Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Najvise frusteacija nanose lijeni i nonsalantni igraci.edin nekad , Spaha nekad .. Al recimo MUratovic Rahimic nisu uvjek bili bezgresni al su ostavljali sve na terenu. Kritikovao sam Edina cesto al njegovu tekmu u Lisabonu nikad ne zaboravljam ..perfektna tekma modernog centarfora ... Ne kontam da neko moze porediti Bolica protiv danske sa Pjanicem protiv Argentine ...puno ce vode proteci Neretvom dok se ponovi takva igra u nasoj repci.. onaj sklad Pjane I Besica protiv strasnih imena na sredini.
@husika
Pjana nas je nosio na sredini I protiv Slovak odlucujucu..
Kada se vidjelo po mnogima da posustaju on. Nije nikad stao
@husika
Pjana nas je nosio na sredini I protiv Slovak odlucujucu..
Kada se vidjelo po mnogima da posustaju on. Nije nikad stao
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 20 nov 2014, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Od citave tvoje ergele ostao ti sipljiv Poni u vidu doskocice "glupost"Evil Genius II je napisao/la:a meni se cini da ti simptomaticno pises gluposti na koje ja bezveze trosim svoje razmisljanje, vrijeme i rijeci. pa pa

Mocno...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- DragonGirl
- Kontakt:
Evil Genius II je napisao/la:nama dzeko ne valja, o njemu su se pisale nevjerovatno ruzne stvari, o begovicu takodje, medunjaninu, ibisevic se ismijavao do povrede a sad su eto kao solidarni, o spahicu se i dan danas bitke vode izmedju dva tabora, jedan hasan salihamidzic im je dijasporaska ubleha i tako dalje.DragonGirl je napisao/la:Dok je Miske igrao imao je hiljadu mana, sad ga svi cijene, valjda će tako biti i sa Miretom kad ode jednog dana.
muka mi je od nas samih
Jedno je uputiti normalnu kritiku a sasvim drugo umanjivati vrijednost i značaj igrača i hiperbolizirati stvari zbog nekog ličnog animoziteta ili čega već. Ali to je jednostavno mentalitet ovog podneblja, boljka koja će se teško iskorijeniti.Evil Genius II je napisao/la:a meni se cini da ti simptomaticno pises gluposti na koje ja bezveze trosim svoje razmisljanje, vrijeme i rijeci. pa pa

- DragonGirl
- Kontakt:
A ti inače vrlo argumentovano diskutuješ kad ti je jedina doskočica smijeh kad ti se navede Litvanija kao utakmica kojom smo izborili plasman na SP, Slovačka (btw. gdje je Mire ubacio iz kornera za izjednačenje) kao utakmica kojom smo zasjeli na prvo mjesto grupe, Albanija kao utakmica u kojoj smo se vratili u borbu za 2. mjesto u kvalifikacijama za EP, a u svima njima je igrao Mire. Ja ne znam šta ti imaš lično protiv njega, ali malo objektivnosti ipak ne bi škodilo.Husika je napisao/la:Od citave tvoje ergele ostao ti sipljiv Poni u vidu doskocice "glupost"Evil Genius II je napisao/la:a meni se cini da ti simptomaticno pises gluposti na koje ja bezveze trosim svoje razmisljanje, vrijeme i rijeci. pa pa![]()
Mocno...

jel se ovo gringo vratio ? 

Ma je i ne diskutujem, samo se sladim plodovima minulog radaDragonGirl je napisao/la:A ti inače vrlo argumentovano diskutuješ kad ti je jedina doskočica smijeh kad ti se navede Litvanija kao utakmica kojom smo izborili plasman na SP, Slovačka (btw. gdje je Mire ubacio iz kornera za izjednačenje) kao utakmica kojom smo zasjeli na prvo mjesto grupe, Albanija kao utakmica u kojoj smo se vratili u borbu za 2. mjesto u kvalifikacijama za EP, a u svima njima je igrao Mire. Ja ne znam šta ti imaš lično protiv njega, ali malo objektivnosti ipak ne bi škodilo.Husika je napisao/la:Od citave tvoje ergele ostao ti sipljiv Poni u vidu doskocice "glupost"Evil Genius II je napisao/la:a meni se cini da ti simptomaticno pises gluposti na koje ja bezveze trosim svoje razmisljanje, vrijeme i rijeci. pa pa![]()
Mocno...

Ako nesto nije jasno pitaj van_bastena@ objektivnog

U situaciji gdje smo na kraju imali isti broj bodova sa Grckom,svaka utakmica je bitna,svaki gol,svaka asistencija..A Mire je obiljezio dvije,bio nas najbolji asistent u kvalama,ostavio najbolji dojam u posljednoj utakmici sa Litavnijom,i openito citave kvale odigrao sjajno..Rezultat na kraju SP-o,i jedno od 3 nasa najbolja imena na najvecoj smotri fudbala 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Svaka cast ja mu one partije protiv Grcke nikada necu zaboraviti...Rios je napisao/la:U situaciji gdje smo na kraju imali isti broj bodova sa Grckom,svaka utakmica je bitna,svaki gol,svaka asistencija..A Mire je obiljezio dvije,bio nas najbolji asistent u kvalama,ostavio najbolji dojam u posljednoj utakmici sa Litavnijom,i openito citave kvale odigrao sjajno..Rezultat na kraju SP-o,i jedno od 3 nasa najbolja imena na najvecoj smotri fudbala
U toj jednoj trebas pamtiti samo GekasaHusika je napisao/la:Svaka cast ja mu one partije protiv Grcke nikada necu zaboraviti...Rios je napisao/la:U situaciji gdje smo na kraju imali isti broj bodova sa Grckom,svaka utakmica je bitna,svaki gol,svaka asistencija..A Mire je obiljezio dvije,bio nas najbolji asistent u kvalama,ostavio najbolji dojam u posljednoj utakmici sa Litavnijom,i openito citave kvale odigrao sjajno..Rezultat na kraju SP-o,i jedno od 3 nasa najbolja imena na najvecoj smotri fudbala

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Da jos samo nesto pa odo'.
Imaju ljudi koji sa sobom nose onaj nekakav smek, zrace necim da tacno znas unaprijed hocemo li izgubiti...
Jedan od tih ljudi je Muhamed Konjic, jeli se on poceo motati po emisijama vezanim za utakmice repke odmah pocinjes osjecati u sebi neku slabost, prazninu, nemoc, neki komplex manje vrijednosti...
Takodje kad BHT postavi komentatora, budi ubijedjen da gubimo tekmu, zrace necim i to se zracenje tacno moze osjetiti u prijedjelu stomaka...
Isto je i sa Miretom, jeli ga vidis u timu pred neku vazniju tekmu kao da ti neko oduzme onu snagu, volju, srcanost, dobijes osjecaj nemoci i u 99% slucajeva taj osjecaj bude na kraju potvrdjen rezultatom...
E sad kad spojis ova tri-cetri faktora u jednoj tekmi, nasa repka ne da igra protiv 11 igraca nego igra protiv citavog univerzuma sa nama vec dobro poznatim epilogom...
Imaju ljudi koji ....
Imaju ljudi koji sa sobom nose onaj nekakav smek, zrace necim da tacno znas unaprijed hocemo li izgubiti...
Jedan od tih ljudi je Muhamed Konjic, jeli se on poceo motati po emisijama vezanim za utakmice repke odmah pocinjes osjecati u sebi neku slabost, prazninu, nemoc, neki komplex manje vrijednosti...
Takodje kad BHT postavi komentatora, budi ubijedjen da gubimo tekmu, zrace necim i to se zracenje tacno moze osjetiti u prijedjelu stomaka...
Isto je i sa Miretom, jeli ga vidis u timu pred neku vazniju tekmu kao da ti neko oduzme onu snagu, volju, srcanost, dobijes osjecaj nemoci i u 99% slucajeva taj osjecaj bude na kraju potvrdjen rezultatom...
E sad kad spojis ova tri-cetri faktora u jednoj tekmi, nasa repka ne da igra protiv 11 igraca nego igra protiv citavog univerzuma sa nama vec dobro poznatim epilogom...
Imaju ljudi koji ....

To su utakmice u kojima je favorit opravdao očekivanja, u kojima smo dominirali, imali loptu i vršili opsadu gola protivnika zato jer smo bili kvalitetniji na svim pozicijama, u takvim utakmicama ne želim isticati apsolutno nikoga, kao što nisam.Rios je napisao/la:Al ok,evo da gledamo tako..Utakmice sa Litvanijom u Zenici i Latvijom u gostima je obiljezio Pjanic..U prvoj imao gol i 2 asistencije,u drugoj gol i asistenciju..Meni su te utakmice u kvalama koje su nas odvele na SP-o vaznije nego partija Misketa u Olsu ili protiv Turske u kvalama gdje smo dozivjeli fijasko potpuni..
Velike utakmice su one protiv jačih protivnika, a tu se konstantno vrte samo 3-4 imena, Salihamidžić, Misimović, Džeko, Barbarez...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Baljic, Barbarez tada nije jos igrao za nas 100%. To je bilo u sept 2000-te a Barba je debitovao protiv Estonije na Kosevu, godinu kasnije.Virtu4l je napisao/la:Ja sam se odlučio za Baljića u Danskoj, kada je po lijevoj strani radio što je htio, plus asistencija Barbarezu za prvi gol koja spada u sami vrh, i zato što je sjajnu akciju kod drugog gola završio rutinski. Ne pamtim da je toliko trčao i da kasnije nije mogao da hoda, pa je i zamijenjen.
Ta Danska na Koševu je u svakom pogledu vrhunska utakmica. Mujčin je držao sve pod kontrolom, sjajno sarađivao sa krilima, napadačima i načeo je Dansku, a Braco je radio ono što je najbolje znao, trčao do besvijesti, pokrivao pola terena.
Ove manje utakmice nisam pominjao, čisto zbog važnosti i manjeg pritiska.
Ovo sam zaboravio, a bio sam na istoku i tačno ispred mene se sve to dešavalo. U toj utakmici je neko pogodio vanjski dio mreže, pa smo mislili da je gol i počeli slaviti, sad ne znam je li Baljić ili Barbarez. Naravno, još jedna utakmica u kojoj je publika uvela Marka Topića u igru, Smajlović se to nikad sam ne bi sjetiobhsport je napisao/la:4.) Hasan u porazu protiv Spanije 1-2, kada je jednog Sergija pravio budalom i pretrcavao ga kako je htio.
Publika je Topica uvela protiv Ceske, mislim da su iste kvale za SP 2002, na Kosevu, izgubili smo 1-3, a bas Topic dao pocasni pogodak.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Bolje da nisi.Husika je napisao/la:Da jos samo nesto pa odo'.
Ja bi se zakleo da je Barbarez u toj utakmici nabacio glavom Exteberriji za onu golčinu
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Prvo trebas da znas da ti rok pracenja utakmica reprezentacije nije nikakav odlik kvaliteta, jer ova reprezentacija nema nikakve dodirne tacke sa onom od prije 10-15 godina, dok to tebi sluzi kao argument na svakoj temi za clanove koji su se nakon tebe uclanili.Virtu4l je napisao/la:Zelen si ti momčino, zelenDonCorleone je napisao/la:Diskusija se ne vodi sama sa sobom. Citiraj se jos po koji put, mozda ti neko odgovori.
Druga jako bitna stvar je da nije uopste bitno koliko dugo repezentaciju pratis nego kako istu pratis.
Treca stvar je da ja ne uzimam za ozbiljno komentare covjeka koji je na temi Susica promijenio misljenje najmanje pet put do sada, dakle ako cemo o zelenilu, mozemo jasno konstatirati da si ti jako zelen ispao na temi Susica, iako pratis reprezentaciju jako dugo.
Cetvrta stvar je da je degutantno da si na temi Pjanica postavio ovu diskusiju zeljeci diskreditirati njegov doprinos reprezentaciji uzdizuci druge igrace i utakmice sa jasnim ciljem skretanja paznje sa Pjanicevih kvalitetnih utakmica.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Samo je ovo bitno moj Corleone
ili jesi ili nisi 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Sve ove utakmice koje si najbrojao sam pogledao ali necu ucestvovati u tvojoj diskusiji sigurno, pogotovo ne na ovoj temi, a ti misli o tome sta god zelis.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zanimljivo da svako malo virtual i neki klon počnu diskusiju Pjanić vs Misimović, a vi se uvijek upalite kao djeca.
Pjanić i Misimović igrači koji se ne mogu porediti, jer ne igraju istu poziciju.
Možeš uporediti njihov doprinos reprezentaciji, i logično da je Misimović dao više, jer je čovjek stariji i igrao je više. Ako ćemo ih porediti po učinku do 24.godine onda je Pjanić mnogo više dao od Misimovića koji je debitovao tek u 22.
Pjanić i Misimović igrači koji se ne mogu porediti, jer ne igraju istu poziciju.
Možeš uporediti njihov doprinos reprezentaciji, i logično da je Misimović dao više, jer je čovjek stariji i igrao je više. Ako ćemo ih porediti po učinku do 24.godine onda je Pjanić mnogo više dao od Misimovića koji je debitovao tek u 22.
Ni blizu. Kad sve padne u vodu, onda se momčiluci pozovu na igračke karijere, Lyone, Rome, itd. S tim da ova posljednja rasprava jasno pokazuje ko je (bio) ko u ovoj reprezentaciji.Sheyi je napisao/la:Zanimljivo da svako malo virtual i neki klon počnu diskusiju Pjanić vs Misimović, a vi se uvijek upalite kao djeca.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.