad je United igrao na njihovom stadionu poslje rata, United je imao vise gledalaca.Bosnier je napisao/la:Ja mislim da je Spaho bio , nisam siguran , moze li se ovo provjeriti na netu ?
Kakve veze ima koliko navijaca ima odredjeni klub sa jednim igracem istog? Hajd' da je tema Manchester City...harishp je napisao/la:Pa nikakve.Sta ima Dzeko veze sa Manchesterom.On je iz Sarajeva.Nail for Real je napisao/la:Price rekla-kazala. I kakve veze to ima sa Edinom?
Pa ima veze sa Edinom jer je i on danas to izjavio,tj da City ima vise navijaca u Mancesteru od Uniteda! To je potvrdio i Ferguson,to u Engleskoj svi znaju! glupo je sad raspravljati s tim cinjenicama! nego je li se Silva oporavio,on je jako vazan igrac za City,vidjelo se to u zadnje dvije utakmice gdje nije igrao,skroz druga ekipa,ipak on napadace hrani loptama...pogotovo ce to biti vazno za Dzeku! nadam se da ce City ove godine osvojiti barem jedan trofey,Englesku ligu ili Evropsku ligu!..Nail for Real je napisao/la:Price rekla-kazala. I kakve veze to ima sa Edinom?
Je li dozvoljeno lagati na ovom forumu? Dobro ako je neko glup ko tocak, pa ne zna bolje (kao vjecna zlatna kanta), ali ovo se predstavlja kao neka cinjenica. A bez ikakvog dokaza. Zanimljivo.bosnas_ je napisao/la:Pa ima veze sa Edinom jer je i on danas to izjavio,tj da City ima vise navijaca u Mancesteru od Uniteda! To je potvrdio i Ferguson,to u Engleskoj svi znaju! glupo je sad raspravljati s tim cinjenicama! nego je li se Silva oporavio,on je jako vazan igrac za City,vidjelo se to u zadnje dvije utakmice gdje nije igrao,skroz druga ekipa,ipak on napadace hrani loptama...pogotovo ce to biti vazno za Dzeku! nadam se da ce City ove godine osvojiti barem jedan trofey,Englesku ligu ili Evropsku ligu!..Nail for Real je napisao/la:Price rekla-kazala. I kakve veze to ima sa Edinom?
ajCartman je napisao/la:Je li dozvoljeno lagati na ovom forumu? Dobro ako je neko glup ko tocak, pa ne zna bolje (kao vjecna zlatna kanta), ali ovo se predstavlja kao neka cinjenica. A bez ikakvog dokaza. Zanimljivo.bosnas_ je napisao/la:Pa ima veze sa Edinom jer je i on danas to izjavio,tj da City ima vise navijaca u Mancesteru od Uniteda! To je potvrdio i Ferguson,to u Engleskoj svi znaju! glupo je sad raspravljati s tim cinjenicama! nego je li se Silva oporavio,on je jako vazan igrac za City,vidjelo se to u zadnje dvije utakmice gdje nije igrao,skroz druga ekipa,ipak on napadace hrani loptama...pogotovo ce to biti vazno za Dzeku! nadam se da ce City ove godine osvojiti barem jedan trofey,Englesku ligu ili Evropsku ligu!..Nail for Real je napisao/la:Price rekla-kazala. I kakve veze to ima sa Edinom?
Ne vrijedi pričati i pisati o tome kad se neko vodi neutemeljenim i smiješnim argumentima tipa ja čuo,ovaj onaj rekao i slično bolje je uključiti mozak i sam promisliti nego vjerovati svemu što čuješ i pročitaš. Da ne bude off topic može li neko napisati hoće li biti prijenosa te tekme Citya protiv Wolwsa ?avlami97 je napisao/la:Ovo sam napisao prije četiri dana, a danas se i Džeko složio sa mojom konstatacijom da City ima više navijača u gradu od Uniteda.brazzo je napisao/la: ne znam na osnovu čega se zaključuje da City ima više navijača od Uniteda u samom Manchesteru i to piše ''u gradu''Pa grad Manchester nije k'o Baščaršija pa eto u njoj ima najviše navijača Citya
teško je govoriti i tvrditi bilo šta, dok se ne svako ne uvjeri sam ali pošto vjerovatno niko od nas neće vidjeti Manchester i Englesku nemamo šta nagađati.
Da , već sam to napisao u pdf Engleske lige .brazzo je napisao/la: Da ne bude off topic može li neko napisati hoće li biti prijenosa te tekme Citya protiv Wolwsa ?
Ja ga isto ne mogu naći...Alfonso je napisao/la:Raja gdje se mogu naci titlovi za film BLUE MOON RISING.
ja ne mogu nigdje da nadjem
pozzz
ni ja ne mogu da nadjem...engelski prevod a o nasem da ne govorim....ako neko uspije nac sta nek podijeli s rajom...osjecam se ko da sam samo pola filma ogledo...Alfonso je napisao/la:Raja gdje se mogu naci titlovi za film BLUE MOON RISING.
ja ne mogu nigdje da nadjem
pozzz
k_c je napisao/la:Bogatstvo mu je 1000 milijardi dolara! do sada je u City ulozio 1 milijardu,sto znaci sicu:)
Dzeko, dobro dosao u EngleskuPauk je napisao/la:Ove engleske medije su stvarno velika gov.na![]()
citam ove njihove naslove o Dzeki
''Dzeko izaziva Manchester United''
''Dzeko provocira navijace Uniteda''
itd
A mnogi koji vide naslov odmah pocnu pljuvati po Dzeki i pisati svakve stvari u komentarima.
Dzeko je samo rekao da je cuo da City u Manchesteru ima vise navijaca nego United, to je njegova izjava, a medije odmah pocele manipulirati tom izjavom
malo me stid reči ali sam i ja pročitao ovu informacijufahrenheit je napisao/la:k_c je napisao/la:Bogatstvo mu je 1000 milijardi dolara! do sada je u City ulozio 1 milijardu,sto znaci sicu:)
![]()
odakle je on, mislim sa koje planete, posto najbogatiji predstavnik zemlje ima 66 milijardi $
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.