Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

GunnerS
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la GunnerS » 25 jun 2010, 14:41

Mislim da nije. Koliko sam ja gledao Holandiju ( a gledao sam sve tekme ) nisam ga vidio na terenu.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 jun 2010, 14:44

YNWA je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Benitez always maintained his family were settled in England and has said he intends to keep their home on the Wirral.

“I can guarantee one thing,” he finished. “I will not sell my house. It is our home here.

“We will come back. I don’t know when, but we will come back for sure.”

znaci vratice se :D

Arsenal are rumoured to be considering a bid for Liverpool winger Ryan Babel as they look to take advantage of the uncertainty at Anfield to capture a player that Arsene Wenger has long been an admirer of.

Christian Purslow has stated that no players will be sold until a new boss is appointed but when that vacant position is filled a move from the north London club may well get near to the £10-12m valuation the club has placed on him.

da ga se hocemo vise rjesit,sta ce nam igrac koji ne zna primit loptu kako bog zapovjeda i kojem je pas igra i centarsut nidje veze
naravno da ce se vratiti ;)
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpoo ... -26722677/

platili mu da ode i sad ce dati hodgsonu pare da bi dosao u liverpool a za transfere necemo opet imati ni bona :evil: , sta stoka uradi od liverpoola :cry:

jel babel odigrao makar minut na svjetskom prvenstvu :?:
gdjes taj link stavit,stvarno kako nije stid tog debelog kretena,majmuna,amatera da opet donira kes,bas je djubre od covjeka koji iako je otjeran ima hrabrosti da donira kes i pomaze :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 jun 2010, 15:10

OTNYS_YNWA je napisao/la:
reds je napisao/la:Ma briga me kako će se ponašati samo neka vrate dugove,daju novca za pojačanja i izgrade novi stadion. :mrgreen:
samo to ? :mrgreen:
Samo ! :lol:

Šala na stranu.
Kao što reče @Torres Da Killa.!. neka nam obezbjede da se možemo takmičiti sa ostalim bogatim klubovima.
Nemamo šanse protiv City-a,Reala,Chelsea,Intera i ostalih...
Neka obezbjede novac da se vratimo u vrh engleskog i evropskog nogometa.
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 jun 2010, 15:51

Bečki Kongres je napisao/la:Ryan je igračina, nadam se da će kod sljedećeg trenera igrati pa da to i pojedinim navijačima Liverpoola dokaže.
Ako ne ode u arsenal ili birmingham ;)
Mogao je sta klubu donirat :lol: :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 jun 2010, 15:53

reds_forever je napisao/la:
Bečki Kongres je napisao/la:Ryan je igračina, nadam se da će kod sljedećeg trenera igrati pa da to i pojedinim navijačima Liverpoola dokaže.
Ako ne ode u arsenal ili birmingham ;)

Nadam se u ovaj prvi ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

TheScouser
Kontakt:

Post Postao/la TheScouser » 25 jun 2010, 15:57

GunnerS je napisao/la:Mislim da nije. Koliko sam ja gledao Holandiju ( a gledao sam sve tekme ) nisam ga vidio na terenu.
Ja ga ni na klupi za rezervne igrace nisam vidio. Smijesno.
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!

Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 jun 2010, 16:25

Pa koliko se naigrao u liverpoolu prethodnih sezona,mene uopste ne cudi sto ga nema na terenu
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 jun 2010, 18:17

Nek je Lucas u udarnoj postavi Brazila :roll:
Nije ni pozvan,ali on je "uz Reinu i Torresa,nas najbolji igrac prosle sezone" :lol: :lol: :lol:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 jun 2010, 18:29

the scouser je napisao/la:Nek je Lucas u udarnoj postavi Brazila :roll:
Nije ni pozvan,ali on je "uz Reinu i Torresa,nas najbolji igrac prosle sezone" :lol: :lol: :lol:
E bravo svaka čast scouser odlično rečeno.
Gdje je taj Lucas u Brazilu ? (mada mi jeste malo čudna filozofija Dunge,nema Pata,Ronaldinha,Ronalda...)
FK Pjetlovi

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 25 jun 2010, 18:31

reds je napisao/la:
Gdje je taj Lucas u Brazilu ? (mada mi jeste malo čudna filozofija Dunge,nema Pata,Ronaldinha,Ronalda...)
Njega ne bi nijedan selektor pozvao.On je jedna botina koji se boji dati pas naprijed,jedna obicna sirovina koja samo zna da usporava igru svog tima.**** toga ko je odlucio da je on jedan od nasih najboljih u prosloj sezoni.Ne znam da li ima 2-3 asistencije,ostalo,sem gola Benfici,samo otkida Maschu pos'o.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 jun 2010, 18:41

reds je napisao/la:
vidili smo taj spisak u kojem je pozvana zlatna kanta serie a melo,pa strasni grafite izmedju ostalih,i po 56 put ponavljam lucas je dobro odigro protiv najjacih klubova,znaci arsenala,lyona,evertona,uniteda dvaput,citya kuci,ville,cska i tottenhama na strani...ko ne vjeruje nek na raznim forumima provjeri teme za te navedene tekme i nek procita kako je po mnogim navijacima odigro te tekme,,,al mislim da stvarno nema smisla vise ponavljat i raspravljat s nekima kome je benayoun glup igrac iako je zadnje dvije godine jedan od nasih najboljih igraca sto pokazuju i golovi i asistencije..pokazivo sam davno ocjene s lfc newsa svakog igraca pojedinacno i ako je ono nerealno ja stvarno ne znam kako neko i po cemu ocjenjuje neke igrace od forumasa,,najzalosnije je za benayouna,on je zidov koji izgleda ko tetkica i koji je premrsav i zbog toga je preglup igrac :roll:

odsad bi samo trebali dovodit ljepotane ,pickonje i igrace koji nisu zidovi pa bi svi sretni bili ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 25 jun 2010, 18:45

Meni Benayoun nije mrzak igrač volio bih da ostane jer ako ode otići će za malo novca,a zna često zabiti gol ili asistirati (s obzirom da smo kratki sa novcem i da vjerovatno neće biti pojačanja) bolje je neka ga još ovu sezonu.

Što se tiče Lucasa opet govorim on je za mene loš igrač !
Ok jeste dobro odigrao neke tekme ali nabroj mi njegove dobre osobine kao igrača ?
U čemu je on to zaista dobar ?

Aquilani je za njega izmislio nogomet i nadam se da će Aquma biti spreman za narednu sezonu i da će novi trener izbaciti Lucasa iz ekipe !
FK Pjetlovi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 jun 2010, 19:01

reds je napisao/la:Meni Benayoun nije mrzak igrač volio bih da ostane jer ako ode otići će za malo novca,a zna često zabiti gol ili asistirati (s obzirom da smo kratki sa novcem i da vjerovatno neće biti pojačanja) bolje je neka ga još ovu sezonu.

Što se tiče Lucasa opet govorim on je za mene loš igrač !
Ok jeste dobro odigrao neke tekme ali nabroj mi njegove dobre osobine kao igrača ?
U čemu je on to zaista dobar ?

Aquilani je za njega izmislio nogomet i nadam se da će Aquma biti spreman za narednu sezonu i da će novi trener izbaciti Lucasa iz ekipe !
hvala bogu da neko nesto normalno i realno za benayouna kaze,a lucas je i meni iso ne zivce pretprosle sezone al ove je dosta napredovo,rafina je greska sto je stalno s dva zadnja vezna igro,kad je npr. lucas igro s gerrardom il aquilaniem,a ne maschom u paru to je puno bolje izgledalo,i ja se licno nadam i ocekujem da ako ostane masch nek igra u paru s aquom,a lucas nek bude klupi al nikako ga ne bi prodavo

meni samo ide na zivce sto se konstantno pljuju pojedini igraci,sta god bude oni su krivi,,kolko god su neki duze u klubu i imaju vecu reputaciju i sve to treba bit realan pa i njih kritikovat kad lose odigraju,a ne unaprjed pljuvat neke,,meni babel nije neki igrac pa mu opet nikad nisam reko da je majmun,debil,kreten il nesto deseto,nit cu ikad nekom nasem igracu to rec

isto to i za trenera vazi,ko god dodje podrzacu ga ko sto sam i rafu i houlliera,,tako bi i vecina trebala,nismo mi ko neki klubovi koji se brzo i na ruzan nacin rjesavaju trenera,nikad nismo u toku sezonu otpustili trenera...ponasajte se ko pravi navijaci,simpatizeri il sta vec liverpoola...normalno kritikujte koga hocete,al nemojte bezveze srat po nekom samo sto je zidov il nesto deseto,meni samo to smeta

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 jun 2010, 19:39

Jel definitivno da je Hodgson novi trener?

Bio sam bez neta dva dana i tako da sam totalno neinformisan. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 25 jun 2010, 19:44

alan_kardec je napisao/la:Jel definitivno da je Hodgson novi trener?

Bio sam bez neta dva dana i tako da sam totalno neinformisan. :D
ma nista jos nije zvanicno,nesto se i rijkaard spominje,,samo me strah da je istina sto kazu da ce king kenny otic iz kluba ako hodgson bude novi trener zato sto navodno smatra da je bolji izbor od njega sto po meni i jest

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 25 jun 2010, 20:01

Dalglish je živa legenda kluba, kao trener je uzeo titulu sa malenim Blackburnom što dovoljno govori, međutim čovjek nije bio trener 12 godina tako da je veliko pitanje šta on može danas da uradi na poboljšanju igre i rezultata. Možda ga uzeti kao prelazno riješenje da malo svojim ugledom konsoliduje stanje u klubu, za nešto više... Bogme teško. Imam osjećaj neki da Hodgson ne bi bio dobro rješenje, iskreno, ne znam zašto. Rijkaard je imao po imenima najjači tim u turskoj ligi i uspio je da mu prvenstvo uzme jedna Bursa. :lol:
Moj favorit je Pellegrini. Daj Bože da dođe.

Koliko su ozbiljni u vođenju kluba i koliko im je stalo do istog, ameri pokazuju iz dana u dan time što odugovlače sa imenovanjem novog trenera. Jako neprofesionalno i neozbiljno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 jun 2010, 20:36

alan_kardec je napisao/la:Dalglish je živa legenda kluba, kao trener je uzeo titulu sa malenim Blackburnom što dovoljno govori, međutim čovjek nije bio trener 12 godina tako da je veliko pitanje šta on može danas da uradi na poboljšanju igre i rezultata. Možda ga uzeti kao prelazno riješenje da malo svojim ugledom konsoliduje stanje u klubu, za nešto više... Bogme teško. Imam osjećaj neki da Hodgson ne bi bio dobro rješenje, iskreno, ne znam zašto. Rijkaard je imao po imenima najjači tim u turskoj ligi i uspio je da mu prvenstvo uzme jedna Bursa. :lol:
Moj favorit je Pellegrini. Daj Bože da dođe.

Koliko su ozbiljni u vođenju kluba i koliko im je stalo do istog, ameri pokazuju iz dana u dan time što odugovlače sa imenovanjem novog trenera. Jako neprofesionalno i neozbiljno.

Interes za Pellegrina je izgleda opao,Hodgson je i na kladionicama prvi favorit...Meni bi bilo drago vidjeti kennya,on bi mogao unijeti dosta stabilnosti,opet motivisati tim...Ako ne on,pellegrini bi bio bolji nego hodgson...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 jun 2010, 20:40

red roy :D
You are someone else I am still right here

enter
Kontakt:

Post Postao/la enter » 25 jun 2010, 20:41

Hoće li taj Hodgson više :shock:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 25 jun 2010, 20:51

Jos se ne zna :roll:
Kad uporedim njega sa onim hicksom,meni izgleda kao da oni imaju jako slicne face...samo sto retardirani tom ima "gustu" kosu :D

slika slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.